- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Selam kızlar nasılsınız benım tel gırmıyo kkya esımınkıyle bakım dedım pazar gunu ıcın demet sagolsun saatı yerı soyledı ben 500t ıle 4levente gelecegım ordan nasıl geleyım esım soylemıyo :)) gıcık
Günaydın. Bugün işe geldim. Dün annemin ameliyatı 2 saat sürdü. sol yumurtalık ve rahmi alındı. yumurtalığı bağırsağına yapışmış. karnında şişkinlik oluyodu, bu yüzdenmiş. çok ağrısı oldu kıyamam, bide beli rahatsız, küçükken ameliyat olmuş. bel ağrısından doğru düzgün yatamıyo sürekli sağa sola döndürmemizi istiyo. döndürdükçede dikişleri acıyo. narkozu atmak için öğürdükçe karnı acıdı, korkusundan çıkartamadı yazık. Zor bi gündü. Akşama kadar ağrıdan acıdan hiçbişey görmedi. bu gece ben kalıcam yanında. Anneleriniz mutlaka bi kadındoğuma gidip muayene olsunlar kızlar.
şimdi mi gidicen ben de randevu alsam iyi olur gerçi mayısta gidicem ama çok zor yer bulunuyo zaten bu kış sadece 1 kez gidebildim bronz olduğum için 2. yi gidicem sonra yaz tatili zaten tüy de bitti kalmadı öylesine gidiyorum
gidip geldim canımbende de seyreldi yaz gelmeden 1 seans daha giderim.. ama çok büyük bir kolaylık, bence büyük bir buluş
4 sene önce dönem dönem gitmiştim, son 2 senedir yaz hariç gidiyorum..
demetcim bizim gideceğimiz yerin adı neydi? Bide karşıdan geleceğim ya, geçikirsem bekletmeyim sizi tlf. numaranı alabilirmiyim
caprice rest.ben de sizi bulamazsam oraya giderim direkt özelden yazıyorum tel bana çağrı bırak kaydedeyim seni bana da lazım olur bi face de ekli miyiz biz seninle
canım benim face yok..
çağrını aldım kaydettim seni canım vafi diye
kızlar yarın benim ve eşimin ailesi yemeğe geliyor..
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
Patlıcan musakka
Pilav
Zeytinyağlı barbunya
Gavurdağı salatası
Patates salatası
Yoğurtlu havuç salatası
Közlenmiş kırmızı biber
Paçanga böreği
Tiramusu
Menüm bu sizce ilave etmem gereken bişey var mı?
merhabalaaar kızlaaaar, güya evimde int yok ama bakın fırsat buldukça burdayım ben :))
bugün sabah bi arkadaşım aradı bi eleman arayan varmış, onun yanına gittim havada çok güzel burda, önce güzel bir kahvaltı yaptım sonra yürüyerek gittim, ilanla ilgili detaylı bilgi aldım, ama istedikleri belgeler bende olmadığı için olmayacak bişey. birde çok uzak biryerde organize sanayi bölogesinde bir fabrika resmen şehir dışı. zaten aradım yetkili kişide yerinde yokmuş görüşemedim gitmedimde. bekliyorum ararlarsa her an çıkabilirim. bu arada annemlere geldim orda bekliyorum, ararlarsa babamın arabasını alıp gitçem çünkü.
yani ben bnugünde evimin keyfini süremedim
demetcim kimseye kendini ezdirmeyeceksin gerçektende, küçük gibi görünen olayları amaaaan deyip geçiştirsekte aslında farkında olmadan içimize atıyoruz. buda sağlığımızı etkiliyor biriktikçe. erkekler daha rahat böyle konularda onların lafını dinlemek lazım bu. benim eşimde işle ilgili konularda beni çok rahatlatır.
demetcim benle alakalı değildir havalardan heralde, bajar havası var, kimsenin çalışası yoktur şimdi, bilgisayar başında oturmak bile sıkıcı gelebiliyor bu havalarda
elifciiim annenin sağlığı inşallah düzelecektir. çok geçmiş olsun, üzme kendini ona destek ol dualarımız sizinle.
daha ne olsun bütün salata çeşitleri var desene ziyafet veriyosun
ama şu gavurun salatası nasıl oluyo onu bilmiyorum
kızlar yarın benim ve eşimin ailesi yemeğe geliyor..
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
Patlıcan musakka
Pilav
Zeytinyağlı barbunya
Gavurdağı salatası
Patates salatası
Yoğurtlu havuç salatası
Közlenmiş kırmızı biber
Paçanga böreği
Tiramusu
Menüm bu sizce ilave etmem gereken bişey var mı?
Menü çok güzelde canım hepsi çok değil mi kaç kişi birden gelicek sana böyle
şimdi h.sonu kesin gelenler kimler kaç kişiyiz ekilcem gibi hissetmeye başladım sap gibi tek başıma kalmam oralarda di'mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?