• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben de ekim 11 istanbul yolcusuyum.dondurulmuş yavrularımı almaya gidiyorum inşallah onlar da ya da o da benimle gelir.inşallah bu topiğin hepsi hamile kalır da nüfus patlaması yaşatırız türkiyeye hepinize sonsuz dualarımla...
tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır tedavin bana da umut olur benim tedavimde dondurulmuşlarla olacak kasımda bakalım hayırlısı :69:

tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır tedavin bana da umut olur benim tedavimde dondurulmuşlarla olacak kasımda bakalım hayırlısı :69:[/QU teşekkür ederim iyi dileklerin için herşeyin hayırlısı olsun ben gelişmeeri yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam.bu arada ben umt tüp bebeğe gidiyorum başka orada tedavi gören arkadaşlar var mı

arkadaşlar selam,

öncelikle sonucu negatif çıkan arkadaşlara çok üzüldüğümü beirtmek istiyorum. dışarıdan insanların bu konudaki yorumlarına sinir olmamak elde değil, benim tedavi sürecimi bir kaç kişi biliyor. stres yapma aman sen de ne kadar takıyosun ya da aaaaaaa güçlü ol canım gibi cümleleri ben de duydum. özellikle Güçlü ol lafına sinir olmaya başladım. herkes kendi yaşadığını biliyor, evlat sahibi olmak için yaşdığımız stres, maddi manevi kayıplarımız ve çektiğimiz acılar.... burda yazılan her yorumda tüm arkadaşların birbirini çok iyi anladığını derinden hissediyorum, çünkü aynı amaç için uğraşıyoruz ve en iyi biz anlarız birbirimizi....

mrb. ben Brüksel Tüp Bebek Merkezinde 2 kez transfer yaptırdım ama ikisi de negatif.Merkezden hiç memnun kalmadım,paldır kültür tedaviye başladık.Tedavi sürecinde doğru dürüst bilgi alamadığımız gibi hiç ilgilenmediler de.1. transferden sonra embriyomuzu dondurduğumuz için için 2.yi de orada yaptırmak zorunda kaldık ama sonuç malesef yine aynı.Tüp bebek yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle burayı tavsiye etmem.

merhaba arkadaşlar nen 3 yılık evliyim gözle görülür bir proplem olmadı için anne olamadım pree seed benim gibi olup kulanan hamile kalan varmı çok merakediyorum cvp yazarsanız sevinirim...
:43:

canım koşuşturmaca nolsun prşmb antalyaya gidiyorum toplantıya pazar akşam döneceğim d.k. hapının bitmesine tam 8 gün var döndüğümde 1-2 güne adet olurum ve tedavim başlar ayy bak yazarken heyecan kapladı içimi kalbim pır pır gonal f geldi hazırlıklar başladı ve 1 adım daha bebeklerime bu sefer olacak Allahın izniyle egomun tüm olumsuzluklarına kapatıyorum kulaklarımı bundan sonra tüm sözlerim olumlu tüm dualarım Rabbime KALBİMDEKİ MURADIMI HAKKIMDA HAYIRLISI ETSİN DİYE:))))

canımm benimm Allah ın izniyle olacak.. bende çok heycanlıyım valla dün gece birden uyandım hep ilaçlar yumurtalar doktor falan onları düşündüm uykum kaçtı :D doktora sormak istediğim bikaç bişi vardı unuttum onları ordaki stresimden... şimdi gidicem sorcam bnde uzun protokol istiyorum aslında..ayyy Allah ım emeklerimizi boşa çıkartma Rabbim yar ve yardımcımız ol...

benim sana önerdiğim ilacı vermiş :34:insülin direnci için pko hastalarına veriyo genelde doktorlar cnm

inşaallah tatlı heyecanlar mutluluklar yaşarsın bu tedavinde :64:MELİSCİM teşekkür ederim ilgin için ama ümidimi kaybetmedim olucak inşaallah senin tedavinde güzel sonuçlanır inşaallah :64:

ayy canım evet hatırladım .. zaten doktorum neden sana başından beri vermediler dedi..aslında hiç kilom fazla değil benim..yani bana göre fazlalaığım var 4-5 kilo ama boyumla orantılı yinede göze batan bi durum yok..167 boy. 59 kilo..yani yazdım çünkü okuduğum kadarıyla bu ilacı kilolu olanlar kullanıyormuş zayıflama etkisi varmış, yumurtlamayı ve adet düzensizliğini gideriyormuş bide.. bana da bunun için verdi demek.. nyse saolsun dün başladım içmeye hayırlısı olsun bakalım :)

teşekkür ederim iyi dileklerin için herşeyin hayırlısı olsun ben gelişmeeri yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam.bu arada ben umt tüp bebeğe gidiyorum başka orada tedavi gören arkadaşlar var mı

merhaba canım, tedavin hayırlı olsun.. hangi aşamadasın? bnde umutta başlıyorum Allah ın izniyle... ulun beydeyim ben...sen hangi doktordasın ? ben adet olmayı bekliorum 2. günü iğnelere başlıcaz..inşallahh tedavimizin sonunda pozitifi görür sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzz :)

mrb. ben Brüksel Tüp Bebek Merkezinde 2 kez transfer yaptırdım ama ikisi de negatif.Merkezden hiç memnun kalmadım,paldır kültür tedaviye başladık.Tedavi sürecinde doğru dürüst bilgi alamadığımız gibi hiç ilgilenmediler de.1. transferden sonra embriyomuzu dondurduğumuz için için 2.yi de orada yaptırmak zorunda kaldık ama sonuç malesef yine aynı.Tüp bebek yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle burayı tavsiye etmem.

mrb.. eğer yeni merkez aryorsan sana umut tüp merkezini öneririm.. çok memnun kaldım.. hem doktordan hem ortamdan hem hemşirelerden hepsi çok ilgili vede güler yüzlü..ayrıca başarı oranlarıda yüksek..

merhaba arkadaşlar nen 3 yılık evliyim gözle görülür bir proplem olmadı için anne olamadım pree seed benim gibi olup kulanan hamile kalan varmı çok merakediyorum cvp yazarsanız sevinirim...

mrb bende preseed kullanmıştım bi ara ama hiç bi işe yaramadı bnde..

günaydın
1,2,3...
opuyaaa giden kalmasınnn:52:
bugün yumurtalar toplancak
12.30 da merkezde olcaz
hiç heyecan filan yok gece cok güzel uyumusum 2 tane de cok güzel rüya gördüm:69:
simdi biraz yasin filan okuycam
annem geliyo ayrıca bugün yolda simdik:32:
bana sans dileyin
:66::66::66::66::66::66::66:

bende kullandım bir ise yaramadı:63:
ama ise yarayanlar var sanırım erkek infertilitesinde daha faydalı oluyormus ama dene istersen cnm kolay gelsin

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|1 ekim test tarihi:24:
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|2 ekim test tarihi:24:
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz:24:
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu:21:
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu:21:
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak:21:
aymutu|29|eylül-ekim||4.deneme|anatolia tüp bebek|lucrın kullanıyor:21:
pinar1202||ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak:21:

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

bugün denizinde opu su varmıs arkadasım nerdesin gel destek olalım birbirimize
kolay gelsin cnm:71:

tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır tedavin bana da umut olur benim tedavimde dondurulmuşlarla olacak kasımda bakalım hayırlısı :69:[/QU teşekkür ederim iyi dileklerin için herşeyin hayırlısı olsun ben gelişmeeri yazabildiğim kadar yazmaya çalışcam.bu arada ben umt tüp bebeğe gidiyorum başka orada tedavi gören arkadaşlar var mı

canım bende ekim sonu kasım başı gıbı umutta dondurulmuşlarla deniycem:nazar:

günaydın
1,2,3...
12.30 da merkezde olcaz
hiç heyecan filan yok gece cok güzel uyumusum 2 tane de cok güzel rüya gördüm:69:
bana sans dileyin

günaydınnn :71::71:

hadi gözün aydınn ilk aşamayı atlatacaksın yani.. Allah ın izniyle sağlıklı yumurtaların sağlıklı spermle birleşsin ve sana meleğini göndersin inşallahhhhhhh :70::70:

kaç yumurtan olmuş canım ?

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nec86|25|eylül-ekim|sebepsiz|1.deneme|kadıköy şifa|sonuç bekliyoruz:24:
suaenvar||eylül-ekim||||8 ekim test günü:24:
aymutu|29|eylül-ekim|erkek|4.deneme|anatolia tüp bebek|11 ekim test günü:24:
toobe|27|eylül-ekim|kadın||gazieurofertil|3 ekim opu:21:
denizden77|34|eylül-ekim||3.deneme||3 ekim opu:21:
melish83|28|ekim|erkek|1.deneme|ege üniversitesi|7 ekimde başlayacak:21:
hly7|23|eylül-ekim|pco|1.deneme|umut tüp bebek|9 ekimde başlayacak:21:
DenizCeren01|34|eylül-ekim|erkek|3.deneme|gürgan clinic|lucrın kullanıyor:21:
pinar1202|30|ekim|erkek|4.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
kyr|31|ekim|kadın|3.deneme|irenbe tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
baby2007|25|ekim|pco-erkek|1.deneme|bursa tüp bebek|ekimde başlayacak:21:
ece22||eylül-ekim|sebepsiz|3.deneme|bursa acibadem|ekimde başalayacak:21:
AliasBlue|30|ekim|endrometriozis|1.deneme|özel ege tüp bebek|ekimde başalayacak:21:
tuana0225||eylül|pco|3.deneme|medikalpark göztepe|bir dahaki sefer inşallah
pepero||eylül-ekim|sebepsiz|2.deneme|genart|bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

geldimmmm, herkese selamlar. ben çalışıyorum o yuzden ancak girebildim kusuruma bakmayın. nasılsınız bugün?

bugün toobe ve denizdenin opu günü hayırlısı olsun, iyi geçsin umarım. bebişleriyle dönsünler aramıza inşallah.

aymutu bu günler geçmek bilmiyo değilmi en zoruda beklemek mevlam yüzünü güldürsün inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin :69:

evet tuana cok zor gecmek bilmiyor günler.bugün kalktım tamamiyle artık sıkıldım yatmaktan c.tesi pazar esim kaldırmadı bugün o yok hemen ayaklandım valla oh be yat yat nereye kadar rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah ne yapalım imtihan dünyası derler ya büyükler bizimkide böyleymiş allahtan gelen her seye razıyız rabbim tasıyamıyacağımızdan fazla yuk yuklemesin bizlere.

sen nasılsın toparladınmı kendini calısıyomuydun hatırlayamadım işe basladın mı?

günaydın
1,2,3...
12.30 da merkezde olcaz
bana sans dileyin

toobe allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah.bebişlerine bir adım daha yaklaştın hadi hayılısı canım.

Benim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)

ekim 1 de tedaviye basladım, suan gunluk 250ml karından puregon igne alıyorum.
6 ekimde doktor kontrolum var, insallah hersey yolunda gıderse ay ortası gıbı transferı yapacak doktorum.

yanlız su ıgneden dolayı adetım 3. gunde bıcak gıbı kesıldı, benım normalde 6-7 gun surer.

Sizde de oyle oldu mu ?

merhaba canım, tedavin hayırlı olsun.. hangi aşamadasın? bnde umutta başlıyorum Allah ın izniyle... ulun beydeyim ben...sen hangi doktordasın ? ben adet olmayı bekliorum 2. günü iğnelere başlıcaz..inşallahh tedavimizin sonunda pozitifi görür sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzz :)

karşılaşsak iyi oludu ben 12 ekim sabah 10 gibi orda olurum inşallah sen ne zaman adet olacaksın tamini bu arada ben de ulun beydeyim merkez çok güzel çok ilgililer gidecek olan arkadaşlara yavsiye ederim

Benim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)

yaşın çok gençmiş.Allah yardımcın olsun inş. çok zorlanmadan hamile kalırsın sen hangi merkezdesin

canım bende ekim sonu kasım başı gıbı umutta dondurulmuşlarla deniycem:nazar:
inşaallah dondurulmuşlarda yüzümüz güler pozitif sonuçalnır tedavimiz

günaydın
1,2,3...
12.30 da merkezde olcaz
bana sans dileyin
test günü gelsinde görürsün heyecanı :1:ALLAHIM yüzünü hep güldürsün inşaallah pozitif sonuçlar nasip etsin annenin doğum yaptığın için geldiği günleride göstersin hayırlısıyla :emir_bebek::nazar:

evet tuana cok zor gecmek bilmiyor günler.bugün kalktım tamamiyle artık sıkıldım yatmaktan c.tesi pazar esim kaldırmadı bugün o yok hemen ayaklandım valla oh be yat yat nereye kadar rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah ne yapalım imtihan dünyası derler ya büyükler bizimkide böyleymiş allahtan gelen her seye razıyız rabbim tasıyamıyacağımızdan fazla yuk yuklemesin bizlere.

sen nasılsın toparladınmı kendini calısıyomuydun hatırlayamadım işe basladın mı?
cnm yinede çok dikkat et nolur ev işi yapma sakın inşaallah pozitif sonuçlanır arkadaşım:70:yok cnm çalışmıyorum

tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşaallah

ekim 1 de tedaviye basladım, suan gunluk 250ml karından puregon igne alıyorum.
6 ekimde doktor kontrolum var, insallah hersey yolunda gıderse ay ortası gıbı transferı yapacak doktorum.

yanlız su ıgneden dolayı adetım 3. gunde bıcak gıbı kesıldı, benım normalde 6-7 gun surer.

Sizde de oyle oldu mu ?
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçalnır

Back