2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

teşekkürler canım, işallah senin de güzel güzel embryoların olmuştur canım .... iğnelerin kaç gün sürdü yumurtalar ne zaman toplandı canım ? sana da şimdiden hayırlı olsun tatlım

kızlar cok üzgünüm bugün 8. günüm ve baya kahverengi lekelenmem var
hemsiremi aradım progestan iğne yaptır dedi simdi ben adet mi oldum coook üzgünümmm

canım sakin moralini bozma, belki tutunma kanaması falandır.... sakin ol .. doktorunla görüşmende fayda var...

anladım canım.... bakalım bizim nasıl olacak? bu arada bana merkezde histerskopi yapılmıştı, işlem yapılırken sarhoş gibiydim ama hiç bir şey hissetmedim.... yarı baygın yarı uyanıktım.. belki yumurta toplama işlemi de böyledir. işallah sağlıklı güzel güzel bol bol yumoşun olmuştur canım....

evtcanım o gün ben de çok gıcık oldum....neyse hamilelik nasıl gidiyor bakalım, kendine ve bebişine çok ii bak unutma o kıymetli bebek :)))

anladım cnm. koldan ılac mı verdıler anestezi için histeroskopide? muhtemeln yumurta toplamada o sekılde olacak.

anladım cnm. koldan ılac mı verdıler anestezi için histeroskopide? muhtemeln yumurta toplamada o sekılde olacak.

evet canım damar yolu açtılar. sonra serum bağladılar, doktor gelince damar yolundan anesteziyi verdiler, 5 dakika içinde hoooooooooop kaydım, :) merak etme canım ben de histerekopiden korkuyordum , hatta beni tamamen uyutun dedim , tamamen uyumana gerek yok dediler. gerçekten de tahmin ettiğim gibi olmadı atlattım çok şükür...senin söylediğin gibi muhtelemen yumurta toplama da böyle yaparlar.

Bugün 28.günümdü henüz adet olmadım kızlar yarın oluram salı iğnelere başlıycam,kyrcım listede 16 ekim diyo ama azcık sarktı hamile miyim ne ? :)

kızlar sabah transferim oluyor.uyayamıorum içim içime sığmıyor 10 taneden 6 kaliteli yumurtam döllenmiş.bebişler inşallah bırakmayacak bizleri..

kyr canım ankara tüp bebek merkezi değil ankada tüp bebek merkezi olacak bu merkez adanada

cnm dr.un gökhan bey mi ben haziranda deneme yaptım orda şimdi allah izin verirse yarın başkentte başlıyorum 2.deneme içinn...hakkında hayırlısı olsun umarım güzel sonuç alırsın....

kızlar sabah transferim oluyor.uyayamıorum içim içime sığmıyor 10 taneden 6 kaliteli yumurtam döllenmiş.bebişler inşallah bırakmayacak bizleri..

ay en güzel kısma geldin...yarın belkide yeni bir hayat başlıyor senin için...bebeğinede kendine de iyi bak... bol bol kabak çekirdeği ve ananas ye ve sakın gergin ortamlarda durma..allaha emanet ol..

benim bir türlü kafama oturtamadığım bişey var ben ilk denememde uzun prot.ile lucrin ve gonal f kullanmıştım...bu sefer kısa denemeye karar verdi dr.yarın adetimi 21.günü oluyor estrofem e başlıyorum..ayrıca neo-penotran fitil ve azitro verdi... anlamadığım bana iğne öncesi bu ilaçları neden verdi...kan değerlerimde rezervimde vs hiçbir eksiklik yok sadece tüpümün biri yok o kadar..asıl sebebimiz erkek...bu tedavi uygun mu anlamadım ki...kafama takılan diğer şey yumurta sayısında büyümesinde sorun olanlarda kısa uygulanıyormuş bende öğle bir sorun yok aniden büyürlerse ohss olurmuyumm...

adetin 2.günüde gel dedi sanırım iğne başlayacak menopur,orgalutran,prengnyl kullanacm...

off çok karısık anlattım galibaa..yardım lütfen

ne kadar güzel sanki senin yerindeymişim gibi hissettim kendimi içime inanılmaz bi heycan düştü.Allah gönlüne göre sağlıklı sihatli bebişler versin sanada bizede...allah yardımcımız olsun...

kızlar cok üzgünüm bugün 8. günüm ve baya kahverengi lekelenmem var
hemsiremi aradım progestan iğne yaptır dedi simdi ben adet mi oldum coook üzgünümmm

canım ben lekelenme olmadı yerleşmedi mi diye korkuyorum sen hiç üzülme tamam mı yarın benim test var ben hastanede bi ablayla konuşmuştum 3.tüp bebek denemesinde leke gelmiş yine tutmadı diye dr.u aramış hoplamış zıplamış ilaçları bırakmış sonra ne olur ne olmaz diye içmiş ilaçları ama hiç dikkat etmemiş canım benim gördüğüm de o tüp bebekten ikizleri olmuş 4yaşındalardı sonrada kendiliğinden hamile kalmış 3.bebeğinin doğum sonrası için gelmişti doktoruma ya sakın üzülme kadının ikizleri olmuş sakın kafana takma pozitif düşün benim anlamadığım ben yumurtalar toplandığından beri progestan kullanıyorum sen niye kullanmadın doktor bana ihmal etme demişti her gün iki doz tek seferde vuruluyo neyse canım kendine dikkat et tatlım duruyolardır bebişler rabbimin izni ile

günaydın cnm
içimi rahatlattın lekelenme olmamıs gece ya bçle peceteye geldi kahverengi ve coook acık kırmızı böle pembe gibi
hani kahverengi tutunma olabiliyormus ama pembe gelince korktum
bide ben jel kullandım hergün progestanla aynı işlevi görüyor kanama olursa diye iğne de vermişlerdi progestan dün kullandım jelden de 2 tane kullancam
artık hayırlısı cnm ins tüm kalbimle sana dua ediyorum bugün bize güzel hbrlerini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…