- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
2tane yi dondurabilirlerdi sanki ama ne bileyim ya birazda önemsememişler galiba benim banada risk olduğu için1tanetransfer ettiler aslında 2taneydi hakkım neyse umarım önümüzdeki tedavilerde yüzümüz güler inşallahBelirtiler yumuoş toplandıktan sonraki gün başlıyor ..
Benim hemen ertesi gün göbeğim çıktı , kontrole gittim koşa koşa ..
Dr biraz su toplamaya başlamış ama mühim gözükmüyor dedi..
Eğer artarsa transfer günü su çekeriz dedi , bende yine bir panik tabi.. Hala transferi iptal eder mi diye düşünüyordum .. Sonra transfer günü baktı , yok herşey yolunda dedi, göbeğimde o kadar şişti zaten ilerlemedi, transferim yapıldı , eve geldim günde küçük pet şişerleri ile 6 pet su içtim .. 3 litre oluyor ..
O şekilde atlattım , biraz nefes alıp vermekte zorlandım yemeklerden sonra ..
Onun dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür..
Anaaa başladın mu kuzum , maşallah sana :)
Benimde uzun protokol , bende eğitim ve araştırma hastanesindeyim ..
Bugün doğum kontrol hapı ile başlıyorum , cuma yada pazarteside histereskopi çekileceğim dr istedi prodedür gereği..
Raporum çıkıncada lucrine başlayacağım Allah nasip ederse.. Devletteki hakkımı kullanıyorum bu sefer ..
Sağolsın canım Allah razı olsun ..
30 yumurtanın 26 sı işlem gördü 17 tanesi döllendi ..
Ama hiç dondurulmuş kalmadı , 5. güne 3 tane a kalite blastokist embriyo kaldı 1 tanesi koyuldu .. 2 tanesini çöpe attılar ..
Önce a kalite oldu sonra dondurulup özülmeye dayanamaz dendi .. Bilemiyorum , bizi su istimal ettiler sanki..
Tek embriyoda dr aslında 2 tane koyacaktı , ohss riskin var tek koyalım dedi..
Kabul etmek zorunda kaldım ..