tedavin hayırlı olsun cnm inşaallah bu tedavinle gelir bebeğinevet dun tedavıye baslamak umuduyla gelmıstım izmire ama hem doktorum olmayacakmıs tedavı suresınde hemde kromozon testı sonuclarım cıkmadı ınsallah oda temız gelır 1 ay sonra yaparız bızde 3. denememizi....sende orhan bebegi sev annesı yumusak yumasak :)
cnm tedavin hayırlı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun inşaallahKızlar yarın usg ver.transfer günüm belli olacak.büyük ihtimalle pazartesi yapılır.çok heycanlıyım.nasıl geçecek 15 gün:18::18::18:
cnm inşaallah bebeğin sımsıkı tutunmaya devam eder moralini yüksek tutmaya çalış cnm biliyorum zor ama dualarımız seninle inşaallah hamileliğin tadını çıkartacağın günlerde gelicek inşaallahKislarr benim kanmm kesilmisti ama ayni saat te 2gunde bir adet oldu puf kaniyr fakt busefer cok 1saat icinde 2pet koydum dua edin yarin dr um bekliyor insllh birsey olmicaj ben eminim fakat iste insan tedirgin oluyor dua edin beni sanci da rahatsuz ediyor
cnm senin yAramaz gezmeye gitmeyin diyemi korkutuyo sizi acabahiç üzülme tatlım benim mütemadiyen her cmrts geliyodu her hafta sonu tetikte bekliyoduk
güzel haberlerini bekliyoruz merak etme Allahın izni ile kuzucuğun sapasağlam orada
çok sevindim cnm demekki kavuşma vakti geldi sonundakızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...
çok üzüldüm cnm2.denememde negatif sonuçlandı
nasipte yokmuş olmadı
kızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...
2.denememde negatif sonuçlandı
nasipte yokmuş olmadı
karasudan haber var mı arkadaşlar?? inşallah sağlıkları iyidir.. bugün doktora gidicekti..
Selam kızlar, listeyi yeniledim. Üşenmedim, ajan hafiye gibi tüm isimleri tarayıp durumlarını güncelledim. Bunu sanırım bir daha yapmam ama bilginiz olsun diye yazdım. Birçok arkadaşımız başka sayfalarda yazmış durumlarını, burada bir emek var sonuçta dönüp de bize haber verme gereği duymamışlar. Onları da ekledim. Bundan sonra sadece yazan arkadaşların durumlarını güncelleyeceğim. Sevgiyle kalın...
hayırlı olsun arkadaşım Rabbim hiç ayırmasın inşlh bebişlerini senden..kızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...
nasipte yokmuş olmadı
sağol canım teşekkürler, allah senin de gönlüne göre versin, siz de iyimişsiniz sakın kalkma yat dinlen bol bol allahın izniyle olmaz hiç bir şey korkma canımKislar ikinizide coook t ediyorumSize ay ne gusel ayni gun ayni merkez diye htrliyorum transfe sizin bende kiz bebe olsun cok isterim tabiki rabbim bilir ayrim yapmiyorum ama cok sevindim sizin icin darisi basimza rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insllh
canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı , işallah sen de kavuşursun bebeiğine2.denememde negatif sonuçlandı
nasipte yokmuş olmadı
Selam kızlar inşalllah herkes iyidir.
Ben de orta halliyim, kendimi işe ve spora vermiş durumdayım.
İnşalllah Mart Nisan gibi 2. ye başlıyorum nasipse..
Bu arada Cloudly ve Pınarcım kızlar geliyormuş :) hayırlı ve sağlıkla gelsinler inşallah..
İyi hafta sonları...
Herkesi tek tek öpüyorum..
nasipte yokmuş olmadı
kızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...
cnmmm hayrlı olsu inşallahh annelerini hiç bırkmasınlar rabbım yardımcın olsun dualarımzdasın hersey gonlunce olsun inşllhh sakın stress yapmakızlar p.tesi günü transferim var..şubatın 3 ünde de sanırım test günüm olur.offff çok heyecanlıyım...
nasipte yokmuş olmadı
Ya kyr beni döveceksin ama benim tarih 24une çekildi veeeeee embriyo sayısını 2 ye çıkardı doktorum.cok istiyordum ikiz olur insallahhhh dualarınızı eksik etmeyin ne olur benden.Selam kızlar, listeyi yeniledim. Üşenmedim, ajan hafiye gibi tüm isimleri tarayıp durumlarını güncelledim. Bunu sanırım bir daha yapmam ama bilginiz olsun diye yazdım. Birçok arkadaşımız başka sayfalarda yazmış durumlarını, burada bir emek var sonuçta dönüp de bize haber verme gereği duymamışlar. Onları da ekledim. Bundan sonra sadece yazan arkadaşların durumlarını güncelleyeceğim. Sevgiyle kalın...
Kız icine mı doğdu da bebislerin dedin.cift transfer olacakmış yupppiiiiiçok sevindim cnm demekki kavuşma vakti geldi sonundabebişlerin hiç bırakmasınlar seni inşaallah:
sağol canım Allah razı olsun hepinizdenayyy hadi bakalım canımm ya hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine sımsıkı tutunsun annesinee...
bak senin de icine doğmuş sen de bebislerini demişsin sağol canım benimhayırlı olsun arkadaşım Rabbim hiç ayırmasın inşlh bebişlerini senden....
insallahhhh amiiiinnnn cok mutluyum ikisi de tutar inşallah sağol arkadasımhayırlı olur inşallah canım rabim tutunmayı nasip etsin sana dualarımız seninle olucak 15 günü düşünüp stres yapma sakın kendine rahat ol allah yardımcın olsun
amiiiinnnnnnnnnn Allah razı olsun hepinizden.hep aklimdasiniz sürekli yazamasam da inşallah tutarsa da hemen sizinle paylaşacağım mutluluğumu tutmaz ise de üzüntümü.cnmmm hayrlı olsu inşallahh annelerini hiç bırkmasınlar rabbım yardımcın olsun dualarımzdasın hersey gonlunce olsun inşllhh sakın stress yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?