2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

tuanacım allahın izniyle sen de duyacaksın pıtpıtları , dularımdasın sen de

tuanacım allahın izniyle sen de duyacaksın pıtpıtları , dularımdasın sen de
inşaallah cnm o günleride görürüm hayırlısıyla biliyorum cnm dua ettiğinizi inşaallah sende ve hamile arkadaşlarımızda hayırlısıyla vakti saatinde doğum yapıp o güzel eşsiz duyguyu yaşarsınız

aman dikkat et patlamasınlar malum tüp bebekcıyız yaaa:)

ben de ınanıyorum bu zamanda ugrastıktan sonra allahında ıznıyle hepımız anne olucaz yılmak yok yola devam kızlar...

evet dun tedavıye baslamak umuduyla gelmıstım izmire ama hem doktorum olmayacakmıs tedavı suresınde hemde kromozon testı sonuclarım cıkmadı ınsallah oda temız gelır 1 ay sonra yaparız bızde 3. denememizi....sende orhan bebegi sev annesı yumusak yumasak :)

Kızlar yarın usg ver.transfer günüm belli olacak.büyük ihtimalle pazartesi yapılır.çok heycanlıyım.nasıl geçecek 15 gün:18::18::18:

herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın tatlım Severim tabi teyzesi bi bakalım önce erkek mi değil mi :)))

Kızlar yarın usg ver.transfer günüm belli olacak.büyük ihtimalle pazartesi yapılır.çok heycanlıyım.nasıl geçecek 15 gün:18::18::18:

ayy ne güzel yeni bir heyecan başlıyor hepimiz için beraber sayacağız günleri çok keyifli geçecek Allahın izniyle sen sakın stres olma

Kislarr benim kanmm kesilmisti ama ayni saat te 2gunde bir adet oldu puf kaniyr fakt busefer cok 1saat icinde 2pet koydum dua edin yarin dr um bekliyor insllh birsey olmicaj ben eminim fakat iste insan tedirgin oluyor dua edin beni sanci da rahatsuz ediyor

bişey olmaz merak etme bak pınar da yasadı aynı seyleri..ama dua edicem umarım bır sorun olmaz..

karasucum cnm dualarımız seninle Allahım bebeğini korusun inşallah.. çok kanaması olup devam eden birsürü kişi duydum etrafımda da.. ama kanama işte insanı korkutuyor.. inşallah yarın hayırlı güzel haberle gelirsin cnm.. dikkat et kendine..

merlncm hayırlısı olsun inşallahh şafağı beraber sayacaz sen stres yapmamaya cnm.. yavruşunu alırken çok dua et ona hoşgeldin demeyi unutma annesi..

bişey olmaz merak etme bak pınar da yasadı aynı seyleri..ama dua edicem umarım bır sorun olmaz..
Cnm evt Pinar cim moral oldu bana ama iste insan tedrgin oluyr kanama gorunce insllh hic birsey olmicak rabbimin emaneti bana bebegim beende ona teslim oldum yatiyrm hic kalkmiyrum dua istiyorum sizden

Cnmm insllh bisey olmick rabbimn izniyle hic kalkmiyrum cnm yarin size gusel hbr vericem insallh cnm sabh ola hayrola diyrm dua ediyorum sizde bizi unutmayin

geçmiş olsuuun.insan mutlaka tedirgin oluyordur herhalde ama içini ferah tutmaya çalış arkadaşım.iyi düşün iyi olsun inşallah.

hiç üzülme tatlım benim mütemadiyen her cmrts geliyodu her hafta sonu tetikte bekliyoduk
güzel haberlerini bekliyoruz merak etme Allahın izni ile kuzucuğun sapasağlam orada

geçmiş olsun cnm inşlh bişey olmaz.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın::)

Ahhh cnm nihayet, hadi hayırlı olsun inşallah. Sayfamizin yeni heyecanı başlıyor, bak kac tane anne adayı yanında sana dua ediyor, İnan cnm, gönülden İnan sen de anne olacaksın Rabb'imin izniyle

Korkutucu elbette, hiç olmasa ama vardır bir nedeni, illa bebeğine zarar verecek diye birsey yok. Dualarımız seninle ve tabii bebeginle, Rabbim sana bağışlasin bebeğini. Doktora gideceğim demişsin, iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…