kızlar günaydın size bişey demeyi unuttum dün kan verdikten sonra kanama dursun diye beklerken içerde hamile bayan vardı bebeğin kalp atışını dinletiyolardı ilk kez duydum nekadar hızlı atıyoduçok değişik bi duygu olsa gerek
inşaallah cnm o günleride görürüm hayırlısıyla biliyorum cnm dua ettiğinizituanacım allahın izniyle sen de duyacaksın pıtpıtları , dularımdasın sen de
hayırlı olsun minecan Rabbim tamamına erdirsin inşlh darısı bizler inşlh..
testten önce muayene oldum rahim biraz ince dedi gebeliğin erken dönemleriyse belli olmaz dedi kan testi istedi yaptırdım1.20çıktı yani negatif:26:
tuanacımmm çok mutlu olacaktık ama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.. Allahım inşallah mucizeni bu ay gönderir..
minecancımmm sanırım mucizen gelmişşş tedaviyle değil dimi?? Allah tamamına erdirsin inşallah cnm çok sevindimmm
tesk.ederim tatlim geldi ya mucizem,hayir tedavi degil dogal yolla gonderdi allahim
canim 1 tane dondurulmusum vardi onun transferini beklerken geldi mucizem
allahim herkeze yasatsin bu guzel ani
senin oglusunada masallah
Cok cok cok mutluyum umuduna birazcık katkım varsa. Hep yanındayım, kalbimle, dualarimla. Herseyde bir hayır var diye bosa dememişler, bebeklerim tup olmasaydı sizleri tanıyamazdim, artık daha mutluyum. Senin bebeklerinin haberiyle cok cok cok daha mutlu olacağım. Hiç unutma benden dualar duble))
amin arkadaşım amin ben eminim ki hepimiz anne olucak ve çok iyi bir anne olucağıma inanıyorum cnm..Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek bol bol dua et arkadaşım hepimiz aynı üzüntüleri ve aynı acıları yaşıyoruz kimse bizi bizden daha iyi bilemez...
canım böyle düşünmene çok ama çok sevindim, okurken gözlerim doldu , birazcık moral olabildiysek ne mutlu bize, allahın izniyle sen de kavuşacaksın meleğine hiç ama hiç merak etme oldu mu tatlım ? önce rabbime sonra doktoruna güven, şimdi tedavi aşamasında olan tüm arkadaşlarımız ve senin için dularımız , kyradan haberlerini aldım, her şeyde vardır bir hayır, işallah meleğin tedavine başlamadan kendiliğinden çıkıp gelir , dualarım seninle, sevgiyle kal canım
evet dun tedavıye baslamak umuduyla gelmıstım izmire ama hem doktorum olmayacakmıs tedavı suresınde hemde kromozon testı sonuclarım cıkmadı ınsallah oda temız gelır 1 ay sonra yaparız bızde 3. denememizi....sende orhan bebegi sev annesı yumusak yumasak :)
Kızlar yarın usg ver.transfer günüm belli olacak.büyük ihtimalle pazartesi yapılır.çok heycanlıyım.nasıl geçecek 15 gün:18::18::18:
Kislarr benim kanmm kesilmisti ama ayni saat te 2gunde bir adet oldu puf kaniyr fakt busefer cok 1saat icinde 2pet koydum dua edin yarin dr um bekliyor insllh birsey olmicaj ben eminim fakat iste insan tedirgin oluyor dua edin beni sanci da rahatsuz ediyor
Cnm evt Pinar cim moral oldu bana ama iste insan tedrgin oluyr kanama gorunce insllh hic birsey olmicak rabbimin emaneti bana bebegim beende ona teslim oldum yatiyrm hic kalkmiyrum dua istiyorum sizdenbişey olmaz merak etme bak pınar da yasadı aynı seyleri..ama dua edicem umarım bır sorun olmaz..
karasucum cnm dualarımız seninle Allahım bebeğini korusun inşallah.. çok kanaması olup devam eden birsürü kişi duydum etrafımda da.. ama kanama işte insanı korkutuyor.. inşallah yarın hayırlı güzel haberle gelirsin cnm.. dikkat et kendine..
merlncm hayırlısı olsun inşallahh şafağı beraber sayacaz sen stres yapmamaya cnm.. yavruşunu alırken çok dua et ona hoşgeldin demeyi unutma annesi..
Kislarr benim kanmm kesilmisti ama ayni saat te 2gunde bir adet oldu puf kaniyr fakt busefer cok 1saat icinde 2pet koydum dua edin yarin dr um bekliyor insllh birsey olmicaj ben eminim fakat iste insan tedirgin oluyor dua edin beni sanci da rahatsuz ediyor
hiç üzülme tatlım benim mütemadiyen her cmrts geliyodu her hafta sonu tetikte bekliyodukKislarr benim kanmm kesilmisti ama ayni saat te 2gunde bir adet oldu puf kaniyr fakt busefer cok 1saat icinde 2pet koydum dua edin yarin dr um bekliyor insllh birsey olmicaj ben eminim fakat iste insan tedirgin oluyor dua edin beni sanci da rahatsuz ediyor
Kızlar yarın usg ver.transfer günüm belli olacak.büyük ihtimalle pazartesi yapılır.çok heycanlıyım.nasıl geçecek 15 gün:18::18::18:
aman dikkat et patlamasınlar malum tüp bebekcıyız yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?