- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
tedavin hayırlı olsun cnm inşaallah bu tedavinle gelir bebeğinevet dun tedavıye baslamak umuduyla gelmıstım izmire ama hem doktorum olmayacakmıs tedavı suresınde hemde kromozon testı sonuclarım cıkmadı ınsallah oda temız gelır 1 ay sonra yaparız bızde 3. denememizi....sende orhan bebegi sev annesı yumusak yumasak :)
cnm tedavin hayırlı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun inşaallahKızlar yarın usg ver.transfer günüm belli olacak.büyük ihtimalle pazartesi yapılır.çok heycanlıyım.nasıl geçecek 15 gün:18::18::18:
cnm inşaallah bebeğin sımsıkı tutunmaya devam eder moralini yüksek tutmaya çalış cnm biliyorum zor ama dualarımız seninle inşaallah hamileliğin tadını çıkartacağın günlerde gelicek inşaallahKislarr benim kanmm kesilmisti ama ayni saat te 2gunde bir adet oldu puf kaniyr fakt busefer cok 1saat icinde 2pet koydum dua edin yarin dr um bekliyor insllh birsey olmicaj ben eminim fakat iste insan tedirgin oluyor dua edin beni sanci da rahatsuz ediyor
cnm senin yAramaz gezmeye gitmeyin diyemi korkutuyo sizi acaba doğuncada eve girmek istemez yaramazhiç üzülme tatlım benim mütemadiyen her cmrts geliyodu her hafta sonu tetikte bekliyoduk
güzel haberlerini bekliyoruz merak etme Allahın izni ile kuzucuğun sapasağlam orada