canım benim çok geçmiş olsun, inşallah her şey çok güzel gelişir hayatında.
Bu arada ben kendime nasıl iğne yapacağım bilemiyorum , sana özelden iğneler hakkında sormak istediklerim var.Ben iğneden çok korkarım da anlatırsan mutlu olurum tatlım..öptüm.
Canım benim de eşimden kaynaklı bir durum,
Sayı hareket ve morfoloji 0, ben de 7 ekimde başlıyorum iğnelere , Ege üniversitesinde.Hayırlısı olsun bakalım..1.denemem yaşım da 28.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun, aynı zamanlarda başlıyoruz seninle..Gerçi benim uzun protokol ama...Hayırlısı olsunnnnn bitanem
GÜzelim çok yorma kendini, bence kalabildiğin kadar yat dinlen.Dışarda istemeden de çok ani anlık hareketler edebiliyoruz..Sen bilirsin tabi..Ben rapor aldığımda kalabildiğim kadar yatmayı düşünüyorum..
Hayırlısı olsun canım, ne desem ki..İnan çok zor bir süreçteyiz ama bu süreç daha zor..Allah yardımcımız olsun...
Tuanam yaa inan seni çooooook merak ettim.Sırf senin güzel haberlerini alayım diye geçtim pc nin başına.Hayırlısı olsun . ne diiyim bilemiyorum yaa
çok üzgünüm.
İyi yapmışsın....2 gün çok önemli bebeğin tutunması için..İnşallah Allahım o günleri gösterir bize de..Bu arada içimden bir ses senin bebeğinin seninle olacağından yana.hayırlısı olsun..
AYMUTU canım inşallah sen de güzel haberler verirsin.
PINAR cım canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor bakalım.
TOBE canım benim senin de hayırlı uğurlu olsun.
ve tüümmm arkadaşlarım hakkımızda olan her şey inşallah bizim için hayırlıdır.Hepinizi çok öpüyorum..