• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

beni hatırladınız mı kızlar

acele bi kararla geçdiğimiz pazartesi transferim oldu
annemde olduğum için pek yazamadım

ohss oldum hafif cuma günü serum takıldı şimdi iyiym elhd.
tahlil yapıldı onlarda iyi dedi dr bekliyorum 8 ekim tahlil günü
dua edin kızlar
pek belirtim yok
ama2 gündür rahimde batma tarzı ağrı sızı var korkuyorum geçende hep öle olmuştu:58:
ohss için çok geçmiş olsun cnm inşaallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla:71:

inan yakınımdaki iki yüzlü insanlardan daha çok teselli veriyo sizlerin sözleri en azından birbirimizin halinden anlıyoruz acımızı hissediyoruz birbirimizi tanımasakta içten dua ediyoruz. dün diğer eltim gelmişti ne yatıyon kalk diye aklınca benle dalga geçiyodu bu akşamda geçmiş olsuna gelmiş böyle anlarda seni sevmediğini kötülüğünü isteyen insanların yalandan üzüldüm demeleri çok koyuyo bide sormuyolarmı ne oldu hemen örnekler vermeler falan aa şunun da 15sene olmamıştı falan demeler ALLAHIM sen görüyon halimizi ne olur boynumuzu daha fazla bükük bırakma

cnm öle kendini bilmezleri Allah'a havale edceksin senin suan morale ihtiyacın var gereksiz insanlar için bi de kendine sıkıntı veriyorsun:19:
onlar cocuk doğurabilmeyi bi yetenek zanneden bunun kader olduğunu anlayamayan zavallılar biraz ağır konustum ama malesef böle..
senin yapman gereken onlara inat gülümseyebilmen fırsat verme bu insanlara hemen toparlan lütfen:71:
cnn sıkılırsa buraya yaz yaralarını sarmaya calısırız :38:
dinleme baska seylere konsantre ol gül gec sölediklerine , yoksa anne olabilmek adına sağlımızdan olucaaz
olacak olacak ins bugün olmazsa yarın..
benimde bi arkadasım var ilk deneme de hamile kaldı zannetti ki ben üzülücem aksine o kadar mutlu olduğumu hissettirdim ki acayip bozuldu:52:
baskalarını bosverelim yolumuza bakalım güçlü olalım dua edelim tatlım ok:71:

cnm öle kendini bilmezleri Allah'a havale edceksin senin suan morale ihtiyacın var gereksiz insanlar için bi de kendine sıkıntı veriyorsun:19:
onlar cocuk doğurabilmeyi bi yetenek zanneden bunun kader olduğunu anlayamayan zavallılar biraz ağır konustum ama malesef böle..
senin yapman gereken onlara inat gülümseyebilmen fırsat verme bu insanlara hemen toparlan lütfen:71:
cnn sıkılırsa buraya yaz yaralarını sarmaya calısırız :38:
dinleme baska seylere konsantre ol gül gec sölediklerine , yoksa anne olabilmek adına sağlımızdan olucaaz
olacak olacak ins bugün olmazsa yarın..
benimde bi arkadasım var ilk deneme de hamile kaldı zannetti ki ben üzülücem aksine o kadar mutlu olduğumu hissettirdim ki acayip bozuldu:52:
baskalarını bosverelim yolumuza bakalım güçlü olalım dua edelim tatlım ok:71:
evet cnm güçlü olmalıyız düşün bu bahsettiğim eltim ben düşük yaptığımda hamileydi o akşam canımın yandığını bile bile doğumu yakındı doğumundan bahsedip duruyodu ama artık isteselerde canımı okadar yakamıyolar bende onlara karşı güçlü duruyorum gözyaşımı göstermem zaten:47:eltimin kızıda üzme kendini 1.2seneye olur bakarsın dedi bende yok cnm ALLAHIN izniyle okadar sürmicek dedim sende iyi yapmışsın canım arkadaşın şaşırmıştır baya zaten kalpten yanında olan insanlar belli ediyo kendini :69:şuan iyiyim gibi dahada iyi olucam inş:emir_bebek::34:

Selamlar herkese malum bugün pazar, hepinize iyi pazarlar. Disardayim o yüzden telefondan bakıyorum yazılanlara. Pc'ye ulasında listeyi düzenlerim, ilgilenmediğimi düşünmeyin diye yazayım dedim.

Tuana sıkma canını kendini bilmezler için, bırak Allah bilsin, Allah görsün. Ben de kimselerle paylaşmadım. Birkac kisi biliyor onlarda canım gibiler, üzmezler, incitmezler, ben uzulunce iki kat üzülürler. Ama sonuçta yaşamayan anlamıyor, sizin de dediğiniz gibi, cocuk doğurmayı marifet sayıyor, mevlam istemese yırtsalar da kendilerini olmaz ama bu duygudan bir haberler. Bence biz evlat özlemiyle sinanan şanslı kadinlariz. Evlatlarımız da öyle olacak. Varlıklarının mucizesini bilen, onlara bu bilinçle yaklaşan anneler olacağız. Allahım insanı en çok istediği ile sinarmis. Bir de sizlere bir kitap önermek istiyorum, yarısına kadar geldim, o kadar icimi rahatlatti bana öyle çok güç verdi ki anlatamam. Muhammet BOZDAĞ "istemenin esrarı". Hepimiz aynı duayla, aynı istekle yalvarıyoruz mevlaya, kendinizden çok şey bulabilirsiniz bu kitapta.

Sevgilerle;)))

Son düzenleme:
tuanacaım malesef aynı tip insanlardan her yerde var.. bi de onlara sabırla imtihan oluyoruz.. ben de bi keresinde doktorda sıra bekliyordum benimle aynı tedavilerde olan biriyle tanıştık biz böyle birbirimizi bulunca heyecanlandık hararetli konuşuyorz orda bi hamile vardı. dedi ki 'ay kızlarrr ne kadar stres yapıorsunuz boşverin olur sizinde' dedi. Allah razı olsun dedim içimden ondan onay çıktı. tövbe yarabbimm.. bi de bize bi bakışı var üstten üstten. sanki hamilelik ona bir ayrıcalık veriyor Allah katında.. Allaha havale ettim onuda..
tüp bebeğe başladık kimsenin haberi yoktu. kayınvalideler problemli malesef. bi tartışma oldu aramızda dayanamadım bizim çocuğumuz olmadı tüp bebek yapıyoruz dedim. saolsun çok morel verdi. senin çocuğun olup olmaması bizim için önemli değil dedi. ben bi sinirlendim. sizin için yapmıyorum zaten anne olmak istediği için uğraşıyorum dedim.. Allahın izniyle evlatlarımıza cennet yüzlülerimize bi kavuşabilsek :((((

yumurta toplama işleminden sonra bilgisayarın basına gecemedim pek.salı günü yumurta toplanmıştı cuma günüde transferim yapıldı bugün tranferde 3. gün 11 ekimde test tarihim yani beklemedeyim hayılısını nasip etsin rabbim hepimize.
TUANA,SWEET_BABY ve PEPERO canlarım öncelikle cok cok üzüldüğümü söyleyeyim sizlere ama ne olur umudunuzu yitirmeyin bir cok negatifler yasamiş birisi olarak suan ki durumunuzu cok iyi anlayabiliyorum ama benim gibi sizinde birgün yüzü gülecek rabbim en kısa zamanda sizede tattıracak inşallah sonrada benim gibi ona kardes yapcam diye{inşallah kendiliğinden olur} tekrar uğrasacaksınız sonucların hep pozitif olması dileğiyle....
daha fazla bişey yazamıyorum ama negatif olaylar yasadığımda hep su sözde teselli buluyorum ben;
SİZİN İÇİN ŞER OLARAK GÖRÜNEN HER ŞEYDE BENİM KATIMDA MUHAKKAK Bİ HAYRI VARDIR.
inşallah doğru yazmışımdır. kızlar biz her zaman hayırlısını diliyoruz rabbimde bize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib eder inşallahda tez zamanda olur.

yumurta toplama işleminden sonra bilgisayarın basına gecemedim pek.salı günü yumurta toplanmıştı cuma günüde transferim yapıldı bugün tranferde 3. gün 11 ekimde test tarihim yani beklemedeyim hayılısını nasip etsin rabbim hepimize.
TUANA,SWEET_BABY ve PEPERO canlarım öncelikle cok cok üzüldüğümü söyleyeyim sizlere ama ne olur umudunuzu yitirmeyin bir cok negatifler yasamiş birisi olarak suan ki durumunuzu cok iyi anlayabiliyorum ama benim gibi sizinde birgün yüzü gülecek rabbim en kısa zamanda sizede tattıracak inşallah sonrada benim gibi ona kardes yapcam diye{inşallah kendiliğinden olur} tekrar uğrasacaksınız sonucların hep pozitif olması dileğiyle....
daha fazla bişey yazamıyorum ama negatif olaylar yasadığımda hep su sözde teselli buluyorum ben;
inşallah doğru yazmışımdır. kızlar biz her zaman hayırlısını diliyoruz rabbimde bize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib eder inşallahda tez zamanda olur.

hadi canı hayırlı olsun inşalllahh.. benimde 6. günüm.. neler yapıyorsun bu sürede? doktoru sakın hep yatma dedi.. bende sadece ilk gün yattım diğer günler evin içinde dolaştım, oturdum, yattım..

kyr liste için teşekkürler beni yenilemek istersen rekek faktörü suan beklemedeyim 11 ekim test tarihi

DENİZCEREN canım merhabalar aramıza hoşgeldın sen de benim gibi ikinci cocuk için ugrasıyorsun allah hepimizin yardımcısı olsun benim kızımda 3.5 yasında.

hadi canı hayırlı olsun inşalllahh.. benimde 6. günüm.. neler yapıyorsun bu sürede? doktoru sakın hep yatma dedi.. bende sadece ilk gün yattım diğer günler evin içinde dolaştım, oturdum, yattım..

sağol cnm bende iki gündür hep yattım ama bugün kalktım senin gibi evin içinde dolanıyorum işte vakit geçmiyor bir türlü ya

herkese merhaba eski arkadaşların transferleri olmuş gelmişler ne güzel hoş geldiniz inşallah mutlu haberlerinizi alırız bırdan olumsuz olan arkadaşlar tekrar çok üzgünüm gerçekten lütfen gelecek tedavi için toplanıp yola çıkın bizler güçlü kadınlarız ve uzun bir yolumuz var önümüzde dileyelim ki Rabbim inşallah yazmıştır anne olmayı bizlere ben prşmb günü bi toplantı için antalyaya gidiyorum bugün alışveriş yaptım biraz gözüm hep hamiş kıyafetlerinde bebiş kıyafetlerindeydi inşallah dileyen isteyen herkese bana da nasip etsin Rabbim

maalesef bencil acımasız merhametsiz insanlarla yaşıyoruz ve yine maalesef bu insanlar çok uzaktan olmuyo genellikle nedense yan ıbaşımzdaki canımızı acıtmak için elinden geleni ardına koymuyo ben dua ederken hep Rabbim merhametsiz insanlardan koru derim dilerim hepimizi korusun u nedenle ben bu durumu kimseye elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum eğer gerek yoksa kimsenin bilmesine gerk yok..

Selamlar herkese malum bugün pazar, hepinize iyi pazarlar. Disardayim o yüzden telefondan bakıyorum yazılanlara. Pc'ye ulasında listeyi düzenlerim, ilgilenmediğimi düşünmeyin diye yazayım dedim.

Tuana sıkma canını kendini bilmezler için, bırak Allah bilsin, Allah görsün. Ben de kimselerle paylaşmadım. Birkac kisi biliyor onlarda canım gibiler, üzmezler, incitmezler, ben uzulunce iki kat üzülürler. Ama sonuçta yaşamayan anlamıyor, sizin de dediğiniz gibi, cocuk doğurmayı marifet sayıyor, mevlam istemese yırtsalar da kendilerini olmaz ama bu duygudan bir haberler. Bence biz evlat özlemiyle sinanan şanslı kadinlariz. Evlatlarımız da öyle olacak. Varlıklarının mucizesini bilen, onlara bu bilinçle yaklaşan anneler olacağız. Allahım insanı en çok istediği ile sinarmis. Bir de sizlere bir kitap önermek istiyorum, yarısına kadar geldim, o kadar icimi rahatlatti bana öyle çok güç verdi ki anlatamam. Muhammet BOZDAĞ "istemenin esrarı". Hepimiz aynı duayla, aynı istekle yalvarıyoruz mevlaya, kendinizden çok şey bulabilirsiniz bu kitapta.

Sevgilerle;)))
evlatlarımız çok şanslı olucak evet herkesin sınavı farklı farklı bizimkide buymuş payımıza düşeni yaşıyoruz inşaallah seninpozitif sonuçalnır ya artık pozitif sonuçlar çıkar inşaallah listeden listenin başı kötü sonuçlandı ama inşaallah bizden sonrakiler pozitif olucak ALLAHIN izniyle

tuanacaım malesef aynı tip insanlardan her yerde var.. bi de onlara sabırla imtihan oluyoruz.. ben de bi keresinde doktorda sıra bekliyordum benimle aynı tedavilerde olan biriyle tanıştık biz böyle birbirimizi bulunca heyecanlandık hararetli konuşuyorz orda bi hamile vardı. dedi ki 'ay kızlarrr ne kadar stres yapıorsunuz boşverin olur sizinde' dedi. Allah razı olsun dedim içimden ondan onay çıktı. tövbe yarabbimm.. bi de bize bi bakışı var üstten üstten. sanki hamilelik ona bir ayrıcalık veriyor Allah katında.. Allaha havale ettim onuda..
tüp bebeğe başladık kimsenin haberi yoktu. kayınvalideler problemli malesef. bi tartışma oldu aramızda dayanamadım bizim çocuğumuz olmadı tüp bebek yapıyoruz dedim. saolsun çok morel verdi. senin çocuğun olup olmaması bizim için önemli değil dedi. ben bi sinirlendim. sizin için yapmıyorum zaten anne olmak istediği için uğraşıyorum dedim.. Allahın izniyle evlatlarımıza cennet yüzlülerimize bi kavuşabilsek :((((
hey ALLAHIM ya kadın hamile kalmış diye bide akıl veriyo sana yani deseydin sen söylemesen ben nasıl bilecektim stres yapmamam gerektiğini sanki çok kolay stres olmamak inşaallah senden alıcaz o müjdeli haberi :70:şu liste pozitif haberlerle devam etsin inşaallah

evet cnm önemli olan hayırlı sağlıklı evlat olması inşaallah ilkini bi yapabilirsem:1:kardeşide olmasını tabiki çok isterim evlat hasreti çekip tek bebekle kalmak istemiyorum bi yolu açsak :1:kardeşte gelir belki :1:ben bu ay incir kürü denesemmi acaba belki tedavinin ardından yumurtalar da çabuk büyür bi umut işte napsam acaba belki gebelik oluşur yakında kafayı yicem hee:1:

herkese merhaba eski arkadaşların transferleri olmuş gelmişler ne güzel hoş geldiniz inşallah mutlu haberlerinizi alırız bırdan olumsuz olan arkadaşlar tekrar çok üzgünüm gerçekten lütfen gelecek tedavi için toplanıp yola çıkın bizler güçlü kadınlarız ve uzun bir yolumuz var önümüzde dileyelim ki Rabbim inşallah yazmıştır anne olmayı bizlere ben prşmb günü bi toplantı için antalyaya gidiyorum bugün alışveriş yaptım biraz gözüm hep hamiş kıyafetlerinde bebiş kıyafetlerindeydi inşallah dileyen isteyen herkese bana da nasip etsin Rabbim

maalesef bencil acımasız merhametsiz insanlarla yaşıyoruz ve yine maalesef bu insanlar çok uzaktan olmuyo genellikle nedense yan ıbaşımzdaki canımızı acıtmak için elinden geleni ardına koymuyo ben dua ederken hep Rabbim merhametsiz insanlardan koru derim dilerim hepimizi korusun u nedenle ben bu durumu kimseye elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum eğer gerek yoksa kimsenin bilmesine gerk yok..
cnm inşaallah o kıyafetleri sonraki aylarda ihtiyacın olduğu için alırsın o alışveriş zevkini yaşarız inşaallah hepimiz bebeğimiz için ciciler alırız :emir_bebek:evet yakınımızdaki insanlar oluyo ve kimi isteyrek kimi istemeyerek kırıyo bizi bende busefer söylemicem kayınvalidemlere söylicem bitek oda onda kalırsam söylerim :37:

aymutu bu günler geçmek bilmiyo değilmi en zoruda beklemek mevlam yüzünü güldürsün inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin :69:

ALİASBLUE
meliscim merhaba
uzun protokol uygulandı bende. gecen aykı adetımde basladım dogum kontrol hapına. 21. gunu adetin de decapeptyl e basladım. bu iğneyi adet gordukten sonra da kullanacakmısım. ben asılamadan tecrubelıyım dıger ıgnelere. onlar adetin 3. gunu ve sonrasında vuruluyor.
bizde sorun endometriozis :( kistle basladım tedavime. Özel ege tup bebek merkezıne gidiyorum
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... hepimize kolaylıklar diliyorum:16:[/QUOTE]

canım benim çok geçmiş olsun, inşallah her şey çok güzel gelişir hayatında.
Bu arada ben kendime nasıl iğne yapacağım bilemiyorum , sana özelden iğneler hakkında sormak istediklerim var.Ben iğneden çok korkarım da anlatırsan mutlu olurum tatlım..öptüm.
canım inan aklımda kaldı sana mutlaka yazayım dedim yarın bi toplantım var akşama kadar bakamam sanırım fırsat bulmaya çalışırım ama ne olur ne olmaz umarım yarın mjdeli haberlerle dönersin umarım kaderinde anne olmak ve güzel haberi yarın almak vardır kalbim ve dualarım seninle :66:

oldu sanırım
hadi başlayalım bilgiler lutfen
Canım benim de eşimden kaynaklı bir durum,
Sayı hareket ve morfoloji 0, ben de 7 ekimde başlıyorum iğnelere , Ege üniversitesinde.Hayırlısı olsun bakalım..1.denemem yaşım da 28.
canım çok saolasın vallahi o kadar pozitif geldinki bana çok teşekkür ederim :) merkez konusunda çok okudum araştırdım düşündüm taşındım ve umuta karar verdim.. ve hiç pişman olmadımm o kadar güleryüzlü pozitif ilgilerki bayıldım.. ulun bey çok şeker bi adam..ilk defa bi erkek dr. muayene olacağım için çok sııkıntılıydım.. ama beni saolsun hemşire hazırladı zaten karkaranlık oda ben çatala yatınca çağırdı ulun beyi oda ultrasonu soktu bakmadan baks bile oda da sadece ultrason ışığı vardı :d yani çok rahattım ... aşılamaya boşa para ve zaman harcamayalım dedik işte.. tüp dicez doktora..8-9 ekim bat ım..2. gününde başlıcaz işte hayırlısıyla...
ayy kyr çok teşekkürlerr sonunda listemiz olduu yaşasınnnnnnnnn:65::65::65: pınarcım sana da teşekkür ederim bilgilerim doğru.. 9-10 ekim gibi başlıcaz Allah ın izniyle :16::16::16:
Canım hakkınızda hayırlısı olsun, aynı zamanlarda başlıyoruz seninle..Gerçi benim uzun protokol ama...Hayırlısı olsunnnnn bitanem
yumurta toplamadan sonra değilde transfer sonrası rapor gerekiyor.. benim salı transferim oldu cumaya kadar aldım rapor.eşime kalsa haftaya da alcakta ben artık gideyim pzt diyorum kendimi çok yormadan..
GÜzelim çok yorma kendini, bence kalabildiğin kadar yat dinlen.Dışarda istemeden de çok ani anlık hareketler edebiliyoruz..Sen bilirsin tabi..Ben rapor aldığımda kalabildiğim kadar yatmayı düşünüyorum..
benim sonucum malesef negatifff
Hayırlısı olsun canım, ne desem ki..İnan çok zor bir süreçteyiz ama bu süreç daha zor..Allah yardımcımız olsun...
kızlar 1.20çıkmış kan testim negatif maallesef muhtemelen bebeğim düştü benim bildiğim tamamen nagatifte 0.100çıkmıyomu :44:
Tuanam yaa inan seni çooooook merak ettim.Sırf senin güzel haberlerini alayım diye geçtim pc nin başına.Hayırlısı olsun . ne diiyim bilemiyorum yaa :( çok üzgünüm.
İyi yapmışsın....2 gün çok önemli bebeğin tutunması için..İnşallah Allahım o günleri gösterir bize de..Bu arada içimden bir ses senin bebeğinin seninle olacağından yana.hayırlısı olsun..

AYMUTU canım inşallah sen de güzel haberler verirsin.
PINAR cım canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor bakalım.
TOBE canım benim senin de hayırlı uğurlu olsun.
ve tüümmm arkadaşlarım hakkımızda olan her şey inşallah bizim için hayırlıdır.Hepinizi çok öpüyorum..
[/FONT]

Son düzenleme:
Ben de ekim 11 istanbul yolcusuyum.dondurulmuş yavrularımı almaya gidiyorum inşallah onlar da ya da o da benimle gelir.inşallah bu topiğin hepsi hamile kalır da nüfus patlaması yaşatırız türkiyeye hepinize sonsuz dualarımla...

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, aynı zamanlarda başlıyoruz seninle..Gerçi benim uzun protokol ama...Hayırlısı olsunnnnn bitanem

aminnn canım inşalalhh herşey güzel gider... bende aslında uzun protokol istiodum ama bakalımm hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah... artık beraber anlatırız tedavimizi inşallah pozitifi görürüz tatlımmm :16::16:

bu arada doktorum ban GLUCOPHAGE verdi bana bugün başladım içmeye.. aranızda bu ilacı kullanan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim....

[/FONT]

canım koşuşturmaca nolsun prşmb antalyaya gidiyorum toplantıya pazar akşam döneceğim d.k. hapının bitmesine tam 8 gün var döndüğümde 1-2 güne adet olurum ve tedavim başlar ayy bak yazarken heyecan kapladı içimi kalbim pır pır gonal f geldi hazırlıklar başladı ve 1 adım daha bebeklerime bu sefer olacak Allahın izniyle egomun tüm olumsuzluklarına kapatıyorum kulaklarımı bundan sonra tüm sözlerim olumlu tüm dualarım Rabbime KALBİMDEKİ MURADIMI HAKKIMDA HAYIRLISI ETSİN DİYE:))))

aminnn canım inşalalhh herşey güzel gider... bende aslında uzun protokol istiodum ama bakalımm hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah... artık beraber anlatırız tedavimizi inşallah pozitifi görürüz tatlımmm :16::16:

bu arada doktorum ban GLUCOPHAGE verdi bana bugün başladım içmeye.. aranızda bu ilacı kullanan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim....
benim sana önerdiğim ilacı vermiş :34:insülin direnci için pko hastalarına veriyo genelde doktorlar cnm

canım koşuşturmaca nolsun prşmb antalyaya gidiyorum toplantıya pazar akşam döneceğim d.k. hapının bitmesine tam 8 gün var döndüğümde 1-2 güne adet olurum ve tedavim başlar ayy bak yazarken heyecan kapladı içimi kalbim pır pır gonal f geldi hazırlıklar başladı ve 1 adım daha bebeklerime bu sefer olacak Allahın izniyle egomun tüm olumsuzluklarına kapatıyorum kulaklarımı bundan sonra tüm sözlerim olumlu tüm dualarım Rabbime KALBİMDEKİ MURADIMI HAKKIMDA HAYIRLISI ETSİN DİYE:))))
inşaallah tatlı heyecanlar mutluluklar yaşarsın bu tedavinde :64:MELİSCİM teşekkür ederim ilgin için ama ümidimi kaybetmedim olucak inşaallah senin tedavinde güzel sonuçlanır inşaallah :64:

ALİASBLUE
meliscim merhaba
uzun protokol uygulandı bende. gecen aykı adetımde basladım dogum kontrol hapına. 21. gunu adetin de decapeptyl e basladım. bu iğneyi adet gordukten sonra da kullanacakmısım. ben asılamadan tecrubelıyım dıger ıgnelere. onlar adetin 3. gunu ve sonrasında vuruluyor.
bizde sorun endometriozis :( kistle basladım tedavime. Özel ege tup bebek merkezıne gidiyorum
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... hepimize kolaylıklar diliyorum:16:

canım benim çok geçmiş olsun, inşallah her şey çok güzel gelişir hayatında.
Bu arada ben kendime nasıl iğne yapacağım bilemiyorum , sana özelden iğneler hakkında sormak istediklerim var.Ben iğneden çok korkarım da anlatırsan mutlu olurum tatlım..öptüm.

Canım benim de eşimden kaynaklı bir durum,
Sayı hareket ve morfoloji 0, ben de 7 ekimde başlıyorum iğnelere , Ege üniversitesinde.Hayırlısı olsun bakalım..1.denemem yaşım da 28.

GÜzelim çok yorma kendini, bence kalabildiğin kadar yat dinlen.Dışarda istemeden de çok ani anlık hareketler edebiliyoruz..Sen bilirsin tabi..Ben rapor aldığımda kalabildiğim kadar yatmayı düşünüyorum..

Hayırlısı olsun canım, ne desem ki..İnan çok zor bir süreçteyiz ama bu süreç daha zor..Allah yardımcımız olsun...

Tuanam yaa inan seni çooooook merak ettim.Sırf senin güzel haberlerini alayım diye geçtim pc nin başına.Hayırlısı olsun . ne diiyim bilemiyorum yaa :( çok üzgünüm.

İyi yapmışsın....2 gün çok önemli bebeğin tutunması için..İnşallah Allahım o günleri gösterir bize de..Bu arada içimden bir ses senin bebeğinin seninle olacağından yana.hayırlısı olsun..

AYMUTU canım inşallah sen de güzel haberler verirsin.
TOBE canım benim senin de hayırlı uğurlu olsun.
ve tüümmm arkadaşlarım hakkımızda olan her şey inşallah bizim için hayırlıdır.Hepinizi çok öpüyorum..
[/FONT][/QUOTE]

melıscım merhabalar
cnm ben ozel mesaj atamıyormusum henuz :(
buradan cevap yazıyım sorularına. cnm decapeptyl gobekten vuruluyor. eger kendıne ıgne vurabılırsen sen kendın de yapabılırsın. ben yapamıyorum hiç :59: bu nedenle sureklı bır hemsıre bulup vurduruyorum

bu ıgnelerın saatı yok. ama doktorum sabah kalkınca vurunursun dedı. tek problem karnım ve goguslerım acayıp sıstı. yan etkısı oldugunu dusunuyorum :26: ıns pzt salı adet gorecegım o sırada e2 verip ona gore ılac dozu ayarlanacak. doktora gıttıgımde sorarım

baska bır sorun olursa yardımcı olurum cnm

Sevgilerle;)))

KYR teşekkürle bende ruhumu dinlendirmek istemeyi keşfetmek adına saçma sapaan kitaplar okuyorum ama yok olmuyo yarın bu kitabı araştıracağım umarım aradığım budur ne aradığımı bilmesemde:))

Back