Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elifciğim yeniden çok geçmiş olsun canım.
sağol tatlım. GElmedimi daha senin patron ?
Günaydınlar. Chitlenbik geçmiş olsun canım.
Hayatım yoğunlaştı kızlar.dün sabah makineyi çalıştırıp gelmiştim işe. Çıkışta anneme gidicem diye öğle arası gittim onları serdim. Kuruyanları topladım. Ewimi toparladım,marketten bikaç temizlik malzemesi aldım. Çıkışta anneme gittim, yemek yaptım. Akşama hasta ziyaretine geldiler. Çay yap servis yap bulaşıklarını yıka.Gece ewe gel öğle arası topladığım çamaşırları katla yerleştir. Hiçbişeye vaktim yok. Annem daha iyi çok şükür. Kalkıp tuvalete filan kendi gidebiliyo. Dolanıyo ewin içinde. Dün çorba bile yapmış :) Anannem kalıyo yanında ama da hasta. Bugün dikişlerini göstermeye gidicek doktora kontrole.
Geldi bizimki. Öptü beni nasılsın canım dedi Fırtına öncesi sessizliğe yoruyorum...
forumlarda bi konu buldum seks yaparken yakalanan varmı diye. Aman allahım korusun ayy ne utanç verici olaylarr yaşamışlar
o ne be öyle bide bunu anlatıyorlar mı?
eski bi konu ya anlatmışlar valla. annelerini yakalayanlar kendileri yakalananlar..
eski bi konu ya anlatmışlar valla. annelerini yakalayanlar kendileri yakalananlar..
aayyy okudum valla çok komik bi konu allah kimsenin başına vermesin tabi
Çocuk olduğunda çok çok dikkat etmek gerek ya ne kötü yakalanmalar var çocuklara dimi.
Kızlar bunlardan çıt çıkmıyor konunun üzeri kapatılmaya mı çalışılıyor anlamadım. Bu arada ben hala fotoğraf yükleyemiyorum. Hata veriyor sürekli ((
evet ya ben de bi kaç kez komşulardan filan duymuştum çocuğuna yakalanan çok kötü
sen konuyu aç canım
Kızlar bunlardan çıt çıkmıyor konunun üzeri kapatılmaya mı çalışılıyor anlamadım. Bu arada ben hala fotoğraf yükleyemiyorum. Hata veriyor sürekli ((