2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın güzel hatunlar
Annesi rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.rabbim acil sifalar versin.

Daha laptop alamadık kızlar telefondan da öyle zor yazılıyor ki

Ins bi an önce alırız da bol bol katılırım muhabbetlere

Istanbullular pazar günü bol bol foto çekin merakla bekliyoruz

Hepinizi öptüm kızlar ben şimdi pazar arabamı alıp pazara gidip alışveriş yapacağım :)

günaydın kızlar..
elifin annesi ameliyata girecekti bu sabah, Allah acil şifalar verir kısa sürede inşallah..
Landfloves naptı acaba dün, bişeyler yazsaydı keşke, umarım herşey istediği gibi olmuştur..

günaydın _

bizim kızın aklına bi kaç gün gelmeyz ohhh evinde keyfini çıkartır hem belki eve int alırlar sohbet edebiliriz.

yarına sanırım misafir gelecek uzun zamandan sonra şimdi müşteriye gitmem lazım gelince değişik yemek tarifleri bakacağım

Önemli olan bence evin tamam olması. Düğün yeri ve eşyalar için çok fazla alternatif var. Ama ev tadilatı başlı başına bir dert. Hiçbir zaman planladığınız zamanda bitmiyor. Geçen sene arkadaşım evlendiğinde balayına gittiği gün bile evde ustalar vardı.

Günaydın bayanlar..
elif annen hayırlısıyla atlatır inş.operasyonu dualarımız seninle..

yanlış konu oldu galiba

kızlar albümde mağazadan çanta resimleri var bi bakın isterseniz
siyah olan benim şu an kullandığım çanta

Son düzenleme:
Kızlar bende haftaya salı gibi işten ayrılmaya karar verdim. Yoruldum artık bunlardan. Çok canımı sıktılar şu anda lanet olsun ya. Daha kahvaltı yapmadımmmmm eşek gibi çalışıyorum gördüğüm muameleye bak ya

eğer işe çok ihtiyacın yoksa çık valla yine iş bulursun o zamana kadar dinlenirsin bizim kredi olmasa ben neler yapardım yaaaaa

ocwmays canım ben iyiyim sen nasılsın?
çalışıyorum işte her zaman ki gibi akşam olsa da evime gitsem diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…