• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Belirtiler yumuoş toplandıktan sonraki gün başlıyor ..
Benim hemen ertesi gün göbeğim çıktı , kontrole gittim koşa koşa ..
Dr biraz su toplamaya başlamış ama mühim gözükmüyor dedi..
Eğer artarsa transfer günü su çekeriz dedi , bende yine bir panik tabi.. Hala transferi iptal eder mi diye düşünüyordum .. Sonra transfer günü baktı , yok herşey yolunda dedi, göbeğimde o kadar şişti zaten ilerlemedi, transferim yapıldı , eve geldim günde küçük pet şişerleri ile 6 pet su içtim .. 3 litre oluyor ..
O şekilde atlattım , biraz nefes alıp vermekte zorlandım yemeklerden sonra ..
Onun dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür..

Anaaa başladın mu kuzum , maşallah sana :)
Benimde uzun protokol , bende eğitim ve araştırma hastanesindeyim ..
Bugün doğum kontrol hapı ile başlıyorum , cuma yada pazarteside histereskopi çekileceğim dr istedi prodedür gereği..
Raporum çıkıncada lucrine başlayacağım Allah nasip ederse.. Devletteki hakkımı kullanıyorum bu sefer ..

Sağolsın canım Allah razı olsun ..
30 yumurtanın 26 sı işlem gördü 17 tanesi döllendi ..
Ama hiç dondurulmuş kalmadı , 5. güne 3 tane a kalite blastokist embriyo kaldı 1 tanesi koyuldu .. 2 tanesini çöpe attılar ..
Önce a kalite oldu sonra dondurulup özülmeye dayanamaz dendi .. Bilemiyorum , bizi su istimal ettiler sanki..
Tek embriyoda dr aslında 2 tane koyacaktı , ohss riskin var tek koyalım dedi..
Kabul etmek zorunda kaldım ..
2tane yi dondurabilirlerdi sanki ama ne bileyim ya birazda önemsememişler galiba benim banada risk olduğu için1tanetransfer ettiler aslında 2taneydi hakkım neyse umarım önümüzdeki tedavilerde yüzümüz güler inşallah

2tane yi dondurabilirlerdi sanki ama ne bileyim ya birazda önemsememişler galiba benim banada risk olduğu için1tanetransfer ettiler aslında 2taneydi hakkım neyse umarım önümüzdeki tedavilerde yüzümüz güler inşallah

İnşallah .. Rabbim bizlerede anne olmayı nasip eylesin hayırlısı ile..
Belki çok değil ama 4 seneyi geçkin evliyim , içimde çok büyük bir hasret.. Eminim ki hepinizinkide öyledir ..
Rabbim yardımcımız olsun ..

Oyy pınarım canım benimm..Seni ben yerim yer.İnşallah olacak olacak..Bak gör :)) kızzz uğrasana yanımaaaaaaaaaaaaa..

.

Yemedin mi daha pınar gelsene ya.denk gelemedim sana da :(

FONT]

aHH KUZUCUM SORMA GELDİM AMA YETİŞEMEDİK BİRBİİMİZE Bİ BALIK YAPAYIM DEDİM YOK ONUN TABAKLARINI YIKA MAKİNEYE YERLEŞTİR MEYVEYDDİ TATLIYDI DUŞTU DAHA YENİ KOYDUM TOTOMU YERİNE ŞÜKÜR BEN ZATEN İZMİRDEKİ ARKADAŞLARLA BİR KAHVALTI ORGANİZASYONU YAPACAĞIM FOTOLARIDA BİZİM TOPİKTEKİ KIZLARA ATARIZ ARTIK:))
daha bugün izmirdeydim havaalanına eşimi almaya gittim canım bilem uğramazmıyım kuzumm neyse artık başka sefere:))

ben geldim moralim cok iyi gittim cok rahattım ama suan moralim bozuk
kızlar 34 tane yumurta toplanmıs:43:
napcam ben ohss olur muyum cok korkuyom
nasıl bu kadar büyüttüler ya da nasıl iğneye devam ettiler
e2 hep normal cıkmıs
napcam ben
bol bol protein al dediler korkma dediler
ama benim kasıklarımda cok ağrı var napsam canlar bilemedim pufff:14:

canım benim çok geçmiş olsun öncelikle sıkma ltf canını biliyorsun moral bizim için çok önemli bol su iç arkadaşların dediği gibi ve hayal kur en güzel tarafı bu :))

İnşallah .. Rabbim bizlerede anne olmayı nasip eylesin hayırlısı ile..
Belki çok değil ama 4 seneyi geçkin evliyim , içimde çok büyük bir hasret.. Eminim ki hepinizinkide öyledir ..
Rabbim yardımcımız olsun ..

bılgcım mrb sızın en son değerler duzelıodu dıye hatırlıorum
ama tup bebek tedavısıne mı başlıosunuz
hayırlı ugurklu olsun gelsınde sıpalar tupcu amcalar vesılesıyle gelsın
bol sans:))

anladım cnm 3embriyo konusunda büyük ihtimal 2tane konulur dinlenme konusunda haklısın yanlış anlama konusunda anlamam cnm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı duyguları yaşıyoruz aynı kaygıları yaşıyoruz birbirimiz hakkında kötü düşünce içinde olduğumuza inanmam cnm :71:beren arkadaşımızda eminim kötü niyetle dememiştir ama yanlış anlaşılma oldu galiba :75:inşaallah bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla biran önce

ben tabiki kötü niyetle söylemedim yanlış anladığımın farkına vardım yazdıktan sonra yoksa bizden birinin bunu yazmasına imkan veremezdim zaten neyse kırıldıysanız özür dilerim

tuana canım biliyorum çok yeni ama at aklından herşeyi oldu ve bitti bir sayfa kapandı inan düşündükçe çıkamıyosun işin içinden sırtında bir kambur gibi taşıyosun o yükü ne zaman attın sırtından o zaman rahatlıyosun en azından ben öyle yaptım attım rahatladım:))

insallah hepimizin kendılıgınden gelir bebişleri..kendımı nasıl oyalacagımı sasırıyorum,kimseyle konusmak ıstemıyor canım..bu gunlerde gecicek ınsallah...

pepero canımm her şey o kadar yeni ki tuanayada dediğim gibi ltf düşünmemeye çalış biliyorum bana saçmalama o kadar kolaymı diyosun belki ama ne olur yapmaya çalış canım çok üzülme ltf..

öncelikle sonucu negatif çıkan arkadaslarıma ; üzüntülerini paylaştığımı ve dualarımda sizleri de unutmayacağımı söylemek istıyorum allahtan ümit kesilmez belki de kendı gelir melekleriniz diyorum .....
tedaviye yenı başlayan arkadaşlarıma da ; hayırlı olsun inş.dilerim burdakı herkez evlatlarını en kısa zamanda kucağına alır ve hayırlı sağlıklı bebişleriyle yuvalarında mutlu huzurlu yaşarlar :))))))))))

baby nerelerdesin çıkmıyo sesin soluğun inşallah kendiliğinden gelsinler:))

kızlar bana fikir verin lütfen bu ay boş geçmesin diye incir kürüne başlıcaktım bi yandanda yeni negatif sonuç aldığım için dinlenme için1ayım olduğu için acaba incirden vazmı geçsem rahim kendini iyice toplasın dinlensin diye :44:

tuanacım sen bu ay vücudunuda ruhunuda dinlendir tatlımmm

dediğim gibi hly7 ben 12 ekimde sabah ordayımm.evet ulun bey çok şeker acayip pozitif hatta fazzla pozitif:D üzülmeme izin vermiyo

berencim ulun beyi çookk duydum bende hayırlısı olsun inş merkezin..

geldimmmm, herkese selamlar. ben çalışıyorum o yuzden ancak girebildim kusuruma bakmayın. nasılsınız bugün?

bugün toobe ve denizdenin opu günü hayırlısı olsun, iyi geçsin umarım. bebişleriyle dönsünler aramıza inşallah.

kyr bi gelmişssin sonra yoksun ses ver:))

Benim transferim de sanırım ekim de yapılacak.yumurtalar toplandı.cgh yapılıyor.bu ayın sonlarında transferim var inşallah.ben de 20 yaşındayım bu ikinci denemem.umarım tuttururum:)

kuzum küçücük yaşta anne olmak için büyük çaba dilerim herşey gönlünce olsun...

şekerim bu lafı bana demişsin ama bende sizdenim ve anlayanlardanım çok şükür.. benim orda düşünme dediğim konu 3 embriyo konusuydu o yüzden güzelce okumadan birbirmizi yargılamayalım olur mu canım

ah ah keşke biz anlamayanlardan olsaydın da şimdi çocuğun büyümüş olsaydı bi de çok şükür demişsin çok tatlısın yaa:54:

bılgcım mrb sızın en son değerler duzelıodu dıye hatırlıorum
ama tup bebek tedavısıne mı başlıosunuz
hayırlı ugurklu olsun gelsınde sıpalar tupcu amcalar vesılesıyle gelsın
bol sans:))

Umut düzeldi biraz ama benim de beklemek için nedenim kalmadı .. Rabbim verecekse tüp bebek olarakda verir inşallah ..
Sağolsın , rabbim hepimize nasip etsin..

tuanacım benim 17 embriyom var ama kaçı dondurlucak kaç transfer olacak bilmiyorum ama sanırım 1 olur eşim 2 istemiyo nedense ben de senden öğrendim embriyoların çözdürülüp tekrar dondurulduğunu amaaaaannnn neyse hayırlısı olsun canım bazen çok sıkıılıyo uykularım kaçıyo offfffffff

Umut düzeldi biraz ama benim de beklemek için nedenim kalmadı .. Rabbim verecekse tüp bebek olarakda verir inşallah ..
Sağolsın , rabbim hepimize nasip etsin..

hayırlısı olsun bılgecım
yasanmıs bı gebelık ıcın kımyasal da olsa
umut verıcı der doktorlar
rahım gebelık duygusunu bılır
embryoyu tanır
bence sansın cok yuksek
spermlerıde ıyılestırdınız
az kaldı kavuşmanıza:)

ben tabiki kötü niyetle söylemedim yanlış anladığımın farkına vardım yazdıktan sonra yoksa bizden birinin bunu yazmasına imkan veremezdim zaten neyse kırıldıysanız özür dilerim

tuanacım benim 17 embriyom var ama kaçı dondurlucak kaç transfer olacak bilmiyorum ama sanırım 1 olur eşim 2 istemiyo nedense ben de senden öğrendim embriyoların çözdürülüp tekrar dondurulduğunu amaaaaannnn neyse hayırlısı olsun canım bazen çok sıkıılıyo uykularım kaçıyo offfffffff
kaçıncı denemendi cnm bence 2tane transfer olma şansın varsa değerlendir bu şansı 2si tutacak diye bişey yok en azından şansın artar biraz daha nacizane fikrim benim bu bu arada embriyo sayın çok güzel cnm hatta bide mesela dondurttun embriyoyu , denedin olmadı hastaneden memnun kalmadın dondurulmuş embriyolarını alıp başka hastanede deneyebiliyomuşun :53:ben böyle bişeyi mümkün değil zannediyodum:44:

kaçıncı denemendi cnm bence 2tane transfer olma şansın varsa değerlendir bu şansı 2si tutacak diye bişey yok en azından şansın artar biraz daha nacizane fikrim benim bu bu arada embriyo sayın çok güzel cnm hatta bide mesela dondurttun embriyoyu , denedin olmadı hastaneden memnun kalmadın dondurulmuş embriyolarını alıp başka hastanede deneyebiliyomuşun :53:ben böyle bişeyi mümkün değil zannediyodum:44:

benim ilk tüp bebek tedavim daha hiç transfer olamadım ohss den dolayı.2 tane diyosun güzel diyosun da bunu gelde eşime anlat çok dil döktüm ama nafile.o dediğin embriyo taşıma olayını biliyorum ama eğer nasip değilse olmazsa ben merkezden memnunum değiştirmem herhalde

kızlar bırsey sorcam sımdı ben dogum kontrol hapı gınera kullandım lucrıne basladım doktor ayın 1 ınde hapı kes hasta olunca 3 gun gel dedı ama ıgnelere o gune kadar devam dedı hapı kesınce hemen hasta olursun dedı ama 3 gun oldu ben hasta olmadım bı seyler ters mı gıdıyor sızce korkuyorumm bılgısı olan varmı hastalıgımın 3 gunu e2 degerıne bakılacaktı on gore gonalf ıgnesıne gecıcektık ama hasta olmadım yaaaaa:50:

kızlar merhaba geçmişi baya okudum bende , tuanacım senin için çok üzüldüm geçmişi okurken bende senle beraber her günü yaşadım,kanamam var dediğini okuyunca kalbim acıdı birden :( üzüntüden

bende ekimin 16-17 si itibariyle adetin 2. günü başlıyorum,25 yaşındayım ve sorun eşimde sayı şekil ve hareket sorunumuz var.2 yıllık evliyiz ve ilk denememiz.Bugün dr umuzla görüşüp ilaçlarımızı aldık,artık adet olmayı bekliyorum,heyecan ve endişe içinde...:(

anladım cnm 3embriyo konusunda büyük ihtimal 2tane konulur dinlenme konusunda haklısın yanlış anlama konusunda anlamam cnm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı duyguları yaşıyoruz aynı kaygıları yaşıyoruz birbirimiz hakkında kötü düşünce içinde olduğumuza inanmam cnm :71:beren arkadaşımızda eminim kötü niyetle dememiştir ama yanlış anlaşılma oldu galiba :75:inşaallah bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla biran önce

hakkında hayırlısı olsun canım..ben zaten alınmadım berentoşa merak etme sorun yok yani ben yanlış anlaşıldığını farkettim ve düzelttim rahat ol canım :3::3:

ah ah keşke biz anlamayanlardan olsaydın da şimdi çocuğun büyümüş olsaydı bi de çok şükür demişsin çok tatlısın yaa:54:

snde tatlısın ayol :1::1: öyle olsydım sizinle arkidiş olamazdım ama dimi :9::9: bu arada hep sorucam unutuyorum senin gerçek adınmı beren :1::1: ben çok feci derecede beren saat hayranıyım da kızım olursa adını beren koymak istiyorum ama kocam istemez büyük ihtimalle :5::5:

benim ilk tüp bebek tedavim daha hiç transfer olamadım ohss den dolayı.2 tane diyosun güzel diyosun da bunu gelde eşime anlat çok dil döktüm ama nafile.o dediğin embriyo taşıma olayını biliyorum ama eğer nasip değilse olmazsa ben merkezden memnunum değiştirmem herhalde

canım zaten ilk denemede 2 tane koymuyolar yasal olarak yasak.. 2 ve fazla tüp denemesine 1den fazla embriyo koyuyolar.. oyüzden boşuna eşine kızma :1::1:

kızlar bırsey sorcam sımdı ben dogum kontrol hapı gınera kullandım lucrıne basladım doktor ayın 1 ınde hapı kes hasta olunca 3 gun gel dedı ama ıgnelere o gune kadar devam dedı hapı kesınce hemen hasta olursun dedı ama 3 gun oldu ben hasta olmadım bı seyler ters mı gıdıyor sızce korkuyorumm bılgısı olan varmı hastalıgımın 3 gunu e2 degerıne bakılacaktı on gore gonalf ıgnesıne gecıcektık ama hasta olmadım yaaaaa:50:

merhaba nazlic , ben d.k hapını bıraktıktan sonra 5. günü adet olurdum hep hiç şaşmazdı..bnce bekle stres yapma canım bu akşam yarın sabah en geç gelir:6::6:

kızlar merhaba geçmişi baya okudum bende , tuanacım senin için çok üzüldüm geçmişi okurken bende senle beraber her günü yaşadım,kanamam var dediğini okuyunca kalbim acıdı birden :( üzüntüden

bende ekimin 16-17 si itibariyle adetin 2. günü başlıyorum,25 yaşındayım ve sorun eşimde sayı şekil ve hareket sorunumuz var.2 yıllık evliyiz ve ilk denememiz.Bugün dr umuzla görüşüp ilaçlarımızı aldık,artık adet olmayı bekliyorum,heyecan ve endişe içinde...:(

hayırlı olsun tedavin... inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :) hangi merkeze gidiyorsun ?

günaydın
1,2,3...
opuyaaa giden kalmasınnn:52:
bugün yumurtalar toplancak
12.30 da merkezde olcaz
hiç heyecan filan yok gece cok güzel uyumusum 2 tane de cok güzel rüya gördüm:69:
simdi biraz yasin filan okuycam
annem geliyo ayrıca bugün yolda simdik:32:
bana sans dileyin
:66::66::66::66::66::66::66:

benimde dün 3 adet yumurtam toplandı.
haber bekliyorum
inşallah hayırlı sonuçlar alırız

evet cnm çok zor kanama olduğu günden test gününe kadar ağladım hep test gününde hemşire yoldayken aradı kutsinin kitaplara sığmaz yaşadıklarım parçası çalıyodu ben tabi hüngür hüngür hastanedede ağlamaklı eşime karşı kendimi şuçlar buluyorum bazen kendimi eksik hissediyorum eşimin hergün heyecanla ben inanıyorum onca kişinin duası var olucak diyodu ama benim ümidim yoktu mevlam inş yazmıştır bebeklerimizi kaderimize en kısa zamanda hayırlısıyla :70:

çok zor bir süreçten geçiyoruz..haliyle sinir sistemimiz bozuluyor..

hele de sonucun koca bir sıfır olduğunu görmek çok kötü..

artık ben ne düşüneceğimi şaşrdım...34 yaşındayım..önüme yaştan sebep yumurta kalitesizliği öne sürülüyor...

yumurta kalitesini nasıl arttırıcaz???

neye sevinip neye üzülmeliyim...bilemiyorum...kafam karmakarışk

gittiğim merkezi görseniz..iğne atsan yere düşmez...

eskidende bu kadar kısırlık problemi varmıydı ki...yoksa bir oyunun içindemiyiz..önce hasta edilip sonra ilaçlarla düzeltilmeye mi çalışıyoruz...aklıma binbir türlü soru geliyor....

ELHAMDÜLİLLAH demekten başka ne geliyor ki elimizden..:59::59::59::59::59::59::59:

Günaydın kızlar ..
Umud sağolasın o güzel cümlelerin için :)

çok zor bir süreçten geçiyoruz..haliyle sinir sistemimiz bozuluyor..

hele de sonucun koca bir sıfır olduğunu görmek çok kötü..

artık ben ne düşüneceğimi şaşrdım...34 yaşındayım..önüme yaştan sebep yumurta kalitesizliği öne sürülüyor...

yumurta kalitesini nasıl arttırıcaz???

neye sevinip neye üzülmeliyim...bilemiyorum...kafam karmakarışk

gittiğim merkezi görseniz..iğne atsan yere düşmez...

eskidende bu kadar kısırlık problemi varmıydı ki...yoksa bir oyunun içindemiyiz..önce hasta edilip sonra ilaçlarla düzeltilmeye mi çalışıyoruz...aklıma binbir türlü soru geliyor....

ELHAMDÜLİLLAH demekten başka ne geliyor ki elimizden..:59::59::59::59::59::59::59:
Canım DHEA kullanıyor musun ?
Bu yumurta kalitesini ve miktarını artırıyor diye biliyorum ..

slm arkadaşlar bende bu ay allahın izni ile 2. denemeye başlıyacağm, rabbim 2, sinde güldürsün yüzümüzü inş. önceki geçen hafta tutunamadı malesef hüsranla sonuçlandı, dr, um bu kez bir sürü tahlil istedi ve c.tesi histeroskopi yapıcak 1.nin neden tutmadığını araştırıyo, umarım bir sorun çıkmaz ve bebeğime giden yolda rabbim yanımda olur:21:

Back