2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

çok saol pınar1202 yorum için gerçekten çok zor bi durum Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşlh birdaha ki ay dondurlmuşlar ile devam edicez ama çok korkuyorum

Hımm... Ben cloudly yarın gidecek sanıyordum, neyse gelince söyler o da fikrini, Alias da geldi, ben teklifimi yaptım. Yorum sizin:)))

İzmirli guzel anne adayları :) cloudly bugun merkezde olacak dıye hatırlıyorum bende. yarın 08:30 la 09:00 arası bende ozel ege tup bebekde olacagım. yine e2 tahlilim var. ondan sonra da doktora gececeğim. yuzyuze tanısmak ıcın guzel fırsat ama sonrasında sızınle kalamam. ama o saatte orada olanlarla tanısmayı coook ısterim. bu arada benım kocam da yanımda olur.
telefonum evde kaldıgı ıcın eski mesajlara akşam cevap yazarım.
optum topıkteki tum anneleri ve tum anne adaylarını :)

bana cvp yazdığın için çok tşk ederim kyr evet çok zor durum ama evlat arzusu herşeyin üstesinden geliniyor Allahım herkese kolaylıklar versin inşlh

yeni üye olduğum için yanlış yere yazmışım az önce.çok teşkür ederim arkadaşım yorum için inşlh hayırlısı olur isteyen herkese nasip olur evlat...

yeni üye olduğumdan az önce yanlış yere yazmışım arkadaşım.yorumun için çok saol evet çok zor durum henüz atlatamadım bazen düşünmekten deliricek gibi oluyorum.ama nasip değilmiş Allahım inşlh 3.denemmemizde hayırlı sonuç yapar inşlh sanada nasip eder..

selam kızlar,diğer topiğe de yazdım ama orda kmse yok artık galiba bende burayı buldum eşimdeki sperm azlığından dolayı bizde tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.21 tane yumurta toplandı 11 tanesi döllendi...3 gün önce 5.gün blast transferim gerçekleşti. beklemek çok zordoktorum günlük yaşantına devam edeblirsin dedi ama eşim sürekli yatırıyor beni.inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız:)

selam kızlar,diğer topiğe de yazdım ama orda kmse yok artık galiba bende burayı buldum eşimdeki sperm azlığından dolayı bizde tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.21 tane yumurta toplandı 11 tanesi döllendi...3 gün önce 5.gün blast transferim gerçekleşti. beklemek çok zordoktorum günlük yaşantına devam edeblirsin dedi ama eşim sürekli yatırıyor beni.inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız:)

canım inş kavuşursun bebişine bizdede sorun aynı sayı hareket ve şekil sorunu bende bu günlerde başlıycam iğnelere adeti bekliyorum

canım inş kavuşursun bebişine bizdede sorun aynı sayı hareket ve şekil sorunu bende bu günlerde başlıycam iğnelere adeti bekliyorum

hadi bakalım canım hayırlı olsun tedavin burdan yazarsın gelişmeleri iğneler bana çok basit geldi senin kaçıncı denmen bilmiyorum ama sanada basit gelicektir

alias bende yarın 9 da orada olacağım ve eşimle gelecek başka arkadaşlar da varsa 9 iyi ama sonrasında bende eşimle dönmek zorundayım o zaman yarın görüşürüz :))

canım benim öncelikle durumu kabullenip bunun dünyanın sonu olmadığını bundada bir hayır olduğunu kabul etmelisin her şeyin hayırlısı demelisin ltf sakin ol bu bir sına v ben buna inandım ...

hoş geldin arkadaşım hayırlısı olsun inşallah blast transferinin şansı her zzaman fazladır umarım her şey dilediğin gibi olur dinlenmen çok önemli ama bunu yapaarken küçük adımlarla evde yürümeyi ihmal etme rahimin kanlanması adına hadi bakalım inşallah pozitifle sonucunu alırsın..

teşekkür ederim canım umut veriyosun bana inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

merhabalar buraya çok sık yazmasamda burdaki hamile haberlerini duyup moral buluyordum son günlerde ve sanırım uğurlu geldiniz. geçenlerde yazmıştım cuma test günüm diye biraz önce sonucumu öğrendim hamileyim :) zor bir bekleyiş oldu benim için ama sonu güzel oldu. Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu. AMİN.

:))) harika çoookkk tebrik ederimm canım Allah tamamına erdirsin 9 ay sağlıkla karnında sonrada kucağında göstersin inşallah ee hamişlerin duası kabul olur bizide unutma olur mu??

canım tebrik edrim çok sevindim adına inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın.bizim gibi bekleyenlere de umut oldun.

ayyy dördüncü hamiş senmi oldun şimdiiii.yaşasınnn...

Son düzenleme:
tebrikler cnm ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere inşaallah

slm kızlar anca girebilidim bugün.
ya gece cok ilginç bi olay geldi basımıza
11.30 yatmıstık gece bi sesle uyandım
hani telefonlarda bebek gülme sesi oluyor ya msj tonu olarak filan kullanılabiliyor
esimin teli basucumuzda önce rüya gördüm zannettim uyandım oturdum
sesi dinledim bebek gülüyor ses telden geliyor bi kere kahkaha atıyor sonra kesiliyor
telinde buarada ısığı filan yanmıyor korkudan ödüm patladı o arada esim uyandı
oturduk dinledik ses kesildi buarada kalktık su içtik filan sonra hadi iyi geceler dedik sonra yine bi kahkaha
teli aldık elimize bişey yokkorkudan kapattık teli epey sonra uyumusuz
sabah teli alt üst ettik öle bi ses yok ne melodi olarak ne de baska bişi
kızlar gercekten hayal görmedik kafayıda yemedik neyin nesiydi bu...
ayrıca hiçkimse de bilmio ki tüp bebek olayını saka yapıo desek ..

masallah tebrikler cnm

ürperdim bende canım valla çok enteresan

işaretler vardır hayatta buda onlardan biri sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…