• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaslar meraba,
ben de uzun süre bu baslıktaydım ilk denemem biokimyasalla sonuclanmıstı:14:
sonra hep takip ettim sizi arada girip yazdım ama her zaman fırsatım olmadı malesef
tedavisi devam arkadaslar Rabbim yüzünüzü güldürsün,
hamiş arkadaslar Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ben bi süre dünyaya küstükten sonra dondurulmuslarla tedavime devam ettim
8 adet donmus embriyom vardı çözünürken sadece 3 tanesi sağlıklı kalabildi
Binbir rica ile doktorum 2 embriyo transfer etti
pazar günü kan testi yaptırdım 9.gün 248
11.gün 526 cıktı,kalp atıslarını ve keseyi de görürsem rahatlıcam
Demek ki dünyaya küsmeden Rabbime sığınarak,sabrederek,dua ederek nasipte de varsa bu mutluluğu yasayabiliyoruz..
Bu da benim hikayem..
Herkese bu yolda sabır ve mutluluklar diliyorum
Allah'ım yavrularımızı bize bağışlasın,isteyen herkesin kucağını doldursun.Amin
çok sevindim cnm ALLAH tamamına erdirsin darısı bizim başımıza

[nerdesin kuzumm ya verildimi kilolarrrrrrr
yok cnm ya diyetisyene gidicem kardan dolayı gidemedim sen nasılsın cnm yatıyomusun devamlı inşaallah bende sizin gibi çıtır anne olurum :16::nazar:

merlin inşaallah yarın güzel haberler verirsin bizlere ALLAH gönlüne göre versin ikizdir belki :16:

çok sevindim cnm ALLAH tamamına erdirsin darısı bizim başımıza

yok cnm ya diyetisyene gidicem kardan dolayı gidemedim sen nasılsın cnm yatıyomusun devamlı inşaallah bende sizin gibi çıtır anne olurum :16::nazar:
canım biz iyiyiz şükür artık kalkabiliyorum ayağa ama soğuktan dolayı yine evdeyiz çok şükür Rabbim bu günlerimizi aratmasın darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese olsun inşş aminn

canım biz iyiyiz şükür artık kalkabiliyorum ayağa ama soğuktan dolayı yine evdeyiz çok şükür Rabbim bu günlerimizi aratmasın darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese olsun inşş aminn
iyi olmana sevindim cnm olsun havalar açınca gezersiniz bebişle ya bende bebek görüyom rüyamda bu ara dediğin gibi bu günlerimize şükürler olsun inşaallah bende aşıcam bu zor günleri :16:sıkıntıdan kabardı hertarafım bide yataktayken başdönmesi oluyodu şimdi yok çok şükür

merln güzel haberlerini bekliyoruzzz.
inşallah canım kısmetimde varsa ben de güzel haber veririm size inşalllaahhhhh
merlin inşaallah yarın güzel haberler verirsin bizlere ALLAH gönlüne göre versin ikizdir belki :16:

amiiiiiinnnnnn cümlemizin canım.içime öyle doğuyor bir kız bir erkek.inşallah tutar da çifte mutluluk yaşarız.

kızlar ya bu aralar bende sürekli korkulu rüyalar görüyorum bir de sanki bişiler görünüyor gözüme gibi korkuyorum.evde yanlızken diğer odaya gidemiyorum korkudan.sabah çişe kalktım saat 6 felan karanlıktı içerisi sanki 3-5 yaşlarında bir çocuk gördüm bir anda.çok korktum.ablam okuyor sürekli ama bilemiyorum bir haftadır felan korkutuyorlar beni sürekli...

kızlar ya bu aralar bende sürekli korkulu rüyalar görüyorum bir de sanki bişiler görünüyor gözüme gibi korkuyorum.evde yanlızken diğer odaya gidemiyorum korkudan.sabah çişe kalktım saat 6 felan karanlıktı içerisi sanki 3-5 yaşlarında bir çocuk gördüm bir anda.çok korktum.ablam okuyor sürekli ama bilemiyorum bir haftadır felan korkutuyorlar beni sürekli...

Maraton bitmiş, büyük gun yarınmis cnm. İnşallah güzel haberi duyarsın, seninle bir kez daha seviniriz. Dua oku bol bol, bahsettigin konuda bilgim yok ama her durumda tek kurtarıcımız Rabb'imiz.
Ayyy cok heyecanlisindir şimdi, cok keyifli olacaksın inşallah bundan sonra, bebeklerin karnında baska güzel gelecek hersey. Dilerim yarın hepimiz sevineceğiz seninle.

Maraton bitmiş, büyük gun yarınmis cnm. İnşallah güzel haberi duyarsın, seninle bir kez daha seviniriz. Dua oku bol bol, bahsettigin konuda bilgim yok ama her durumda tek kurtarıcımız Rabb'imiz.
Ayyy cok heyecanlisindir şimdi, cok keyifli olacaksın inşallah bundan sonra, bebeklerin karnında baska güzel gelecek hersey. Dilerim yarın hepimiz sevineceğiz seninle.

aamiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.evet inşallah mutlu haberi paylaşacam sizinle.olmazsa da dünyanın sonu değil ya.bi daha deneriz.ama içimden bir ses pardon iki ses:1::1:biz buradayııızzzz diyor.

arkadaslar meraba,
ben de uzun süre bu baslıktaydım ilk denemem biokimyasalla sonuclanmıstı:14:
sonra hep takip ettim sizi arada girip yazdım ama her zaman fırsatım olmadı malesef
tedavisi devam arkadaslar Rabbim yüzünüzü güldürsün,
hamiş arkadaslar Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ben bi süre dünyaya küstükten sonra dondurulmuslarla tedavime devam ettim
8 adet donmus embriyom vardı çözünürken sadece 3 tanesi sağlıklı kalabildi
Binbir rica ile doktorum 2 embriyo transfer etti
pazar günü kan testi yaptırdım 9.gün 248
11.gün 526 cıktı,kalp atıslarını ve keseyi de görürsem rahatlıcam
Demek ki dünyaya küsmeden Rabbime sığınarak,sabrederek,dua ederek nasipte de varsa bu mutluluğu yasayabiliyoruz..
Bu da benim hikayem..
Herkese bu yolda sabır ve mutluluklar diliyorum
Allah'ım yavrularımızı bize bağışlasın,isteyen herkesin kucağını doldursun.Amin
Cnm ayyy harika bir haber, bizim kızlar hamile teker teker. Rabbim saglikla kucağına nasıl etsin. İkiz olabilir gercekten benimde ayniydi değerlerim. Aman sağlıklı olsun da, ister tek, ister ikiz... Tekrar tebrik ediyorum cnm, en kısa sürede listeye ekleyeceğim seni de hamile olarak;))

aamiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.evet inşallah mutlu haberi paylaşacam sizinle.olmazsa da dünyanın sonu değil ya.bi daha deneriz.ama içimden bir ses pardon iki ses:1::1:biz buradayııızzzz diyor.
Öyle tabii ki hiçbirşeyin sonu değil, Rabbim gücünü verir yine denenir, ama sen bugun düşünme bunları, içindeki sesleri dinle bol bol;)))

Öyle tabii ki hiçbirşeyin sonu değil, Rabbim gücünü verir yine denenir, ama sen bugun düşünme bunları, içindeki sesleri dinle bol bol;)))

allahım hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızı tez zamanda hamile olmalarını nasip et hamile olan arkadaşlarımıda benide kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah göbüşlerimizde kucaklarımızda tez zamanda dolsun inşaallah dualarımız hep birlikte olsun canlarımm benimmm :49: :49: :nazar: :nazar: :nazar:

cnm bnm kendin için ayetel kürsi ve cevşen oku ben de hergun cevşen okuyrm birde bol bol ayetl kürsi oku bak rahatlarsın inşllhh çokta bu konuya takılma ok mi rabbım yardımcın olsun rahat ol kendinde oku

cnm sende oku devamlı düşünmemeye çalış bu tür şeyleri rüyalarda normaldir heralde çünkü bu dönem birsürü şey geçiyor aklımızdan endişelerimiz rüyamızda çıkıyodur heralde ama yarın senin için çok güzel olucak inşaallah artık uykuda tutmaz seni heyecandan :8:

ay :nazar::nazar:uzun zamandır topiği böyle görmedim ne güzel eskisi gibi kalabalık rabbım hepimizin dualarını kabul etsin arkadşlrm yarın kandil şimdiden hayrlı kandiller herşey gönlünzce olsun dualrınz da kabul olsun inşllh

cnm bnm kendin için ayetel kürsi ve cevşen oku ben de hergun cevşen okuyrm birde bol bol ayetl kürsi oku bak rahatlarsın inşllhh çokta bu konuya takılma ok mi rabbım yardımcın olsun rahat ol kendinde oku

sürekli besmele çekiyorum canım.ablama okutayım beri.kendim sürekli banyo yapamadığım için okuyamam sanırım.banyodan korkuyorum da biraz belli olana kadar pek banyo yapmamaya çalışıyorum..

cnm sende oku devamlı düşünmemeye çalış bu tür şeyleri rüyalarda normaldir heralde çünkü bu dönem birsürü şey geçiyor aklımızdan endişelerimiz rüyamızda çıkıyodur heralde ama yarın senin için çok güzel olucak inşaallah artık uykuda tutmaz seni heyecandan :8:
haklısın psikolojik sanırım.vallaa eşim izin verse şimdi koşar giderim:1::1:
kızlar nasılsınız uzunnnn zaman oldu :)))

abadimbooooowwww hoş geldin kız nerdesin sen bakiimm.neler yaptın

Back