2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

500 TL ile halıcıoğlunda in istersen birlikte geçebiliriz metrobüs ile mecidiyeköye gideceğim ben

aynı hastalıktan benim annemde ameliyat oldu yumurtalıklalrı ve myomu alındı annene çok geçmiş olsun.
inşllah bizlerde de böyle şeyler çıkmaz devamlı kontrollü olmamız lazım sene de 1 kez gidelim buna çok dikkat ediyorum sizde gidin kızlar

gidip geldim canım bende de seyreldi yaz gelmeden 1 seans daha giderim.. ama çok büyük bir kolaylık, bence büyük bir buluş

gidip geldim canım bende de seyreldi yaz gelmeden 1 seans daha giderim.. ama çok büyük bir kolaylık, bence büyük bir buluş

ne zamandır gidiyosun sen
gerçekten en büyük rahatlık

Son düzenleme:
4 sene önce dönem dönem gitmiştim, son 2 senedir yaz hariç gidiyorum..

ben de 2 senedir yaz hariç gidiyorum çok şükür bitti
şimdi gittiğim yer eski müşterilerine özel bi kart çıkarmış ondan aldım hani hamilelikte veya ilaç kullanımında falan hormon değişikliğinde tekrar çıkabilme ihtimali var bu kartla ömür boyu ne zaman istersem ücretsiz yaptırabilicem ve bundan sonra kuaför cilt bakımı solaryum spor salonu da açıyolar şimdi ne olursa olsun ordaki herşeyden %20 indirimle faydalanıcam

şimdi h.sonu kesin gelenler kimler kaç kişiyiz ekilcem gibi hissetmeye başladım sap gibi tek başıma kalmam oralarda di'mi

demetcim bizim gideceğimiz yerin adı neydi? Bide karşıdan geleceğim ya, geçikirsem bekletmeyim sizi tlf. numaranı alabilirmiyim

demetcim bizim gideceğimiz yerin adı neydi? Bide karşıdan geleceğim ya, geçikirsem bekletmeyim sizi tlf. numaranı alabilirmiyim

caprice rest.ben de sizi bulamazsam oraya giderim direkt özelden yazıyorum tel bana çağrı bırak kaydedeyim seni bana da lazım olur bi face de ekli miyiz biz seninle

kızlar yarın benim ve eşimin ailesi yemeğe geliyor..

Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
Patlıcan musakka
Pilav
Zeytinyağlı barbunya

Gavurdağı salatası
Patates salatası
Yoğurtlu havuç salatası
Közlenmiş kırmızı biber

Paçanga böreği
Tiramusu

Menüm bu sizce ilave etmem gereken bişey var mı?

daha ne olsun bütün salata çeşitleri var desene ziyafet veriyosun
ama şu gavurun salatası nasıl oluyo onu bilmiyorum

Evet kızlar vallahi fenalık getirdiler. İkiside bunların 30 küsürlü yaşlarda ve bekarlar. Hayatlarında ne bir akrabaları ne bir arkadaşları nede bir sevgilileri var. Sürekli birilerine sarıyorlar.Bu sefer piyango bana vurdu. Umrumda değil ama bu yaştan sonra laf yiyemem kimseden. Takır takır her şeyi yüzlerine vurupta gideceğim. Zaten dün akşamdan beri şok yaşıyorlar.

daha ne olsun bütün salata çeşitleri var desene ziyafet veriyosun
ama şu gavurun salatası nasıl oluyo onu bilmiyorum

gavurdağı salatasını dışarda yediğim tadlara göre yapıcam, belki biraz daha farklıdır..
domates,salata,biber ve soğanı küçük küp küp doğrayıp, zeytinyağı,limon ve bol nar ekşisi dökücem,üzerinede dövülmüş ceviz..

Menü çok güzelde canım hepsi çok değil mi kaç kişi birden gelicek sana böyle

şimdi h.sonu kesin gelenler kimler kaç kişiyiz ekilcem gibi hissetmeye başladım sap gibi tek başıma kalmam oralarda di'mi

kızlar pazar sabah 10 da cevahir avm önünde buluşalım.
isteyen herkes bana telini yollasın şirket hattı arar bilgi veriirm bende yollayabilirim. orada buluşuuz birlikte geçeriz. bulamadım falan olmasn diye. bilindik nokta cevahir.

geç kalırım diyenlerle de irtibat halinde oluruz. karıştı günler şeyler.

ben her şekilde pazar saat 10:00 da avm önünde olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…