cloudly ve pınar kızlar geliyormuş:)allah tamamına erdirsin.
amin canım teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cloudly ve pınar kızlar geliyormuş:)allah tamamına erdirsin.
Selam kızlar, listeyi yeniledim. Üşenmedim, ajan hafiye gibi tüm isimleri tarayıp durumlarını güncelledim. Bunu sanırım bir daha yapmam ama bilginiz olsun diye yazdım. Birçok arkadaşımız başka sayfalarda yazmış durumlarını, burada bir emek var sonuçta dönüp de bize haber verme gereği duymamışlar. Onları da ekledim. Bundan sonra sadece yazan arkadaşların durumlarını güncelleyeceğim. Sevgiyle kalın...
Selam kızlar, listeyi yeniledim. Üşenmedim, ajan hafiye gibi tüm isimleri tarayıp durumlarını güncelledim. Bunu sanırım bir daha yapmam ama bilginiz olsun diye yazdım. Birçok arkadaşımız başka sayfalarda yazmış durumlarını, burada bir emek var sonuçta dönüp de bize haber verme gereği duymamışlar. Onları da ekledim. Bundan sonra sadece yazan arkadaşların durumlarını güncelleyeceğim. Sevgiyle kalın...
sağoll canıımm darısı en kıa zamanda sağlıkla size ve isteyen herkese olsun inşşşarkadaşlar hayırlı olsun canlar, kızınız olucakmış ne güzel arkadaşlar tekrar hayırlı olsun...
hadi hayırlısı olsun inş güzel haberlerini bekliyoruzkyrcım çok emek verdin bu topik için bir çok insana büyük destek oldun allah razı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin bu arada bende şubat ortası yeniden tedaviye balşlıyorum hayırlı oluır inş.
sağol canım sağlıkla inş en kısa zamanda sizinde böyle haberlerinizi konuşuyo olalım ,inşhayırlı olsun arkadaşlar kızlar geliyormuş gözünüz aydın tebrik ederim:)
evet canım aynı merkez çok şükür inş kalbindeki diliğin gerçek olur:))Kislar ikinizide coook t ediyorumSize ay ne gusel ayni gun ayni merkez diye htrliyorum transfe sizin bende kiz bebe olsun cok isterim tabiki rabbim bilir ayrim yapmiyorum ama cok sevindim sizin icin darisi basimza rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insllh
mrblar canım nete giremediğim için her zaman uğrayamıyorum topiğe kızların yazdıklarından anladığım kadarıyla topiğin fıstığı geliyor :))e bu kadar cilveyi nazı yapmasından anlamalıydık cilveli bir fıstığın yolda olduğunu :)) neyse canım dilerim çok çok iyisinizdir güzel kızınla öpüyorum sizleri
sağol canımm Allah razı olsun hadi bakalım sıra sizde inş..cloudly ve pınar kızlar geliyormuş:)allah tamamına erdirsin.
kızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...
hayırlısı olsun bahar ne olur şu anda yaşadığın tarifsiz acı seni güçlendirsin...2.denememde negatif sonuçlandı
nasipte yokmuş olmadı
kuzummm benim sağol ver kiloları sonra yap bbebişleri ohhh....Selam kızlar inşalllah herkes iyidir.
Ben de orta halliyim, kendimi işe ve spora vermiş durumdayım.
İnşalllah Mart Nisan gibi 2. ye başlıyorum nasipse..
Bu arada Cloudly ve Pınarcım kızlar geliyormuş :) hayırlı ve sağlıkla gelsinler inşallah..
İyi hafta sonları...
Herkesi tek tek öpüyorum..
hepinize gusel bir hafta diliyorum ben daha iyiyim şükür cuma öglendn beri hiç kanamm yok çok iyiyim sancımda azaldı,ama ara ara var, bakalım cuma gunu oluck kontrlde ne olucak inşllh size gusel hbrler vericem herseyin hyrlısı ınsallhh hepiniz kendinize cokk iyi bakın allaha emanet olun
sağoll canıımm darısı en kıa zamanda sağlıkla size ve isteyen herkese olsun inşşş
hadi hayırlısı olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canım sağlıkla inş en kısa zamanda sizinde böyle haberlerinizi konuşuyo olalım ,inş
evet canım aynı merkez çok şükür inş kalbindeki diliğin gerçek olur:))
canımm haklısın nazlı prensesim benim sağlıklı olsun yeter..darısı en kısa zamanda sana v isteyen herkese olsun inş.amin.
sağol canımm Allah razı olsun hadi bakalım sıra sizde inş..
hayırlısı olsun bahar ne olur şu anda yaşadığın tarifsiz acı seni güçlendirsin...
kuzummm benim sağol ver kiloları sonra yap bbebişleri ohhh....
cmrts gününe kadar öyleydi canım ama cmrts % 100 kız dedi doktorumuz sağlıkla inşallahpınarcım sen erkek dememiş miydin canım....benim de kız tabi doğurmayı becerebilrsem
ayy tuana çok heyecanlandım bak gene hadi yaptır hemen kan testini..slm kızlar idrar testleri ala pozitif çıkıyo bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye ama sıra bana gelmediği için kan veremedim doktor yarın direk bana gel kan verceksin dedi ama sonuç 2gün sonra çıkıcakmış hatta bugün yaptığım testi eczaneye gösterdik hemen çıktıysa olabilir dedi yaa bi yandan umut etmek istiyorum biyandan umutsuzum offffffffff arada kaldım
derler ki;
KIZ EVLAT ÖMÜR BOYU EVLATTIR,
ERKEK EVLAT EVLENENE KADAR EVLATTIR.
pınar ve cloudly tebrikler, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...
bahtları ve tahtları güzel olsun...
ay wish cm k bakma gormedim hiç çok sevındım sen de başladın tedavıye sen dn inşallah süper hbrler alıcaz benm bebış yaramaz yaramaz teyzesi hıç durmuyr yerin de sükür diyrum kanama yok durdu ee ben herkesi saklanıp korkutmayı cok severdım bööö diyeşimdi bu pıtırcık da buyumeden benı korkutuyor sancım da azaldı ama kalkmadn yatmaya devam ben artık cnm acıyor bu iğnelerdn hergun vurulnca rabbım inşallah sana da nasip etsin darısı sana inşallah cnm iyi hbrler alıcaz sen dncanım nasılsın nasıl gidiyor bu topikte ve diğer topikte sana öncedende yazmıştım ama sanırım görmedin bebiş nasıl annesini üzüyor galiba çok şükür canım kanaman geçmiş.k.i.b canım görüşürüz sevgiler
slm kızlar idrar testleri hala pozitif çıkıyo bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye ama sıra bana gelmediği için kan veremedim doktor yarın direk bana gel kan verceksin dedi ama sonuç 2gün sonra çıkıcakmış hatta bugün yaptığım testi eczaneye gösterdik hemen çıktıysa olabilir dedi yaa bi yandan umut etmek istiyorum biyandan umutsuzum offffffffff arada kaldım
slm kızlar idrar testleri hala pozitif çıkıyo bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye ama sıra bana gelmediği için kan veremedim doktor yarın direk bana gel kan verceksin dedi ama sonuç 2gün sonra çıkıcakmış hatta bugün yaptığım testi eczaneye gösterdik hemen çıktıysa olabilir dedi yaa bi yandan umut etmek istiyorum biyandan umutsuzum offffffffff arada kaldım
cnm bende senin bebişi erkek diye okumuştum olsun kızlar çok cilveli çok tatlı oluyolar oy oyyy doğsada görsek resimlerini yaaa bende hayal kurmaya korkuyorum ya yanlışsa diyecmrts gününe kadar öyleydi canım ama cmrts % 100 kız dedi doktorumuz sağlıkla inşallah
ne olur öle deme doğuracağız Allahın izni ile nasıl dindimi biraz kanaman
ayy tuana çok heyecanlandım bak gene hadi yaptır hemen kan testini..
sağol ege sağlıkla gelsinler inş
ya çarşamba günü gitmiştim1.20 çıkmıştı sonraki idrar testleri yine pozitif çıkmaya devam etti iki seçenek var kanda baktırdığımda yeni kana geçmeye başlamış olacağı şimdi ya artmıştır yada negatif çıkacak ama kaçtane idrar testi yaptıysam 2.çizgi çıktı hemen silik ama belliay wish cm k bakma gormedim hiç çok sevındım sen de başladın tedavıye sen dn inşallah süper hbrler alıcaz benm bebış yaramaz yaramaz teyzesi hıç durmuyr yerin de sükür diyrum kanama yok durdu ee ben herkesi saklanıp korkutmayı cok severdım bööö diyeşimdi bu pıtırcık da buyumeden benı korkutuyor sancım da azaldı ama kalkmadn yatmaya devam ben artık cnm acıyor bu iğnelerdn hergun vurulnca rabbım inşallah sana da nasip etsin darısı sana inşallah cnm iyi hbrler alıcaz sen dn
ay cnm ya sen de neden başka bıryere gitmiyrsun kan vermeye bravo sana iyi bekledin yanı hadi ama bızı de merakta bırakma lütfen hem 2 gunde bekleme sağlk ocağını
anlamadım cnm yarın tekrar kan vericem perşembe sonuç çıkacak eğer pozitif çıkarsa kendi doktoruma giderim artık hayal kurmaya bile korkuyomm offf bugün kan veremeyince sinirden ağlıcaktım nerdeyseaaa canım nasıl oluyoki acaba daha önce sen kan yaptırmıştın dimi ama negatif çıkmıştı. bence iyi birdr. git bidaha kan yaptır gerçektende olabilr gebelik veya başka bi sorun olabilir canım ihmal etme hayırlısı olsun arkadaşım...
evet canım öyş7leydi ama yine sürpriz yaptı benim kuzummm canımm sakın hayal kurmaktan ümit etmek 7ten vazgeçme lütfen..cnm bende senin bebişi erkek diye okumuştum olsun kızlar çok cilveli çok tatlı oluyolar oy oyyy doğsada görsek resimlerini yaaa bende hayal kurmaya korkuyorum ya yanlışsa diye
ya çarşamba günü gitmiştim1.20 çıkmıştı sonraki idrar testleri yine pozitif çıkmaya devam etti iki seçenek var kanda baktırdığımda yeni kana geçmeye başlamış olacağı şimdi ya artmıştır yada negatif çıkacak ama kaçtane idrar testi yaptıysam 2.çizgi çıktı hemen silik ama belli
anlamadım cnm yarın tekrar kan vericem perşembe sonuç çıkacak eğer pozitif çıkarsa kendi doktoruma giderim artık hayal kurmaya bile korkuyomm offf bugün kan veremeyince sinirden ağlıcaktım nerdeyse
sağol aygüncüm darısı isteyen herkese inşcloudyl ve pınar tebrikederim allah eli ayağı sağlam ve tüm bedenine sağlık versin rabim hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin kız erkek farketmez evladında hayırlısını versin allah
cnm kan verdim az önce perşembe çıkar artık akmı karamı ya hayal kurup daha çok üzülmek istemiyorum eğer bebeğim benimleyse çookk mutlu olucam cnm kanaman kesildi değilmi lütfen tadını doya doya çıkar hamileliğinin en zevkli kısmıda alışveriştir heralde doğuma yakın doğum çantasını odasını hazırlamak :)evet canım öyş7leydi ama yine sürpriz yaptı benim kuzummm canımm sakın hayal kurmaktan ümit etmek 7ten vazgeçme lütfen..
sağol aygüncüm darısı isteyen herkese inş
senin için hAyırlısı ne ise öyle olsun canımm. dilerim mucizen karnındadır.cnm kan verdim az önce perşembe çıkar artık akmı karamı ya hayal kurup daha çok üzülmek istemiyorum eğer bebeğim benimleyse çookk mutlu olucam cnm kanaman kesildi değilmi lütfen tadını doya doya çıkar hamileliğinin en zevkli kısmıda alışveriştir heralde doğuma yakın doğum çantasını odasını hazırlamak :)
cloudyl ve pınar tebrikederim allah eli ayağı sağlam ve tüm bedenine sağlık versin rabim hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin kız erkek farketmez evladında hayırlısını versin allah