2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sağol canım inan söylediklerin hiç de boş gelmiyor.iç kimseninki gelmiyor.sizinle dertleşmek o kadar iyi geliyor ki bana...umarım dediğin gibi umudum yeniden yeşerir.hala aslında p.tesi çıkacak olan sonucu bekliyorum belki bir mucize olur diye.geç döllenme felan olmuştur ya da hatalıdır diye...rabbim sana eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bu tedavinde...

kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.

canım dün internete giremedim bi ara telefondan girdim onda da cevap atamadım. .inan hepimiz çok üzüldük sana ne desek boş biliyoruz ama Allahım inşallah sağlıkla tedavisiz yollar meleğini.. bence de yaşının gençliği çok önemli bir nokta.. inşallah gelir yavrun meleğin..

kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.

sizi çok iyi anlıyorum allah bir daha yaşatmasın çok acı bende iki ay önce almiştim bu acıyı ama toparlanmak zorundayız çünkü mücadele etmemiz lazım anne olmayı çok istiyorum ikinci negatifimden sonra halen toparlanamadım 2aydır adetliyim doktorlar stres diyo ama toparlanmam lazım çünkü üçüncüyü yapacağız sizin problem nedir vede emriyolarınıza pgt [genetik]yaptınızmı biz düşünüyoruz acaba olumlu cevab veriyormudur inşaallah bir dahaki tedavide olur kaçıncı denemeniz

inşallah canım yaa evet nerden geleceği belli değil dermanımızın. inşlh kaplıaca tatilimzde güzel geçer canım. sen neler yapıysun kür veya herhangi bişey yani canım?

canım birkaç deneme sonra tutmazsa istiyor doktor.biz daha kapsamlı olan cgh yaptırdık bize pahalıya patladı ama değdimi dersen en azından bir kere yapmakta fayda var genetik bir orun olup olmadığını anlıyorsun.tutup tutmaması yine şans yani...

inşallah canım yaa evet nerden geleceği belli değil dermanımızın. inşlh kaplıaca tatilimzde güzel geçer canım. sen neler yapıysun kür veya herhangi bişey yani canım?
yok cnm ben şuan bebek için bişey yapmıyorum yaza kadarda yapmıyacam ama senin güzel haberlerin bana moral olur cnm

günaydın kızlar.bu gün merkezde kan vereceğim.kendimi umutlandırmıyorum ama %100 de 1 de bir ihtimaldir dimi.belki mucize olur.eşime de söyledim değişmeyecek diye sonuç.zaten onun ısrarı ile yaptırıyorum.yoksa yaptırmam.kanamam da gelmedi daha.ilkinde 11. günde kanamam başlamıştı...ama atlattım iyiyim artık.desteğiniz ile başardım bunu hepinize teşekkür ederim kızlar...

canım ah bir bilsem nasıl olduğunu iyidir herhalde haftaya kontrolde bakacağız tekrar neler yaptığınai, rabbim bu mübarek günde isteyen herkese versin işallah .. dualarım tüm isteyen herkes için...

aminnn canımmm aminnnn.
senin kuzuvuğunu da Allah sağlık,sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnn.darısı başımıza inşallah.

herşeyde vardır bir hayır gerçekten ben hep bunu söylerim.herşeyin hayırlısı olsunn.
biz de beraber başlarızzz:)

merln çok üzüldüm gerçekten.Allah sabır versin, aynı şeyleri yaşadım çok zor biliyorum ama sabır arkadaşım başka çare yok.Rabbime güven, bir gün mutlaka olacak ama ne zaman bilemiyoruz, dilerim hepimiz için bu bekleyiş en kısa zamanda son bulur hayırlısıyla.kendine iyi bak...

inşlh arkadaşım inşlh valla hepimiz çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:)))
biz çabamızı gösterdik uğraştık sanki neolurdu ansızın geliverse bebişlerimiz

cnm kaç çıkmıştı kan testin inşaallah mucize olur cnm yoksada üzülme cnm gelecek bebeklerimiz inşaallah

slm kızlar cuma 1-2 damla kanamam oldu kızım iyi çok şükür yattım haftasonu sizi unuttum sanmayın dualarım hepimiz için...

cnm kaç çıkmıştı kan testin inşaallah mucize olur cnm yoksada üzülme cnm gelecek bebeklerimiz inşaallah
canım 0.100 çıkmıştı hiç umut yok gibi ama varmış forumda bir iki kişi 0 çıkan
slm kızlar cuma 1-2 damla kanamam oldu kızım iyi çok şükür yattım haftasonu sizi unuttum sanmayın dualarım hepimiz için...

rabbim korusun ikinizi de canım.allah a emanet olun...

sağol canım allah razı olsun.

canım 0.100 çıkmıştı hiç umut yok gibi ama varmış forumda bir iki kişi 0 çıkan

rabbim korusun ikinizi de canım.allah a emanet olun...
cnm o tüpbebek için geçerli değil normal durumlar için geçerli ama tüpbebekte embriyo konulduğu zaman belli ama normal durumlarda 0çıkıp 1hafta sonra arta biliyo kan sonucu geç döllenme olduğu için benim son tedavimdede 2çıkmıştı hemşire negatif dedi normal durumda olsa artma durumu olabiliyomuş ama tüpbebekte öyle bi durum yok cnm ben negatiften 3gün sonra regl oldum

ayy anlamadım canım.yani normal gebelik olsa şans var ama tüp bebekte yok mu demek istedin.9. günde yaptırdım bu arada ben testi.şimdi hesapladım da.yani 11. gün kan vermiş biri negatif demişler.12.günde kendi merkezinde pozitif demişler.bende ümitlendim işte azıcıcık.neyse 4-5 gibi ararlar heralde.hem geriye 1 tane dondurulmuş emb. var.genetik snucu daha gelmeyen.onun için dua ediyorum.inşallah iyi gelir de birkaç ay sonra denerim diye...

cnm benim bildiğim böyle ama inşaalah artmıştır değerin cnm olmasada belki o tek embriyo bebeğin olarak gelir sana benimde 4tane embriyom var dondurulmuş bende belki 1kez daha denerim yazın benim son tedavimde 4tane çözdürmüşlerdi 2si transfer 2si 6.günekadar takip edilmişti 6.gelişimleri devam etmedi :44: geri kalan 4taneye genetik test yaptırsammı bilemiyorum

inşallah canım inşallah.sen bilirsin eğer iki kere felan tutmazsa yaptırmakta fayda var bence.ben de bi kere yaptırdım diğer tedavilerimde yaptırmayacağım.çünkü belli bir genetik sorun bulunmadı.6 taneden sadece 1 tanesi kötü çıktı o da trizom 19 diye birşeydi sanırım.ne demek bilmiyorum ama.eğer maddi durumun elverirse bence yaptır.için rahat eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…