- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Merhaba kızlar,
canım sıkma canını bu pko herkeste var 2 türlü tedavisi oluyo eğer bebek düşünmüyosanız doğum kontrol ilacı veriyo,düşünüyosanızda başka ilaçlar verip tedaviye başlıyolar
ben oyüzden ilk d.k.ilacı içtim şimdi bıraktım kendi haline eğer olmazsa diğer tedaviye başlıcak dr.ama doğal yoldan da tedavi olan çok varmış soğansuyu diye bi kür var bu sitede çok
kullanan olmuş diye okudum yumurtalıktaki bütün kistlere iyi geliyomuş özellikle polikistikleri bile yok edebiliyomuş internetten de araştırdım onu deniycem ben bakalım.sende bi bak araştır istersen canım.
kızlar ben geldim nasılsınız.
doktor işlerim bitmedi yine sabahtan gittim test sonuçlarımı almaya. artık kesin olarak Pko hastası olduğumu öğrendim. ama devlet hastanesindeki aptal doktor istemediğim halde doğum kontrol hapı verdi ve pko hastalarında bağımlılık yapabiliyor almadım içmicem.
diğer doktor da hormon testlerinde bişiler daha istemiş eksik kalmış vs vs. yaniiii benim git geller heba oldu bi dahaki adetin 3.gününü beklicem galiba gelde sinir stres olma. şimdide endokronoloji e gitmeyi düşünüyorum tüm hormonlar için napcağımı bilemedim keyifsizim ve sinirliyim eşimede çattım bu yüzden hırsımı ondan aldım
canım sıkma canını bu pko herkeste var 2 türlü tedavisi oluyo eğer bebek düşünmüyosanız doğum kontrol ilacı veriyo,düşünüyosanızda başka ilaçlar verip tedaviye başlıyolar
ben oyüzden ilk d.k.ilacı içtim şimdi bıraktım kendi haline eğer olmazsa diğer tedaviye başlıcak dr.ama doğal yoldan da tedavi olan çok varmış soğansuyu diye bi kür var bu sitede çok
kullanan olmuş diye okudum yumurtalıktaki bütün kistlere iyi geliyomuş özellikle polikistikleri bile yok edebiliyomuş internetten de araştırdım onu deniycem ben bakalım.sende bi bak araştır istersen canım.