• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

herkese günaydın hayırlı sabahlar bu mübarek günlerin nuru hürmetine allahım hepimizin dualarını kabul eylesin rabim herkesin gönlüne göre versin kimin ne derdi varsa dermanınıda versin aratmadan başka dertlerde vermesin....

inşallah canım kısmetimde varsa ben de güzel haber veririm size inşalllaahhhhh

amiiiiiinnnnnn cümlemizin canım.içime öyle doğuyor bir kız bir erkek.inşallah tutar da çifte mutluluk yaşarız.

kısmetten öteye geçemeyiz tabi,bunlar Rabbimin takdiri.Allah gönlüne göre versin.

ay inşallah her gece kabus görüyorum bu ara p.tesi ananemı kaybettık belkı onun etkısı sürekli tedaviye baslıyorum rüyalarımda...çok istiyorum ama tabii herseyın hayırlısı insallah allah hepımızı yuzunu güldürür...

başın sağolsun pepero,huzurla yatsın.amin arkadaşımmmm inşallah...

herkese günaydın hayırlı sabahlar bu mübarek günlerin nuru hürmetine allahım hepimizin dualarını kabul eylesin rabim herkesin gönlüne göre versin kimin ne derdi varsa dermanınıda versin aratmadan başka dertlerde vermesin....

günaydın.amin canımmm.herkesin kandili mübarek olsun,Rabbim dualarımızı kabul etsin, yardımcımız olsun.

canım yarın test yaptıraaksın sanırım, haydi bakalım allah yardımcın olsun dualarım seninle , işallah rabbimin izniyle yarın bize güzel haberler verirsin

bu akşam kan vereceğim.sanırım akşam 8 gibi felan öğrenebilirim.
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.lütfen benim için de dua edin.
kızlar bugun usg günümdü pazartesi tekrar giricem ultrasyona ve transfer tarihimi belirlicez gitiğimde inşallah busefer olumlu olur .merlin inşallah bebeklerin seninledir olumlu sonucunu bekliyorum dört gözle...
inşallah rabbim yüzünü güldürür bu tedavinde canım.inşallah bu ay maya dan ikimiz de iyi haberlerle çıkarız.

merlncim inşallah mübarek günde güzel haber verirsin bize.. Allahım bu gece yardımcın olsun bence en heyecanlı anlardn biri test sonucunu beklemek...
evet canım o kadar heyecanlıyım ki.ilkinden çok farklıydı bu tedavim.o yüzden çok umutluyum

kısmetten öteye geçemeyiz tabi,bunlar Rabbimin takdiri.Allah gönlüne göre versin.

amiiinnn cümlemizeeee

Son düzenleme:
kızlar bu arada bana kızacaksınız sizi dinlemediğim için ama akşam ilaç alacam diye kandırıp eşimi test aldım iki tane.akşam yaptım direk tek çizgi çıktı.sabah ta baktım silik bile çıkmamıştı ikinci.sabah bi daha yaptım ikisi de çıkmadı.çok sonra çıktı bir tane çizgi ama ikincisi yine yoktu.ama inanın zerre kadar kafam karışmadı.çünkü beta-hcg idrara 9. günde geçiyormuş.benim de dün 9. gündü.yani negatif çıkması normal.heyecanla akşamı bekliyorum.inanıyorum ki minnoşlarım benimle:49::49:

sana da hayırlı sabahlar canım.AMİİİİİİİNNNNNNNNN binlerce kere amin...

kızlar bu arada bana kızacaksınız sizi dinlemediğim için ama akşam ilaç alacam diye kandırıp eşimi test aldım iki tane.akşam yaptım direk tek çizgi çıktı.sabah ta baktım silik bile çıkmamıştı ikinci.sabah bi daha yaptım ikisi de çıkmadı.çok sonra çıktı bir tane çizgi ama ikincisi yine yoktu.ama inanın zerre kadar kafam karışmadı.çünkü beta-hcg idrara 9. günde geçiyormuş.benim de dün 9. gündü.yani negatif çıkması normal.heyecanla akşamı bekliyorum.inanıyorum ki minnoşlarım benimle:49::49:

canım inşlh meleklerin seninledir. Rabbim bugünün hyürmetine yüzlerimiz güldürür. inanıyorum seninle oldukları arkadaşım

merlncim inşallah mübarek günde güzel haber verirsin bize.. Allahım bu gece yardımcın olsun bence en heyecanlı anlardn biri test sonucunu beklemek..

abadicimm seni görmek ne güzell.. Allahım sana da nasip eder inşallah dualarımız hepimize..

aygüncümm hadi hayırlısı transfer günün belirlencek inşallah sonra da inşallah test gününü bekler dualar ederiz birbirimize bol bol.. Allahım sağlıklı embriyolar onları da sağlıklı yavrularına çevirsin inşallah..

blowholecumm
kaplıcalara mı gitcektiniz? faydası oluyormuş mu hiç duymamıştım.. Allahım inşallah fayda verir yavruşun tedavisiz gelir kim bilir.. inşallahhhh

inşlh arkadaşım vesilemizin nereden geleceğe belli değil. evet kaplıca suların kadın hastalıklarına faydası var. benim yengem hamile kaldı. yengem sürekli hamamlara kaplıcalara giderdi ve hamile kaldı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

merhaba arkadaşlar ben bu topiği hiç bir zaman bırakmadanım hep girdim okudum ara ara yorumlar yaptım şimdi ise 2. tedavime başladım dondurulmuşlarla devam edeceğim2 embriyom var biri iyi biri orta kaliteymiş inş sağlıklı çözülürler. c.tesi transferim var lüffen bana dua edin evlilik yıldönümüme geliyor inş uğur getirir
cnm tedavin hayırlı olsun bebişin gelsin bu tedavinle inşaallah

cnm ben geçenlerde farklı markalarda 3tane test yaptım pozitif çıktı ama kanda sadece 1çıktı güvenme idrar testine senin kanda pozitif çıkacak inşaallah saat kaçta belli olacak cnm sonuç :8:

canım idrar testine güvenme sakın ben 10. gün test yaptırmıştım 77 çıkmıştı ama aynı gün 3 idrar testimde ( hatta bir tanesi hassas testlerdendi) negatif çıktı, sakın takılma, bu mübarek günde işallah güzel haberler vereceksin bize işallah dularım seninle

canım başın sağolsun çok üzüldüm, tedavinin ertelenmesinde de varmış gerçekten bir hayır, moralini yüksek tutmaya çalış canım dualarım seninle

cnm tedavin hayırlı olsun bebişin gelsin bu tedavinle inşaallah

cnm ben geçenlerde farklı markalarda 3tane test yaptım pozitif çıktı ama kanda sadece 1çıktı güvenme idrar testine senin kanda pozitif çıkacak inşaallah saat kaçta belli olacak cnm sonuç :8:
anladım canım.ne biliyim işte belki çıkar ikiz olırsa dedim.ama şimdi dayanamadım gittim kan verdim.yarım saat sonra felan arayacağım merkezi.
canım idrar testine güvenme sakın ben 10. gün test yaptırmıştım 77 çıkmıştı ama aynı gün 3 idrar testimde ( hatta bir tanesi hassas testlerdendi) negatif çıktı, sakın takılma, bu mübarek günde işallah güzel haberler vereceksin bize işallah dularım seninle

ayy inşallah bana da öyle olur.sonucu yazarım yarım saate kadar.bu arada hala bel ve karın ağrısı çekiyorum.hastalanacak olsam bir haftadır olurdu heralde.allahım bu mübarek günde sevindir şu sana muhtaç aciz kulunu...AMİİİİNNNN

canım dualarım seninle dilerim Rabbim kuzularını bu denemede bağışlamıştır sana ne zaman alacaksın sonucunu merak içindeyiz..

kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.:43::43::43::43:

kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.:43::43::43::43:
cnm çok üzüldüm demekki vakti gelmemiş ama neolur ümidini yitirme inşaallah bizde birgün anne olucaz

cnm çok üzüldüm demekki vakti gelmemiş ama neolur ümidini yitirme inşaallah bizde birgün anne olucaz

çok inanıyordum biri tutmassa diğeri tutar diyordum.genetik test yaptırdık o kadar uğraştık elde var 0.uzun süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.zaten embriyolarımın kalanı da çözülürken gitti.en başa döndüm.tekrar nasıl cesater edeceğim ben.hem maddi hem manevi o kadar çok yıprandım ki.maddi yanı umurumda değil yine ama eşime bir bebek veremedim.en çok o yüzden üzülüyorum...:43::43::43:

çok inanıyordum biri tutmassa diğeri tutar diyordum.genetik test yaptırdık o kadar uğraştık elde var 0.uzun süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.zaten embriyolarımın kalanı da çözülürken gitti.en başa döndüm.tekrar nasıl cesater edeceğim ben.hem maddi hem manevi o kadar çok yıprandım ki.maddi yanı umurumda değil yine ama eşime bir bebek veremedim.en çok o yüzden üzülüyorum...:43::43::43:
cnm seni çok iyi anlıyorum okadar uğraştan sonra negatif sonuçlanması çok zor kaç ay beklediğinide biliyorum maddi yöndende bi dünya para ama bizim imtihanımızda buymuş cnm sabret elbet bizim bebişlerde gelecek bu hasret okadar büyükki bize güç verende bu yoksa yaşadığımız kolay şeyler değil cnm hem yaşın genç olucak ALLAHIN izniyle hem embriyoların sağlıklı çıkmıştı buda senin için avantaj belkide bebeğin sürpriz yapacak en kısa zamanda

cnm seni çok iyi anlıyorum okadar uğraştan sonra negatif sonuçlanması çok zor kaç ay beklediğinide biliyorum maddi yöndende bi dünya para ama bizim imtihanımızda buymuş cnm sabret elbet bizim bebişlerde gelecek bu hasret okadar büyükki bize güç verende bu yoksa yaşadığımız kolay şeyler değil cnm hem yaşın genç olucak ALLAHIN izniyle hem embriyoların sağlıklı çıkmıştı buda senin için avantaj belkide bebeğin sürpriz yapacak en kısa zamanda

sağol desteğin için canım.ama sanki bir anda bütün hevesim kaçtı.bebek görmek bile istemiyorum şu anda.umarım dediğin gibi süpriz yapıp gelir yoksa gücüm kalmadı uğraşmak için...ben daha 21 yaşındayım.yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben nelerle.ama isyan etmiyorum.hayırlısı diyip geçiyorum.herkes kaderini yaşıyor.elbet benim de bir zamanım vardır mutlu olmaya

Back