2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm iyi olmana cok sevindim, eminim günler geçtikçe daha da iyi olacaksın. Kızların da dediği gibi tabii ki gelecek kuzun ama inşallah en hayırlı zamanda, saglikla gelecek. Bence de biraz dinlen, kafanı dağıt, bebek dısında şeylere yoğunlaş. Kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin. Umarım ona bile gerek kalmaz kendiliğinden gelir kuzun...

cnm ben 4kere tüpbebek yaptırdım ilki tutmuştu düşük oldu doktorda öyle diyo herşey iyi gözüküyo embriyolar görünüşte iyi tutmaması için bineden gözükmüyo tek seçenek embriyoda genetik inceleme kalıyo dedi :44:bakalım zaman ne gösterecek

canım daha önce yazdım ama göremedin herhalde olsun önemi yok ama seni görmedim sanma diye tekrar yazıyorum canım. inan çok üzüldüm ama nasip değilmiş diye düşün kendine iyi gelen şeylerle uğrşamaya çalış, dinlen, kafanı rahatlat. inşlh en kısa zamanda gelicek bebişin...

evet iyi daha iyiyim.kalan tek embbriyom sağlam çıkarsa yaza doğru belki yaptırırım 3. denemeyi.kendimi eşime adıyorum artık.onu bebek konusunda mutlu edemedim.onu çok seviyorum.ama ben üzülünce daha çok üzülüyor garibim.kıyamam ben ona...
o zaman kesin yaptır canım...şans işi rabbimden başka kimse bilmez sağlıklı mı doğacak sağlıksız mı ama bizimki bir nebze olsun kendimizi rahatlatmak.inşallah bu sefer tutar bebeklerin hayırlı birer evlat olarak kucağına alırsın onları...

affet beni canım dalgınlığıma gelmiş olmalı.yazmasanız da acımı paylaştığınızı biliyorum ben.allah hepinizden razı olsun.bu yazın tadını çıkarıp öyle deneyeceğim.zaten ayda 1000 tl kredi ödüyoruz sadece tüp bebek için.borcumuz bitmeden yapamayız.dondurulmuşu denerim anca yaza felan inşallah.ama rahatım kendimi üzmüyoru.hatta onu da kullanıp yine olmazsa tüplerimi açtırmayı düşünüyorum.herşeyin hayırlısı canım.

Son düzenleme:
kararsızım cnm yine elim boş kalır diye korkuyorum rabbim bizi evlat hasretiyle daha fazla sınamaz inşaallah cnm sizdeki sorun neydi listeyi bulamadım bu arada kan sonucun çıktımı cnm :44:

kararsızım cnm yine elim boş kalır diye korkuyorum rabbim bizi evlat hasretiyle daha fazla sınamaz inşaallah cnm sizdeki sorun neydi listeyi bulamadım bu arada kan sonucun çıktımı cnm :44:

şans canım piyango gibi bişi bu.rabbim ne zaman isterse.
şimdi aradılar canım.malesef olmadı diyorlar...yarın yüzyüze görüşmeye gideceğiz.bakalım sonrası için karar vereceğiz..benim bir tüpüm tıkalı canım.o da kesin değil.herşey yolunda onun dışında nedensiz infertilite.4 sene olacak evleneli.

inşlh canım en kısa zamnada bebişine kavuşursun.artık herşeyi deniycez bakalım bebişlerimiz gelene kadar inşlh.tabi her negatiflerin manevi yükü olduğu gibi maddi yüküde var malesef(

bizde canım bu mayısta 4. sene olucak(

evet cnm tüpbebekte maalesef tutmayabiliyo gerçekten şans işi aslında yumurta takibi yaptırsan cnm açık tüp tarafından yumurtlarsan belki olur bendede pko var yumurtalarım kendiliğinden büyümüyo ben bidaha tüp bebek yaptırmadan iğneyle yumurta takibi yaptırırım belki sonuçta tutmayınca tüpbebekte tutmuyo :44:

selam kızlar.acayip yanma var bende yaa.sanırım enfeksiyon felan oldu.ilk tedavide de yumurta toplamada da enf. kapmıştım.sizde de oldu mu...şimdi soğan kürüne başlayacağım.boş durduğum zamanlarda bitkisel şeylere sardım...ne dersiniz denemeye değer mi???

bence bu ay denem zaten ilaçlarla yeteri kadar hormon alıp dengemızı bozuyoruz bı sure muddet ver kendıne dinlen,sonra denersin.

bende bu yakınlarda adet olucam adetimle3. tedavime baslayacagım kısa protokol o yüzden içimde bi huzursuzluk var korkuyorum demek istemiyorum ama ne yazık ki öle,kyr pınar karasu gibi arkadasları göredükçe mutlu oluyorum negatıflerle yıkılıyorum bende burdaumarım emeklerımız boşa cıkarmaz allahım..

arkadaşlar slm nasıl durumlar uzun zamandır giremiyordum umarım çok değişiklik vardır yeni tedavime 16 şubatta başlıycaz inş. şuan climen kullanıyorum, ben ve diğer tedavi aşamasında olan arkdaşlarım umarım bu kez mutlu sonuca ulaşırız

Gecmis olsun cnm, bence de biraz dinlensin vücudun, biz heyecanla anlamıyoruz ama kullandigimiz ilaçlar çok etkiliyor vucudumuzu. Bitkisel denemeler için biraz dinlendir kendini, öyle daha faydalı olurlar.

Heyecanla, duayla, umutla bekliyorum başlayıp güzel haberler vermeni. Korkmakta çok haklisin ama umudunu hiç kaybetme cnm, bak kaç anne adayı dua ediyor senin için. Dilerim bu yürekten duaları duyacak Rabbim, sen de saglikla kavuşacaksın mis kokuluna. Yüreğim hep seninle...

Senin de az kalmış, hadi hayırlısı. İnşallah kavuşacaksın cnm, inşallah bu sefer o sefer. Dualarla gelsin kuzun

c.tesi transferim vardı bebişlerimi aldım geldim bu gun transferle birlikte 4.günüm dondurulmuş embriyo olduğu için 15 gün beklememi söylediler merakla heyecan ve korkuyla bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

hayırlı olur inşallah arkadaşım bende dondurulmuşlarla denicem yarın merkez arayıp t.gününü söyleyecekler

kızlar yarın merkez den haber bekliyorum arayıp t.günümü söyleyecekler büyük ihtimal cuma ama hemşire duruma göre perşembede olabilir dedi inşallah bu sefer rabim verir

maalesef korku bu işin en baş düşmanı. ben tedaviye giderken amann olursa olur olmazsa bi daha denerim diyerek gittim ama azda olsa korkuyordum.tabi bu rahatlık için çok sıkıntılı geçen 4 tedavi atlatmıştım yani kafamda bitirmiştim artık olayı ama işte maalesef bu böyle düşün deyince olmuyo bi şekilde o rahatlığa varmıştım işte. her ne kadar sana korkma şöyle böyle desemde bir yerlerde olacak o korkular önemli olan hayatının tedavinin tüm alanlarına yaymaman bunu . kork ama geçsin hemen toparla iyi şeyler düşün güzel hayeller kur canım umarım güzel olacak herşey.

hadi bakalım hayırlısı olsun sayfaya neşe geldi ne güzel

hayırlısı olsun tatlım inş donmuş bebişlerin sıcacık anne rahmine sımsıkı tutunurlar...

bence bu ay denem zaten ilaçlarla yeteri kadar hormon alıp dengemızı bozuyoruz bı sure muddet ver kendıne dinlen,sonra denersin.
sanırım haklısın canım.idrar yollarımda felan da enfeksiyon var sanırım.her operasyon sonrasında oluyor bu.biraz da onun için istemiştim aslında.neyse bir ay daha beklerrim daha iyi olacaksa.
rabbim hayırlısını versin.ben de yaşadım o korkuyu senin gibi.transfer güü gitmeyi bile istemedim.test günü de öyle.umarım sonu benimkinden farklı olur.rabbim sana yusuf yüzlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaahhhh...
Gecmis olsun cnm, bence de biraz dinlensin vücudun, biz heyecanla anlamıyoruz ama kullandigimiz ilaçlar çok etkiliyor vucudumuzu. Bitkisel denemeler için biraz dinlendir kendini, öyle daha faydalı olurlar.
evet canım.bir ay daha bekleyeyim dedim.wc ye bile gidemiyorum yaa.biraz dayanacaz artık...
amin canımm.umarım mutlu son olur.allah yardımcın olsun
kızlar yarın merkez den haber bekliyorum arayıp t.günümü söyleyecekler büyük ihtimal cuma ama hemşire duruma göre perşembede olabilir dedi inşallah bu sefer rabim verir

hadi hayırlısı.umarım bebeklerine kavuşursun bu sefer canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…