2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bilmiyosan sorma yani değilmi bana sordukları saçma ama takmıyorum artık okadında ne hakla soruyo sana böyle bişey mahrem sonuçta neyse takmıyacaz kafaya pozitif olalım inşaallah sonrada gelsin bebişler pınarın dediği gibi yeni topik açıcaz sonra

inşallahhhhhhh seninde emeklerin boşuna cıkmaz sende kavusurusun .. bayrama ne kaldı şurda .. hayırlısı olsun .. senin tedavin nerde oluyor ?_

İzmir'de yaşıyorum ben İrenbe Tüp Bebek Merkezinde, Ahmet Zeki IŞIK doktorum.

aaa bende izmirliyim ama istanbulda yasıyorum hatta irenbeye yakın oturdum bir sure izmirde :)

diger kızlarında durumlarını ve tedavilerini takip edebiliriz tablo olunca .. Allah hepimize şu tedavilerle kolaylık verir inş

İzmir'de yaşıyorum ben İrenbe Tüp Bebek Merkezinde, Ahmet Zeki IŞIK doktorum.

aaa bende izmirliyim ama istanbulda yasıyorum hatta irenbeye yakın oturdum bir sure izmirde :)

diger kızlarında durumlarını ve tedavilerini takip edebiliriz tablo olunca .. Allah hepimize şu tedavilerle kolaylık verir inş

Ben de İstanbulluyum, doğma, büyüme, üniversite için geldim kaldım İzmirde. Ailem hala orada yaşıyor:) Hayat işte, tablo düzelir inşallah sinir oldum ben de ama olmuyor, yayınlasam da çıkmıyor. Bekleyeceğiz mecbur. İnşallah cnm, hepimiz,isteyen herkes, hayırla kavuşsun evladına.

gercekten hayat iste :) olsun sonucta olur olmazsa yeni yaparız listeyi.. gerci ben bilmiyorum liste yapmayı :))) simdililk cıkıyoru.. hergün girip haberlesiriz .. gorusuruz cnm :)

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|10 ekim test
aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|transfer olacak
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||transfer olacak
baharkus|33|ekim|kadın|1.deneme|smyrna tüp bebek|6 ekim transfer
mrln|20|ekim|kadın|2.deneme|maya tüp bebek|ekim sonu transfer
pınar72|39|ekim|erkek|2.deneme|Acıbadem Kadıköy|10ekim opu
melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
Deren6|26|ekim|erkek|1.deneme||16 ekimde başlayacak
Nazlic|26|ekim|erkek|1.deneme|Acıbadem|İğne oluyor
DenizCeren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|d.k.h. kullanıyor
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|d.k.h. kullanıyor
Bilgemmm|23|ekim|erkek|2.deneme|ZekaiTahirBurak T.B.|d.k.h. kullanıyor
pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başlayacak
AliasBlue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
sweet_baby|34|ekim||2.deneme||
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

kızlar merhaba ,

ben doktordan geldim şimdi...

eşimin morfoloji biraz bozuk çıktı.. doktor çok öenmli diil dedi..iyi aslaında sonuç dedi eşime bi ilaç verdi.. banada glucopage vermişti..bugün 5.günüm ilaçdaki..doktorum istersen bugün başlarız tedaviye ama opuda ve treanferde ben olamam yanında dedi.. çünkü yurtdışında olacakmış.. süleyman bey devam eder dedi.. bende kabul etmedim sizle devam etcem dedim.. oda bu süreçte ilaçların faydasını anca göreceğimizi söledi aslında ii oldu böle olması dedi.. yani kısacası bizim tedavi kasıma kaldı kızlar...ben artık kasım topiğine geçerim herhalde

hakkımızda hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun tabii, gitme ama yaa bak benim süreç de kasıma uzuyor olsun, başladığımız yerde olalım:)

kızlar herkese slm sayfaya bir adaşım gelmiş ne güzel hoş gelmiş defa gelmiş hayırlı olsun tedavisi inşallah hly sayfayı terk ediyomuşsun aşk olsun beraber çıkmadık mı biz bu yola bu arada hayırlısı olsun inşallah geç olsun geç olmasın inşş ama hiç bir yere gitmek yok:)) diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ben geldim yarın sabah başlar toplantım herkesi çokk öptümm iyi yolculuk dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm izmiree dönüşümde inşallah bebeğimi almaya geleceğimmmm
sevgiler

canım sizede yazarım ama ben kasım topiği açtım bile

e benimde transferim falan kasımda olacak ama burdayım sende gıtme bı yere bence.burda başladık burda bitirelim ve hamişliğimizi kutlayan yeni topiğe hepimiz bir geçeriz.göbişlerimizi sallaya sallaya

e benimde transferim falan kasımda olacak ama burdayım sende gıtme bı yere bence.burda başladık burda bitirelim ve hamişliğimizi kutlayan yeni topiğe hepimiz bir geçeriz.göbişlerimizi sallaya sallaya

hahaha birden gözümün önüne geldi de göbeklerimizi sallaya sallaya

Ya arkadaşlar bilginiz var mı bu konuda bilmiyorum ama.ben cgh sonucu bekliyorum ya hani.transferden önce bi ilaç felan kullanacakmıyımki.yni daha çok var o zamana ama lak diye koymayacaklar heralde embriyoyu.off ne çok soru soruyorum yaa kızmayın banaaaaa:78::78::78:

Son düzenleme:
Özelde yaptırıyorsan 2 embriyo koyan yer çok , ama devlet hastanesinde tek koyuyorlar .. Çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla , hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize ..
Ben ilk denememde efelik yapıp , çok yakın akrabalıra söyledim , daha doğrusu bende söylemedim annem sordu , istediğine söyle bir mahsuru yok dedim .. 2-3 tane kuzenim tedavi ile hamile kaldı 1-2 taneside hamile kalmak için uğraşıyordu benim gibi..
Her yere yayılmış , sorun etmedim tabi. Sonra tedavire olan kuzenimin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim , şuna bakın , millet nasılda beceriyor saklamayı .. Bana gelincede herkes konuştu ..
Şimdi 2. tedavimi söylemiyorum kimseye .. Kimsenin bilmesine gerek yok..

aynen öyle arkadasım hiiiççç gerek yok ben kımseye söylemıyorum kı allahım söylemeye de mecbur bırakmasn inş.benım yakın çevremde yaptıranda yok o yuzden duyan olursa falan çok şey sorup benı bunaltırlar bıde allah korusun tutmazsa nıye olmadı nıye tutmadı bı suru laf.ne gerek var acımı daha da katlamaya.....

slm arkadaşlar benimde size bir sorum olacak benim şuanda bir kızım var 20 aylık hala emziriyorum fakat bir kaç ay sonra tekrar dondurulmuş emriyolarımdan transfer ettirip ikinci bebeği yapmak istiyorum nasipse .
emzirirken transfer yaparlar mı yada emzirmeyi ne kadar zaman önce bırakmış olmalıyım . bilen varsa cevap versin rica ediyorum .

arkadaşlar herkese merhaba size sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim.ben uzun protokolde tedaviye başladım adetin 21. günü lucrinle başladım ve bugünle beraber 13.iğnemi vurucam ama adet olmadım 2 gün gecikti,acaba çok geciktirirmi normalmidir.normaldede 2 gün gecikmeli adet oluyorum zaten ama lucrin biraz daha geciktirebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…