2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm çok haklısın bende sırf bunlardan korktuğum için kendi anne babalarımıza bile söyleyemedik anlıyacağın gizli tutuypruz inş. rabbim yüzümüzü güldürür ve o meraklı insanlatın merağını da giderir

aminnn inşallah cnm

CNM olumsuz düşünüp strese giriyosun bebek varsa bile kaybedeceksin olumlu ve pozitif düşün benmde ilk denemem olumsuz şimdi ikinciye odaklanıyorum umarım testin pozitif çıkar bizlere de umut olursun

kızlar yarın iğnelerime başlıyorum dualarınızı esirgemeyin benden olur mu...hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize.

cnm sabret üzme bebişimizi annesi
ilk hamis hbri senden gelcek ve kutlıcaz burda
belirtilere takılma herkesin hikayesi ayrı
umutlu ol ben senden cok umutluyum

ay canım benim yaaa Allah razı olsun.

inşallah hepiiz bebişleriizin haberini veririz burada..

arkadaşlar merhaba,
size bir şey soracağım, doğum kontrol hapı kullanıyorum şu anda doktor adet olunca bizi ara, 2 . ya da 3. günü iğnelere başlarız dedi. bu ayın 17 .si gibi regl olmayı bekliyorum çoğu kişi 21. günde lucrine başlıyor acaba herkese göre tedavi şekli değişiyor mu bir şey atlanmış olamaz değil mi? merkezi arasam mı acaba tekrar teyit için.

e benimde transferim falan kasımda olacak ama burdayım sende gıtme bı yere bence.burda başladık burda bitirelim ve hamişliğimizi kutlayan yeni topiğe hepimiz bir geçeriz.göbişlerimizi sallaya sallaya

kızlar benim de kasımın ilk haftası olur herhalde transferim..... bayram bebekleri gelir işallah :)))) çifte bayram yapalım rabbimin izniyle :)))))))))

herkese göre değişir zorluk ve çektiği acı derecesi benim ,için çok acılı ve sıkıntılı geçti hala da devam ediyo

aaa olamaz yaa ne zaman dönecekmiş tam olarak bilyomusun

Herkeze merhaba konuyu yeni fark ettim bindim ucaga geldim kizlar...
Oncelikle hepimizin Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Gun sayanlara sabir diliyorum..
Ben 8 yillik evliyim 2 tupumde bir yil arayla dis gebelikle laproskobi ile gitti simdik tupsuz kaldim...

Sirasiyla 2 asilama 3 tup bebek hep negatif sonra kendiliginden dis gebelik sonra 2 asilama ve ilk asilamada yine dis gebelik sonrasinda laproskopi histeroskopi ve simdik 4. Tup bebek
26 eylul yumoslarim toplandi 29 eylul 2 tane transferim yapildi.kalanlarida dondurttuk.
10 ekim test gunum yani transferin 12. Gunu
8. Gunu bitirdik 9. Gune basladik az kaldi ama canim burnumda birbirime destek olalim kizlar bu zor bekleyisi birlikte bitirelim....

Herkeze merhaba konuyu yeni fark ettim bindim ucaga geldim kizlar...
Oncelikle hepimizin Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Gun sayanlara sabir diliyorum..
Ben 8 yillik evliyim 2 tupumde bir yil arayla dis gebelikle laproskobi ile gitti simdik tupsuz kaldim...

Sirasiyla 2 asilama 3 tup bebek hep negatif sonra kendiliginden dis gebelik sonra 2 asilama ve ilk asilamada yine dis gebelik sonrasinda laproskopi histeroskopi ve simdik 4. Tup bebek
26 eylul yumoslarim toplandi 29 eylul 2 tane transferim yapildi.kalanlarida dondurttuk.
10 ekim test gunum yani transferin 12. Gunu
8. Gunu bitirdik 9. Gune basladik az kaldi ama canim burnumda birbirime destek olalim kizlar bu zor bekleyisi birlikte bitirelim....

slm.bende suan kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 21 de bıtcek ve son gun kontrole gıdıcem bana da merkezden kontrol hapının 21.günü lucrın başlancak dediler.
senın kı bıraz farklı sanırım sen ıstersen ara bır sor.

Son düzenleme:

çok şeyler yaşamışsın allah sabır versın.inş bu kez pozıtıf sonuçlanır hayırlı sağlıklı bebişine kavuşursun...

ya ben bişeyi anlamıyorum nasıl adetın 21.gunu başlamış oluyorsunuz lucrıne.ben 10 gun farlutal kullandım bıttı 3 gun sonra adet oldum.adetın 3.gunu doğum kontrol hapı başladım ayın 1.de 21 de bıtcek ve o gun lucrın başlıcam e o gunde adetımın 24.gunu olmuş olacak.ben herkeste 21.gun başladım falan okuyorum benim tedavımı baska yoksa ben mı yanlış hesap yapıyorum....

valla bende soylemedım ne kendı anne babama ne de eşimin ailesıne.şimdilik saklı tutmaktan yanayım.inş bı aksılık olmazsa ve şayet bebiş tutarsa taa o zaman hamişliğimi söylerım ama yınede tup bebek oldugunu soylemıcem...

Merhaba, genel olarak lucrine adetin 21. günü başlanır, ama herkesin tedavisi ve sorunu farklı olabilir. Tedavi gördüğün merkezi aramalısın. Kısa ve uzun protokoller var senin hangi protokol. Bu arada tedavin hayırlı olsun bende bugün 5. lucrinimi vurdumm Allahtan hayırlsı. Bu arada 6. tüp bebek tedavisini yaptırıyoruzzz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Merkezi aramayı ihmal etme çünkü bu işler ihmale gelmez bir hata tüm tedaviyi riske sokabilir en doğrusu doktorunu araman çünkü her tedavi kişiye özeldir...

kızlar benim de kasımın ilk haftası olur herhalde transferim..... bayram bebekleri gelir işallah :)))) çifte bayram yapalım rabbimin izniyle :)))))))))

ah inş canım ya...gelsın artık bebişlerimiz ne olur yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…