cnm kan verdim az önce perşembe çıkar artık akmı karamı ya hayal kurup daha çok üzülmek istemiyorum eğer bebeğim benimleyse çookk mutlu olucamcnm kanaman kesildi değilmi lütfen tadını doya doya çıkar hamileliğinin en zevkli kısmıda alışveriştir heralde doğuma yakın doğum çantasını odasını hazırlamak :)
inşaallah cnm ne güzel olurdu olurdu benim dönüm noktam olurdu heralde cnm nasıl olsa cinsiyeti öğrendin ona göre ciciler alırsın artıksenin için hAyırlısı ne ise öyle olsun canımm. dilerim mucizen karnındadır.
çok şükür artık yok ve olmayacak kanama Allahın izni ile. erken belki ama ben başladım alışverişe çünk benim motivasyonumu bebeğime Rabbime olan inancımı arttırıyor.Allahım en kısa zamanda sana ve dileyen herkese nasip etsimn inş
cnm senin bebişte kız değilmi hayırlı olsun ya ben kız çocuklarını çok severim ne güzel kıyafette bile kız çocuklarına daha çok seçenek var ALLAH tamamına erdirsin cnmsağol canım çok tşkrler, darısı senin başına olsun işallah
inşaallah cnmcanım işallah bebeğin seninledir, hakkında hayırlısı olsun canım dualarım sennle
inşaallah pozitif sonuç alırım cnm idrarda görmek bile öyle güzelki dün bi test almıştım baktım heh dedim kuruntu yapıyorum tek çizgi işte hemen 2.çizgi çıktıay hadi bakalım cnm hayrlısı olsun inşllh pozitf sonç alırsın ne demek bu hayl kurucaKSIN hemde bol bol bebeğinle hyaller kurucaksın ama seni tebrk ediyorum yaa nasıl beklicksin 2 gun gitseydin ya başka bır yere kan vermeye tatlım olsun artık inşallah gusel hbrler vericksin sen bizeeee
inşaallah cnm ne güzel olurdu olurdu benim dönüm noktam olurdu heralde cnm nasıl olsa cinsiyeti öğrendin ona göre ciciler alırsın artıkaminn bu güzel duyguları bizlerde yaşarız inşaallah
cnm senin bebişte kız değilmi hayırlı olsun ya ben kız çocuklarını çok severim ne güzel kıyafette bile kız çocuklarına daha çok seçenek var ALLAH tamamına erdirsin cnm
inşaallah cnm
inşaallah pozitif sonuç alırım cnm idrarda görmek bile öyle güzelki dün bi test almıştım baktım heh dedim kuruntu yapıyorum tek çizgi işte hemen 2.çizgi çıktıyaaa ama işte ilki kadar koyu değil gözüküyo ama silik bide bu idrarda çıkıp hüsrana uğrayanlar var hayal kurmayı artık sonuca göre yoksa çok kötü olurum o yüzden cnm
inşaallah cnm darısı bizlere ALLAH doğduğu günleride göstersin inşaallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsintuanacım %80 kız dedi bu nedenle temkinliyiz biraz, rabbim sana da göstersin işallah allah gönlüne göre versin canım
amin canım teşekkürler
cnm kan verdim az önce perşembe çıkar artık akmı karamı ya hayal kurup daha çok üzülmek istemiyorum eğer bebeğim benimleyse çookk mutlu olucamcnm kanaman kesildi değilmi lütfen tadını doya doya çıkar hamileliğinin en zevkli kısmıda alışveriştir heralde doğuma yakın doğum çantasını odasını hazırlamak :)
senin için hAyırlısı ne ise öyle olsun canımm. dilerim mucizen karnındadır.
çok şükür artık yok ve olmayacak kanama Allahın izni ile. erken belki ama ben başladım alışverişe çünk benim motivasyonumu bebeğime Rabbime olan inancımı arttırıyor.Allahım en kısa zamanda sana ve dileyen herkese nasip etsimn inş
sağol canım en kısa zamanda sizlere ve nerede varsa isteyen herkese nasip olsun inş.ne güzel sitede kız annesı hbrlerı okudum tebrık ederım kızlar ıkınızide:)
bu arada eeessxxxx dogrumu yazdım acaba:)özelden cevap yazamıyorum oyuzden burdan anlatayım sana,benım ıkıncı gıdısım doktora benım ıcıme sındı bu hafta sadece olmayacakmıs yurtdısına cıkacakmıs ama cumartesıye dönecekmiş öle demişti.ben bir daha ki reglimle baslayacagım benım kısa protol uygulanacak su anda her hangı bır ılac kullanmıyorum bekleme asamasındayım .sen hangı asamadası?baslayacakmısın ahmet beyle?
ayy hadi hayırlısı olsun bakalım yeni serüvenimiz başlıyor çok heyecanlı:))kızlar bugun dondu.tedaviye başlıyacağım 4üncüye inşallah bu sefer tutunurlar sanırım 15 gün sonra transfer gerçekleşir
pınarcım çok şükür kanaman durmuş çok sevindim cnm. evet bencede hamileliğin en güzel yanı alişveriş kısmı. inşlh bizlerde o heycanları en kısa zamnda yaşarız arkadaşım çoook istiyorum Allahım bize güzel yazgılar yazmış olsun inşlh.
kızlar bugun dondu.tedaviye başlıyacağım 4üncüye inşallah bu sefer tutunurlar sanırım 15 gün sonra transfer gerçekleşir
inşaallah benimledir cnm bende bikere düşük yaptım nasıl kötü bişey biliyorum nolur aklından kötü şeyleri çıkarmaya çalış busefer bebeğin gelicek ben inanıyorum bide rahim gebeliği öğrendi busefer yüzün gülecek cnm bide karasu bebek dergileri almıştıinşallah bebişin seninledir bende küçük bir kanamayla kaybetim bebişimi inşallah benim gibi sende kaybet mezsin bebeğini allah yardımcın olsun
kızlar bugun dondu.tedaviye başlıyacağım 4üncüye inşallah bu sefer tutunurlar sanırım 15 gün sonra transfer gerçekleşir
hoş geldiniz canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun kuzucukların inşşşş. sımsıkı tutunsunlar anneciklerine 9 ay hiç bırakmasınlar inşselam kızlar dün transferim yapıldı.iki tane minnoş konuldu...dün yazamadım parmağımı oynatmama izin vermiyor eşim...çok umutluyum.bu gün ikinci gün hiçbir ağrım felan yok.rtansferden birkaç saat sonra biraz vardı ama geçti o da.off nasıl sabredeceğim.eğer ikisi de tutarsa değerim kaç olur acaba bilginiz var mı.şlk testte kaç çıkmıştı değeriniz.ben 10. günde yaptırırım bekleyemem o kadar
ay cnm çok sevindim bebişlerini aldın demek inşaallah sımsıkı tutuncaklar cnm inşaallah müjdeli haberi alıcaz sendenselam kızlar dün transferim yapıldı.iki tane minnoş konuldu...dün yazamadım parmağımı oynatmama izin vermiyor eşim...çok umutluyum.bu gün ikinci gün hiçbir ağrım felan yok.rtansferden birkaç saat sonra biraz vardı ama geçti o da.off nasıl sabredeceğim.eğer ikisi de tutarsa değerim kaç olur acaba bilginiz var mı.şlk testte kaç çıkmıştı değeriniz.ben 10. günde yaptırırım bekleyemem o kadar
selam kızlar dün transferim yapıldı.iki tane minnoş konuldu...dün yazamadım parmağımı oynatmama izin vermiyor eşim...çok umutluyum.bu gün ikinci gün hiçbir ağrım felan yok.rtansferden birkaç saat sonra biraz vardı ama geçti o da.off nasıl sabredeceğim.eğer ikisi de tutarsa değerim kaç olur acaba bilginiz var mı.şlk testte kaç çıkmıştı değeriniz.ben 10. günde yaptırırım bekleyemem o kadar
tuana0225 canım yarın senin sonucun belli olucak dimiinşlh güzel haberleri yazarsın arkadaşım dualrımdasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?