Ya kızlar benim sorduğum sorular hakkında kimsenin bilgisi yokmu yaaa..kafamı kurcalıyoorrrr:18::18::18:
cnm bende bilmiyorum ama bekliyorum cvp önemli konular çünkü bilirsek iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar benim sorduğum sorular hakkında kimsenin bilgisi yokmu yaaa..kafamı kurcalıyoorrrr:18::18::18:
cnm dondurttuğun embriyoları hastaneden memnun kalmazsan başka yere götürttürebiliyomuşssun hemşire demişti geçen gün bide 2embriyo için unuttum ama mesela benim ilki tuttu ve düştü ikincisi tutmadı o yüzden 2embriyo hakkım vardı ama ohss riskim yüzünden tek konuldu busefer 2konulcak bide aklına takılan soruları doktorunada sor cnm onlar cevaplamak zorunda aklında soru işareti kalmasınYa kızlar benim sorduğum sorular hakkında kimsenin bilgisi yokmu yaaa..kafamı kurcalıyoorrrr:18::18::18:
bende söylemiyodum evimde tek yatıyodum önceki tedavilerde bende 1kişiye söylemiştim oda söylemişti başkalarına tembih ettiğim halde buseferde demiştim ki herkes bilsin kafam rahat olsun busefer transferden sonra gözün aydına geldilerkomşular ama dedim daha gözün aydınlık bi durum yok büyük eltimde geçmiş olsun diyodu bende hayırlı olsun denir dedim hastamıyımki geçmiş olsun diyosun dedim sinir olmuştum o lafınabende söylememekten yanayım çünkü insanlar sorularıyla bazen çok can sıkıcı ve kırıcı olabılıyor.en yakının bıle.ben kimseye söylemedım eşim ben merkez ve kurban olduğum allahım bılıyor.bı kişiye soylesen bıle duyulabılıyor.söyleme dostuna dostun söyler dostuna misali yayılıp senınle alakası olmayanlar bıle bılıyor sonra.ben yaşadım.bizim çevrede bızlerı tanıyan çok var.ben samımı oldugum bı arkadasıma aşılamamı söylemıştım bırgun yanında baska arkadaslarla bana oturmaya geldıler ve gelenlerden bırı herkesın içinde bana senın aşılaman ne oldu dedı ve ben çok sınırlendım.o gunden berı o kıza bı daha bişey anlatmadım.....
ya kızlar bişi soracam.şimdi benim cgh sonuçları daha gelmedi ama
1.soru:bu tedavide tutsa da tutmasa da diğerinde iki ya da üç embriyo koydurabilirmiyim?
2.soru:dondurulmuşları alıp başka bir yerde yaptırabilirmiyim tedavimi
3.soru:dondurulmuşları başka bir hastaneye nasıl gönderiyorlar?
kafam bir milyon oldu bunları düşünmekten:18::18:
bide cnm tutarsa bidahakine 2tane koyarlarmı bilmiyorum dondurulmuşları başka hastaneye özel tankları varmış embriyolar için baya korunaklı zarar görme ihtimali pek yokmuş galiba merkezinden memnun değilmisin cnm ?ya kızlar bişi soracam.şimdi benim cgh sonuçları daha gelmedi ama
1.soru:bu tedavide tutsa da tutmasa da diğerinde iki ya da üç embriyo koydurabilirmiyim?
2.soru:dondurulmuşları alıp başka bir yerde yaptırabilirmiyim tedavimi
3.soru:dondurulmuşları başka bir hastaneye nasıl gönderiyorlar?
kafam bir milyon oldu bunları düşünmekten:18::18:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşaallahİsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|10 ekim test
aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|transfer olacak
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||transfer olacak
baharkus|33|ekim|kadın|1.deneme|smyrna tüp bebek|6 ekim transfer
mrln|20|ekim|kadın|2.deneme|maya tüp bebek|ekim sonu transfer
melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
Deren6|26|ekim|erkek|1.deneme||16 ekimde başlayacak
DenizCeren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|d.k.h. kullanıyor
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|d.k.h. kullanıyor
Bilgemmm|23|ekim|erkek|2.deneme|ZekaiTahirBurak T.B.|d.k.h. kullanıyor
pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başlayacak
AliasBlue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
sweet_baby|34|ekim||2.deneme||
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|10 ekim test
aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|transfer olacak
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||transfer olacak
baharkus|33|ekim|kadın|1.deneme|smyrna tüp bebek|6 ekim transfer
mrln|20|ekim|kadın|2.deneme|maya tüp bebek|ekim sonu transfer
melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak
Deren6|26|ekim|erkek|1.deneme||16 ekimde başlayacak
DenizCeren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|d.k.h. kullanıyor
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|d.k.h. kullanıyor
Bilgemmm|23|ekim|erkek|2.deneme|ZekaiTahirBurak T.B.|d.k.h. kullanıyor
pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başlayacak
AliasBlue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak
sweet_baby|34|ekim||2.deneme||
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
cnm bozma moralini herkese göre değişir bu değerler ya rın bi kan ver sonuç çıktıktan sonra söylersin hemşireye kan verdim sonuç bu çıkmıştı diye ona göre anlaşılır zaten değerin artıp artmadığı:44:kızlar bugün transferimin 11.gunu yarın test günüm idrar testi yaptım cıkmadı dün cok üzüldüm agladımmm hastaneyi aradım hemsirem cok kızdı test yaptım diye kanda yapıyımmı dedim olmaz dedi cuma günü dedi ama ben dayanamadım yinede gittim kan verdim test sonucum 15 cıktı simdi kendi doktoruma soramıyorum ama yaptırdığım yerdekine göre su an için normal bi deger bundan sonrasının takip edilmesi gerek dedi offf ama cok düşük bi degerrr ......
yarına kadar nasıl dayanıcam asıl bu belirsizlik öldürüyo insanı .....çok moralim bozukkkk
alıntı yaparken liste gözüküyo ama çıkmıyo dedğin gibikızlar listeye birşey oldu, yayınlıyorum sadece altındaki yazı çıkıyor anlamadım offf....
ya şimdi ikidebir arıyorum herşey için o yüzden size de sorayım dedim.bi de onlar endişelendirmemek için hep pozitif konuşuyorlar.siz gerçekleri söylüyorsunuz.cnm dondurttuğun embriyoları hastaneden memnun kalmazsan başka yere götürttürebiliyomuşssun hemşire demişti geçen gün bide 2embriyo için unuttum ama mesela benim ilki tuttu ve düştü ikincisi tutmadı o yüzden 2embriyo hakkım vardı ama ohss riskim yüzünden tek konuldu busefer 2konulcak bide aklına takılan soruları doktorunada sor cnm onlar cevaplamak zorunda aklında soru işareti kalmasın
teşekkür ederim hepinizeee.bilgilendirdiğiniz içinmrb1.cvp:ilk tedavinse koymazlr ikinciyse kouabilirler2.evt götürebilirsin3.onlar kendileri götürüyorlardır
ya memnunum ama eğer bu da tutmazsa merkezimi değiştirmek istiyorum.kötü olduğu için değil de sadece içim rahat etsin diye değiştirecem.ne kadar doğru yaparım bilmiyorum ama.bide cnm tutarsa bidahakine 2tane koyarlarmı bilmiyorum dondurulmuşları başka hastaneye özel tankları varmış embriyolar için baya korunaklı zarar görme ihtimali pek yokmuş galiba merkezinden memnun değilmisin cnm ?
aa cok ayıp etmiş
güya dost arkadas derdini paylasıyor...
bizde sölemedik benim annem biliyor merkeze girip cıkarkende korkuyoz bi tanıdık filan olur mu diye
cnm sen hangi asamadasın suan?
kızlar merhabaa ben aaslında henüzz doktoa muayene bile olmadım ama kafama takılan şeyler var sizinle paylaşmak istedim..eşimle 5-6 ay önce bebeğe karar verdik eşim erkenden meraklandı ve kendisi hemen doktora gitti sperm hareketsizliği olduğu tespit edildi tedavi görüyor şimdi..aslında onun tedavisini bekliyorumm..ama bir yandan bende de bir sorun var mı diye muayeneye gidicem..öncelikle daha ilk noktadan sizden fikir almak istiyorum..muayene sürecinde acı veren sıkıntı veren bişey var mı..tahliller tetkikler uzun bir süreç mi..ayrıca tüp bebek deneyimi olanlardan da bana bu süreci anlatmaları konusunda yardım istiyorum..yanii acılı ağrılı mı olur..narkoz falan verirlir mii..paylaşırmısınız kızlar benimle..hepinize sevgiler..
cnm dondurttuğun embriyoları hastaneden memnun kalmazsan başka yere götürttürebiliyomuşssun hemşire demişti geçen gün bide 2embriyo için unuttum ama mesela benim ilki tuttu ve düştü ikincisi tutmadı o yüzden 2embriyo hakkım vardı ama ohss riskim yüzünden tek konuldu busefer 2konulcak bide aklına takılan soruları doktorunada sor cnm onlar cevaplamak zorunda aklında soru işareti kalmasın
bende söylemiyodum evimde tek yatıyodum önceki tedavilerde bende 1kişiye söylemiştim oda söylemişti başkalarına tembih ettiğim halde buseferde demiştim ki herkes bilsin kafam rahat olsun busefer transferden sonra gözün aydına geldilerkomşular ama dedim daha gözün aydınlık bi durum yok büyük eltimde geçmiş olsun diyodu bende hayırlı olsun denir dedim hastamıyımki geçmiş olsun diyosun dedim sinir olmuştum o lafına
kızlar bugün transferimin 11.gunu yarın test günüm idrar testi yaptım cıkmadı dün cok üzüldüm agladımmm hastaneyi aradım hemsirem cok kızdı test yaptım diye kanda yapıyımmı dedim olmaz dedi cuma günü dedi ama ben dayanamadım yinede gittim kan verdim test sonucum 15 cıktı simdi kendi doktoruma soramıyorum ama yaptırdığım yerdekine göre su an için normal bi deger bundan sonrasının takip edilmesi gerek dedi offf ama cok düşük bi degerrr ......
yarına kadar nasıl dayanıcam asıl bu belirsizlik öldürüyo insanı .....çok moralim bozukkkk
alıntı yaparken liste gözüküyo ama çıkmıyo dedğin gibi
inşşaallah bi proglem yoktur hormon testleri rahim filmi bide ultrasonla muayene eder şuan aklıma gelenler bunlar tüpbebektede korkulcak bişey yok cnm iğne genelde göbekten oda acıtmıyo yumurta toplama anestezi altında oluyo transferde biraz fazla su içiyosun sıkışık oluyosun oda basit bi işlem inş tüpbebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın cnmkızlar merhabaa ben aaslında henüzz doktoa muayene bile olmadım ama kafama takılan şeyler var sizinle paylaşmak istedim..eşimle 5-6 ay önce bebeğe karar verdik eşim erkenden meraklandı ve kendisi hemen doktora gitti sperm hareketsizliği olduğu tespit edildi tedavi görüyor şimdi..aslında onun tedavisini bekliyorumm..ama bir yandan bende de bir sorun var mı diye muayeneye gidicem..öncelikle daha ilk noktadan sizden fikir almak istiyorum..muayene sürecinde acı veren sıkıntı veren bişey var mı..tahliller tetkikler uzun bir süreç mi..ayrıca tüp bebek deneyimi olanlardan da bana bu süreci anlatmaları konusunda yardım istiyorum..yanii acılı ağrılı mı olur..narkoz falan verirlir mii..paylaşırmısınız kızlar benimle..hepinize sevgiler..
anlıyorum cnm her hastane herkese iyi gelcek diye bişey yok inş değiştirmene gerek kalmaz hastaneyi bu tedavinde gelir bebeğinya şimdi ikidebir arıyorum herşey için o yüzden size de sorayım dedim.bi de onlar endişelendirmemek için hep pozitif konuşuyorlar.siz gerçekleri söylüyorsunuz.
teşekkür ederim hepinizeee.bilgilendirdiğiniz için
ya memnunum ama eğer bu da tutmazsa merkezimi değiştirmek istiyorum.kötü olduğu için değil de sadece içim rahat etsin diye değiştirecem.ne kadar doğru yaparım bilmiyorum ama.
haklısın cnm bakalım hayırlısıyla bi başlasak :44:işte bunları anlatmak istemiştim bende.ağzı olan bişeyler saçmalıyor can sıkıyor oysakı ne gerek var demı. transferden sonra aç tv yi yat uzan
evınde uyu. burda paylaş bişeyleri en azından derdını anlayanlarla............demi ama?