2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar benıde alın listeye kadıköy şifa hastanesi 24 ekimde belli olcak inş bebişim gelir bana

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test
bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın---------1.deneme--------Smyrna T.B.-------6 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------....---.........---------2.deneme------....................-------17 ekimde başlıyor
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa---------ekimde başlıyor

baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.-------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------3.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Son düzenleme:
Bugün transferimin 8.günü 6 ekimde 1.kalite 2 emriyo kondu
dün gece rüyamda test sonucuma bakıyordum sonuc 297 yazıyordu
bugün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba?çok merak ettim

hayırlısı umarım 9 ay göreceğim en son adet budur randevum yarın sabah 9 da...

Ayyyy, ayyyy çok heyecanlı, işte başlıyor, inşallah en güzel günlerinin başlangıcı olur.

bebişine bir günlük hamilesin yani canım :)) hadi hayırlı olsun güzel annesi..

Süper yorum, bayıldım, evet işte böyle bakabilmeliyiz dimi ama mesela ben şuan hamile sayılmıyorum, rahatım:))))))

Cnm listede 6 ekim transfer diyor, ne alemdesin, yazdın da kaçırdım mı?buarada olduğunu görünce sorayım dedim.

bu kadar olur, yazdım yayınladım yazdığını gördüm. Hayırlısı olsun öncelikle, sonuç değişken cnm, çıkan da oluyor, olsa da çıkmayan da. Ben 2. denememde 8. gün kan vermiştim. 0,1 çıkmıştı. Tabii umut dünyası 0,1 görmek biel içimdeki umudu yok etmedi. Bana sorarsan boşuna işkence biraz daha bekle, olumsuz da çıksa daha günü gelmediği için insan inanmak istemiyor. Ben 12. güne kadar yanlış çıkmıştır diye bekledim. Tabi karar senin...

Eeeee, yarın cumartesi, cloudly de 11de gidecekti yalnış hatırlamıyorsam, sen de 9da. Sen yarın çalışıyor musun? Görüşmek için süper zamanlama, ne dersiniz, Alias da var gelebilecek???

Geçen gün beni listeden çıkar yazmıştın. Çok kafama takıldı, noldu acaba diye, şimdi listeye bakınca sanırım anladım. Sen durumun hakkında boşluk var ona mı takıldın arkadaşım, çünkü beni benim 1. denemem negatif oldu diye uyarmıştın. Eğer doğru tahmin ettiysem, senin için birşey yazmamamın nedeni 2. tedavinle ilgili bilgi beklememdi. Nolur yanlış anlaşıldıysam affet. Ben yeni bir tedaviye başlıyorsun diye düşündüm.

aranıza yeni katıldım geçen hafta negatif sonucu aldım çok üzgünümmmm

kızlar benıde alın listeye kadıköy şifa hastanesi 24 ekimde belli olcak inş bebişim gelir bana
hayırlısı olsun sevinç adın gibi sevinirsin inşallah:))

baharcım canım çok heyecanlısın biliyorum ama bencede bekle sonra aklında hep soru işareti kalacak zor ama beklemeye çalış istersen..

Eeeee, yarın cumartesi, cloudly de 11de gidecekti yalnış hatırlamıyorsam, sen de 9da. Sen yarın çalışıyor musun? Görüşmek için süper zamanlama, ne dersiniz, Alias da var gelebilecek???

kyr canım cloudyl bugün 11 de gideekti yalnış hatırlamıyorsam ben çalışmıyorum ama eşimle beraber geleceğim ama plan yapılırsa onsuzda gelebilirim:))

27 yaş erkek infertilitesi 3. deneme umut tüp iğnelere başladım bende hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. (amin)

öznur hayırlısı olsun inşallah hoş geldin aramıza

bebişine bir günlük hamilesin yani canım :)) hadi hayırlı olsun güzel annesi..

nec sen benim hep gözlerimi dolduruyosun sevinçten gerçekten çok güzel bi yorum ağzından çıkıp Rabbime ulaşşsın inşallah dualarımız kabul olsun:))

zor negatif alınca insan bide üst üste olunca tamam diyo bitti tüm ümidini kaybediyo ama geçiyo sadece zamana ve yaralarının sarılmasına ihtiyacın var Allah yardımcın olsun dilerim en az zararla atlatır başlarsın yeni tedavine...

Çok çok çok geçmiş olsun, ilk günler çok can acıtıyor ama sen de biliyorsun geçiyor, yüreğimizdeki istek, arzu, özlem herşeyin üstesinden geliyor. Zaman her yaranın ilacı, ben de 2 negatif yaşadım, Allahım inşallah hiçbirimize bir daha yaşatmasın. Burada herkes yeni tedavilerine hazırlanıyor, 3 hamile arkadaşımız var, tedavisini bekleyenler de bizimle ki ben de onlardan biriyim. Yanında hissedeceğin çok güçlü bir ekibiz anlayacağın. Paylaşınca azalıyor emin ol.

Hımm... Ben cloudly yarın gidecek sanıyordum, neyse gelince söyler o da fikrini, Alias da geldi, ben teklifimi yaptım. Yorum sizin:)))

Hımm... Ben cloudly yarın gidecek sanıyordum, neyse gelince söyler o da fikrini, Alias da geldi, ben teklifimi yaptım. Yorum sizin:)))

cnm benım transferım oldu 24 ünde belli olcak yanlıs yazmıssın tatlım

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test
bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın---------1.deneme--------Smyrna T.B.-------6 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------....---.........---------2.deneme------....................-------17 ekimde başlıyor
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor

baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.-------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------3.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…