• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ay :nazar::nazar:uzun zamandır topiği böyle görmedim ne güzel eskisi gibi kalabalık rabbım hepimizin dualarını kabul etsin arkadşlrm yarın kandil şimdiden hayrlı kandiller herşey gönlünzce olsun dualrınz da kabul olsun inşllh

.ayy ne güzel işte cıvıl cıvıl...evet bol bol dua edelim yarın...sana da hayırlı kandiller canım

o zaman giden gider kalan sağlar bizimdir.)))
onlarda tedavi başlayınca dönerler yuvaya kızlar:))

evet canım haklısın. Nasılsın arkadaşım?

evet canım yarın test verecem.rabbim bu kez yüzümü güldürür umarım...çifte hediye verir de havalara uçurum bizi umarım

haklısın canım.neyseki sizler varsınız.yardımıma koşuyorsunuz bişi sorduğumda.rabbim hepinizden razı olsun siz küçük kardeşinize yardımcı oluyorsunuz ya.allahım da size yardım etsin yardımını esirgemesin...

inşlh arkadaşım yarın senin için çok güzel bir gün olur ve hemileyimmm diye yazarsın:))

iyi olmana sevindim cnm olsun havalar açınca gezersiniz bebişle ya bende bebek görüyom rüyamda bu ara dediğin gibi bu günlerimize şükürler olsun inşaallah bende aşıcam bu zor günleri :16:sıkıntıdan kabardı hertarafım bide yataktayken başdönmesi oluyodu şimdi yok çok şükür

tuana canım masılsın? o rüyaları bende görüyorum hata eşim ile birlikte sürekli görüyoruz inşlh yakın zamanda hepimize Mevlam muardımızı nasip eder.

Maraton bitmiş, büyük gun yarınmis cnm. İnşallah güzel haberi duyarsın, seninle bir kez daha seviniriz. Dua oku bol bol, bahsettigin konuda bilgim yok ama her durumda tek kurtarıcımız Rabb'imiz.
Ayyy cok heyecanlisindir şimdi, cok keyifli olacaksın inşallah bundan sonra, bebeklerin karnında baska güzel gelecek hersey. Dilerim yarın hepimiz sevineceğiz seninle.

kyr canım nsılsın? bayadır seninle göremedim şimdi yakalayınca hemen yazıyim dedim. bebişler nasıllar? yarın çok güzel bir gün duanda bizleri unutma emi...

Ey tanrım bana üç tanee üçte yetmez beş tane beş de yetmez yedi tanee verr veerr verrr ver ver allahım verr verrrr.bizim kızlara da ver hepimize ver bissürü bissürü velet:46::46::46:

abadimbooooowwww hoş geldin kız nerdesin sen bakiimm.neler yaptın
canım çok şükür idare ediyorum sizler nasılsınız baya ilerlemiş sayfa listede iyi hepiniz iyisiniz dimi daha okuyamadım umarı mis kokan bebişlerinizde iyidir şükür kavuşturana

çok iyiyim tatlın vallaha hiç okumadım neler yaptınız şimdi geriye dönük okurum canlarım çok özledim sizi bi aksilik oldu giremiyodum ama artık kavuştuk bildiniz gibi üsrana biti dahada hiç gitmedim doktora :(((
inşaallah bizde kavuşucaz cnm bebeklerimize

evet canım haklısın. Nasılsın arkadaşım?

inşlh arkadaşım yarın senin için çok güzel bir gün olur ve hemileyimmm diye yazarsın:))

tuana canım masılsın? o rüyaları bende görüyorum hata eşim ile birlikte sürekli görüyoruz inşlh yakın zamanda hepimize Mevlam muardımızı nasip eder.

kyr canım nsılsın? bayadır seninle göremedim şimdi yakalayınca hemen yazıyim dedim. bebişler nasıllar? yarın çok güzel bir gün duanda bizleri unutma emi...
blowhole rüyası bile güzel değilmi:16:inşaallah gerçek olucak rüyalarımız kürlere devam ediyonmu cnm kaplıcalara gittinmi :44:belki tedaviye gerek kalmadan gelicek bebişlerimiz :16:

canım çok şükür idare ediyorum sizler nasılsınız baya ilerlemiş sayfa listede iyi hepiniz iyisiniz dimi daha okuyamadım umarı mis kokan bebişlerinizde iyidir şükür kavuşturana

vallaa benim yarın belli olacak olup olmadığı ikizlerime kavuşup kavuşamayacağım.kızların çoğu bebeklerine kavuştu:nazar::nazar:.7-8 kiş kaldık geriye...inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürür onlar gibi...

napalım tedavıme gun sayıyorum adetımle baslayacagım kromozon testı sonuclarımda temız cıktı allahıma bın sukur:)merakla beklıoruz kızımızı hadı bakalım..

ayyy canım çok sevindim estler temiz çıkmış çok şükür rabbime. tedaviye de az kalmış ohhh çok güzel canım, sayılı günler kaldı bebeiğine kavuşmana rabbimin izniyle pepero bence senin olacak içimden bir ses öyle söylüyor allah bilir tabi ama ne biliyim öyle hissediyorum dularım seninle arkadaşım Allahım bu yolda yardımcın olsun işallah

canım yarın test yaptıraaksın sanırım, haydi bakalım allah yardımcın olsun dualarım seninle , işallah rabbimin izniyle yarın bize güzel haberler verirsin

slm kızlar herkese hayırlı akşamlar yarın mevlid kandili herkesin kandili mübarek olsun allahım dualarımızı kabul eylesin inşallah bu mübarek günde,okuduğum kadarıyla herkes iyi galiba allah başka dertler göstermesin...

kızlar bugun usg günümdü pazartesi tekrar giricem ultrasyona ve transfer tarihimi belirlicez gitiğimde inşallah busefer olumlu olur .merlin inşallah bebeklerin seninledir olumlu sonucunu bekliyorum dört gözle...

merlncim inşallah mübarek günde güzel haber verirsin bize.. Allahım bu gece yardımcın olsun bence en heyecanlı anlardn biri test sonucunu beklemek..

abadicimm seni görmek ne güzell.. Allahım sana da nasip eder inşallah dualarımız hepimize..

aygüncümm hadi hayırlısı transfer günün belirlencek inşallah sonra da inşallah test gününü bekler dualar ederiz birbirimize bol bol.. Allahım sağlıklı embriyolar onları da sağlıklı yavrularına çevirsin inşallah..

blowholecumm
kaplıcalara mı gitcektiniz? faydası oluyormuş mu hiç duymamıştım.. Allahım inşallah fayda verir yavruşun tedavisiz gelir kim bilir.. inşallahhhh

merlncim inşallah mübarek günde güzel haber verirsin bize.. Allahım bu gece yardımcın olsun bence en heyecanlı anlardn biri test sonucunu beklemek..

abadicimm seni görmek ne güzell.. Allahım sana da nasip eder inşallah dualarımız hepimize..

aygüncümm hadi hayırlısı transfer günün belirlencek inşallah sonra da inşallah test gününü bekler dualar ederiz birbirimize bol bol.. Allahım sağlıklı embriyolar onları da sağlıklı yavrularına çevirsin inşallah..

blowholecumm
kaplıcalara mı gitcektiniz? faydası oluyormuş mu hiç duymamıştım.. Allahım inşallah fayda verir yavruşun tedavisiz gelir kim bilir.. inşallahhhh

çok sagol anım sizinle olmak banada iyi geldi hayırlısıla inşallah iyi güzel sonuçlar alırsın inan ikiz yada tek hiç önemlideyil salıklı sihatli olsun yavrun seninle olsun yeter anım

ayyy canım çok sevindim estler temiz çıkmış çok şükür rabbime. tedaviye de az kalmış ohhh çok güzel canım, sayılı günler kaldı bebeiğine kavuşmana rabbimin izniyle pepero bence senin olacak içimden bir ses öyle söylüyor allah bilir tabi ama ne biliyim öyle hissediyorum dularım seninle arkadaşım Allahım bu yolda yardımcın olsun işallah

ay inşallah her gece kabus görüyorum bu ara p.tesi ananemı kaybettık belkı onun etkısı sürekli tedaviye baslıyorum rüyalarımda...çok istiyorum ama tabii herseyın hayırlısı insallah allah hepımızı yuzunu güldürür...

merhaba arkadaşlar ben bu topiği hiç bir zaman bırakmadanım hep girdim okudum ara ara yorumlar yaptım şimdi ise 2. tedavime başladım dondurulmuşlarla devam edeceğim2 embriyom var biri iyi biri orta kaliteymiş inş sağlıklı çözülürler. c.tesi transferim var lüffen bana dua edin evlilik yıldönümüme geliyor inş uğur getirir

cnmmm sagolasin, aslında buradayım hep, sürekli okuyorum yazdıklarınızı, kalbimde hep sizlerle, inşallah bu sayfada kalan son arkadasa kadar hepinizin bebislerinin haberini alana kadar yaninizdayim, tüm dualarimdasiniz. Beraber yürüdük bu yolu, Rabbim sizlerin bebeklerine de teker teker sevinmeyi nasip edecek inşallah.

Biz iyiyiz, malum hava cok soğuk, Bebislerimle evde yatıyoruz sürekli, dua ediyor, şükrediyor, bugünlerin her koşulda tadını çıkarmaya çalışıyorum.

kızlar bugun usg günümdü pazartesi tekrar giricem ultrasyona ve transfer tarihimi belirlicez gitiğimde inşallah busefer olumlu olur .merlin inşallah bebeklerin seninledir olumlu sonucunu bekliyorum dört gözle...

Cnm inşallah hayırlı bir günde kavuşursun bebeğine, bu son kavuşmayla da kucağına alman nasip olur. Yarın bol bol dua edeceğim hepinize.

merhaba arkadaşlar ben bu topiği hiç bir zaman bırakmadanım hep girdim okudum ara ara yorumlar yaptım şimdi ise 2. tedavime başladım dondurulmuşlarla devam edeceğim2 embriyom var biri iyi biri orta kaliteymiş inş sağlıklı çözülürler. c.tesi transferim var lüffen bana dua edin evlilik yıldönümüme geliyor inş uğur getirir

Aaaa başladın demek, hadi hayırlı olsun cnm, ayyy bizim kızlar hamile olacak yine peşpeşe... Yine keyif, yine mutluluk, dualarım sizlerle...

ay inşallah her gece kabus görüyorum bu ara p.tesi ananemı kaybettık belkı onun etkısı sürekli tedaviye baslıyorum rüyalarımda...çok istiyorum ama tabii herseyın hayırlısı insallah allah hepımızı yuzunu güldürür...

Cnmmm benim,burdan da tekrar yazayim; basin sagolsun, annanecigin huzurla yatsin. Herseyin hayirlisini dilemek sanirim en onemlisi, Rabbim öyle büyük ki ol dedi önünde engel kalmaz hiçbirşeyin, öyle cok dua ediyorum ki gülsün hepimizin yüzü diye. Hayirla, saglikla ve duayla gelecek melekleriniz göbeklerinize inşallah...

Aaaa başladın demek, hadi hayırlı olsun cnm, ayyy bizim kızlar hamile olacak yine peşpeşe... Yine keyif, yine mutluluk, dualarım sizlerle...

saol canım dua et inş bu sefer olur.geçenlerdede sana yazmıştım topiten ama sanırım görmedin nasılsın canım bebişler napıyo:)

Back