- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
- 163
yaşın çok gençmiş.allah yardımcın olsun inş. çok zorlanmadan hamile kalırsın sen hangi merkezdesin
amin inşallah rabbim hepimize nasip eder.mayadayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşın çok gençmiş.allah yardımcın olsun inş. çok zorlanmadan hamile kalırsın sen hangi merkezdesin
Benim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)
karşılaşsak iyi oludu ben 12 ekim sabah 10 gibi orda olurum inşallah sen ne zaman adet olacaksın tamini bu arada ben de ulun beydeyim merkez çok güzel çok ilgililer gidecek olan arkadaşlara yavsiye ederim
kızlar bana fikir verin lütfen bu ay boş geçmesin diye incir kürüne başlıcaktım bi yandanda yeni negatif sonuç aldığım için dinlenme için1ayım olduğu için acaba incirden vazmı geçsem rahim kendini iyice toplasın dinlensin diye :44:
kızlar bana fikir verin lütfen bu ay boş geçmesin diye incir kürüne başlıcaktım bi yandanda yeni negatif sonuç aldığım için dinlenme için1ayım olduğu için acaba incirden vazmı geçsem rahim kendini iyice toplasın dinlensin diye :44:
canım bnce bu ay kendini bedenini ruhunu bi dinlendir derim ben.. bu sırada kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.. bolbol moral depola,vitaminli yiyecekler ye falan..ama bi kafanı boşalt yani..önümüzdeki ay kaldığın yerden devam edersin canım ne dersin
evet haklısınız kızlar bu 1ay çabuk geçer inşaallah ya ya bide ben doktoruma dedimki 3embriyo istiyorum tabi 2embriyo hakkım vardı tek embriyo koyulmuştu ohss riski yüzünden şimdi 2embriyo hakkım zaten var 1tanede diğer tedavimdeki hakkımdan dolayı ama olmaz dedi birde 3tanesi birden tutarsa hamileliğinin yarısında 3bebeğindende olabilirsin dedi ama 3ü tutacak diye bişey yokki :44:tuanacım arkadasların dediği gibi bencede bekle bu ay dinlensin vucudun hem tedavide kullandıgın horman ilaçlarının etkiside gitsin sonra dene derim ben
yinede sen bilirsin tabi
evet haklısınız kızlar bu 1ay çabuk geçer inşaallah ya ya bide ben doktoruma dedimki 3embriyo istiyorum tabi 2embriyo hakkım vardı tek embriyo koyulmuştu ohss riski yüzünden şimdi 2embriyo hakkım zaten var 1tanede diğer tedavimdeki hakkımdan dolayı ama olmaz dedi birde 3tanesi birden tutarsa hamileliğinin yarısında 3bebeğindende olabilirsin dedi ama 3ü tutacak diye bişey yokki :44:
dediğim gibi hly7 ben 12 ekimde sabah ordayımm.evet ulun bey çok şeker acayip pozitif hatta fazzla pozitif üzülmeme izin vermiyo
ALİASBLUE
meliscim merhaba
uzun protokol uygulandı bende. gecen aykı adetımde basladım dogum kontrol hapına. 21. gunu adetin de decapeptyl e basladım. bu iğneyi adet gordukten sonra da kullanacakmısım. ben asılamadan tecrubelıyım dıger ıgnelere. onlar adetin 3. gunu ve sonrasında vuruluyor.
bizde sorun endometriozis kistle basladım tedavime. Özel ege tup bebek merkezıne gidiyorum
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... hepimize kolaylıklar diliyorum
keşke düşünmeden durabilsem ama denicem kendimi rahat bırakmam lazımda en son 2007deydi bu denemeden önceki denemem hep bekledim o yüzden bu heyecanım bebeğim benimle saklambaç oynuyo ama bulacam onucanım benim sen şimdiden bunu düşünme bnce.. ve de gerçekten ya 3 ü tutarsa ve 3 ünüde kaybedersen yani bu risk alıp almamak senin elinde ama zor bi durum canım inşallah hayırlısı olur..
keşke düşünmeden durabilsem ama denicem kendimi rahat bırakmam lazımda en son 2007deydi bu denemeden önceki denemem hep bekledim o yüzden bu heyecanım bebeğim benimle saklambaç oynuyo ama bulacam onu
ben geldim moralim cok iyi gittim cok rahattım ama suan moralim bozuk
kızlar 34 tane yumurta toplanmıs
napcam ben ohss olur muyum cok korkuyom
nasıl bu kadar büyüttüler ya da nasıl iğneye devam ettiler
e2 hep normal cıkmıs
napcam ben
bol bol protein al dediler korkma dediler
ama benim kasıklarımda cok ağrı var napsam canlar bilemedim pufff
aynen benim gibi olmuşsun benim de 33 yumurtam olmuştu bana transfer yapmadılar bak temmua olmam gereken transferi ekim olucam bence sana da yapmamaları lazım neden dersen bana şimdi transfer yaparsak protein eksikliğinden düşebilir demişti sana böyle bişey dediler mi
ben geldim moralim cok iyi gittim cok rahattım ama suan moralim bozuk
kızlar 34 tane yumurta toplanmıs
napcam ben ohss olur muyum cok korkuyom
nasıl bu kadar büyüttüler ya da nasıl iğneye devam ettiler
e2 hep normal cıkmıs
napcam ben
bol bol protein al dediler korkma dediler
ama benim kasıklarımda cok ağrı var napsam canlar bilemedim pufff
yok cnm demediler sadece yarın hbr ederiz dediler
anlamadım gitti 34 yumurta nasıl büyüdü nasıl farketmediler senin dondurdular mı
gecmiş olsun