cnm bisüre kafandan çıkarmaya çalış bebek olayını biliyorum zor ama inşaallah gelicek bebeğin cnm pes etmek yok cnm sadece biraz zamana ihtiyacın var cnm bak bende 1ay sonra 31egiricem belki birkez daha denerim oda olmazsa evlatlık alırım ama işte insan kendi kanından canından olsun istiyo dün görümcem beni rüyasında görmüş büyük bi hocanın karşısına çıkmış benide görmüş hoca demişki siz gözyaşlarınızla herşeyin bedelini ödedininz bundan sonrası için endişelenmeyin artık herşşey güzel olucak demiş cnm sende inan herşey güzel olucak sadece zamanı daha gelmedisağol desteğin için canım.ama sanki bir anda bütün hevesim kaçtı.bebek görmek bile istemiyorum şu anda.umarım dediğin gibi süpriz yapıp gelir yoksa gücüm kalmadı uğraşmak için...ben daha 21 yaşındayım.yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben nelerle.ama isyan etmiyorum.hayırlısı diyip geçiyorum.herkes kaderini yaşıyor.elbet benim de bir zamanım vardır mutlu olmaya
cnm bisüre kafandan çıkarmaya çalış bebek olayını biliyorum zor ama inşaallah gelicek bebeğin cnm pes etmek yok cnm sadece biraz zamana ihtiyacın var cnm bak bende 1ay sonra 31egiricem belki birkez daha denerim oda olmazsa evlatlık alırım ama işte insan kendi kanından canından olsun istiyo dün görümcem beni rüyasında görmüş büyük bi hocanın karşısına çıkmış benide görmüş hoca demişki siz gözyaşlarınızla herşeyin bedelini ödedininz bundan sonrası için endişelenmeyin artık herşşey güzel olucak demiş cnm sende inan herşey güzel olucak sadece zamanı daha gelmedi
ben çok üzüldüm çok
kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.
cloudly senin cimcime ne yapıyorr:)
canım çok üzüldüm çook ama lütfen böyle düşünme eğer şu anda olmadıysa emin ol ki senin için hayırlısı böyle sakın ama sakın isyan etme yaşın çok genç.... dilerim tedavisiz kendiliğinden gelir meleğin.
cnm cok üzüldüm Allah sana ve esine sağlık versin,kimbilir kendiliğinden gelir mucizen insallahvallaa geliyorsa gelsin gelmiyorsa gelmesin artık peşinde koşmayacağım olsun diye...kendimi harap ettim.olursa olur olmazsa da ne yapayım.olsun diye uğraştıkça olmuyor.uğraşmayacağım artık
cnm cok üzüldüm Allah sana ve esine sağlık versin,kimbilir kendiliğinden gelir mucizen insallah
sağol desteğin için canım.ama sanki bir anda bütün hevesim kaçtı.bebek görmek bile istemiyorum şu anda.umarım dediğin gibi süpriz yapıp gelir yoksa gücüm kalmadı uğraşmak için...ben daha 21 yaşındayım.yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben nelerle.ama isyan etmiyorum.hayırlısı diyip geçiyorum.herkes kaderini yaşıyor.elbet benim de bir zamanım vardır mutlu olmaya
arkadaşım başın sağolsun dilerim acın hafifler en kısa zamanda
başın sağolsun pepero,huzurla yatsın.amin arkadaşımmmm inşallah...
cnm cok cok uzuldum, kac gundur merakla senı takıp edıyordum
Ama nolur isyan etme. biliyorum cok zor sabretmek, beklemek
ama yasın ne kadar kucukmus daha. onunuzde ne kadar guzel gunler var. bızler cogumuz 30 lu yaslardayız.
Rabbim eminim senın de meleklerını gonderecek. sadece sabret. İnsallah tedavısız gelsınler
Dualarım hepımız ıcın olacak
kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.
inşaallah bizde kavuşucaz cnm bebeklerimize
blowhole rüyası bile güzel değilmiinşaallah gerçek olucak rüyalarımız kürlere devam ediyonmu cnm kaplıcalara gittinmi :44:belki tedaviye gerek kalmadan gelicek bebişlerimiz
inşaallah bu yaptıkların vesile olur bebeğinin gelmesine tabiki dermanın nerden geleceği belli olmaz sonuçta tüpbebekte kesin çare olmayabiliyo bazen bebişler gelene kadar uğraşıcaz cnm bütün yolları denicez birinden biri vesile olucak inşaallahcanım inşlh Mevlam erdi verdiyse dermanıda vermiştir ben bna çok inanıyorum. nerden geleceği belli olmaz tıptan çaraeni arıyacaksın olmadı başka şekillerle inşl. evet kağlıcalara gidicez bu hafta sonu nasipse.kürlere devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?