• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sağol desteğin için canım.ama sanki bir anda bütün hevesim kaçtı.bebek görmek bile istemiyorum şu anda.umarım dediğin gibi süpriz yapıp gelir yoksa gücüm kalmadı uğraşmak için...ben daha 21 yaşındayım.yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben nelerle.ama isyan etmiyorum.hayırlısı diyip geçiyorum.herkes kaderini yaşıyor.elbet benim de bir zamanım vardır mutlu olmaya
cnm bisüre kafandan çıkarmaya çalış bebek olayını biliyorum zor ama inşaallah gelicek bebeğin cnm pes etmek yok cnm sadece biraz zamana ihtiyacın var cnm bak bende 1ay sonra 31egiricem belki birkez daha denerim oda olmazsa evlatlık alırım ama işte insan kendi kanından canından olsun istiyo dün görümcem beni rüyasında görmüş büyük bi hocanın karşısına çıkmış benide görmüş hoca demişki siz gözyaşlarınızla herşeyin bedelini ödedininz bundan sonrası için endişelenmeyin artık herşşey güzel olucak demiş cnm sende inan herşey güzel olucak sadece zamanı daha gelmedi

cnm bisüre kafandan çıkarmaya çalış bebek olayını biliyorum zor ama inşaallah gelicek bebeğin cnm pes etmek yok cnm sadece biraz zamana ihtiyacın var cnm bak bende 1ay sonra 31egiricem belki birkez daha denerim oda olmazsa evlatlık alırım ama işte insan kendi kanından canından olsun istiyo dün görümcem beni rüyasında görmüş büyük bi hocanın karşısına çıkmış benide görmüş hoca demişki siz gözyaşlarınızla herşeyin bedelini ödedininz bundan sonrası için endişelenmeyin artık herşşey güzel olucak demiş cnm sende inan herşey güzel olucak sadece zamanı daha gelmedi

anneannem rüyasında görmüştü.iki tane bebek varmış kucağımda...ama olmadı gerçekten de rüyalar tersine çıkıyormuş demekki.uzun bir süreliğine izin veriyorum kendime düşünmek yok artık.

ben çok üzüldüm çok

bende çok üzüldüm canım ama elden birşey gelmiyorki.başa gelen çekilir...başka bahara belki belki yarın belki yarından da yakın.eşim hala p.tesi için umutlu ona sonucun değişmeyeceğini nasıl anlatacam onu düşünüyorum.daha erken olduğunu düşünüyor.o yüzden belki döner diyor.çok üzülecek öğrenince

kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.:43::43::43::43:

canım çok üzüldüm çook ama lütfen böyle düşünme eğer şu anda olmadıysa emin ol ki senin için hayırlısı böyle sakın ama sakın isyan etme yaşın çok genç.... dilerim tedavisiz kendiliğinden gelir meleğin.

canım çok üzüldüm çook ama lütfen böyle düşünme eğer şu anda olmadıysa emin ol ki senin için hayırlısı böyle sakın ama sakın isyan etme yaşın çok genç.... dilerim tedavisiz kendiliğinden gelir meleğin.

vallaa geliyorsa gelsin gelmiyorsa gelmesin artık peşinde koşmayacağım olsun diye...kendimi harap ettim.olursa olur olmazsa da ne yapayım.olsun diye uğraştıkça olmuyor.uğraşmayacağım artık

vallaa geliyorsa gelsin gelmiyorsa gelmesin artık peşinde koşmayacağım olsun diye...kendimi harap ettim.olursa olur olmazsa da ne yapayım.olsun diye uğraştıkça olmuyor.uğraşmayacağım artık
cnm cok üzüldüm Allah sana ve esine sağlık versin,kimbilir kendiliğinden gelir mucizen insallah

sağol desteğin için canım.ama sanki bir anda bütün hevesim kaçtı.bebek görmek bile istemiyorum şu anda.umarım dediğin gibi süpriz yapıp gelir yoksa gücüm kalmadı uğraşmak için...ben daha 21 yaşındayım.yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben nelerle.ama isyan etmiyorum.hayırlısı diyip geçiyorum.herkes kaderini yaşıyor.elbet benim de bir zamanım vardır mutlu olmaya

cnm cok cok uzuldum, kac gundur merakla senı takıp edıyordum
Ama nolur isyan etme. biliyorum cok zor sabretmek, beklemek
ama yasın ne kadar kucukmus daha. onunuzde ne kadar guzel gunler var. bızler cogumuz 30 lu yaslardayız.
Rabbim eminim senın de meleklerını gonderecek. sadece sabret. İnsallah tedavısız gelsınler

Dualarım hepımız ıcın olacak

başın sağolsun pepero,huzurla yatsın.amin arkadaşımmmm inşallah...

tesekkür ederim yeşimazra..benım kromozon testım yetısmemıstı yoksa gecen ay baslıcaktım ve transferım tam ananemın vefatına denk gelıcektı ne kadar zor olacaktı benım ıcın her ser gıbı gördügümüz seyde bı hayır var gercekten bız bunu anlayamıyoruz ılk etapta ama..

cnm cok cok uzuldum, kac gundur merakla senı takıp edıyordum
Ama nolur isyan etme. biliyorum cok zor sabretmek, beklemek
ama yasın ne kadar kucukmus daha. onunuzde ne kadar guzel gunler var. bızler cogumuz 30 lu yaslardayız.
Rabbim eminim senın de meleklerını gonderecek. sadece sabret. İnsallah tedavısız gelsınler

Dualarım hepımız ıcın olacak

bak ben de 32 yasındayım 3. denememe başlayacagım,senın yasındakıler daha evlenmemıs oluyor senın yerınde olsam hıc düşünmez su genc yaslarımın tadını cıkarırdım..

İyi geceler kızlar uyku tutmadı.ben şimdi negatif aldım ya hala içimden bir his belki vardır diyor.esim de birkaç yerde okumuş. 11.gun negatif alıp 12 gun pozitif alanlar filan varmış.hala icimde biraz umut kırıntıları var.belki diyorum hani belki mucize olur.amaannn cok uzattım dımı.iyi geceler herkese

kızlar herşey bitti.benim de kaderim böyleymiş ne yapayım.rabbim bana evlat vermek istemiyor demekki.oysaki ne kadar inanmıştım olacak diye.:43::43::43::43:

ya canım yaaa çok üzüldüm valla.Rabbim sana ve eşine sabır versin. sabahtan beri seni merak ettim anca girebildim topiğe yazını görünce üzüldüm:( neyapalım arkadaşım Allahımın bir bildiği var öyle düşün demekki zamanı gelmemiş inşlh en kısa zamnada gelir bebişlerimiz.

inşaallah bizde kavuşucaz cnm bebeklerimize

blowhole rüyası bile güzel değilmi:16:inşaallah gerçek olucak rüyalarımız kürlere devam ediyonmu cnm kaplıcalara gittinmi :44:belki tedaviye gerek kalmadan gelicek bebişlerimiz :16:

canım inşlh Mevlam erdi verdiyse dermanıda vermiştir ben bna çok inanıyorum. nerden geleceği belli olmaz tıptan çaraeni arıyacaksın olmadı başka şekillerle inşl. evet kağlıcalara gidicez bu hafta sonu nasipse.kürlere devam..

canım inşlh Mevlam erdi verdiyse dermanıda vermiştir ben bna çok inanıyorum. nerden geleceği belli olmaz tıptan çaraeni arıyacaksın olmadı başka şekillerle inşl. evet kağlıcalara gidicez bu hafta sonu nasipse.kürlere devam..
inşaallah bu yaptıkların vesile olur bebeğinin gelmesine tabiki dermanın nerden geleceği belli olmaz sonuçta tüpbebekte kesin çare olmayabiliyo bazen bebişler gelene kadar uğraşıcaz cnm bütün yolları denicez birinden biri vesile olucak inşaallah :16:inşaallah tatilin çok güzel geçer cnm :1::17:

arkadaşım çok üzüldüm gerçekten ama elden ne gelir rabim hayırlı versin sağlıklı versin olumsuz düşünme hemen çevremizde bürsürü engeli bebekler çocuklar var allah sana şimdi verseydi senin bebeğinde sorun olsaydı elinde bacanda yada beyninde o zaman napıcaktın hergün ağlıyacaktın hergün isyan edicektin geç olsun güç olmasın diye boşa demiyorlar büyükler daha yaşın çok küçük bende öyleyim 27 yaşındayım 4 üncüyü deniyoruz rabim ne zaman verecekse o zaman versin yeterki eli aya sağlam hayırlı versin isyan etme sakın biliyorum anlıyorum senin için zor çok zor şuanda olumlu düşünmek ama ne yapabilirizki sonuçta bir canı allah alıp diğer cani allah veriyor mucizelere inan olucak birgün aldığımız nefes bile bizim değil,kelimeler ,başkalarının söyledikleri boş geliyor sana ama 5 10 gün sonra daha iyi olucaksın piskolojik olarak ve üçüncüyü düşüneceksin bende senin gibiydim ama umudumu yitirmedim kısmetimizde varsa birgün olur

pepero üzüldüm arkadaşım başın sağolsun allah başka dertler vermesin

Son düzenleme:
Back