• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

öncelikle sonucu negatif çıkan arkadaslarıma ; üzüntülerini paylaştığımı ve dualarımda sizleri de unutmayacağımı söylemek istıyorum allahtan ümit kesilmez belki de kendı gelir melekleriniz diyorum .....
tedaviye yenı başlayan arkadaşlarıma da ; hayırlı olsun inş.dilerim burdakı herkez evlatlarını en kısa zamanda kucağına alır ve hayırlı sağlıklı bebişleriyle yuvalarında mutlu huzurlu yaşarlar :))))))))))

kızlar bana fikir verin lütfen bu ay boş geçmesin diye incir kürüne başlıcaktım bi yandanda yeni negatif sonuç aldığım için dinlenme için1ayım olduğu için acaba incirden vazmı geçsem rahim kendini iyice toplasın dinlensin diye :44:

Benim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)

ayy daha çok gençsin ve 2. denemen bu.. hakkında hayırlısı olsun umarım bebeğine kavuşursun sağlıkla canım.. hikayen nedir ? bu genç yaşta 2. denemeye sebep olan durum ne merak ettim valla...

karşılaşsak iyi oludu ben 12 ekim sabah 10 gibi orda olurum inşallah sen ne zaman adet olacaksın tamini bu arada ben de ulun beydeyim merkez çok güzel çok ilgililer gidecek olan arkadaşlara yavsiye ederim

karşılaşabiliriz canım belki.. ben adet olmayı bekliyorum sat 9 eylüldü..bakalımm bu hafta adet olmam lazım sonra 2. gidecem ve iğnelere başlıcaz...belki denk gelebiliz haberleşelim olurmu :)

ulun bey çok şeker dimi çok rahat ettim ben çok pozitifler yani merkezde çok güzel ... inşallah bebeğimizi onların aracılığıyla kucağımıza alırız...

kızlar bana fikir verin lütfen bu ay boş geçmesin diye incir kürüne başlıcaktım bi yandanda yeni negatif sonuç aldığım için dinlenme için1ayım olduğu için acaba incirden vazmı geçsem rahim kendini iyice toplasın dinlensin diye :44:

canım bnce bu ay kendini bedenini ruhunu bi dinlendir derim ben.. bu sırada kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.. bolbol moral depola,vitaminli yiyecekler ye falan..ama bi kafanı boşalt yani..önümüzdeki ay kaldığın yerden devam edersin canım ne dersin :70:

tuanacım arkadasların dediği gibi bencede bekle bu ay dinlensin vucudun hem tedavide kullandıgın horman ilaçlarının etkiside gitsin sonra dene derim ben
yinede sen bilirsin tabi

canım bnce bu ay kendini bedenini ruhunu bi dinlendir derim ben.. bu sırada kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.. bolbol moral depola,vitaminli yiyecekler ye falan..ama bi kafanı boşalt yani..önümüzdeki ay kaldığın yerden devam edersin canım ne dersin :70:

tuanacım arkadasların dediği gibi bencede bekle bu ay dinlensin vucudun hem tedavide kullandıgın horman ilaçlarının etkiside gitsin sonra dene derim ben
yinede sen bilirsin tabi
evet haklısınız kızlar bu 1ay çabuk geçer inşaallah ya ya bide ben doktoruma dedimki 3embriyo istiyorum tabi 2embriyo hakkım vardı tek embriyo koyulmuştu ohss riski yüzünden şimdi 2embriyo hakkım zaten var 1tanede diğer tedavimdeki hakkımdan dolayı ama olmaz dedi :59:birde 3tanesi birden tutarsa hamileliğinin yarısında 3bebeğindende olabilirsin dedi ama 3ü tutacak diye bişey yokki :44:

dediğim gibi hly7 ben 12 ekimde sabah ordayımm.evet ulun bey çok şeker acayip pozitif hatta fazzla pozitif:D üzülmeme izin vermiyo

Tesekkurler arkadaslar..
Allah herkese hakkında hayırlısını tez zamanda nasip etsin dilerim.
Insallah yuzler gulsun, kucaklar dolsun,evlerden cocuk seslerı eksık olmasın..

evet haklısınız kızlar bu 1ay çabuk geçer inşaallah ya ya bide ben doktoruma dedimki 3embriyo istiyorum tabi 2embriyo hakkım vardı tek embriyo koyulmuştu ohss riski yüzünden şimdi 2embriyo hakkım zaten var 1tanede diğer tedavimdeki hakkımdan dolayı ama olmaz dedi :59:birde 3tanesi birden tutarsa hamileliğinin yarısında 3bebeğindende olabilirsin dedi ama 3ü tutacak diye bişey yokki :44:

canım benim sen şimdiden bunu düşünme bnce.. ve de gerçekten ya 3 ü tutarsa ve 3 ünüde kaybedersen yani bu risk alıp almamak senin elinde ama zor bi durum canım inşallah hayırlısı olur..

dediğim gibi hly7 ben 12 ekimde sabah ordayımm.evet ulun bey çok şeker acayip pozitif hatta fazzla pozitif:D üzülmeme izin vermiyo

tamam şekerim.. burdan haberleşelim uğramayı unutma buraya :) bu arada evet bana da çok şey yaptı ya üzülme stres yapma daha dur sakin ol falan :D ayy hayırlısıyla hamiş kalsak sonra sağlıkla devam ettirsek sonra da sağlıkla kucağımıza alsak... Allah ım çok mu şey istiyoruz :( nolur nasip eyleee...

ALİASBLUE
meliscim merhaba
uzun protokol uygulandı bende. gecen aykı adetımde basladım dogum kontrol hapına. 21. gunu adetin de decapeptyl e basladım. bu iğneyi adet gordukten sonra da kullanacakmısım. ben asılamadan tecrubelıyım dıger ıgnelere. onlar adetin 3. gunu ve sonrasında vuruluyor.
bizde sorun endometriozis :( kistle basladım tedavime. Özel ege tup bebek merkezıne gidiyorum
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... hepimize kolaylıklar diliyorum:16:

canım benim çok geçmiş olsun, inşallah her şey çok güzel gelişir hayatında.
Bu arada ben kendime nasıl iğne yapacağım bilemiyorum , sana özelden iğneler hakkında sormak istediklerim var.Ben iğneden çok korkarım da anlatırsan mutlu olurum tatlım..öptüm.

Canım benim de eşimden kaynaklı bir durum,
Sayı hareket ve morfoloji 0, ben de 7 ekimde başlıyorum iğnelere , Ege üniversitesinde.Hayırlısı olsun bakalım..1.denemem yaşım da 28.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, aynı zamanlarda başlıyoruz seninle..Gerçi benim uzun protokol ama...Hayırlısı olsunnnnn bitanem

GÜzelim çok yorma kendini, bence kalabildiğin kadar yat dinlen.Dışarda istemeden de çok ani anlık hareketler edebiliyoruz..Sen bilirsin tabi..Ben rapor aldığımda kalabildiğim kadar yatmayı düşünüyorum..

Hayırlısı olsun canım, ne desem ki..İnan çok zor bir süreçteyiz ama bu süreç daha zor..Allah yardımcımız olsun...

Tuanam yaa inan seni çooooook merak ettim.Sırf senin güzel haberlerini alayım diye geçtim pc nin başına.Hayırlısı olsun . ne diiyim bilemiyorum yaa :( çok üzgünüm.

İyi yapmışsın....2 gün çok önemli bebeğin tutunması için..İnşallah Allahım o günleri gösterir bize de..Bu arada içimden bir ses senin bebeğinin seninle olacağından yana.hayırlısı olsun..

AYMUTU canım inşallah sen de güzel haberler verirsin.
PINAR cım canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor bakalım.
TOBE canım benim senin de hayırlı uğurlu olsun.
ve tüümmm arkadaşlarım hakkımızda olan her şey inşallah bizim için hayırlıdır.Hepinizi çok öpüyorum..
[/FONT][/QUOTE]

ayyy canım benim yaa okuyunca bile içi sevinç kapladııııı.. inşallah hepimizin bebekleri bu ay bizlerle kalır onları çok özledikkkkkk

yeni yeni arkadaşlarımız katılmış herkesin tedavisi hayırlı olsun inşalllahh..
inşallah bu sefer hepimiz sağlıklı, hayırlı bebişlerimizi alırız..

kızlar hızınıza yetişemedim valla:)) yeni gelenler opusu olanlar tedavidekiler ve benim gibi tedavi için gün sayanlar hepimiz için hayırlıs olsun inşallah henüz geldim yemek falan akşam uğrarım tekrar sevgiler:))

canım benim sen şimdiden bunu düşünme bnce.. ve de gerçekten ya 3 ü tutarsa ve 3 ünüde kaybedersen yani bu risk alıp almamak senin elinde ama zor bi durum canım inşallah hayırlısı olur..
keşke düşünmeden durabilsem ama denicem kendimi rahat bırakmam lazımda en son 2007deydi bu denemeden önceki denemem hep bekledim o yüzden bu heyecanım bebeğim benimle saklambaç oynuyo ama bulacam onu:1::55:

ben geldim moralim cok iyi gittim cok rahattım ama suan moralim bozuk
kızlar 34 tane yumurta toplanmıs:43:
napcam ben ohss olur muyum cok korkuyom
nasıl bu kadar büyüttüler ya da nasıl iğneye devam ettiler
e2 hep normal cıkmıs
napcam ben
bol bol protein al dediler korkma dediler
ama benim kasıklarımda cok ağrı var napsam canlar bilemedim pufff:14:

keşke düşünmeden durabilsem ama denicem kendimi rahat bırakmam lazımda en son 2007deydi bu denemeden önceki denemem hep bekledim o yüzden bu heyecanım bebeğim benimle saklambaç oynuyo ama bulacam onu:1::55:

düşüneden dur demek bizi anlamayanların işi bence bize göre değil aslında bence düşün hayal et yavrunu sana geleceği günü düşün seninle büyüyeceğini hayal et sonra yüzündeki mutluluğa bak inşallah olduğunda ne demek istediğimi hep birlike yaşayıp görürüz sonsuz dualarımla bye:39:

e2 hep normal cıkmıs
napcam ben

aynen benim gibi olmuşsun benim de 33 yumurtam olmuştu bana transfer yapmadılar bak temmua olmam gereken transferi ekim olucam bence sana da yapmamaları lazım neden dersen bana şimdi transfer yaparsak protein eksikliğinden düşebilir demişti sana böyle bişey dediler mi

aynen benim gibi olmuşsun benim de 33 yumurtam olmuştu bana transfer yapmadılar bak temmua olmam gereken transferi ekim olucam bence sana da yapmamaları lazım neden dersen bana şimdi transfer yaparsak protein eksikliğinden düşebilir demişti sana böyle bişey dediler mi

yok cnm demediler sadece yarın hbr ederiz dediler
anlamadım gitti 34 yumurta nasıl büyüdü nasıl farketmediler senin dondurdular mı
gecmiş olsun

e2 hep normal cıkmıs
napcam ben

Canım dur korkma hemen , benimde geçen sene yaptırdığım tüp bebekte 30 yumurtam toplandı ..
E2 DEĞERİM 9000 lere çıktı ..
1 gün ara veridk iğne vurulmaya , deli gibi kıorkuyordum ..
Dr'um %5 ihtimalle ohss olursun dedi, ay bu adam kafayı yemiş falan diyordum :)
Şimdi komik geliyor ama nasıl için için korkuyordum ..Ve ohss beni teğet geçti, biraz göbeğim çıktı , hani yemek yiğince arkadasından çıkar ya o kadar ..
Transferim oldu , bekledim bir sorun çıkacak mı diye çıkmadı ..
Sende korkma e2'de de sorun yoksa emin ol bişey olmayacaktır ..

Sadece kesinlikle günde en az 3 litre su iç .. Ben bıkmadan usanmadan içtim ..
Şimdi ben 2. tüp bebeğe başladım bugün ilk doğum kontrol hapımı içeceğim ..
Dr'um ilk tedavide ne kadar doz kullandım hepsini yaz getir dedi.. Uyarıcam başta , ben 75 ünite ile 30 yumurtam oldu , ona göre dikkatli gidelim diyeceğim ..
Pco da yok bende , rezervim iyi fsh : 4.93 ..
Ama hep bir tedirginlik oluyor ..

Son düzenleme:
Back