• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ay cnm çok sevindim bebişlerini aldın demek inşaallah sımsıkı tutuncaklar cnm inşaallah müjdeli haberi alıcaz senden :1::emir_bebek::nazar::nazar:
cnmmm inşallh sen de yarın bıze gusel hbr vericeksin inşallh ama ben cook m ediyorum nasılsın bugun
selam kızlar dün transferim yapıldı.iki tane minnoş konuldu...dün yazamadım parmağımı oynatmama izin vermiyor eşim...çok umutluyum.bu gün ikinci gün hiçbir ağrım felan yok.rtansferden birkaç saat sonra biraz vardı ama geçti o da.off nasıl sabredeceğim.eğer ikisi de tutarsa değerim kaç olur acaba bilginiz var mı.şlk testte kaç çıkmıştı değeriniz.ben 10. günde yaptırırım bekleyemem o kadar:1::1::1:

hayırlı olsun sımsımkı tutsunlar ınşallh senı hep pozitf ve böyle mutlu ol cnm degerin tutarsa kaç çıkar bılmıyrm rabbım gonlune göre versın k d et dinlen ve su iç bolca

merakla beklıyorum testın sonucunu pozitif cıksada negatıf cıksada hakkımda hayırlısı buymuş de..

ben en çok ıkıncı denememde bana bu sefer oldu dıyenlere bozulmuştum o söz bana cok dokunmustu ..

inşallah güzel hbrlerıni alırız:)
tabiki o yüzden kaptırmıyorum kendimi eşimde aynı şekilde sadece merak ediyorum yoksada diyetisyene gidicem:8: evet tedavi dönemlerinde çok hassas oluyoruz bana biri bişey dese heran ağlıcak gibi oluyodum inşaallah kaderimizde anne olmak vardır cnm :14:

cnmmm inşallh sen de yarın bıze gusel hbr vericeksin inşallh ama ben cook m ediyorum nasılsın bugun
iyiyim cnm saatler geçsin diye bakıyorum ne bileyim belkide boşa umut ediyorum ya hayırlısı artık sen nasıl oldun cnm kanama kesildi değilmi:44:

selam kızlar dün transferim yapıldı.iki tane minnoş konuldu...dün yazamadım parmağımı oynatmama izin vermiyor eşim...çok umutluyum.bu gün ikinci gün hiçbir ağrım felan yok.rtansferden birkaç saat sonra biraz vardı ama geçti o da.off nasıl sabredeceğim.eğer ikisi de tutarsa değerim kaç olur acaba bilginiz var mı.şlk testte kaç çıkmıştı değeriniz.ben 10. günde yaptırırım bekleyemem o kadar:1::1::1:

Aman da aman kuzularına kavuşmuş bizim canımız. Ayyy cok güzel, İnan cok güzel bu heyecan, bol bol hayal kur cnm. Hep hamileliğini hayal et, bebisini ya da bebislerini. Allahım onları sana nasip etsin inşallah. Ben de 10.gun verdim kan, çıkıyor zaten, sen de öyle istiyorsan kasma kendini;))) tüm kalbimle diliyorum sonucun bize sevinc çığlıkları attırsın. Öpüyoruz sizi;)))

kızlar bugun dondu.tedaviye başlıyacağım 4üncüye inşallah bu sefer tutunurlar sanırım 15 gün sonra transfer gerçekleşir
Ayyy ne güzel bir aday daha geldi, allahım hepimize güzellikler yaşatsın. Biz hep burda, yaninizdayiz kızlar. Dualarimdasiniz, inşallah siz de bu denemelerden sonra hamile sayfasına transfer olacaksınız. Orda da listemiz var sevinçle yazacağız sizleri de...

Cnm umudumuz bitmemiş şimdi okudum, ayy inşallah yüreğinin muradı seninle olsun. Ola ki olmazsa da Can'ın sagolsun, bizler duaciyim hepinize, gelecek sizin de minikleriniz en hayırlı sekilde. Yarın senin icin Bayram olsun inşallah.

Cnm umudumuz bitmemiş şimdi okudum, ayy inşallah yüreğinin muradı seninle olsun. Ola ki olmazsa da Can'ın sagolsun, bizler duaciyim hepinize, gelecek sizin de minikleriniz en hayırlı sekilde. Yarın senin icin Bayram olsun inşallah.
evet cnm umudum bitmedi yarın olumsuz olsa bile bitmeyecek umudum sadece ertelenecek birazcık ya ne bileyim hamile değilsem idrarda bi kaçtane testte niye pozitif çıkar acaba daha önce çıkmazdı hiç bazen kuruyunca çizgi çıkardı okadar ama bu ilk dakkalarda çıkınca ne bileyim ya bide sıkıntıdan alerji oldum heralde hertarafım kabardı :44:

tuanacım yarın inşallah iyi haberlerle gelirsin.. dualarımız hepimizle

pınar,nec86,tuana0225,merln,blowhole25,kyr ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim, innanın sizlerle böyle sohbet etmek gercekten rahatlatıyor biraz daha umut doluyor içim benimde dualarım sizlerle inşallah allahım bana ve benimgibi bebek isteyen herkese nasip edsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin merkezde beklerken hemşirelerin birisinden duydum kadın 42 yaşındaymış t.bebeği tutmuş ben de biraz daha umutlandım allahım kimseye yoklunu göstermesin varlığıylada dünyada çektirmesin hayırlısını nasip etsin bizlere...yaşadığın sürece umut vardır var oldukcada nezaman karşına çıkar bilemezsin mucizeye hazırım ben inşallah tutar bu sefer

yok kızlar mucizem yok

arkadaşım moralini bozup üzme kendini nasip değilmiş inşallah bidakine verir mevlam bebeğini seni teseli etmek için ne söylesem boş geliçek sözler ama şuan hissetiklerini çok iyi anlıyorum inan ,allah sana bana ve diğer arkadaşlarımıza sabır versin, her sorunu aşma çabası versin, gücü versin zor bi durum ama mevlam büyük inanıyorum bizlerede vericek sonuçta bir canı allah alır ve bir canıda allah verir hayırlısı ne zaman sa o vakıt nasipetsin geçmiş olsun

Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Tuanacigim cok üzüldüm Rabbim sevdiği kulunu imtihan edermiş.elbet bizde geçeceğiz o sınavı.umarim en kısa zamanda yüzün güler.

Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Tuanacigim cok üzüldüm Rabbim sevdiği kulunu imtihan edermiş.elbet bizde geçeceğiz o sınavı.umarim en kısa zamanda yüzün güler.

canımmm meleklerini almışın Allahım sımsıkı tutundursun inşallah..

kızlar ben dr dn geldim az önce ay benm bebem:nazar:cok buyumuş :9:10 mm cik olmş ama kanama bölgesi duruyr fakat incelmiş dedi keseye yakın halen yatıckmışım 10 gun sonra tekrr gidicez hımm bırde halen kalp atışını vermıyr bize cunku benm rahim bele dönukmüş böyle oluncada geç duyuluyrmuş çunku halen ustten muayne de kendini göstermıyor alttn muayne etti dr um ve göruyoruz orda pıt pıt atıyor kalbii cok gusel görünüyr bırde duyabılsem bakalım haftaya kısmetse ben yatıcam kıslar hepinizi optum

arkadaşım moralini bozup üzme kendini nasip değilmiş inşallah bidakine verir mevlam bebeğini seni teseli etmek için ne söylesem boş geliçek sözler ama şuan hissetiklerini çok iyi anlıyorum inan ,allah sana bana ve diğer arkadaşlarımıza sabır versin, her sorunu aşma çabası versin, gücü versin zor bi durum ama mevlam büyük inanıyorum bizlerede vericek sonuçta bir canı allah alır ve bir canıda allah verir hayırlısı ne zaman sa o vakıt nasipetsin geçmiş olsun
üzüldüm ama geçti önüme bakıyorum cnm diyetime ve spora ağırlık vermem lazım cnm senin güzel haberlerini alırız inşaallah

evet cnm imtihanım bitmemiş inşaallah senin imtihanın bitmiştir bebeğin gelir inşaallah cnm nasıl geçiyo günler kaç gün kaldı :emir_bebek::nazar:

canımm ne olur üzülme.. inşallah mucizen bi daha ki ay gelir :((
yok cnm bikaç ay bebek düşünmek istemiyorum sonra bilmiyorum belki tekrar başlarım tedaviye
cnm uzulmk yok rabbım hyrlı olanı versın hepimz için inşallh tez vakitte rabbım sana da nasip etsin göndersin hediyeni kucagına önumuze bakıp yolumuza devam ediyoruz ok mii sakın uzulmee
amin cnm inşaallah güzel günlerde gelir ben ümidimi yitirdim ama olsun şimdilik bebek düşünmiyeceğim

canım lütfen üzülme biliyorum bu cümle kulağa pek hoş gelmiyor:( ama elimizden bişey gelmiyor sabır arkadaşım sabır Rabbim en kısa zanda hepimize mucizeleri nasip eder..yolumuza devam...
inşaallaah cnm bigün bebeklerimizden konuştuğumuz günlerde gelir cnm

kızlar ben dr dn geldim az önce ay benm bebem:nazar:cok buyumuş :9:10 mm cik olmş ama kanama bölgesi duruyr fakat incelmiş dedi keseye yakın halen yatıckmışım 10 gun sonra tekrr gidicez hımm bırde halen kalp atışını vermıyr bize cunku benm rahim bele dönukmüş böyle oluncada geç duyuluyrmuş çunku halen ustten muayne de kendini göstermıyor alttn muayne etti dr um ve göruyoruz orda pıt pıt atıyor kalbii cok gusel görünüyr bırde duyabılsem bakalım haftaya kısmetse ben yatıcam kıslar hepinizi optum
maşallah cnm bebeğine :nazar:aman yat cnm ya bebeğin seninle ya gerisi boş cnm

Back