siz hep kan testi mi yaptirdiniz. ben hollandada yasiyorum. doktor bana eger carsamba gunu kan verirsen netice ancak cuma ya belli olur dedi.
bu kadar uzunmu suruyor kan testinin sonucu...
siz hep kan testi mi yaptirdiniz. ben hollandada yasiyorum. doktor bana eger carsamba gunu kan verirsen netice ancak cuma ya belli olur dedi.
bu kadar uzunmu suruyor kan testinin sonucu...
inşaallah kucğına aldığın günleride görürsün hayırlısıyla cnmherkes yatıyo galiba, ben yeni geldim bu ara yazamıyorum nete ama okuyorum haberlerinizi takip ediyorum.herkes iyidir umarım?
ben bugun ikinci testimi yaptırdım ilkinde 106 olan değerim bugün 326 olmuş bakalım c.tesi tekrar yaptırcam oda iyi olur inşallah.sonrasında kese ve kalp atışı var onlarıda sorunsuz görürüz inşallah.
benden bu kadar şimdilik.
inşaallah cnm bekletmesinler artık ya seninkide sağlıkla ilk önce karnında sonrada kucağında büyüsüninş bayram şekeriniz gelir biran önce
tuanacımmm dua etmez miyim her gün ayrı heyecanla açıyorum sayfayı hayırlı haberler almak için.. Rabbim inşallah herkese meleğini yollar en yakın zamanda.. benim meleğimide benden hiç ayırmaz inş. sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuuruz inş.
inşaallah kucğına aldığın günleride görürsün hayırlısıyla cnm
inşallah tuana birlikte sayarız o günleri. allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız.
Herkese merhaba arkadaşlar sinem,nec ve aymutu hepinizi teker teker tebrik ediyorum canım,allah yavrularınızı kucağınıza almayı da naip eder inş ve darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere inş. Bende bir kaç gün içinde iğnelere başlıycam ama şu iğneleri nasıl vurucam bilmiyorum,zor oluyo mu can yakıyo mu , karnımdan yapamyı düşünüyorum bir gün bi yandan diğer gün değer yandan mı yapayım sizce? Bi de bu tüp bebek süreci içinde temizliğinizi nasıl yapıyosunuz ben normalde ağda yapıyorum 7-8 yıldır ama şimdi bir kaç günde bir usg olacak e ağdada iyice çıkmadan yapamam az çıkmış da olsa ben öyle gidemem .Siz neler yapıyosunuz cvp bekliyorum canlarım :)
Herkese merhaba arkadaşlar sinem,nec ve aymutu hepinizi teker teker tebrik ediyorum canım,allah yavrularınızı kucağınıza almayı da naip eder inş ve darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere inş. Bende bir kaç gün içinde iğnelere başlıycam ama şu iğneleri nasıl vurucam bilmiyorum,zor oluyo mu can yakıyo mu , karnımdan yapamyı düşünüyorum bir gün bi yandan diğer gün değer yandan mı yapayım sizce? Bi de bu tüp bebek süreci içinde temizliğinizi nasıl yapıyosunuz ben normalde ağda yapıyorum 7-8 yıldır ama şimdi bir kaç günde bir usg olacak e ağdada iyice çıkmadan yapamam az çıkmış da olsa ben öyle gidemem .Siz neler yapıyosunuz cvp bekliyorum canlarım :)
sağol canım rabbim herkese tatdırsın inşallah bu mutluluğu bir an önce.
tedavin hayırlı olsun zor olmuyo canın acır biraz ama dayanılmayacak kadar değil bende her seferinde karnımdan yaptım her gün farklı yerden.
temizliğe gelince ben epilasyon aletiyle yapıyorum temizliğimi onda da uzaması gerekmiyo kısaykende alabiliyorum bilmem yardımcı olabildim mi?
baska somak istediğin birseyler varsa cevap verebilirim canım.
ah ahhh en büyük dert o ki zaten..:))) bende 10yıldır ağda yaptırıyorum...adet olmadan 1 gün önce yap ağdanı çünkü adetliylen muayene var...çok uzamasa yum.topl.kadar idaree et..toplama gününde tekrar yaparsın hiç olmazsa mecbur jilet(
iğnenide bir gün sağdan birgün soldan yap.sinek ısırığı gibi hissediyorsun ama aniden saplaki yavas itersen çok acır..ben kendim yapamamıştım korktum kuzen yapmıştı ama bu sefer kendim yapacm yerini ayarla bakmadan batır..kolay gelsin şimdidenn..
nasıl bir yol izleniyor sana kısa mı uzun mu??
cvbın için benim canım benim benim kıa oluyu galiba adetimi belkiyorum 2.günü gündüz usg ve kan testi akşam iğnelere başlanacak canım gonal f 150 ml ile , bu uzun mu kısa mı bunu neye göre belirliyolar ?
çook çok sagol kyr cim. Allah hepımızın gonlundekını en kısa surede versın ınsallah. doktora gıttım aksam. dozu arttırdık 150 merıonal 150 gonalf le devam edecegım. cumartesı sabah merkezde olup kan verecegım. e2 bakılacak yıne. doktorum endıse etme dedı daha gec toplarız yumurtaları endometrium da kalınlasır bu sekılde dedi. hayırlısı arkadaslarım... opuyorum her bırınızı
bu arada bende her gun gecıyorum ege tup bebegın onunden hatta aksam da :) kaderın benı oraya getırecegını evlılıgın ılk zamanları tahmın etmıstım. inşallah sonu guzel olur.
inş bayram şekeriniz gelir biran önce
tuanacımmm dua etmez miyim her gün ayrı heyecanla açıyorum sayfayı hayırlı haberler almak için.. Rabbim inşallah herkese meleğini yollar en yakın zamanda.. benim meleğimide benden hiç ayırmaz inş. sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuuruz inş.
Amin, amin, amin... Senden ayrılmaz bebeğin, bir kere tutundu annesine, aldı kokusunu, ondan gelen tadı bırakmaz cnm, iyi düşün, iyi olacak inşallah...
Uyuyamıyorım düşünmekten kendimi alamıyorum yarın kontrolüm var acaba ne durumdayım of offf
Umarım herşey yolundadır, umarım iyi geçer kontrolün.
ya bilmiyorum benmi süpheciyim anlamadım fakat burayı takıp ettıgımden berı bişey dikkatimi çekti hepimiz bu yolda olan insanlarız kimimizin ilk kimimizin 2 kımımızın 3.denemesi bu böle gidiyor, benımde bulundugum sehırde daha once tüp bebek yaptıranlar var bundan bı 5 sene önce mesela hepsinin ilk deneme de tuttu şimdi doktorlarmı bazı seyleri önemsemıyor neden böle negatif sayısı arttı anlamıyorumbelkide bana ozaman hep pozitif sonuclar alanlar denk gelmişte olabilir tabii ama klinikler çogaldı bu iş resmen cok büyük bir sektör oldu..adamlar reklam koyuyorlar her yere televızyondakı dizilere bile yada yeni nesilin beslenmesi stresi arttı iyice infertilite arttı..
neyse cok doluymuşum içimi döktüm kızlar biraz:)
Çok doğru bir tespit yapmışsın bence. Ben de senin gibi artık negatiflerin arttığını, önceden bu işin çok daha net sonuçlandığını düşünüyorum. Çünkü eskiden bu bir sektör değildi. Arada bir denk gelen tüp bebek olayı da hemen çözülüyordu. Şimdi ise potansiyel çok arttı, ve tam anlamıyla bir sektör haline geldi. Ne acı ki bizler de bu sektörün hammaddeleriyiz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
benim testim negatif cikmisti..
simdi ben cok erkenmi test yaptim yoksa hamile degilmiyim?
doktora gittim.. daha erken cumartesine kadar bekle dedi.
hamile kalanlar siz nasil test yatiniz, kacinci gunde test yaptiniz??
Anladığım kadarıyla sen idrar testi yaptın ama bence güvenme o testlere, zamanında kan ver, varsın 3 gün sonra çıksın, 3 gün sonra da olsa emin olursun.
herkes yatıyo galiba, ben yeni geldim bu ara yazamıyorum nete ama okuyorum haberlerinizi takip ediyorum.herkes iyidir umarım?
ben bugun ikinci testimi yaptırdım ilkinde 106 olan değerim bugün 326 olmuş bakalım c.tesi tekrar yaptırcam oda iyi olur inşallah.sonrasında kese ve kalp atışı var onlarıda sorunsuz görürüz inşallah.
benden bu kadar şimdilik.
Süper artışın, maşallah, Allah nazarlardan korusun bebeğini. Heyecanla bekliyoruz, sayfamızın ilk bebeklerinin, kese, kalp atışı hikayelerini.
İğneler konusunda naçizane deneyimimi paylaşmak isterim. Mutlaka sana da gösterir anlatırlar klinikte. Ben iğneden korkmam, aram iyidir o kadar ki geçen hafta tam 16tüp kan verdim, kanı alan hemşire valla bravo ben bu kadar iyisini hiç görmedim dedi:))) ama buna rağmen kendine yapmak enteresan oluyor. Karnından yaptığın için iğneleri daha kolay oluyor, öncelikle acımıyor, ama bir inceliği var ben de bunu ilk tedavimin ilk iğnesinden sonra öğrendim. İlk iğnem çok acıdı ve çok morardı, gittim hemşireye sordum. Damara denk gelmiş ondan dedi. Oturur vaziyette gösterdi nasıl vurursam morarmayacağını, karnından bir parça eti iki parmağın arasına al, önce biraz ileri it, sonra da 45derece kadar yukarı kaldır. Bunu yaptığında muhtemel damar riskini azaltıyormuşsun. İğneyi hızla batır, bir de iğnenin kesik yüzüne dikkat et, sivri ucu derine ilk giren yer olsun o zaman çok kolay batıyor. Çok morarma yaşayan varsa şu da bir taktik, iğneyi batırdıktan sonra şırıngadaki ilacı ileri itmeden önce çok az çekiyorsun, kan alacakmış gibi gelmezse doğru yerdesin, damara gelmişse kan doluyo ilaca, o zaman iğnenin yerini değiştiriyorsun. Ben böyle yaptım hep iğnelerimi ve hiç morarma yaşamadım.
14 ekim cuma bu günün farklı bir önemi var bebeğimin doğum tarihini hesaplamak için bu tarih çok önemli en son adet olunan tarih 14 ekim cuma.....
yas, neden, kaçıncı deneme, hangi merkez, tedavide hangi asamadasin
14 ekim cuma bu günün farklı bir önemi var bebeğimin doğum tarihini hesaplamak için bu tarih çok önemli en son adet olunan tarih 14 ekim cuma.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?