2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

toobe canım çok az kalmış, sakin olman çok güzel...dikkat et kendine....

bilgecim
ben decapeptyl e adetin 21. gunu basladım. catlatmaya kadar devam dedi bnm doktorum. hala kullanıyorum cnm. tek sorun e2 degerım hızla artmıyor. doktorda ılac dozunu arttıralım dedı. ıste boyle cnm umarım yardımcı olabılmısımdır

çook çok sagol kyr cim. Allah hepımızın gonlundekını en kısa surede versın ınsallah. doktora gıttım aksam. dozu arttırdık 150 merıonal 150 gonalf le devam edecegım. cumartesı sabah merkezde olup kan verecegım. e2 bakılacak yıne. doktorum endıse etme dedı daha gec toplarız yumurtaları endometrium da kalınlasır bu sekılde dedi. hayırlısı arkadaslarım... opuyorum her bırınızı

bu arada bende her gun gecıyorum ege tup bebegın onunden hatta aksam da :) kaderın benı oraya getırecegını evlılıgın ılk zamanları tahmın etmıstım. inşallah sonu guzel olur.

Alisas sağolasın arkadaşım .. Bende çatlatmaya kadar diye hatırlıyorum ama emin olmak istedim ..
Benimde ilk tüp bebek tedavimde e2 değerim 9000 leri bulmuştu , düşsün diye adeta yalvarıyordum Allah'a..
Herkesin derdi ayrı ama isteklerimiz aynı ..
İnşallah kavuşuruz kuzularımıza..

insallah cnm. bnm daha 76. bu gıdısle zor. hayırlısı. Allan ne nasıp ettıyse onu yasayacagız zaten

Herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama ben hep çatlatma iğnesi olduğum güne kadar(o gün de dahil) lucrin kullanmıştım

ya bilmiyorum benmi süpheciyim anlamadım fakat burayı takıp ettıgımden berı bişey dikkatimi çekti hepimiz bu yolda olan insanlarız kimimizin ilk kimimizin 2 kımımızın 3.denemesi bu böle gidiyor, benımde bulundugum sehırde daha once tüp bebek yaptıranlar var bundan bı 5 sene önce mesela hepsinin ilk deneme de tuttu şimdi doktorlarmı bazı seyleri önemsemıyor neden böle negatif sayısı arttı anlamıyorumbelkide bana ozaman hep pozitif sonuclar alanlar denk gelmişte olabilir tabii ama klinikler çogaldı bu iş resmen cok büyük bir sektör oldu..adamlar reklam koyuyorlar her yere televızyondakı dizilere bile yada yeni nesilin beslenmesi stresi arttı iyice infertilite arttı..

neyse cok doluymuşum içimi döktüm kızlar biraz:)

benim testim negatif cikmisti..
simdi ben cok erkenmi test yaptim yoksa hamile degilmiyim?
doktora gittim.. daha erken cumartesine kadar bekle dedi.
hamile kalanlar siz nasil test yatiniz, kacinci gunde test yaptiniz??

cnm ben temmuzda 2. denememi yaptım.transferimin 8. ğünü kan testi yaptırdım ve 0.194 çıkmıştı negatif yani.hemen dru aradım ben kan testi yaptırdım negatif filan diye daha çok erken oldugunu söylemişti.ama 8 gün belli olanlar var demiştim degeri yüksekse nadiren oluyor filan dedi.
sonra 12.gün merkeze gittiğimde drumla koridorda denk geldiğimizde bana dediki embriyo rahme tutunuyor ancak 9.10. ğünü hcg salgılamaya başlıyor daha testte çıkmazdı erken belli olucak olsa biz sizi 12 bekletmeyiz testi erken yaparız filan demişti gerçi benim sonucum negatif çıkmıştı yine ama 8 . gün negatif olup 12. ğün pozitif sonuç alanlarda var sen canını sıkma cumaresi ğünü bekle cnm.inşallah güzel haberlerini alırız

kızlaer herkese iyi geceler...uzun zaman olmuş girmeyeli benimde 2.denemem pzt.günü(21.günümde) başlıyor kısmetse..ilkinde uzun protokolle lucrin ve gonal-f ile blast transfer yapılmıştı...2.denememde merkez değiştirdim burdaki dr. kısa protokol denemeye karar verdi...pzt(21.gün).estrofem hap başlayacam sonrasında adet olunca 2.günü bekliyor..tedavi menopur,orgalutran ve pregnyl ile olacak ...ve blasta gitmeyip 3.gün transfer olacak..

bu kısa protoklde kaç gün kullanacam bu iğneleri bilmiyorum bilenler varsa şöyle bir anlatabilirse sevinirim..

canım ben kısa protokol heralde adetin 3.günü puregon iğne ile başladım sonra adet bitince puregon ve cetrotide devam yumurta toplanana kadar göbekten o sırada birde kalçadan menopur iğne vurundum ben birde elevit vitamin hapı içiyodum ben zaten benim ilk denemem yumurtalar toplandı transfer yapıldı 17 ekim de test günüm rabbim yar ve yardımcımız olsun

herkes yatıyo galiba, ben yeni geldim bu ara yazamıyorum nete ama okuyorum haberlerinizi takip ediyorum.herkes iyidir umarım?
ben bugun ikinci testimi yaptırdım ilkinde 106 olan değerim bugün 326 olmuş bakalım c.tesi tekrar yaptırcam oda iyi olur inşallah.sonrasında kese ve kalp atışı var onlarıda sorunsuz görürüz inşallah.
benden bu kadar şimdilik.

baharcım ben 12. güne kadar hiç test yaptırmadım ilk merkezde yapılan kan testinde öğrendim hamile olduğumu. erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor inşallah hamilesindir iyi düşün sonucuda iyi olsun inşallah.

allahım inşallah yüzünü güldürür...hayırlı haberlerini bekliyoruzz...

peki yumurtan kaçıncı gün toplandı??

siz hep kan testi mi yaptirdiniz. ben hollandada yasiyorum. doktor bana eger carsamba gunu kan verirsen netice ancak cuma ya belli olur dedi.
bu kadar uzunmu suruyor kan testinin sonucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…