2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar hayırlı olsun canlar, kızınız olucakmış ne güzel arkadaşlar tekrar hayırlı olsun...

kyrcım çok emek verdin bu topik için bir çok insana büyük destek oldun allah razı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin bu arada bende şubat ortası yeniden tedaviye balşlıyorum hayırlı oluır inş.

canım ellerine sağlık ben yine bant kullanıyorum 2 kere tedavim iptal olmuştu hatılarsan 2.histen sonra yine başladım tedavime 30 ocakta randevum var bakalım neolucak sen nasılsın nasıl gidiyo 1 kaç gündür giremedim ama sürekli takip teyim sizleri k.i.b öptüm :)

hepinize gusel bir hafta diliyorum ben daha iyiyim şükür cuma öglendn beri hiç kanamm yok çok iyiyim sancımda azaldı,ama ara ara var, bakalım cuma gunu oluck kontrlde ne olucak inşllh size gusel hbrler vericem herseyin hyrlısı ınsallhh hepiniz kendinize cokk iyi bakın allaha emanet olun

arkadaşlar hayırlı olsun canlar, kızınız olucakmış ne güzel arkadaşlar tekrar hayırlı olsun...
sağoll canıımm darısı en kıa zamanda sağlıkla size ve isteyen herkese olsun inşşş

hadi hayırlısı olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz

hayırlı olsun arkadaşlar kızlar geliyormuş gözünüz aydın tebrik ederim:)
sağol canım sağlıkla inş en kısa zamanda sizinde böyle haberlerinizi konuşuyo olalım ,inş

evet canım aynı merkez çok şükür inş kalbindeki diliğin gerçek olur:))

canımm haklısın nazlı prensesim benim sağlıklı olsun yeter..darısı en kısa zamanda sana v isteyen herkese olsun inş.amin.
cloudly ve pınar kızlar geliyormuş:)allah tamamına erdirsin.
sağol canımm Allah razı olsun hadi bakalım sıra sizde inş..

kızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...

2.denememde negatif sonuçlandı
nasipte yokmuş olmadı
hayırlısı olsun bahar ne olur şu anda yaşadığın tarifsiz acı seni güçlendirsin...

kuzummm benim sağol ver kiloları sonra yap bbebişleri ohhh....

slm kızlar idrar testleri hala pozitif çıkıyo bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye ama sıra bana gelmediği için kan veremedim doktor yarın direk bana gel kan verceksin dedi ama sonuç 2gün sonra çıkıcakmış hatta bugün yaptığım testi eczaneye gösterdik hemen çıktıysa olabilir dedi yaa bi yandan umut etmek istiyorum biyandan umutsuzum offffffffff arada kaldım

Son düzenleme:
derler ki;

KIZ EVLAT ÖMÜR BOYU EVLATTIR,
ERKEK EVLAT EVLENENE KADAR EVLATTIR.

pınar ve cloudly tebrikler, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

bahtları ve tahtları güzel olsun...

canım nasılsın nasıl gidiyor bu topikte ve diğer topikte sana öncedende yazmıştım ama sanırım görmedin bebiş nasıl annesini üzüyor galiba çok şükür canım kanaman geçmiş.k.i.b canım görüşürüz sevgiler

pınarcım sen erkek dememiş miydin canım....benim de kız tabi doğurmayı becerebilrsem

pınarcım sen erkek dememiş miydin canım....benim de kız tabi doğurmayı becerebilrsem
cmrts gününe kadar öyleydi canım ama cmrts % 100 kız dedi doktorumuz sağlıkla inşallah
ne olur öle deme doğuracağız Allahın izni ile nasıl dindimi biraz kanaman

ayy tuana çok heyecanlandım bak gene hadi yaptır hemen kan testini..

derler ki;

KIZ EVLAT ÖMÜR BOYU EVLATTIR,
ERKEK EVLAT EVLENENE KADAR EVLATTIR.

pınar ve cloudly tebrikler, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

bahtları ve tahtları güzel olsun...

sağol ege sağlıkla gelsinler inş

ay wish cm k bakma gormedim hiç çok sevındım sen de başladın tedavıye sen dn inşallah süper hbrler alıcaz benm bebış yaramaz yaramaz teyzesi hıç durmuyr yerin de sükür diyrum kanama yok durdu ee ben herkesi saklanıp korkutmayı cok severdım bööö diyeşimdi bu pıtırcık da buyumeden benı korkutuyor sancım da azaldı ama kalkmadn yatmaya devam ben artık cnm acıyor bu iğnelerdn hergun vurulnca rabbım inşallah sana da nasip etsin darısı sana inşallah cnm iyi hbrler alıcaz sen dn

ay cnm ya sen de neden başka bıryere gitmiyrsun kan vermeye bravo sana iyi bekledin yanı hadi ama bızı de merakta bırakma lütfen hem 2 gunde bekleme sağlk ocağını

aaa canım nasıl oluyoki acaba daha önce sen kan yaptırmıştın dimi ama negatif çıkmıştı. bence iyi birdr. git bidaha kan yaptır gerçektende olabilr gebelik veya başka bi sorun olabilir canım ihmal etme hayırlısı olsun arkadaşım...

cnm bende senin bebişi erkek diye okumuştum olsun kızlar çok cilveli çok tatlı oluyolar oy oyyy doğsada görsek resimlerini yaaa bende hayal kurmaya korkuyorum ya yanlışsa diye

ya çarşamba günü gitmiştim1.20 çıkmıştı sonraki idrar testleri yine pozitif çıkmaya devam etti iki seçenek var kanda baktırdığımda yeni kana geçmeye başlamış olacağı şimdi ya artmıştır yada negatif çıkacak ama kaçtane idrar testi yaptıysam 2.çizgi çıktı hemen silik ama belli
anlamadım cnm yarın tekrar kan vericem perşembe sonuç çıkacak eğer pozitif çıkarsa kendi doktoruma giderim artık hayal kurmaya bile korkuyomm offf bugün kan veremeyince sinirden ağlıcaktım nerdeyse

cloudyl ve pınar tebrikederim allah eli ayağı sağlam ve tüm bedenine sağlık versin rabim hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin kız erkek farketmez evladında hayırlısını versin allah

evet canım öyş7leydi ama yine sürpriz yaptı benim kuzummm canımm sakın hayal kurmaktan ümit etmek 7ten vazgeçme lütfen..

cloudyl ve pınar tebrikederim allah eli ayağı sağlam ve tüm bedenine sağlık versin rabim hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin kız erkek farketmez evladında hayırlısını versin allah
sağol aygüncüm darısı isteyen herkese inş

evet canım öyş7leydi ama yine sürpriz yaptı benim kuzummm canımm sakın hayal kurmaktan ümit etmek 7ten vazgeçme lütfen..

sağol aygüncüm darısı isteyen herkese inş
cnm kan verdim az önce perşembe çıkar artık akmı karamı ya hayal kurup daha çok üzülmek istemiyorum eğer bebeğim benimleyse çookk mutlu olucam cnm kanaman kesildi değilmi lütfen tadını doya doya çıkar hamileliğinin en zevkli kısmıda alışveriştir heralde doğuma yakın doğum çantasını odasını hazırlamak :)

senin için hAyırlısı ne ise öyle olsun canımm. dilerim mucizen karnındadır.
çok şükür artık yok ve olmayacak kanama Allahın izni ile. erken belki ama ben başladım alışverişe çünk benim motivasyonumu bebeğime Rabbime olan inancımı arttırıyor.Allahım en kısa zamanda sana ve dileyen herkese nasip etsimn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…