Kizlar aksam olacak sabah olcak veeee kanverilecek sonuc ogrenilecek....
Nasil gecti bir ben bir ben bilirim....
Allah hepimize sabir saglik versin....
İyi akşamlar arkadaşlar
32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bu beş yıl içine iki aşılama iki tüp bebek denemesi sığdırdım doktorlar çok büyük sorunlarımızın olmadığını söylüyorlar ve her denememde yüksek şans verdiler ama bir yerlerde eksikler olduğunu düşünüyorum çünkü kucağım hala boş .......
ve sonunda Bahceci Umut Tüp Bebek Merkezinde tedaviye başlıyorum
kizlar aksam olacak sabah olcak veeee kanverilecek sonuc ogrenilecek....
Nasil gecti bir ben bir ben bilirim....
Allah hepimize sabir saglik versin....
Kizlar iyi dilekleriniz icin sagolunnnn cok az kaldi...gun icerisinde uyumadim gece rahat uyuyabilmek icin...sukurler olsun ki bu bekleme sureci bitiyor insallah bu sinavi gecerim hayatimda hic bir sinav beni bu kadar heyecanlandirmamisti kalbim duracak saniyorum bazen...ama bitti yarin sabah dogacak gunes evime aileme ruhuma guzel haberler getirecek insallah Rabbim bu seger dualarimi kabul edecek insallah 19 ekim evlilik yildonumumuzu bu sefer bir aile olarak kutlayacagiz...insallah bu sefer esime candostuma hayat askima gozlerinde bahari yasadigim sevgilime kocama artik sende baba oldun diyebilecegimmmmm.......
BİLGEMM histereskopi için hiç endişelenme, ben de çok korkuyordum , genel anestezi değildi benim, yarı baygın sersem gibi bir şey olmuştum, hiç canım yanmadı, işallah sonuçlarında güzel çıkar...
Kizlar iyi dilekleriniz icin sagolunnnn cok az kaldi...gun icerisinde uyumadim gece rahat uyuyabilmek icin...sukurler olsun ki bu bekleme sureci bitiyor insallah bu sinavi gecerim hayatimda hic bir sinav beni bu kadar heyecanlandirmamisti kalbim duracak saniyorum bazen...ama bitti yarin sabah dogacak gunes evime aileme ruhuma guzel haberler getirecek insallah Rabbim bu seger dualarimi kabul edecek insallah 19 ekim evlilik yildonumumuzu bu sefer bir aile olarak kutlayacagiz...insallah bu sefer esime candostuma hayat askima gozlerinde bahari yasadigim sevgilime kocama artik sende baba oldun diyebilecegimmmmm.......
inşallah bu son tedavımız olur da kavusuruz bebıslerımıze
slm kızlar bende varım kasım 15 de başlıyorm
3. denemem 23 yaşındayım merkez memorial sebep erkek infertilitisi ve plistik over
İyi akşamlar arkadaşlar
32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bu beş yıl içine iki aşılama iki tüp bebek denemesi sığdırdım doktorlar çok büyük sorunlarımızın olmadığını söylüyorlar ve her denememde yüksek şans verdiler ama bir yerlerde eksikler olduğunu düşünüyorum çünkü kucağım hala boş .......
ve sonunda Bahceci Umut Tüp Bebek Merkezinde tedaviye başlıyorum
kyr canım şuan sadece sen aktifsin senin 3.denemen sen bana göre çok çok tecrübelisin.Bu tüp bebek tedavi sürecinde yeme içme ve iş yapma konusunda dikkat etmemiz gereken bieyler varmı tavsiyede bulunursan sevinirim cnm.
Canım yazini yeni gördüm kusura bakma, ayy bu konuda kıdemli olmak ne garip ama oyle) ben ilk tedavimde ilk 3 gunü evde dinlenerek geçirdim ama yatmadım, sürekli birseyler yaptım. Yemek, temizlik vb. Olumsuz sonuc alınca esın ikinci tedavi için şart koştu yatacaksın devamlı diye. Açıkcası ben de acaba yatmadım hiç ondan mı olmadı dedim kendime. Tabii bunun sonucu 2.denemede transferden sonra 1 hafta neredeyse hiç kalkmadım. Bir hafta sonunda evde biraz biraz haraket etmeye başladım. Amaa yine olmadı. Bana sorarsan kendini hiç zorlama nasıl geçiyorsa icinden öyle davran, çok ağır hareketler yapmasında yatmayla tutunmanın bir ilgisi olmadgina artık tamamen inanıyorum. Yemek konusuna gelince özel birsey yemedim hiç, sadece benim rutin kabizlik sorunum olduğu için ona göre beslenmeye çalıştım. Bu deneme içinse önümde daha 1 ay olduğunu düşünerek, arı şutu, polen, bal karışımına başladım. Bir dee doktorumla 2 ay önceki görüşmemizde yaptıgı öneriye uyarak hayatıma düzenli spor yapma alışkanlığı kattım. En azından 2 aydır yapıyorum:)) benim söyleyebileceklerim bunlarcnm. Umarım isine yarar. Tek tek tek önemli şey senin rahat olman, iyi olman, moralini yüksek tut ve evladını sana verecek tek karar mevlaya ait ona dua et. Ne çok şey söyledim yas çenem düştü kidemliyim ya ) sen benim kusuruma bakma. Kal saglicakla
Canım benim çok saol verdiğin bilgiler için ne demek olur mu uzun uzun anlatmana çok memnun oldum zaman ayırdığın için çok saol.Allahım hepimizin yüzüne baksın.O kadar zor ki ben 1 yıldır testler tahliller işte ocak ayından bu yana anca tamamlayabildik,tedaviye başlıyoruz sonunda .İlaçlarımı aldım.Girip çıkıp bakıyorum kullanacağım güne kadar.İyi ki varsınız. İnsanın derdini yine aynı derde sahip insan anlıyo başka hiç kimse değil...
evet test günüm 7 siydi ben 1 gün önce yaptırdım 15 cıktı sonra tekrar yaprtırdım 17,5 doktorum pazartesiye kadar bekliyelim bakalım yükselecekmi tutunmus ama yasamak için savasıyor dedi bugün dayanamadım yaptırdımm maalesef degerim 7 ye düşmüşbebeğim bıraktı beni yaniii agladım üzüldüm ama isyan etmiyorum napalım vardır elbet bundada bi hayır hafta içi doktora gidicem bakalım dondurulmuşlara hemen baslayabilirmiyiz
herkes için hayırlısı olsunnn
Ben de Kasım'da başlıyorum, burada beraber daha güçlü geçireceğiz umarım bu denemelerimizi. Hosgeldin aramıza, bilgisayarım yanımda değil sabah ilk isim listeye eklemek olacak seni de.
hayırlı sabahlar günaydın kızlar
kyr çok tşk edrim saol sen nerde yaptıracaksın tüp bebek denemeni ve kaçıncı denemen olacak
galiba bir tane hamilemiz var oda memorialden:) inşallah burda olan herkes hamile kalır
bu gün iki tane hcg testi var inşallah hamilelerdin rabbim yardım eylesin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?