2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ay hadi bakalım cnm hayrlısı olsun inşllh pozitf sonç alırsın ne demek bu hayl kurucaKSIN hemde bol bol bebeğinle hyaller kurucaksın ama seni tebrk ediyorum yaa nasıl beklicksin 2 gun gitseydin ya başka bır yere kan vermeye tatlım olsun artık inşallah gusel hbrler vericksin sen bizeeee

inşaallah cnm ne güzel olurdu olurdu benim dönüm noktam olurdu heralde cnm nasıl olsa cinsiyeti öğrendin ona göre ciciler alırsın artık aminn bu güzel duyguları bizlerde yaşarız inşaallah

sağol canım çok tşkrler, darısı senin başına olsun işallah
cnm senin bebişte kız değilmi hayırlı olsun ya ben kız çocuklarını çok severim ne güzel kıyafette bile kız çocuklarına daha çok seçenek var ALLAH tamamına erdirsin cnm

canım işallah bebeğin seninledir, hakkında hayırlısı olsun canım dualarım sennle
inşaallah cnm

inşaallah pozitif sonuç alırım cnm idrarda görmek bile öyle güzelki dün bi test almıştım baktım heh dedim kuruntu yapıyorum tek çizgi işte hemen 2.çizgi çıktı yaaa ama işte ilki kadar koyu değil gözüküyo ama silik bide bu idrarda çıkıp hüsrana uğrayanlar var hayal kurmayı artık sonuca göre yoksa çok kötü olurum o yüzden cnm

tuanacım %80 kız dedi bu nedenle temkinliyiz biraz, rabbim sana da göstersin işallah allah gönlüne göre versin canım

amin canım teşekkürler

ne güzel sitede kız annesı hbrlerı okudum tebrık ederım kızlar ıkınızide:)

bu arada eeessxxxx dogrumu yazdım acaba:)özelden cevap yazamıyorum oyuzden burdan anlatayım sana,benım ıkıncı gıdısım doktora benım ıcıme sındı bu hafta sadece olmayacakmıs yurtdısına cıkacakmıs ama cumartesıye dönecekmiş öle demişti.ben bir daha ki reglimle baslayacagım benım kısa protol uygulanacak su anda her hangı bır ılac kullanmıyorum bekleme asamasındayım .sen hangı asamadası?baslayacakmısın ahmet beyle?

kızlar tebrik ederim ne güzel kız anneleri çogalıyor kız evlat öz evlatmış allah bızlerıde nasip etsin.

esssxxx bu arada ben özelden yazamıorum o yüzden burdan cevaplıyayım sorunu,ahmet bey bu haftasonuna kadar yurtdısında olacakmıs cumartesıne dönecegım dedi,ben regli olmayı beklıorum adetımle beraber tedavıme baslayacagız benım kısa protokol uygulanacak bu sefer benım 3. denemem bakalım yrn kromozon sonuclarım cıkacak merakla onu beklıorum ...sen ne zaman baslayacaksın tedavıye?KARARINI VERDIN MI?

inşallah bebişin seninledir bende küçük bir kanamayla kaybetim bebişimi inşallah benim gibi sende kaybet mezsin bebeğini allah yardımcın olsun

kızlar bugun dondu.tedaviye başlıyacağım 4üncüye inşallah bu sefer tutunurlar sanırım 15 gün sonra transfer gerçekleşir

pınarcım çok şükür kanaman durmuş çok sevindim cnm. evet bencede hamileliğin en güzel yanı alişveriş kısmı. inşlh bizlerde o heycanları en kısa zamnda yaşarız arkadaşım çoook istiyorum Allahım bize güzel yazgılar yazmış olsun inşlh.

sağol canım en kısa zamanda sizlere ve nerede varsa isteyen herkese nasip olsun inş.

kızlar bugun dondu.tedaviye başlıyacağım 4üncüye inşallah bu sefer tutunurlar sanırım 15 gün sonra transfer gerçekleşir
ayy hadi hayırlısı olsun bakalım yeni serüvenimiz başlıyor çok heyecanlı:))

sağol arkadaşım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz ben inanıyorum:))

ayguncummm hadi hayırlısı olsun inşallahh yavrun tekrar tutunur bu sefer hiç bırakmaz inşallah güzel annesini.. dualarımızdasın canımmmm

inşallah bebişin seninledir bende küçük bir kanamayla kaybetim bebişimi inşallah benim gibi sende kaybet mezsin bebeğini allah yardımcın olsun
inşaallah benimledir cnm bende bikere düşük yaptım nasıl kötü bişey biliyorum nolur aklından kötü şeyleri çıkarmaya çalış busefer bebeğin gelicek ben inanıyorum bide rahim gebeliği öğrendi busefer yüzün gülecek cnm bide karasu bebek dergileri almıştı sende al istersen belki moral olarak faydası olur cnm dualarım seninle ve merlinle cnm inşaallah ikinizin tedaviside olumlu olucak inşaallah

canlarımm kızçelerinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız umarım.rabbim hem kızın hem de erkeğin tadını yaşatsın cümlemize...

canım inşallah son olur uzun süre için en azından.inşallah hayırlı haber verirsin bizlere...

selam kızlar dün transferim yapıldı.iki tane minnoş konuldu...dün yazamadım parmağımı oynatmama izin vermiyor eşim...çok umutluyum.bu gün ikinci gün hiçbir ağrım felan yok.rtansferden birkaç saat sonra biraz vardı ama geçti o da.off nasıl sabredeceğim.eğer ikisi de tutarsa değerim kaç olur acaba bilginiz var mı.şlk testte kaç çıkmıştı değeriniz.ben 10. günde yaptırırım bekleyemem o kadar

hoş geldiniz canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun kuzucukların inşşşş. sımsıkı tutunsunlar anneciklerine 9 ay hiç bırakmasınlar inş
ikiz değeri hiç bilmiyorum ama tecrübeli annecik kyr sana net bilgi verir eminim:))

ay cnm çok sevindim bebişlerini aldın demek inşaallah sımsıkı tutuncaklar cnm inşaallah müjdeli haberi alıcaz senden

hayırlı olsun arkadaşım inşlh Rabbim ikisinide sana smsıkı tutunmasını nasip eder. artık sabredeceksin cnm herşey bebişerimiz için hayırlsı olur inşlh hepimiz için...

Rabbim bu sefer senin yüzünü güldürsün cnm.en sevdiği kulları hürmetine senin bu tedavi işlerini rast getirsin.4. tedavinde mutlu sona kavuşursun inşlh. bende Allahım bi aksilik çıkarmazsa mart-nisan gibi 4. tedaviye başlıycam. Allahım bizlere kolaylıklar ver.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…