arkadaşım çok üzüldüm gerçekten ama elden ne gelir rabim hayırlı versin sağlıklı versin olumsuz düşünme hemen çevremizde bürsürü engeli bebekler çocuklar var allah sana şimdi verseydi senin bebeğinde sorun olsaydı elinde bacanda yada beyninde o zaman napıcaktın hergün ağlıyacaktın hergün isyan edicektin geç olsun güç olmasın diye boşa demiyorlar büyükler daha yaşın çok küçük bende öyleyim 27 yaşındayım 4 üncüyü deniyoruz rabim ne zaman verecekse o zaman versin yeterki eli aya sağlam hayırlı versin isyan etme sakın biliyorum anlıyorum senin için zor çok zor şuanda olumlu düşünmek ama ne yapabilirizki sonuçta bir canı allah alıp diğer cani allah veriyor mucizelere inan olucak birgün aldığımız nefes bile bizim değil,kelimeler ,başkalarının söyledikleri boş geliyor sana ama 5 10 gün sonra daha iyi olucaksın piskolojik olarak ve üçüncüyü düşüneceksin bende senin gibiydim ama umudumu yitirmedim kısmetimizde varsa birgün olur
kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.
kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.
inşaallah bu yaptıkların vesile olur bebeğinin gelmesine tabiki dermanın nerden geleceği belli olmaz sonuçta tüpbebekte kesin çare olmayabiliyo bazen bebişler gelene kadar uğraşıcaz cnm bütün yolları denicez birinden biri vesile olucak inşaallahinşaallah tatilin çok güzel geçer cnm
sizi çok iyi anlıyorum allah bir daha yaşatmasın çok acı bende iki ay önce almiştim bu acıyı ama toparlanmak zorundayız çünkü mücadele etmemiz lazım anne olmayı çok istiyorum ikinci negatifimden sonra halen toparlanamadım 2aydır adetliyim doktorlar stres diyo ama toparlanmam lazım çünkü üçüncüyü yapacağız sizin problem nedir vede emriyolarınıza pgt [genetik]yaptınızmı biz düşünüyoruz acaba olumlu cevab veriyormudur inşaallah bir dahaki tedavide olur kaçıncı denemeniz
yok cnm ben şuan bebek için bişey yapmıyorum yaza kadarda yapmıyacam ama senin güzel haberlerin bana moral olur cnminşallah canım yaa evet nerden geleceği belli değil dermanımızın. inşlh kaplıaca tatilimzde güzel geçer canım. sen neler yapıysun kür veya herhangi bişey yani canım?
yok cnm ben şuan bebek için bişey yapmıyorum yaza kadarda yapmıyacam ama senin güzel haberlerin bana moral olur cnm
canım ah bir bilsem nasıl olduğunu iyidir herhalde haftaya kontrolde bakacağız tekrar neler yaptığınai, rabbim bu mübarek günde isteyen herkese versin işallah .. dualarım tüm isteyen herkes için...
tesekkür ederim yeşimazra..benım kromozon testım yetısmemıstı yoksa gecen ay baslıcaktım ve transferım tam ananemın vefatına denk gelıcektı ne kadar zor olacaktı benım ıcın her ser gıbı gördügümüz seyde bı hayır var gercekten bız bunu anlayamıyoruz ılk etapta ama..
biz çabamızı gösterdik uğraştık sanki neolurdu ansızın geliverse bebişlerimizinşlh arkadaşım inşlh valla hepimiz çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:)))
cnm kaç çıkmıştı kan testin inşaallah mucize olur cnm yoksada üzülme cnm gelecek bebeklerimiz inşaallahgünaydın kızlar.bu gün merkezde kan vereceğim.kendimi umutlandırmıyorum ama %100 de 1 de bir ihtimaldir dimi.belki mucize olur.eşime de söyledim değişmeyecek diye sonuç.zaten onun ısrarı ile yaptırıyorum.yoksa yaptırmam.kanamam da gelmedi daha.ilkinde 11. günde kanamam başlamıştı...ama atlattım iyiyim artık.desteğiniz ile başardım bunu hepinize teşekkür ederim kızlar...
geçmiş olsun cnm iyi olmanıza sevindimslm kızlar cuma 1-2 damla kanamam oldu kızım iyi çok şükür yattım haftasonu sizi unuttum sanmayın dualarım hepimiz için...
canım 0.100 çıkmıştı hiç umut yok gibi ama varmış forumda bir iki kişi 0 çıkancnm kaç çıkmıştı kan testin inşaallah mucize olur cnm yoksada üzülme cnm gelecek bebeklerimiz inşaallah
slm kızlar cuma 1-2 damla kanamam oldu kızım iyi çok şükür yattım haftasonu sizi unuttum sanmayın dualarım hepimiz için...
merln çok üzüldüm gerçekten.Allah sabır versin, aynı şeyleri yaşadım çok zor biliyorum ama sabır arkadaşım başka çare yok.Rabbime güven, bir gün mutlaka olacak ama ne zaman bilemiyoruz, dilerim hepimiz için bu bekleyiş en kısa zamanda son bulur hayırlısıyla.kendine iyi bak...
cnm o tüpbebek için geçerli değil normal durumlar için geçerli ama tüpbebekte embriyo konulduğu zaman belli ama normal durumlarda 0çıkıp 1hafta sonra arta biliyo kan sonucu geç döllenme olduğu için benim son tedavimdede 2çıkmıştı hemşire negatif dedi normal durumda olsa artma durumu olabiliyomuş ama tüpbebekte öyle bi durum yok cnm ben negatiften 3gün sonra regl oldumcanım 0.100 çıkmıştı hiç umut yok gibi ama varmış forumda bir iki kişi 0 çıkan
rabbim korusun ikinizi de canım.allah a emanet olun...
cnm o tüpbebek için geçerli değil normal durumlar için geçerli ama tüpbebekte embriyo konulduğu zaman belli ama normal durumlarda 0çıkıp 1hafta sonra arta biliyo kan sonucu geç döllenme olduğu için benim son tedavimdede 2çıkmıştı hemşire negatif dedi normal durumda olsa artma durumu olabiliyomuş ama tüpbebekte öyle bi durum yok cnm ben negatiften 3gün sonra regl oldum
cnm benim bildiğim böyle ama inşaalah artmıştır değerin cnm olmasada belki o tek embriyo bebeğin olarak gelir sana benimde 4tane embriyom var dondurulmuş bende belki 1kez daha denerim yazın benim son tedavimde 4tane çözdürmüşlerdi 2si transfer 2si 6.günekadar takip edilmişti 6.gelişimleri devam etmedi :44: geri kalan 4taneye genetik test yaptırsammı bilemiyorumayy anlamadım canım.yani normal gebelik olsa şans var ama tüp bebekte yok mu demek istedin.9. günde yaptırdım bu arada ben testi.şimdi hesapladım da.yani 11. gün kan vermiş biri negatif demişler.12.günde kendi merkezinde pozitif demişler.bende ümitlendim işte azıcıcık.neyse 4-5 gibi ararlar heralde.hem geriye 1 tane dondurulmuş emb. var.genetik snucu daha gelmeyen.onun için dua ediyorum.inşallah iyi gelir de birkaç ay sonra denerim diye...
cnm benim bildiğim böyle ama inşaalah artmıştır değerin cnm olmasada belki o tek embriyo bebeğin olarak gelir sana benimde 4tane embriyom var dondurulmuş bende belki 1kez daha denerim yazın benim son tedavimde 4tane çözdürmüşlerdi 2si transfer 2si 6.günekadar takip edilmişti 6.gelişimleri devam etmedi :44: geri kalan 4taneye genetik test yaptırsammı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?