• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inşşaallah bi proglem yoktur hormon testleri rahim filmi bide ultrasonla muayene eder şuan aklıma gelenler bunlar tüpbebektede korkulcak bişey yok cnm iğne genelde göbekten oda acıtmıyo yumurta toplama anestezi altında oluyo transferde biraz fazla su içiyosun sıkışık oluyosun oda basit bi işlem inş tüpbebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın cnm
anlıyorum cnm her hastane herkese iyi gelcek diye bişey yok inş değiştirmene gerek kalmaz hastaneyi bu tedavinde gelir bebeğin

haklısın cnm bakalım hayırlısıyla bi başlasak :44:

bende sadece iki ablama bi de patronuma söledim sürekli izin almak zorunda kaldığım için:)bi de doğduktan sonra çocuğa uzaylı muamelesi yapıyorlar yaa.bence de boşverin sölemeyin.kafanız dinç olurr..yok bunun bi farkı var mı.yok herşeyi normal mi.utanmasalar insan mı diyecekler...:60::60:

kızlarrr hepinize merhabaaaaa .. bende su an tedavi goruyorum . bu 2. denemem ..1.denemem 2011 basındaydı . 2 embiyo transfer edildi .. kese vardı tutundu hersey iyiydi ancak kalp atısı duyulmadı ve kurtaj olmak zorunda kaldım .. cok zor ve kotu gunler gecirdim .. simdiki tedavimden once hersey olumsuz giderken ilaclar iyi geldi ve yumurtalarım iyi durumda . bugun yine kontrolden geldim .pzt gunune kadar ignelere devam . . sanırım pzt gunu toplama islemi yapılacak . aynı durumda olanlar veya su an tedavi olanlar liste olustursakta birbirimizi takip etsek ve dua etsek .. hepinize sevgiler .. Allah tüm isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin .. hepinizi opuyorum :54:

kızlarrr hepinize merhabaaaaa .. Bende su an tedavi goruyorum . Bu 2. Denemem ..1.denemem 2011 basındaydı . 2 embiyo transfer edildi .. Kese vardı tutundu hersey iyiydi ancak kalp atısı duyulmadı ve kurtaj olmak zorunda kaldım .. Cok zor ve kotu gunler gecirdim .. Simdiki tedavimden once hersey olumsuz giderken ilaclar iyi geldi ve yumurtalarım iyi durumda . Bugun yine kontrolden geldim .pzt gunune kadar ignelere devam . . Sanırım pzt gunu toplama islemi yapılacak . Aynı durumda olanlar veya su an tedavi olanlar liste olustursakta birbirimizi takip etsek ve dua etsek .. Hepinize sevgiler .. Allah tüm isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin .. Hepinizi opuyorum :54:

canım var bi tablomuz.sen bilgilerini yaz.seni de eklesinler arkadaşlarımız...

bende sadece iki ablama bi de patronuma söledim sürekli izin almak zorunda kaldığım için:)bi de doğduktan sonra çocuğa uzaylı muamelesi yapıyorlar yaa.bence de boşverin sölemeyin.kafanız dinç olurr..yok bunun bi farkı var mı.yok herşeyi normal mi.utanmasalar insan mı diyecekler...:60::60:
kız bu dediğin benim için imkansız kaçkere tüpbebek yaptırmışım normal olsada inanmaz kimse:1:hem bizim burda 4tane tüpbebek var eskisi kadar az değil tüpbebek oranı ne yazıkki:59:bide şakayla karışık bana diyolarki senle eşindenmi alıyolar bukadar komik sorular yani ama takmıyorum artık bende şakayla karışık veriyorum cevabı eşimden olmıcaksa ben niye istiyim o çocuğu gider evlatlık alırım :47:

kızlarrr hepinize merhabaaaaa .. bende su an tedavi goruyorum . bu 2. denemem ..1.denemem 2011 basındaydı . 2 embiyo transfer edildi .. kese vardı tutundu hersey iyiydi ancak kalp atısı duyulmadı ve kurtaj olmak zorunda kaldım .. cok zor ve kotu gunler gecirdim .. simdiki tedavimden once hersey olumsuz giderken ilaclar iyi geldi ve yumurtalarım iyi durumda . bugun yine kontrolden geldim .pzt gunune kadar ignelere devam . . sanırım pzt gunu toplama islemi yapılacak . aynı durumda olanlar veya su an tedavi olanlar liste olustursakta birbirimizi takip etsek ve dua etsek .. hepinize sevgiler .. Allah tüm isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin .. hepinizi opuyorum :54:

mrb canım hoşgeldın tedavın hayırlı olsn.bizim bi listemiz var zaten.bilgilerini yazarsan arkadaslar senı de eklerler.şuan bı sorun var sanırım o yuzden gözukmuyor liste.

tamam kim ekliyor listeye bilmiyorum ama eklerseniz sevinirim :)
2. deneme tedavi devam ediyor . kısa protokol . yaş 39 faktör: erkek
baska ne eklemem gerekiyor acaba ?

kız bu dediğin benim için imkansız kaçkere tüpbebek yaptırmışım normal olsada inanmaz kimse:1:hem bizim burda 4tane tüpbebek var eskisi kadar az değil tüpbebek oranı ne yazıkki:59:bide şakayla karışık bana diyolarki senle eşindenmi alıyolar bukadar komik sorular yani ama takmıyorum artık bende şakayla karışık veriyorum cevabı eşimden olmıcaksa ben niye istiyim o çocuğu gider evlatlık alırım :47:

hehe anlıyorum seni ben de ablamlara anlatana kadar canım çıktı.kontrole her gidişimde olmuş mu tutmuş mu diye soruyorlardı:60::60::60::60:zaten hastanede bi tanıdıkla karşılaştık.o benden kaçıyor ben ondan görseniz komediydi resmen:60::60::60:

2. Deneme tedavi devam ediyor . Kısa protokol . Yaş 39 faktör: Erkek

bir de hastaneyi yazarsan canım transfer tarihin belliyse o da

ey allahım ne insanlar var yok annemle babamdan alıyorlar tövbe tövbe yaa :37: ay arkadasım kusura bakma sana karşı soylemıyom bunları.bu tarz saçmalayanlar benım çok canımı sıkıyorda.eskıden kafama takardım ben şimdi lafını verıyom valla.yoksa herkes bı konuşuyor bızım merdıvenlerı silmeye gelen kadın bıle bana korunuyomusunuz dedı dusun artık.çok cahil var çoookkkkkk....

hangı merkeze gıdıyon hangı aşamadasın onu da yazsan ii olur.

acıbadem kadıköy .. iğneler 2 gün daha devam tam bilmiyorum ne zaman catlatma ignesi vereceklerini. ama dr belki pzt toplarız yumurtalarını dedi. yani cmt günü netlesecek toplama günü. sizler ne durumdasınız ? merak ediyorum su an tedavi gorenleri ve durumlarını ..

acıbadem kadıköy .. iğneler 2 gün daha devam tam bilmiyorum ne zaman catlatma ignesi vereceklerini. ama dr belki pzt toplarız yumurtalarını dedi. yani cmt günü netlesecek toplama günü. sizler ne durumdasınız ? merak ediyorum su an tedavi gorenleri ve durumlarını ..

hadı hayırlısı olsun.benım uzun protokol.ben ole istedım çünku bu ay sonu seyahatım olcak dıye.şuan kontrol hapı içiyorum.21.de bıtcek lucrın başlıcam kısmetse.yaş 25 sorun pco ve erkek faktörü (sperm hareketsizliği).benım böyle ha bu arada 1.denemem.daha önce klomen tedavisi falan 2 aşılama negatif sonuç malasef............

hadı hayırlısı olsun.benım uzun protokol.ben ole istedım çünku bu ay sonu seyahatım olcak dıye.şuan kontrol hapı içiyorum.21.de bıtcek lucrın başlıcam kısmetse.yaş 25 sorun pco ve erkek faktörü (sperm hareketsizliği).benım böyle ha bu arada 1.denemem.daha önce klomen tedavisi falan 2 aşılama negatif sonuç malasef............

anladım .. hayırlısı olsun ..inş hersey yolunda gider ve bebisin olur :)) tedavinin süreclerini burdan takip edicem ..

listede sorun var, sanırım kkda sorun var, diğer sayfalarda da listeler görünmüyor. sorun çözülünce eklerim mutlaka

listede sorun var, sanırım kkda sorun var, diğer sayfalarda da listeler görünmüyor. sorun çözülünce eklerim mutlaka

tsk ederimmmmmmmmm kyr .. birbirimizden haberimiz olsun istedim .. daha kuvvetli oluruz ve dayanısma olur .. sen ne durumdasın ? tedavi durumun ?

hehe anlıyorum seni ben de ablamlara anlatana kadar canım çıktı.kontrole her gidişimde olmuş mu tutmuş mu diye soruyorlardı:60::60::60::60:zaten hastanede bi tanıdıkla karşılaştık.o benden kaçıyor ben ondan görseniz komediydi resmen:60::60::60:
onlarda bilmiyo nasıl olduğunu napsınlar ben anlatıyorumda anlıyolarmı bilmiyorum:1: hastane olayı komikmiş aslında birbirinizden öğrenirdiniz bişeyler bazen gözümüzden kaçan bişeyler olabiliyo nasıl kendini rahat hissediyosan öyle olması en iyisi:70:

tsk ederimmmmmmmmm kyr .. birbirimizden haberimiz olsun istedim .. daha kuvvetli oluruz ve dayanısma olur .. sen ne durumdasın ? tedavi durumun ?

rica ederim:) kuvvet ve dayanışma konusunda çok haklısın, insan yalnız olmadığını görünce güçleniyor. tedavin hayırlı olsun, inşallah bebeğine kavuşursun. ben 3.tedavim için hazırlık aşamasındayım. doğum kontrol hapı kullanıyorum. dün kontrolüm vardı, herşey yolunda şükür. bayram sonrası transfer olacak şekilde ayarlayacağını söyledi doktor. bakalım yaşayıp göreceğiz, emeklerimiz boşa çıkmaz umarım.

pınarcım inşallah 4 tedavin son tedavin olsun..sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :))buarada iyice dinlen zayıfla tatil yap morel olur sana tedaviyede daha pozitif başlamış olursun..
allah yardımcın olsun güzel haberlerinide yazarsın buraya inşallah.

arkadaşlar hamile kaldığımdan dolayı elimde 2 kutu proxeed kaldı, 2 kutuyu 150 tl ye satmak istiyorum, yurtdşından tanesini 100 tl ye getirtmiştik.son kullanma tarihi 2013 .

Back