• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

yok kızlar mucizem yok
kuzummm geçecek hepsi geçecek

kızlar ben dr dn geldim az önce ay benm bebem:nazar:cok buyumuş :9:10 mm cik olmş ama kanama bölgesi duruyr fakat incelmiş dedi keseye yakın halen yatıckmışım 10 gun sonra tekrr gidicez hımm bırde halen kalp atışını vermıyr bize cunku benm rahim bele dönukmüş böyle oluncada geç duyuluyrmuş çunku halen ustten muayne de kendini göstermıyor alttn muayne etti dr um ve göruyoruz orda pıt pıt atıyor kalbii cok gusel görünüyr bırde duyabılsem bakalım haftaya kısmetse ben yatıcam kıslar hepinizi optum
bak sen yaramaz kuzuya yat anne diyo ben ense seviyorummm aynı benim kız:))

kuzummm geçecek hepsi geçecek

bak sen yaramaz kuzuya yat anne diyo ben ense seviyorummm aynı benim kız:))

ah pınarım ya cok fena bu pıtırcık çok inşallah senın ki gibi benım kuzumda zilli dir yatıyorum cnm annem çıldırıck yazık yakında çok yoruluyr kadın evım çok buyuk sabhtn başlıyr akşama kadar bana birşyler hazırlıyr eşime ayrı bana ayrı eşim zeytn yağlı sevmıyr ben de zeytn yaglı mama istyrm sadece bana değil bu pıtırcık annaneyede eziyet ediyor inşallh bızım de senın gibi gider kanama alanı cnmm

üzüldüm ama geçti önüme bakıyorum cnm diyetime ve spora ağırlık vermem lazım cnm senin güzel haberlerini alırız inşaallah

evet cnm imtihanım bitmemiş inşaallah senin imtihanın bitmiştir bebeğin gelir inşaallah cnm nasıl geçiyo günler kaç gün kaldı :emir_bebek::nazar:

yok cnm bikaç ay bebek düşünmek istemiyorum sonra bilmiyorum belki tekrar başlarım tedaviye
amin cnm inşaallah güzel günlerde gelir ben ümidimi yitirdim ama olsun şimdilik bebek düşünmiyeceğim

inşaallaah cnm bigün bebeklerimizden konuştuğumuz günlerde gelir cnm

maşallah cnm bebeğine :nazar:aman yat cnm ya bebeğin seninle ya gerisi boş cnm

bana bak ama saçını çekiyorum senın hak ettın çünkü hıı:4::4::4:ne demek umidimi kaybettım demek ama yapmak yok bunu kendimize dur bakalım yaa neler yaşadık senı çok iyi anlıyrz hepimiz rabbım hepimizi imtihn ediyor işte buda bızım imtihanımz sakın pes etmek isyan etmek yok bak tatlım belki bugun değil ama hepimiz bir anne olucaz sadece inan bak ben bu sefer diyorumki kyr bana ümit oldu ve ben de onun gibi çok inandım ve oldu rabbım hepinize herkese nasip etsin inşallh tez vakitte gelsin meleğin cnmmm kucağına hep dualarım dasınız

ah pınarım ya cok fena bu pıtırcık çok inşallah senın ki gibi benım kuzumda zilli dir yatıyorum cnm annem çıldırıck yazık yakında çok yoruluyr kadın evım çok buyuk sabhtn başlıyr akşama kadar bana birşyler hazırlıyr eşime ayrı bana ayrı eşim zeytn yağlı sevmıyr ben de zeytn yaglı mama istyrm sadece bana değil bu pıtırcık annaneyede eziyet ediyor inşallh bızım de senın gibi gider kanama alanı cnmm

ee anane olmak zor tabi benim eşimde yemek seçer herkezin yemeğini yemez yazık annecim aylarca uğraştı olsun sağlıklı olsun kuzuda yapacak bişey yok. biz 16. haftaya girdik bu gün doktora gittim doktorum ilk defa kanama alanları kaybolmuş dedi. sadece birazcık sabır canım geçicekAllahın izniyle kızın naz yapıyodur belki sana kimbilir:))

ee anane olmak zor tabi benim eşimde yemek seçer herkezin yemeğini yemez yazık annecim aylarca uğraştı olsun sağlıklı olsun kuzuda yapacak bişey yok. biz 16. haftaya girdik bu gün doktora gittim doktorum ilk defa kanama alanları kaybolmuş dedi. sadece birazcık sabır canım geçicekAllahın izniyle kızın naz yapıyodur belki sana kimbilir:))

pınar senınle hıc konusmadık ama senın hıkayenı baya dınledım kızlardan insallah senınlede bir gün tanısırım.. kızını sag salım kucagına almak nasip etsin allahım..gerçekten bu tüp bebek duygusunu yasamayan bılmıyor burada olusan arkadaslıkların tadı çok başka:)

karasu insallah senınde kanaman gecer de hamılelıgın tadını cıkartırsın:)

darısı bizlerin basına:)

pınar senınle hıc konusmadık ama senın hıkayenı baya dınledım kızlardan insallah senınlede bir gün tanısırım.. kızını sag salım kucagına almak nasip etsin allahım..gerçekten bu tüp bebek duygusunu yasamayan bılmıyor burada olusan arkadaslıkların tadı çok başka:)

inşallah bi dahaki buluşmada yüz yüze konuşup tanışmak nasip olur o dönemde sen hamile bizde çocukları kucaklamış olursak dahada güzel olur:))
bizi en iyi yine biz anlıyoryz hissediyoruz ..hiç tanımadan bilmeden tanımadığın insanlarla heyecanlanıp ağlıyosun...birilerine umut olabiliyosak ne mutlu bize..

canımmm meleklerini almışın Allahım sımsıkı tutundursun inşallah..

sağol canım aldım.inşalllaaaaahhhhhhhhh

evet cnm imtihanım bitmemiş inşaallah senin imtihanın bitmiştir bebeğin gelir inşaallah cnm nasıl geçiyo günler kaç gün kaldı :emir_bebek::nazar:
off sorma canım ağrı girip duruyor umarım hayıra işrettir.bu gün 4. günüm.sabır ya sabır

Son düzenleme:

cnm t ederim inşallh bana da pınarcım gibi nasip olur kanama alanı gıtmiş yazmak yatmaya devam inşallh darısı size rabbım sizede nasip etsin cnmm:49:

pınarcım çok haklısın anne olmak hiç kolay degılmiş biz daha kucagımıza almadan başlıyruz bu duyguyu yaşamaya ah cnm yaa cidden kabamda sol tarafım da kocaman bır beze oldu iğnedn cnm çok acıyor ay ne güzel :nazar::nazar:size inşallh hep tadını çıkarsın bebeğinin bırdaha inşallh hiç sorun yaşamayın ana kız rabbım kucagınada almayı nasip etsin

bana bak ama saçını çekiyorum senın hak ettın çünkü hıı:4::4::4:ne demek umidimi kaybettım demek ama yapmak yok bunu kendimize dur bakalım yaa neler yaşadık senı çok iyi anlıyrz hepimiz rabbım hepimizi imtihn ediyor işte buda bızım imtihanımz sakın pes etmek isyan etmek yok bak tatlım belki bugun değil ama hepimiz bir anne olucaz sadece inan bak ben bu sefer diyorumki kyr bana ümit oldu ve ben de onun gibi çok inandım ve oldu rabbım hepinize herkese nasip etsin inşallh tez vakitte gelsin meleğin cnmmm kucağına hep dualarım dasınız
tamam cnm çek saçımı:17: ama napiim 4tüp bebek ellerim yine boş bazen ümitsiz oluyorum ama geçecek biliyorum güzel günlerde gelecek inşaallah diyorumki belkide bi işaretti o pozitif testler yakında gelecek bebeğim belkide güçlü olayım diye bi işarettir belkide ay iyice kafayı yedim heee :27:

sağol canım aldım.inşalllaaaaahhhhhhhhh

off sorma canım ağrı girip duruyor umarım hayıra işrettir.bu gün 4. günüm.sabır ya sabır
cnm az kalmış müjdeyi almana bebişlerin tutunmaya çalışıyo cnm olacak okadar :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

cnm t ederim inşallh bana da pınarcım gibi nasip olur kanama alanı gıtmiş yazmak yatmaya devam inşallh darısı size rabbım sizede nasip etsin cnmm:49:
yazıcaksın cnm bebişin karnında ne güzel tadını çıkar cnm kanamanda durucak sonra gelsin alışverişler ciciler almalar:1:

herkeze slmlar
biliyorsunuzdur mucizem gelmisti,fakat bu sabah beni birakti geldigi gibi geri gitti:14::14::14:

suan hastanede yatiyorum,dusuk yapmisim :14::14:
herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler

herkeze slmlar
biliyorsunuzdur mucizem gelmisti,fakat bu sabah beni birakti geldigi gibi geri gitti:14::14::14:

suan hastanede yatiyorum,dusuk yapmisim :14::14:
herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler
çok üzüldüm sağlık lsun Rabbimoğluşuna uzun ömürler versin lütfen iyi ol tatlım

yok kızlar mucizem yok

Cnm üzülme demek boş ama sakin umudunu kaybetme, herbirimiz geçtik, geçiyoruz bu acı yollardan. Geçecek arkadasım bu günler birgun geride kalacak. O zaman inan ki herseyi unutacaksın, hem de yasar yasamaz. Tüm dualar seninle, biz inanıyoruz buradan seni de tebrik edeceğiz, bebeğinin haberiyle.

Bebisin biraz yoruyor seni ama daha iyisin sanırım. Sukurler olsun seninle, hep de öyle olacak inşallah.

Kızlar uyku tutmadı.esim izin verse şimdi gidip test yaptırırım.cok heyecanlıyım.bir de psikolojik olarak sürekli yemek ihtiyacı duyuyorum.yani ye iç s...c yat lafını uyguluyorum resmen.oooffff off ama içimden bir ses olacak diyor.bir kızım bir oğlum olacak diyor.bu arada 45yasinda bir tanıdığımız var.sanirim 25 denemesi velan olmuştur.bu gün dogum yapmış.bir kiz bir oglan.cok sevindim ona da.darısı basıma insallahhhh :49:49::49:

Back