• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ey allahım ne insanlar var yok annemle babamdan alıyorlar tövbe tövbe yaa :37: ay arkadasım kusura bakma sana karşı soylemıyom bunları.bu tarz saçmalayanlar benım çok canımı sıkıyorda.eskıden kafama takardım ben şimdi lafını verıyom valla.yoksa herkes bı konuşuyor bızım merdıvenlerı silmeye gelen kadın bıle bana korunuyomusunuz dedı dusun artık.çok cahil var çoookkkkkk....
bilmiyosan sorma yani değilmi bana sordukları saçma ama takmıyorum artık okadında ne hakla soruyo sana böyle bişey mahrem sonuçta neyse takmıyacaz kafaya pozitif olalım inşaallah sonrada gelsin bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:pınarın dediği gibi yeni topik açıcaz sonra :66::65:

rica ederim:) kuvvet ve dayanışma konusunda çok haklısın, insan yalnız olmadığını görünce güçleniyor. tedavin hayırlı olsun, inşallah bebeğine kavuşursun. ben 3.tedavim için hazırlık aşamasındayım. doğum kontrol hapı kullanıyorum. dün kontrolüm vardı, herşey yolunda şükür. bayram sonrası transfer olacak şekilde ayarlayacağını söyledi doktor. bakalım yaşayıp göreceğiz, emeklerimiz boşa çıkmaz umarım.

inşallahhhhhhh seninde emeklerin boşuna cıkmaz sende kavusurusun .. bayrama ne kaldı şurda .. hayırlısı olsun .. senin tedavin nerde oluyor ?_

İzmir'de yaşıyorum ben İrenbe Tüp Bebek Merkezinde, Ahmet Zeki IŞIK doktorum.

aaa bende izmirliyim ama istanbulda yasıyorum hatta irenbeye yakın oturdum bir sure izmirde :)

diger kızlarında durumlarını ve tedavilerini takip edebiliriz tablo olunca .. Allah hepimize şu tedavilerle kolaylık verir inş:21:

İzmir'de yaşıyorum ben İrenbe Tüp Bebek Merkezinde, Ahmet Zeki IŞIK doktorum.

aaa bende izmirliyim ama istanbulda yasıyorum hatta irenbeye yakın oturdum bir sure izmirde :)

diger kızlarında durumlarını ve tedavilerini takip edebiliriz tablo olunca .. Allah hepimize şu tedavilerle kolaylık verir inş:21:

Ben de İstanbulluyum, doğma, büyüme, üniversite için geldim kaldım İzmirde. Ailem hala orada yaşıyor:) Hayat işte, tablo düzelir inşallah sinir oldum ben de ama olmuyor, yayınlasam da çıkmıyor. Bekleyeceğiz mecbur. İnşallah cnm, hepimiz,isteyen herkes, hayırla kavuşsun evladına.

Ben de İstanbulluyum, doğma, büyüme, üniversite için geldim kaldım İzmirde. Ailem hala orada yaşıyor:) Hayat işte, tablo düzelir inşallah sinir oldum ben de ama olmuyor, yayınlasam da çıkmıyor. Bekleyeceğiz mecbur. İnşallah cnm, hepimiz,isteyen herkes, hayırla kavuşsun evladına.

gercekten hayat iste :) olsun sonucta olur olmazsa yeni yaparız listeyi.. gerci ben bilmiyorum liste yapmayı :))) simdililk cıkıyoru.. hergün girip haberlesiriz .. gorusuruz cnm :)

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test:24:
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|10 ekim test:24:
aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test:24:
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|transfer olacak:46:
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||transfer olacak:46:
baharkus|33|ekim|kadın|1.deneme|smyrna tüp bebek|6 ekim transfer:46:
mrln|20|ekim|kadın|2.deneme|maya tüp bebek|ekim sonu transfer:46:
pınar72|39|ekim|erkek|2.deneme|Acıbadem Kadıköy|10ekim opu:66:
melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak:74:
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak:74:
Deren6|26|ekim|erkek|1.deneme||16 ekimde başlayacak:74:
Nazlic|26|ekim|erkek|1.deneme|Acıbadem|İğne oluyor:21:
DenizCeren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor:21:
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|d.k.h. kullanıyor:66:
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|d.k.h. kullanıyor:66:
Bilgemmm|23|ekim|erkek|2.deneme|ZekaiTahirBurak T.B.|d.k.h. kullanıyor:66:
pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başlayacak:21:
AliasBlue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
sweet_baby|34|ekim||2.deneme||
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah:24:
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah:24:

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

kızlar merhaba ,

ben doktordan geldim şimdi...

eşimin morfoloji biraz bozuk çıktı.. doktor çok öenmli diil dedi..iyi aslaında sonuç dedi eşime bi ilaç verdi.. banada glucopage vermişti..bugün 5.günüm ilaçdaki..doktorum istersen bugün başlarız tedaviye ama opuda ve treanferde ben olamam yanında dedi.. çünkü yurtdışında olacakmış.. süleyman bey devam eder dedi.. bende kabul etmedim sizle devam etcem dedim.. oda bu süreçte ilaçların faydasını anca göreceğimizi söledi aslında ii oldu böle olması dedi.. yani kısacası bizim tedavi kasıma kaldı kızlar...ben artık kasım topiğine geçerim herhalde :9::9::9:

hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar merhaba ,

ben doktordan geldim şimdi...

eşimin morfoloji biraz bozuk çıktı.. doktor çok öenmli diil dedi..iyi aslaında sonuç dedi eşime bi ilaç verdi.. banada glucopage vermişti..bugün 5.günüm ilaçdaki..doktorum istersen bugün başlarız tedaviye ama opuda ve treanferde ben olamam yanında dedi.. çünkü yurtdışında olacakmış.. süleyman bey devam eder dedi.. bende kabul etmedim sizle devam etcem dedim.. oda bu süreçte ilaçların faydasını anca göreceğimizi söledi aslında ii oldu böle olması dedi.. yani kısacası bizim tedavi kasıma kaldı kızlar...ben artık kasım topiğine geçerim herhalde :9::9::9:

hakkımızda hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun tabii, gitme ama yaa bak benim süreç de kasıma uzuyor olsun, başladığımız yerde olalım:)

kızlar herkese slm sayfaya bir adaşım gelmiş ne güzel hoş gelmiş defa gelmiş hayırlı olsun tedavisi inşallah hly sayfayı terk ediyomuşsun aşk olsun beraber çıkmadık mı biz bu yola bu arada hayırlısı olsun inşallah geç olsun geç olmasın inşş ama hiç bir yere gitmek yok:)) diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ben geldim yarın sabah başlar toplantım herkesi çokk öptümm iyi yolculuk dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm izmiree dönüşümde inşallah bebeğimi almaya geleceğimmmm
sevgiler

canım sizede yazarım ama ben kasım topiği açtım bile :D

e benimde transferim falan kasımda olacak ama burdayım sende gıtme bı yere bence.burda başladık burda bitirelim ve hamişliğimizi kutlayan yeni topiğe hepimiz bir geçeriz.göbişlerimizi sallaya sallaya :49: :49:

e benimde transferim falan kasımda olacak ama burdayım sende gıtme bı yere bence.burda başladık burda bitirelim ve hamişliğimizi kutlayan yeni topiğe hepimiz bir geçeriz.göbişlerimizi sallaya sallaya :49: :49:

hahaha birden gözümün önüne geldi de göbeklerimizi sallaya sallaya:60::60::60:

Ya arkadaşlar bilginiz var mı bu konuda bilmiyorum ama.ben cgh sonucu bekliyorum ya hani.transferden önce bi ilaç felan kullanacakmıyımki.yni daha çok var o zamana ama lak diye koymayacaklar heralde embriyoyu.off ne çok soru soruyorum yaa kızmayın banaaaaa:78::78::78:

Son düzenleme:
cnm benim allah razı olsun cok tsk ederim
sen,siz hepiniz benim dualarımdasınız
cagırmadılar iste ne rahim kalınlığına ne de herhangi biseye bakmak için:63:
ben yrn kendim gidcem
serum gerekiyorsa onu veersinler gerekmiyorsa da bana güzelce acıklasınlar di mi ama:51:
yani gidip orda ukalalık yapmak istemiyorum ama sizin sayenizde bircok sey öğrendim
tecrübelerinizden:69:
su da olsaydı ya da suna da bakılsaydı demektense gidip öğrenmek en iyisi
benim kistim vardı rezervim az dendi onadan o kadar dozla basladılar sanırım ya da bilmiyorum:14:
tüplerde tıkalı bu durumda acaba 2 tane koyarlar mı sorsam mı:30:
seninde 2. tedavin hayırlı uğurlu olsun bitanem
olacak inanalım lütfen :70:
Özelde yaptırıyorsan 2 embriyo koyan yer çok , ama devlet hastanesinde tek koyuyorlar .. Çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla , hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize ..
bende söylememekten yanayım çünkü insanlar sorularıyla bazen çok can sıkıcı ve kırıcı olabılıyor.en yakının bıle.ben kimseye söylemedım eşim ben merkez ve kurban olduğum allahım bılıyor.bı kişiye soylesen bıle duyulabılıyor.söyleme dostuna dostun söyler dostuna misali yayılıp senınle alakası olmayanlar bıle bılıyor sonra.ben yaşadım.bizim çevrede bızlerı tanıyan çok var.ben samımı oldugum bı arkadasıma aşılamamı söylemıştım bırgun yanında baska arkadaslarla bana oturmaya geldıler ve gelenlerden bırı herkesın içinde bana senın aşılaman ne oldu dedı ve ben çok sınırlendım.o gunden berı o kıza bı daha bişey anlatmadım.....:37:
Ben ilk denememde efelik yapıp , çok yakın akrabalıra söyledim , daha doğrusu bende söylemedim annem sordu , istediğine söyle bir mahsuru yok dedim .. 2-3 tane kuzenim tedavi ile hamile kaldı 1-2 taneside hamile kalmak için uğraşıyordu benim gibi..
Her yere yayılmış , sorun etmedim tabi. Sonra tedavire olan kuzenimin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim , şuna bakın , millet nasılda beceriyor saklamayı .. Bana gelincede herkes konuştu ..
Şimdi 2. tedavimi söylemiyorum kimseye .. Kimsenin bilmesine gerek yok..

Özelde yaptırıyorsan 2 embriyo koyan yer çok , ama devlet hastanesinde tek koyuyorlar .. Çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla , hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize ..

Ben ilk denememde efelik yapıp , çok yakın akrabalıra söyledim , daha doğrusu bende söylemedim annem sordu , istediğine söyle bir mahsuru yok dedim .. 2-3 tane kuzenim tedavi ile hamile kaldı 1-2 taneside hamile kalmak için uğraşıyordu benim gibi..
Her yere yayılmış , sorun etmedim tabi. Sonra tedavire olan kuzenimin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim , şuna bakın , millet nasılda beceriyor saklamayı .. Bana gelincede herkes konuştu ..
Şimdi 2. tedavimi söylemiyorum kimseye .. Kimsenin bilmesine gerek yok..

aynen öyle arkadasım hiiiççç gerek yok ben kımseye söylemıyorum kı allahım söylemeye de mecbur bırakmasn inş.benım yakın çevremde yaptıranda yok o yuzden duyan olursa falan çok şey sorup benı bunaltırlar bıde allah korusun tutmazsa nıye olmadı nıye tutmadı bı suru laf.ne gerek var acımı daha da katlamaya.....

slm arkadaşlar benimde size bir sorum olacak benim şuanda bir kızım var 20 aylık hala emziriyorum fakat bir kaç ay sonra tekrar dondurulmuş emriyolarımdan transfer ettirip ikinci bebeği yapmak istiyorum nasipse .
emzirirken transfer yaparlar mı yada emzirmeyi ne kadar zaman önce bırakmış olmalıyım . bilen varsa cevap versin rica ediyorum .

arkadaşlar herkese merhaba size sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim.ben uzun protokolde tedaviye başladım adetin 21. günü lucrinle başladım ve bugünle beraber 13.iğnemi vurucam ama adet olmadım 2 gün gecikti,acaba çok geciktirirmi normalmidir.normaldede 2 gün gecikmeli adet oluyorum zaten ama lucrin biraz daha geciktirebiliyomuş

Back