bakıyorum da hoşuna gitti
bende söylememekten yanayım çünkü insanlar sorularıyla bazen çok can sıkıcı ve kırıcı olabılıyor.en yakının bıle.ben kimseye söylemedım eşim ben merkez ve kurban olduğum allahım bılıyor.bı kişiye soylesen bıle duyulabılıyor.söyleme dostuna dostun söyler dostuna misali yayılıp senınle alakası olmayanlar bıle bılıyor sonra.ben yaşadım.bizim çevrede bızlerı tanıyan çok var.ben samımı oldugum bı arkadasıma aşılamamı söylemıştım bırgun yanında baska arkadaslarla bana oturmaya geldıler ve gelenlerden bırı herkesın içinde bana senın aşılaman ne oldu dedı ve ben çok sınırlendım.o gunden berı o kıza bı daha bişey anlatmadım.....
isim |yaş |dönem |faktör |k.deneme |merkez|son durum
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test
Nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|10 ekim test
Aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test
Toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|transfer olacak
Denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||transfer olacak
Baharkus|33|ekim|kadın|1.deneme|smyrna tüp bebek|6 ekim transfer
Mrln|20|ekim|kadın|2.deneme|maya tüp bebek|ekim sonu transfer
Melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak
Hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
Deren6|26|ekim|erkek|1.deneme||16 ekimde başlayacak
Denizceren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor
Kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|d.k.h. Kullanıyor
Baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|d.k.h. Kullanıyor
Bilgemmm|23|ekim|erkek|2.deneme|zekaitahirburak t.b.|d.k.h. Kullanıyor
Pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
Ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başlayacak
Aliasblue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
Sweet_baby|34|ekim||2.deneme||
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah
Pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah
[sıze=2][sıze=3]mevlam hepimizin bu tedavilerine evlatlarını yazmış olsun.
Sağlıkla gelsinler, huzurla büyüsünler inşallah[/sıze][/sıze]
kızlar bugün transferimin 11.gunu yarın test günüm idrar testi yaptım cıkmadı dün cok üzüldüm agladımmm hastaneyi aradım hemsirem cok kızdı test yaptım diye kanda yapıyımmı dedim olmaz dedi cuma günü dedi ama ben dayanamadım yinede gittim kan verdim test sonucum 15 cıktı simdi kendi doktoruma soramıyorum ama yaptırdığım yerdekine göre su an için normal bi deger bundan sonrasının takip edilmesi gerek dedi offf ama cok düşük bi degerrr ......
yarına kadar nasıl dayanıcam asıl bu belirsizlik öldürüyo insanı .....çok moralim bozukkkk
iş
cnm sabret üzme bebişimizi annesi
ilk hamis hbri senden gelcek ve kutlıcaz burda
belirtilere takılma herkesin hikayesi ayrı
umutlu ol ben senden cok umutluyum
e benimde transferim falan kasımda olacak ama burdayım sende gıtme bı yere bence.burda başladık burda bitirelim ve hamişliğimizi kutlayan yeni topiğe hepimiz bir geçeriz.göbişlerimizi sallaya sallaya
kızlar merhabaa ben aaslında henüzz doktoa muayene bile olmadım ama kafama takılan şeyler var sizinle paylaşmak istedim..eşimle 5-6 ay önce bebeğe karar verdik eşim erkenden meraklandı ve kendisi hemen doktora gitti sperm hareketsizliği olduğu tespit edildi tedavi görüyor şimdi..aslında onun tedavisini bekliyorumm..ama bir yandan bende de bir sorun var mı diye muayeneye gidicem..öncelikle daha ilk noktadan sizden fikir almak istiyorum..muayene sürecinde acı veren sıkıntı veren bişey var mı..tahliller tetkikler uzun bir süreç mi..ayrıca tüp bebek deneyimi olanlardan da bana bu süreci anlatmaları konusunda yardım istiyorum..yanii acılı ağrılı mı olur..narkoz falan verirlir mii..paylaşırmısınız kızlar benimle..hepinize sevgiler..
kızlar merhaba ,
ben doktordan geldim şimdi...
eşimin morfoloji biraz bozuk çıktı.. doktor çok öenmli diil dedi..iyi aslaında sonuç dedi eşime bi ilaç verdi.. banada glucopage vermişti..bugün 5.günüm ilaçdaki..doktorum istersen bugün başlarız tedaviye ama opuda ve treanferde ben olamam yanında dedi.. çünkü yurtdışında olacakmış.. süleyman bey devam eder dedi.. bende kabul etmedim sizle devam etcem dedim.. oda bu süreçte ilaçların faydasını anca göreceğimizi söledi aslında ii oldu böle olması dedi.. yani kısacası bizim tedavi kasıma kaldı kızlar...ben artık kasım topiğine geçerim herhalde
hakkımızda hayırlısı olsun..
aaa olamaz yaa ne zaman dönecekmiş tam olarak bilyomusun
arkadaşlar merhaba,
size bir şey soracağım, doğum kontrol hapı kullanıyorum şu anda doktor adet olunca bizi ara, 2 . ya da 3. günü iğnelere başlarız dedi. bu ayın 17 .si gibi regl olmayı bekliyorum çoğu kişi 21. günde lucrine başlıyor acaba herkese göre tedavi şekli değişiyor mu bir şey atlanmış olamaz değil mi? merkezi arasam mı acaba tekrar teyit için.
Herkeze merhaba konuyu yeni fark ettim bindim ucaga geldim kizlar...
Oncelikle hepimizin Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Gun sayanlara sabir diliyorum..
Ben 8 yillik evliyim 2 tupumde bir yil arayla dis gebelikle laproskobi ile gitti simdik tupsuz kaldim...
Sirasiyla 2 asilama 3 tup bebek hep negatif sonra kendiliginden dis gebelik sonra 2 asilama ve ilk asilamada yine dis gebelik sonrasinda laproskopi histeroskopi ve simdik 4. Tup bebek
26 eylul yumoslarim toplandi 29 eylul 2 tane transferim yapildi.kalanlarida dondurttuk.
10 ekim test gunum yani transferin 12. Gunu
8. Gunu bitirdik 9. Gune basladik az kaldi ama canim burnumda birbirime destek olalim kizlar bu zor bekleyisi birlikte bitirelim....
gitmez olur mu kızz.ben biraz zayıfım da yumurta yutmuş yılan gibi bişi olurum heralde ondan güldüm
arkadaşlar herkese merhaba size sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim.ben uzun protokolde tedaviye başladım adetin 21. günü lucrinle başladım ve bugünle beraber 13.iğnemi vurucam ama adet olmadım 2 gün gecikti,acaba çok geciktirirmi normalmidir.normaldede 2 gün gecikmeli adet oluyorum zaten ama lucrin biraz daha geciktirebiliyomuş
cnm çok haklısın bende sırf bunlardan korktuğum için kendi anne babalarımıza bile söyleyemedik anlıyacağın gizli tutuypruz inş. rabbim yüzümüzü güldürür ve o meraklı insanlatın merağını da giderir
ya ben bişeyi anlamıyorum nasıl adetın 21.gunu başlamış oluyorsunuz lucrıne.ben 10 gun farlutal kullandım bıttı 3 gun sonra adet oldum.adetın 3.gunu doğum kontrol hapı başladım ayın 1.de 21 de bıtcek ve o gun lucrın başlıcam e o gunde adetımın 24.gunu olmuş olacak.ben herkeste 21.gun başladım falan okuyorum benim tedavımı baska yoksa ben mı yanlış hesap yapıyorum....
kızlar benim de kasımın ilk haftası olur herhalde transferim..... bayram bebekleri gelir işallah :)))) çifte bayram yapalım rabbimin izniyle :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?