allah yardımcın olsun canım.hayırlı uğurlu olsun.rabbim çabalarımızı boşuna çıkarmasın...kızlar yarın iğnelerime başlıyorum dualarınızı esirgemeyin benden olur mu...hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize.
kızlar benim de kasımın ilk haftası olur herhalde transferim..... bayram bebekleri gelir işallah :)))) çifte bayram yapalım rabbimin izniyle :)))))))))
Herkeze merhaba konuyu yeni fark ettim bindim ucaga geldim kizlar...
Oncelikle hepimizin Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Gun sayanlara sabir diliyorum..
Ben 8 yillik evliyim 2 tupumde bir yil arayla dis gebelikle laproskobi ile gitti simdik tupsuz kaldim...
Sirasiyla 2 asilama 3 tup bebek hep negatif sonra kendiliginden dis gebelik sonra 2 asilama ve ilk asilamada yine dis gebelik sonrasinda laproskopi histeroskopi ve simdik 4. Tup bebek
26 eylul yumoslarim toplandi 29 eylul 2 tane transferim yapildi.kalanlarida dondurttuk.
10 ekim test gunum yani transferin 12. Gunu
8. Gunu bitirdik 9. Gune basladik az kaldi ama canim burnumda birbirime destek olalim kizlar bu zor bekleyisi birlikte bitirelim....
ay canım oyle olmazsın merak etme hamişlık kılo aldırır sana puf puf olursun sonra
Merhaba, genel olarak lucrine adetin 21. günü başlanır, ama herkesin tedavisi ve sorunu farklı olabilir. Tedavi gördüğün merkezi aramalısın. Kısa ve uzun protokoller var senin hangi protokol. Bu arada tedavin hayırlı olsun bende bugün 5. lucrinimi vurdumm Allahtan hayırlsı. Bu arada 6. tüp bebek tedavisini yaptırıyoruzzz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Merkezi aramayı ihmal etme çünkü bu işler ihmale gelmez bir hata tüm tedaviyi riske sokabilir en doğrusu doktorunu araman çünkü her tedavi kişiye özeldir...
allah yardımcın olsun canım.hayırlı uğurlu olsun.rabbim çabalarımızı boşuna çıkarmasın...
inşallah tutar da sağlıkla büyütürsün bebeğini.rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı
benim tüpüm var da ne oluyor kapalııkorktuğum için açtıramadım.sence iyi mi yapmışım.benim de ikinci denemem tüp bebekte.inşallah rabbim daha fazla çekmemize izin vermez de bir an önce gelir bebeklerimiz.
ayy inşallah kızz.azından bal damlıyorrr.tombik tombik olmak istiyorummmlöpcük löpcük maşallaahhh
allah iyiliğini versin tabi bebişini de versın inş. Olursun olursun hemde oyle bı olursun kı oturdugun yerden kaldırmaya adam lazım olur da sonra bu kıloları nasıl vercem dıye duşunur durursun
merhaba.cvp için teşekkür ederim.senınde tedavin hayırlı olsun allahım bebişini kucağına almayı nasıp etsin inş bu kez.benım uzun protokol uygulanıyor.
haklısın bu işte ince hesaplar önemlidir.ben bı arayıp sorsam ii olur ama şimdi ukalalık gıbı olmasın diye çekınıyorum çünkü o zamanda sağdan soldan duydukların başka bızım tedavı başka derlerse utanırım :78:
kızlar herkese slm sayfaya bir adaşım gelmiş ne güzel hoş gelmiş defa gelmiş hayırlı olsun tedavisi inşallah hly sayfayı terk ediyomuşsun aşk olsun beraber çıkmadık mı biz bu yola bu arada hayırlısı olsun inşallah geç olsun geç olmasın inşş ama hiç bir yere gitmek yok:)) diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ben geldim yarın sabah başlar toplantım herkesi çokk öptümm iyi yolculuk dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm izmiree dönüşümde inşallah bebeğimi almaya geleceğimmmm
sevgiler
Utanacak bişey yok sen işini sağlam kazığa bağla benceee. Çünkü defalarca söylüyorlar aklınıza takılan birşey olursa muhakkak arayınnn milltten duydummm demede unuttum deee heyecandan yanlış bir şey yapmak istemiyorummm deee. Bunda bişey yok onlarda memnuniyetle cevaplıyacaklardır...
hahaha ben alayım da vermesi kolaydır sanırımyani inşallah öyledir.amaann bebeğim olsun da varsın kilolu kalayım ben razıyım...
tombiş tombiş gezersin işte ne guzel olur....kız kilo vermek zor meseledır sanırım.allah o durumda olnalara yardım etsın valla ........
amiiinnnnn:)
bu arada bu gün ozlozcan ın pazartesi de sermuh un sonuçları belli oluyor.onlara hayırlısı olur inşallah diyoruz.bizlere de haber verin burada bekliyoruz.diğer foruma geçtiğimizde ilk hamileleri siz olursunuz umarım.sonra da bizler geliriz inşallaahhh
pazartesi bi de ben varımmm....
14. günü oluyor dayanamayıp erkenden yapmazsam pzt iyi haber veririri inşallllahhhh..
diğer arkadşalarımızda inşalllahhhh
hadi hayırlısı bakalım.önceden yapmak iyimi kötümü ben karar veremedim vallaa.ben ilk tedavide negatif olursa hastanede üzülüp ağlamayayım diye önceden yaptırmıştım.umarım sana gerek kalmaz öyle birşeye.hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de
amiiinnnnn:)
bu arada bu gün ozlozcan ın pazartesi de sermuh un sonuçları belli oluyor.onlara hayırlısı olur inşallah diyoruz.bizlere de haber verin burada bekliyoruz.diğer foruma geçtiğimizde ilk hamileleri siz olursunuz umarım.sonra da bizler geliriz inşallaahhh
ay canım benım aminnn inş.hep beraber hamişliğimizi de konuşuruz böyle inş.
ay ne güzel herkes sonuç bekliyo ben de 10 gün sonra inşallah ransfer olup zorlu geri sayıma başlıcam Allah herkese sabır versin bu cuma saatinde
Kızlar merhaba,sonuc bekleyen herkesi heyecanla takip ediyorum.inşallah güzel haberlerinize hep beraber seviniriz. Bende son durum bugün 10. Decapeptyl iğnemi oldum.doktorum çatlatmaya kadar bu iğneye devam dedibira yaktığı için kurtulurmuyum diyordum ama olmadı.bu gece de merional ve gonal f e başlıyoruz. Allahım inşallah cabalarımızı mukafatlandirir. Büyük ihtimalle de 17-18 i gibi yumurta toplama olur dedi doktorum.hayırlısı inşallah. Hepinizi öpüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?