slm herkese ben hala okuldayım nöbetçiyim bugün
trasferimin 6.günü ben hala cok rahatım sadece dua ediyorum..
bende pimpirikliyimdir ama nedense tedavim rahat gecti cok sükür
34 yumurta toplantı zaten kendime söz vermiştim cok takmıcam die
artık doktora güvendim walla rahim duvarı kalınlığını bile sormadım
doktor hersey normal dedi
cabalıyoruz umarım su mübarek günde dualarımız dileklerimiz kabul olur
bizler güçlü kadınlarız evlat sahibi olabilmek için resmen savasıyoruz
ben en basta adalete cok inanıyorum bugün ya da yrn bebeklerimizi alacağız kucağımıza
bütün bu cabalar helali hos olsun amacımıza ulasmak için
kendimi , sizi inanın cok takdir ediyorum
sevgiler herkese
Kızlar iyi akşamlar , çok acil bişey soracağım sizlere ..
Ben ilk tedavide ohss olduğum için dr 2. tedavim başlamadan , ilkinde kaç doz ne kullandım hepsini, yaz getir dedi bende o zamanlar bebeğimi kaybetmiştim hepsini yırttım attım hırsımdan ..
Ama not defterime bişeyler karalamışım onları buldum .
Adetin 2. günü ginara ile başlamışım tedaviye ..
20 . gün lucrine geçmişim ..
Bi müddet sonra lucrin+puregon ikisini birlikte kullanmaya başlamışım , hepsinin tarihleri vs var ..
Sadece yazmağım ve hatırlamadığım şu : Biz çatlatma iğnesini vurana kadar puregon ve türevlerini kullandık ya , aynı zamanda çatlatma iğnesine kadar lucrinde kullanmışmıydık..
İlk lucrinle başlayıp , puregon ve lucrin aynı anda devam ettiğimi biliyorum ama lucrine belli bir yerde kesti mi yoksa puregonla birlikte çatlatma iğnesine kadar kullandın mı onu hatırlayamadım ..
Siz nasıl kullandıniz yazarsanız belki bir yol gösterir belki hatırlarım ..
cloudly,coming soon,aliasblue hepimiz çikolata kistinden muzdaribiz
ayrıca bende 1,5 yıllık evliyim aynı sebeplerden basladım tedaviye
ins yüzümüz güler
cnm benim, ilk tedavide ben de senin gibiydim, ama benim seçimim çok kötüydü, sorsam da hiç cevap alamadım. Bu kanda ne bakılıyor diye sordum, anlatacağız dediler, bunun sonucu ne dedim, doktor bey açıklar dediler. Doktor beyi 6 ay boyunca 6 kere görmedim. Öyle ki ilk transfer öncesi, doktorla konuşmak istedim, konuşmadan girmiyorum ameliyathaneye dedim, asistanı sakin ol nolur ben ayarlıyacağım dedi. Soydular soğana çevirdiler beni, ameliyathaneye aldılar malum yatağa uzandım, üstümdeki önlüğü de aldılar, düşün 2 dakika sonra transfer olacak, ben yatakta çırılçıplak, asistan dahil 5-6 kiişi dolaşıyor ortalıkta asistan bana demez mi ben konuştum doktorla, geliyor, ne sormak istiyorsan sor diye. Dua etsinler küfür etmem normalde, yoksa ağzıma gelenleri saymamam içten değildi.
Sözüm o ki ne kadar irdelersen irdele, karşına çıkacaklar, seçimlerin kadar, maalesef göremiyoruz önceden, maalesef bilemiyoruz önceden. Allah doğru insanlarla, hayırlı tedaviler yazmış olsun kaderimize. Bir de bir gerçek var ben bunu hep yaşıyorum, birşeye ne kadar titizlenir, ne kadar didiklersen o kadar olumsuzlukla karşılaşıyorsun.
Senin de dediğin gibi, en sağlıklı görünen yanında olduğumuz insanlara inanmak, inanmasan güvenmesen nolur ki? Parayı ödüyoruz başta, peşin peşin iğneleri de oluyoruz, ondan sonra olan oluyor. Dilerim senin için en iyisi olsun, dilerim kucağına alacağın bebeğin tüm acılarının ilacı olsun.
bilgecim
ben decapeptyl e adetin 21. gunu basladım. catlatmaya kadar devam dedi bnm doktorum. hala kullanıyorum cnm. tek sorun e2 degerım hızla artmıyor. doktorda ılac dozunu arttıralım dedı. ıste boyle cnm umarım yardımcı olabılmısımdır
Alisas sağolasın arkadaşım .. Bende çatlatmaya kadar diye hatırlıyorum ama emin olmak istedim ..
Benimde ilk tüp bebek tedavimde e2 değerim 9000 leri bulmuştu , düşsün diye adeta yalvarıyordum Allah'a..
Herkesin derdi ayrı ama isteklerimiz aynı ..
İnşallah kavuşuruz kuzularımıza..
inş bayram şekeriniz gelir biran önce
yerim ben o kuzucukları bi doğsalarda sevsek artıkya
nec aldık sonunda o güzel haberi demekki hayırlı olsun cnm seninle kırdık zinciri ve devamı gelicek ALLAHIN izniyle bizlerede dua et cnm olurmu
duygularımıza tercüman olmuşsun cnm inşaallah güzel günler gelicek cnm
kırdık zinciri sonunda eveeettt
tebrikler cnm darısı başımıza
tuanacımmm dua etmez miyim her gün ayrı heyecanla açıyorum sayfayı hayırlı haberler almak için.. Rabbim inşallah herkese meleğini yollar en yakın zamanda.. benim meleğimide benden hiç ayırmaz inş. sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuuruz inş.
Denizceren çok gecmis olsun...darısı basımıza inşallah. genel aneztesi mı aldın? Lokalle kolay oluyor mu?
Kızlar iyi akşamlar , çok acil bişey soracağım sizlere ..
Ben ilk tedavide ohss olduğum için dr 2. tedavim başlamadan , ilkinde kaç doz ne kullandım hepsini, yaz getir dedi bende o zamanlar bebeğimi kaybetmiştim hepsini yırttım attım hırsımdan ..
Ama not defterime bişeyler karalamışım onları buldum .
Adetin 2. günü ginara ile başlamışım tedaviye ..
20 . gün lucrine geçmişim ..
Bi müddet sonra lucrin+puregon ikisini birlikte kullanmaya başlamışım , hepsinin tarihleri vs var ..
Sadece yazmağım ve hatırlamadığım şu : Biz çatlatma iğnesini vurana kadar puregon ve türevlerini kullandık ya , aynı zamanda çatlatma iğnesine kadar lucrinde kullanmışmıydık..
İlk lucrinle başlayıp , puregon ve lucrin aynı anda devam ettiğimi biliyorum ama lucrine belli bir yerde kesti mi yoksa puregonla birlikte çatlatma iğnesine kadar kullandın mı onu hatırlayamadım ..
Siz nasıl kullandıniz yazarsanız belki bir yol gösterir belki hatırlarım ..
benim test negatif cikti,
birkacgun daha bekleyip tekrar test yapacam
benim testim negatif cikmisti..
simdi ben cok erkenmi test yaptim yoksa hamile degilmiyim?
doktora gittim.. daha erken cumartesine kadar bekle dedi.
hamile kalanlar siz nasil test yatiniz, kacinci gunde test yaptiniz??
kızlaer herkese iyi geceler...uzun zaman olmuş girmeyeli benimde 2.denemem pzt.günü(21.günümde) başlıyor kısmetse..ilkinde uzun protokolle lucrin ve gonal-f ile blast transfer yapılmıştı...2.denememde merkez değiştirdim burdaki dr. kısa protokol denemeye karar verdi...pzt(21.gün).estrofem hap başlayacam sonrasında adet olunca 2.günü bekliyor..tedavi menopur,orgalutran ve pregnyl ile olacak ...ve blasta gitmeyip 3.gün transfer olacak..
bu kısa protoklde kaç gün kullanacam bu iğneleri bilmiyorum bilenler varsa şöyle bir anlatabilirse sevinirim..
benim testim negatif cikmisti..
simdi ben cok erkenmi test yaptim yoksa hamile degilmiyim?
doktora gittim.. daha erken cumartesine kadar bekle dedi.
hamile kalanlar siz nasil test yatiniz, kacinci gunde test yaptiniz??
canım ben kısa protokol heralde adetin 3.günü puregon iğne ile başladım sonra adet bitince puregon ve cetrotide devam yumurta toplanana kadar göbekten o sırada birde kalçadan menopur iğne vurundum ben birde elevit vitamin hapı içiyodum ben zaten benim ilk denemem yumurtalar toplandı transfer yapıldı 17 ekim de test günüm rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?