- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
- 163
arkadaşım çok üzüldüm gerçekten ama elden ne gelir rabim hayırlı versin sağlıklı versin olumsuz düşünme hemen çevremizde bürsürü engeli bebekler çocuklar var allah sana şimdi verseydi senin bebeğinde sorun olsaydı elinde bacanda yada beyninde o zaman napıcaktın hergün ağlıyacaktın hergün isyan edicektin geç olsun güç olmasın diye boşa demiyorlar büyükler daha yaşın çok küçük bende öyleyim 27 yaşındayım 4 üncüyü deniyoruz rabim ne zaman verecekse o zaman versin yeterki eli aya sağlam hayırlı versin isyan etme sakın biliyorum anlıyorum senin için zor çok zor şuanda olumlu düşünmek ama ne yapabilirizki sonuçta bir canı allah alıp diğer cani allah veriyor mucizelere inan olucak birgün aldığımız nefes bile bizim değil,kelimeler ,başkalarının söyledikleri boş geliyor sana ama 5 10 gün sonra daha iyi olucaksın piskolojik olarak ve üçüncüyü düşüneceksin bende senin gibiydim ama umudumu yitirmedim kısmetimizde varsa birgün olur
sağol canım inan söylediklerin hiç de boş gelmiyor.iç kimseninki gelmiyor.sizinle dertleşmek o kadar iyi geliyor ki bana...umarım dediğin gibi umudum yeniden yeşerir.hala aslında p.tesi çıkacak olan sonucu bekliyorum belki bir mucize olur diye.geç döllenme felan olmuştur ya da hatalıdır diye...rabbim sana eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bu tedavinde...