kızlar randevumü aldım yarın sabah 11' de kısmetse gidiyorum... haydi bakalım gelsin iğneler :)))
hayırlısı olsun, emeklerin yerini bulsun. Bizimle olacaksan, liste için bilgilerini yaz seni de ekleyelim.
inş bayram şekeriniz gelir biran öncehoş bulduk..evet canım aynen öyle bi kaç güne adet oluruz sonra iğneler sonra yumurta toplama ve pozitif sonuçlarımızla 9 ay sonunda bebeklerimiz kucaklarımızda ayy hayali bile çok güzell beraber yaşayacağız hepsini inşallah bayram şekirimiz onlar bizim:))
yerim ben o kuzucukları bi doğsalarda sevsek artıkyakıyammaamm inşallah yolunda gider her şey bayramda dinlenme şansımda olacak benim işten çok fazla rapor almama gerek kalmayacak en çok ona sevindim açıkçası her kese tatile çıktık diyeceğiz ve bol bol kuzucuklarımla dinleneceğiz:))))
nec aldık sonunda o güzel haberi demekki hayırlı olsun cnm seninle kırdık zinciri ve devamı gelicek ALLAHIN izniyle bizlerede dua et cnm olurmugeldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
duygularımıza tercüman olmuşsun cnm inşaallah güzel günler gelicek cnmbebeğimm kuzzumm gözümün nuru mis kokulu cennet kokulumm benim bak bir arkadaşın daha geldi oradan hani beraber oyun oynadığınız hani bakıp oradan buralara seçiyosunuz ya anneciklerinizi bak o karar verdi bak o geldi meleğim bak seçti şanslı annesi ni ya sen ya sen kuzum ya sen yavrum neden seçmedin beni neden annecim ni ye gelmedin hep böyle sensiz kimsesiz mi kalacağım ben hep yalnız çaresi biraz eksik. sen gelmeden nasıl geçecek bu acı nasıl sönecek bu içimdeki yangın nasıl kuruyacak göz pınarlarım söylesene kuzumm. anneemmm nasıl ağzımm dolu dolu söylüyorum bu kelimeyi nasıl yüreğimden bir bilsen insan hissetmeden anneliği koklayamadan bebeğini söyleye bilir mi bu kelimeyi söyler söylermiş kuzumm nasıl muhtacım sana nasıl hasretim bir bilsen bir görsen bir gelsen söndürsen yangınlarımı kapatsan yaralarımı ahh bebeğimm ahh cennet kokulum bilsem ki yolunda öleceğiim geçmem geçemem senden....
kırdık zinciri sonunda eveeetttnecc kuzumm nasıl ağlattın beni bilemezsin sanki içimde haftalardır sakladıklarımı çıkardın dışarı ben çok sevindim inan bi arkadaşımız var hamiş ama sanırım o topiğe geldiğinde hamileydi seninleyse hep beraberdik tedavinin her anında yani ne bileyim bende heyecanlandım en az senin kadar inan ben bu topiği ilk açtığımda kendimi ifade etmek birileriyle bir şeyler paylaşmak istedim ve topik açanların hep hamiş olduğunu ve sanki bunun bana uğurlu geleceğini düşündüğüm için açtım belki saçma gelecek ama öyle düşünmüştüm sonra tedavide olan diğer arkadaşlar olumsuz olduğunda inan hep bu topikte bişey var bi uğursuzluk diye düşündüm hiç yazmasamda
seninle kırdık zincirlerimizi çok şükür seni ve eşini çok çok tebrik ederim tekrar tekrar:))
tebrikler cnm darısı başımızakızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.
ne gibi bilgiler lazımmm...yardımcı olurmusunuz yazayımmm
kızlar randevumü aldım yarın sabah 11' de kısmetse gidiyorum... haydi bakalım gelsin iğneler :)))
kızlar biliyorum çok zor süreçler bunlar ama inanın o tatlı minik yaratıklar için herşeye deyer..bir de daha bir kıymetli oluyolar sanki..daha tadını çıkarmaya çalışıyorsunuz..daha zor elde edildikleri için belki de..gerçi benim kızım doğal yolla geldi ama gelene kadar bir negatif aşılama ...tüp... bir de histereskopi ve laparoskopiyi aynı anda oldum (en zoruda oydu..Allahım birdaha yaşatmasın )ama şimdi bebeğim olmasaydı bütün bunları tekrar yaşamak istermiydim..kesinlikle evet..tekrar tekrar anne olmak için savaşırdım..
Benim de bugün yumurtalarım toplandı,10 taneymiş,bir de ohss olmayayım diye serum taktılar,yarın da bir serum takılacakmış, şu toplama işini atlattım ya hafifledim sankikasıklarımda ve belimde ağrı var biraz doğal olarak,bakalım yarın öğrenicez kaçının döllendiğini ve tahmini transfer tarihini
geçen ay 19 eylülde olmuşum normalde 5 gün önce geliyo yani bugün yarın gelir sanırım defneyi çoookk öpüyorum eski kilon içinde ayrıca tebrik ediyorum ee azimli kadınlar böyle oluyor işte hem anne hem zayıf hem güzel:)) inşallah 9 ay sonra seninle doğumumu konuşuyo olurum ne diyeyim umarım Rabbim yazmıştır kaderime:))çok iyi cnm..tedaviye sakin bir pisikolojiyle başlamak en iyisi...normal adet günün ne zaman??hayırlı olsun tedavin şimdiden canım..defneye gelince çok yaramaz...yürüyo..heryere giriyo..zararlı yerleri buluyo hep..eski kiloma geri döndüm gibi birşey...hadi bakalım sen de inşallah kal hamile de bir anne ol..burdan çocuklarımızın gelişimini de konuşalım inşallah...
kızlar biliyorum çok zor süreçler bunlar ama inanın o tatlı minik yaratıklar için herşeye deyer..bir de daha bir kıymetli oluyolar sanki..daha tadını çıkarmaya çalışıyorsunuz..daha zor elde edildikleri için belki de..gerçi benim kızım doğal yolla geldi ama gelene kadar bir negatif aşılama ...tüp... bir de histereskopi ve laparoskopiyi aynı anda oldum (en zoruda oydu..Allahım birdaha yaşatmasın )ama şimdi bebeğim olmasaydı bütün bunları tekrar yaşamak istermiydim..kesinlikle evet..tekrar tekrar anne olmak için savaşırdım..
Benim de bugün yumurtalarım toplandı,10 taneymiş,bir de ohss olmayayım diye serum taktılar,yarın da bir serum takılacakmış, şu toplama işini atlattım ya hafifledim sankikasıklarımda ve belimde ağrı var biraz doğal olarak,bakalım yarın öğrenicez kaçının döllendiğini ve tahmini transfer tarihini
slm herkese ben hala okuldayım nöbetçiyim bugün
trasferimin 6.günü ben hala cok rahatım sadece dua ediyorum..
bende pimpirikliyimdir ama nedense tedavim rahat gecti cok sükür
34 yumurta toplantı zaten kendime söz vermiştim cok takmıcam die
artık doktora güvendim walla rahim duvarı kalınlığını bile sormadım
doktor hersey normal dedi
cabalıyoruz umarım su mübarek günde dualarımız dileklerimiz kabul olur
bizler güçlü kadınlarız evlat sahibi olabilmek için resmen savasıyoruz
ben en basta adalete cok inanıyorum bugün ya da yrn bebeklerimizi alacağız kucağımıza
bütün bu cabalar helali hos olsun amacımıza ulasmak için
kendimi , sizi inanın cok takdir ediyorum
sevgiler herkese
bebeğimm kuzzumm gözümün nuru mis kokulu cennet kokulumm benim bak bir arkadaşın daha geldi oradan hani beraber oyun oynadığınız hani bakıp oradan buralara seçiyosunuz ya anneciklerinizi bak o karar verdi bak o geldi meleğim bak seçti şanslı annesi ni ya sen ya sen kuzum ya sen yavrum neden seçmedin beni neden annecim ni ye gelmedin hep böyle sensiz kimsesiz mi kalacağım ben hep yalnız çaresi biraz eksik. sen gelmeden nasıl geçecek bu acı nasıl sönecek bu içimdeki yangın nasıl kuruyacak göz pınarlarım söylesene kuzumm. anneemmm nasıl ağzımm dolu dolu söylüyorum bu kelimeyi nasıl yüreğimden bir bilsen insan hissetmeden anneliği koklayamadan bebeğini söyleye bilir mi bu kelimeyi söyler söylermiş kuzumm nasıl muhtacım sana nasıl hasretim bir bilsen bir görsen bir gelsen söndürsen yangınlarımı kapatsan yaralarımı ahh bebeğimm ahh cennet kokulum bilsem ki yolunda öleceğiim geçmem geçemem senden....
bende iyiyim cnm sıramı bekliyorum aslında dün benimde doğum kontrol hapına başlamam gerekiyodu annem başlama dedi başlıyamadım içime kurt düştü:44: pazartesi her ihtimale karşı test yapıp başlıcam hapa bide bizim 2.600telekom karşılıyo ama normal tüpbebekte dondurulmuşta değil normal yaptırırsak daha az tutuyo 8tanede dondurulmuşum var amaslm tuana gözümüz yollarda kaldı merak ettik bizi terk ettin sandık biz iyiyiz şükür kendi adıma adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için sen nasılsın??
incir kürü birkere uyguladım cnm kendim klomen almıştım bide incir kürü başlamıştım ozamanlar iğneyle yumurtam zor büyüyodu tedavilerde ama incir kürünü kullandığım ay 1yumurtam olmuştu tabi ağrım olunca doktora gittim öyle öğrendim yumurtam olduğunu ama çok kızmıştı doktor klomen kullandığım için ama çalışamamıştık fazlahosgeldın tuana,nasılsın?sen basladınmı ıncır kurune?bısey sorucam ben gelecek ay baslıcamda adetten sonramı baslıcam zamnla ılgılı bısey bulamadım uygulayan arkadaslar varmı?
ben lucrıl kulladım dedim ya ağrım oluyo şuan kasılarım patlıcak gibi oluyo ağrı kesici içsem olurmu acaba daha transfer olmadı yumurtalarımda toplanmadı daha dokturmu akşam rahatsız etmek istemedim bilgi alan varmı acaba doktorlardan ?
ne yaptın canım ağlatdın beni mahvetdin bunu nasıl dile getirdin böyle benim söyleyemediğim herşey sanki rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin kızlar
nolur dua edin şaka maka 3gün kaldı benim teste
bende iyiyim cnm sıramı bekliyorum aslında dün benimde doğum kontrol hapına başlamam gerekiyodu annem başlama dedi başlıyamadım içime kurt düştü:44: pazartesi her ihtimale karşı test yapıp başlıcam hapa bide bizim 2.600telekom karşılıyo ama normal tüpbebekte dondurulmuşta değil normal yaptırırsak daha az tutuyo 8tanede dondurulmuşum var amahem taze embriyo dahamı iyi olur acaba:44: yada iğne vurunmıyacağım için hangisi daha iyi olur kararsızım
incir kürü birkere uyguladım cnm kendim klomen almıştım bide incir kürü başlamıştım ozamanlar iğneyle yumurtam zor büyüyodu tedavilerde ama incir kürünü kullandığım ay 1yumurtam olmuştu tabi ağrım olunca doktora gittim öyle öğrendim yumurtam olduğunu ama çok kızmıştı doktor klomen kullandığım için ama çalışamamıştık fazlao ay tutmamıştı haliyle ama kaçıncı gün başladım aklımda değil reglin bitince başla bence .farketmiyo galiba kaçıncı gün başladığın ben incir kürünün faydasına inanıyorum bu ay denicektim boş geçmesin diye ama kasımda tedaviye başlıyacağım için vücut dinlensin dedim bide kafamı dinlendirebilsem
Hayırlı olsun cloudly, lucrin mi kullanıyordun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?