2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

siz hep kan testi mi yaptirdiniz. ben hollandada yasiyorum. doktor bana eger carsamba gunu kan verirsen netice ancak cuma ya belli olur dedi.
bu kadar uzunmu suruyor kan testinin sonucu...

evet cnm ben hep kan testi yaptırdım ama kanımı sabah verdim 2 yada 3 saate sonucumu aldım

inşaallah kucğına aldığın günleride görürsün hayırlısıyla cnm

Herkese merhaba arkadaşlar sinem,nec ve aymutu hepinizi teker teker tebrik ediyorum canım,allah yavrularınızı kucağınıza almayı da naip eder inş ve darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere inş. Bende bir kaç gün içinde iğnelere başlıycam ama şu iğneleri nasıl vurucam bilmiyorum,zor oluyo mu can yakıyo mu , karnımdan yapamyı düşünüyorum bir gün bi yandan diğer gün değer yandan mı yapayım sizce? Bi de bu tüp bebek süreci içinde temizliğinizi nasıl yapıyosunuz ben normalde ağda yapıyorum 7-8 yıldır ama şimdi bir kaç günde bir usg olacak e ağdada iyice çıkmadan yapamam az çıkmış da olsa ben öyle gidemem .Siz neler yapıyosunuz cvp bekliyorum canlarım :)

ah ahhh en büyük dert o ki zaten..:))) bende 10yıldır ağda yaptırıyorum...adet olmadan 1 gün önce yap ağdanı çünkü adetliylen muayene var...çok uzamasa yum.topl.kadar idaree et..toplama gününde tekrar yaparsın hiç olmazsa mecbur jilet(

iğnenide bir gün sağdan birgün soldan yap.sinek ısırığı gibi hissediyorsun ama aniden saplaki yavas itersen çok acır..ben kendim yapamamıştım korktum kuzen yapmıştı ama bu sefer kendim yapacm yerini ayarla bakmadan batır..kolay gelsin şimdidenn..

nasıl bir yol izleniyor sana kısa mı uzun mu??

sağol canım rabbim herkese tatdırsın inşallah bu mutluluğu bir an önce.
tedavin hayırlı olsun zor olmuyo canın acır biraz ama dayanılmayacak kadar değil bende her seferinde karnımdan yaptım her gün farklı yerden.
temizliğe gelince ben epilasyon aletiyle yapıyorum temizliğimi onda da uzaması gerekmiyo kısaykende alabiliyorum bilmem yardımcı olabildim mi?
baska somak istediğin birseyler varsa cevap verebilirim canım.

evet canm ya haklısın epilasyon genital bölgede acıtıyo ama en mantıklısı o galiba bu süreçte ama hamile kalınca doktor epilasyonu yasaklıyomuş bak sen şimdi yapma artık benim görümcem yazın doğum yaptı ondan biliyorum ona yasaklamıştı canım

cvbın için benim canım benim benim kıa oluyu galiba adetimi belkiyorum 2.günü gündüz usg ve kan testi akşam iğnelere başlanacak canım gonal f 150 ml ile , bu uzun mu kısa mı bunu neye göre belirliyolar ?

cvbın için benim canım benim benim kıa oluyu galiba adetimi belkiyorum 2.günü gündüz usg ve kan testi akşam iğnelere başlanacak canım gonal f 150 ml ile , bu uzun mu kısa mı bunu neye göre belirliyolar ?

kısa cnm..adetin 21.günü başlarsan iğneye o uzun oluyor...

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25---------28---.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE
nec86------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE
aymutu----------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.--------HAMİLE

suaenvar--------...---...............-----...............-------...................----------8 ekim test
pasha------------...---.........---------2.deneme-------.................-----------12 ekim test
bahar247-------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.----------12 ekim test
kederci----------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test
toobe------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil--------20 ekim test

denizden77-----34---........---------3.deneme-------...................----------transfer olacak
mine1987-------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.----------transfer olacak
wish_------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya--------transfer olacak
baharkus-------33---kadın---------1.deneme--------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
DenizCeren01--34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic---------transfer olacak
merln------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ------------ekim sonu transfer

AliasBlue---------30---end.---------2.deneme--------...................----------17 ekim opu

Nazlic-------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83---------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
aylinnim----------30---.........--------1.deneme-------...............-------------iğneler başladı
haziran15--------...----.........-------6.deneme--------.................-----------lucrin başladı
staylan-----------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-------lucrin başladı

Deren6-----------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
CARMENNN------....---.........---------2.deneme------....................---------17 ekimde başlıyor
pınar1202-------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.---------ekimde başlıyor
fulyabe-----------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-----------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam--------30---pco------------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor

baby2007-------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm-------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr----------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.------------d.k.h kullanıyor
cloudly-----------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44-----------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial---------------15 kasımda başlıyor
hly7---------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.--------------kasımda başlıyor
ece22------------....---sebepsiz------3.deneme------Bursa Acıbadem------kasımda başlıyor
tuana0225------...----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-----34---sebepsiz-----2.deneme------.................-----------.......................

pepero-----------...---sebepsiz-----2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-----------...---kadın---------4.deneme------...................------------bir dahaki sefer inşallah
umut11----------31---sebepsiz-----1.deneme------Florence N.gale--------bir dahaki sefer inşallah
pınar72----------39---erkek---------2.deneme------Acıbadem Kadıköy-----bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

27 yaş erkek infertilitesi 3. deneme umut tüp iğnelere başladım bende hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. (amin)

ne demek cnm burada olmamızın nedeni bu, birbirimize destek olmak. Sen nerde çalışıyorsun? Ben kemeraltındayım, ordan geçiyorum demişsin merak ettim:)

14 ekim cuma bu günün farklı bir önemi var bebeğimin doğum tarihini hesaplamak için bu tarih çok önemli en son adet olunan tarih 14 ekim cuma .....

14 ekim cuma bu günün farklı bir önemi var bebeğimin doğum tarihini hesaplamak için bu tarih çok önemli en son adet olunan tarih 14 ekim cuma .....

bebişine bir günlük hamilesin yani canım :)) hadi hayırlı olsun güzel annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…