hoş bulduk canım bende baştan beri yazdıklarımı okuyordum çok gelgitler yaşamışım kah umutlanmış mutlu olmuşum kah umudumu kaybedip mutsuz:))
ben dua ederken inşallah hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümden geçendir diye dua ediyorum cloudly inan elimden dilimden başka bir şey gelmiyor
İlk haamileliğimde ben çok çok mide bulantısı çekmiştim eşimle seyahat edemiyorduk şimdi ne arıyorum o günlerimi ne büyük bir zevkmiş o sıkıntıyı çekmek. inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşmayı nasip eder Rabbbim bebeklerimize...
cnm bnm cook sagol. sırayla gelıyorsunuz sen ve pınar da :) inşallah pozitif sonuc alıcaz hepimiz :)
canım iğneyi göbek deliğinin iki parmak üstü altı yanı olarak yapabilirsin. yaapacağın yeri iki parmağının arasına sıkıştır iğneyi enjekte et. ilacın hepsini verdikten sonra 5 saniye bekle hemen çıkarma şırıngayı yoksa ilaç geri veriyo..
sagol pınarcım :) hafta sonu ıslerımı bıtırmezsem hafta ıcı ıcım sıkılıyor evde. aksam da yapılmıyor bu ısler. o yuzden kostura kostura yapıyorum ıslerı
valla en korktugum kısma adım adım yaklasıyorum cnm. ozel ege de genel anestezi mi lokalle mı toplanıyor cnm? bır de sen hangısını onerırsın? bana lokal yeterlı genel alma dedı doktorum da ondan soruyorum cnm
Öldüm, bittim, bittim ben... Ev ısı yapmak ne zormus. Esın 2 gundur sehir dısında, ben de fırsat bu fırsat 2 gundur sokakalardayim. Bu gece geliyor, kalkayım evi temizleyeyim dedim sabah demez olaydım. Gercekten çok yorucuymus, unutmusum. Ben ise gitmeyi seviyorum valla) okuyamadım yazdıklarınızı,daha isler bitmedi yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm.
Öldüm, bittim, bittim ben... Ev ısı yapmak ne zormus. Esın 2 gundur sehir dısında, ben de fırsat bu fırsat 2 gundur sokakalardayim. Bu gece geliyor, kalkayım evi temizleyeyim dedim sabah demez olaydım. Gercekten çok yorucuymus, unutmusum. Ben ise gitmeyi seviyorum valla) okuyamadım yazdıklarınızı,daha isler bitmedi yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm.
vala canım ben genel oldum ama böyle uyur uyanık arası bişeydi yani çok ama çok az sanki neler olduğunu duyabiliyo gibiydi. diğer merkezlerde yaptırdığımda hiç öle olmamıştı yani hep tamamen bayılmıştım ama bburada sanki çok uzaklardan bişeyler duyuyomuş gibi hissediyodum...ben genel olması taraftarıyım nedense yani o anları yaşamak istemiyorum uyanınca her şeyin bitmiş olması beni daha rahatlatıyo sanki uyanık olursam korkacakmışım gibi geliyo:))
işallah canım işallah.... sen kaç gün iğne kullandın, kistinde büyüme oldu mu canım, bu arada dayanamayıp cuma günü kistimin kaç cm olduğunu sordum şu an 2,5 cm... herhalde d.k. h. ile küçüldü....
Kızlar merhaba benimde 11 eylülde transferim oldu.çok fazla yazamadım.ama sürekli okuyorum.bu topic şans getiriyomuş.inşallah banada ve tüm isteyenlerede şans getirir.23 ekim test sonuc günüm. Sizleri tanımıyorum hepininizi seviyorum...
pınarcım hoşgeldin canım. biliyo musun benim de duygularım senin gibi karışık. bir tarafım diyor olacak, bir tarafım diyor olmayacak, belki de arada olmayacak gibi düşünmemim nedeni hayal kırıklığına uğrarsam çok üzülmemek içinnn ... bilmiyorum ben de karışğım işte.....
bir hamile geldi bana misafir ..... ayyyy mahvetti bu beni vallahi , mide bulantısı, halsizlik diye şikayet ediyordu... çok sinir oldum....kendi kendime ben olsam dedim şikayet etmezdim bebeğimden hamilelikten .....
allah hepimizi meleklerimize kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla işallah
pardon ya yanlış oldu bahçeciye giden senmişsin :)) dr. kim ?
kızlar bi an kendimi çok şaşkoloz hissettimşimdi ben adetimin 2.günü gidicem tedaviye başlıcaz peki bu transfer bi soraki adetten öncemi yapılcak yoksa ben okuya okuya sapıttım mı?
tedavin hayırlı olsun eger bi aksilik çıkmazsa çıkmaz inş ikinci adete kadar bitiyo tedavi benim dr öyle söyledi
çok saol canm umarım bi aksilik çıkmaz bu talihle çıkmamasını beklemek abest ama allahtan umut kesilmiyo işte inş seninde hepimizinde tedavileri yüzümüzü güldürür..
çok saol canm umarım bi aksilik çıkmaz bu talihle çıkmamasını beklemek abest ama allahtan umut kesilmiyo işte inş seninde hepimizinde tedavileri yüzümüzü güldürür..
kızlar cok üzgünüm bugün 8. günüm ve baya kahverengi lekelenmem var
hemsiremi aradım progestan iğne yaptır dedi simdi ben adet mi oldum coook üzgünümmm
üzülme inş birşey olmaz dr tutunsun diye ilaç vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?