• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm üzülmedim desem yalan elbette harika olurdu mucize bir haber ama olmaması kötü değil, sen de uzme kendini allahım senin bebeğini de yollayacak hayirlisiyla.

Aaaa biz müjde bekliyorduk ama tuanadan, cok şaşırdım okuyunca. Gozunaydin, Rabbim saglikla büyütsün, kucağına nasip etsin.

canım çok heyecanlandım ama inan her şeyde vardır bir hayır ... rabbim seana da için hayırlısıı ile tez zamanda meleğini kavuşturur işallah
amin cnm inşaallah gerçek bi müjde verebilirim bigün sizlere :16:

Cnm üzülmedim desem yalan elbette harika olurdu mucize bir haber ama olmaması kötü değil, sen de uzme kendini allahım senin bebeğini de yollayacak hayirlisiyla.
inşaallah cnm o günleride görsem hayırlısıyla :16:

yok özür dileme ne olur olur tabi sen hamişsin şükürler olsun gerisi boş inan oğluşuna kardeş geliyo çok şükür çok çok sevindim minecim hayırlsı olsun tekrar:))

canim cok tesk.ederim,inanki hala soktayim ben...
bugun cikmayacagini bile bile test yaptim cikmadi...yani gercektende guvenilir degil bu hamilelik testleri
allahim sagliklik evlatlar nasil etsin isteyenlere

aaa hamilemisin cnm çook sevindim tebrikler :16:

evet cnm çok ümitlenmedim ama testte çıkdıysa belki vardır diyodum olsun iki günde olsa mutluydum

evet cnm yok üzülmedim sadece bir mucizede beni bulsun isterdim beklemek kaderimde var demekki o gelmesede ben beklerim yine

allahima sukurler olsunki geldi mucizeim
darisi basina tatlim,insallah allahim seninde yuzunu guldursun en kisa zamanda

Aaaa biz müjde bekliyorduk ama tuanadan, cok şaşırdım okuyunca. Gozunaydin, Rabbim saglikla büyütsün, kucağına nasip etsin.

evet kyrcim mucizem geldi..)) bulutlarin ustundeyim
2 cocugum var ama 15 yil mucadele verdim canim,cookk yorulmustum
ama cocuk sevgisi okadar agir basiyorduki yine baslamistim tup tedaviye,son bi hakkim daha vardi onuda deneyip olmazsa kapatacaktim bebek sayfasini,fakat allahim gonderdi mucizemi
ay dun aksamdan beri asiri duygusalim ya:43::43::43:
neyse gececek yasadigim sok..)))
:16:
allahim yavrularini sana ve esine bagislasin tatlim

testten önce muayene oldum rahim biraz ince dedi gebeliğin erken dönemleriyse belli olmaz dedi kan testi istedi yaptırdım1.20çıktı yani negatif:26:
tuanacımmm çok mutlu olacaktık ama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.. Allahım inşallah mucizeni bu ay gönderir..

canim diger topige yazdiklarinda yerden goge kadar haklisin ama bilincli yapmadim kesinlikle canim
dun hastaneden tel.gelince heyacandan paldur kuldur yazdim,sonra ordaki arkadaslar tebrik ettiler cvp verdim derken esim geldi gerisi malum,nete girmedim ev kalabaliklasti birden....))

canim benim pazartesi randevum vardi,ugs ile baktilar rahim kalinligin cok iyi dedi ,ve kan vermemi soyledi ( daha dogrusu ben niye 3 defadir tutmuyor arastirilsin diye diretince ) gereken tesler icin bakariz dediler..
sonra 1 tane dondurulmusum vardi onun icin randevu yaptik falan... ve hatta dondurulmusum saglikli cozulmesse diye bi sonraki ilaclarinin dokumunu bile vermisti elime..)))

ve dun hastaneden aradilar hamilesiniz diye..))):46:
iste o an sevinc, gozyasi,heyacan,panik ne ararsan vardi bende
degilse sizlere haber vermezmiyim hic, helelki boyle bi mucize haberi:emir_bebek:

tekrardan ozur dilerim,heyecanima,saskinligima verin:16::16::16:

canim diger topige yazdiklarinda yerden goge kadar haklisin ama bilincli yapmadim kesinlikle canim
dun hastaneden tel.gelince heyacandan paldur kuldur yazdim,sonra ordaki arkadaslar tebrik ettiler cvp verdim derken esim geldi gerisi malum,nete girmedim ev kalabaliklasti birden....))

canim benim pazartesi randevum vardi,ugs ile baktilar rahim kalinligin cok iyi dedi ,ve kan vermemi soyledi ( daha dogrusu ben niye 3 defadir tutmuyor arastirilsin diye diretince ) gereken tesler icin bakariz dediler..
sonra 1 tane dondurulmusum vardi onun icin randevu yaptik falan... ve hatta dondurulmusum saglikli cozulmesse diye bi sonraki ilaclarinin dokumunu bile vermisti elime..)))

degilse sizlere haber vermezmiyim hic, helelki boyle bi mucize haberi:emir_bebek:

minecancımmm sanırım mucizen gelmişşş tedaviyle değil dimi?? Allah tamamına erdirsin inşallah cnm çok sevindimmm

allahima sukurler olsunki geldi mucizeim
darisi basina tatlim,insallah allahim seninde yuzunu guldursun en kisa zamanda
amin cnm darısı başımıza

tuanacımmm çok mutlu olacaktık ama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.. Allahım inşallah mucizeni bu ay gönderir..
öyle tabiki cnm ne tuhaf değilmi listenin başındaydım ama hala karnım boş olsun üzülmüyorum çünkü inanmaktan vazgeçmedim geçmiyecemde

agzım öle cok güzel laf yapmaz benım, burda cok seyler paylasıyoruz bazen bısıler yazıyoruz bazen sessızce okuyoruz, sevınclerı paylasıp uzuntulere ortak olmaya calısıyoruz bızı bırbırımızden daha ıyı anlayan kımse olamaz bunu bugün bir kez daha anladım.. hepimiz aynı yolda emek harcıyoruz umarım emeklerımızın karsılıgını alırız,ama bugün bana ıkı arkadasımız cok büyük bir umut oldular..hersey ıcın tesekkur ederım sevgili kyr ve sevgili cloudlye...

agzım öle cok güzel laf yapmaz benım, burda cok seyler paylasıyoruz bazen bısıler yazıyoruz bazen sessızce okuyoruz, sevınclerı paylasıp uzuntulere ortak olmaya calısıyoruz bızı bırbırımızden daha ıyı anlayan kımse olamaz bunu bugün bir kez daha anladım.. hepimiz aynı yolda emek harcıyoruz umarım emeklerımızın karsılıgını alırız,ama bugün bana ıkı arkadasımız cok büyük bir umut oldular..hersey ıcın tesekkur ederım sevgili kyr ve sevgili cloudlye...

Cok cok cok mutluyum umuduna birazcık katkım varsa. Hep yanındayım, kalbimle, dualarimla. Herseyde bir hayır var diye bosa dememişler, bebeklerim tup olmasaydı sizleri tanıyamazdim, artık daha mutluyum. Senin bebeklerinin haberiyle cok cok cok daha mutlu olacağım. Hiç unutma benden dualar duble;)))

kızlar günaydın size bişey demeyi unuttum dün kan verdikten sonra kanama dursun diye beklerken içerde hamile bayan vardı bebeğin kalp atışını dinletiyolardı ilk kez duydum nekadar hızlı atıyodu :nazar::1:çok değişik bi duygu olsa gerek:19:

amin arkadaşım amin ben eminim ki hepimiz anne olucak ve çok iyi bir anne olucağıma inanıyorum cnm..Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek bol bol dua et arkadaşım hepimiz aynı üzüntüleri ve aynı acıları yaşıyoruz kimse bizi bizden daha iyi bilemez...

kızlar günaydın size bişey demeyi unuttum dün kan verdikten sonra kanama dursun diye beklerken içerde hamile bayan vardı bebeğin kalp atışını dinletiyolardı ilk kez duydum nekadar hızlı atıyodu :nazar::1:çok değişik bi duygu olsa gerek:19:

canım beni o duyguyu en kısa zamnda sende duyucaksın Rabbimin izni ile.....

blowhole kürlere devam ediyon değilmi bari senden güzel haberler alayım arkadaşım :9:bu arada ateş ölçme yöntemini duydunmu cnm ateşte ölçsen ben 3.tüpbebek yaptığımda transferden sonra ateş öçltüm bir sure 36.80lerdeydi sonra 36.70ye düştü ateşim ertesi gün kanamam başlamıştı gebelik oluşunca yükseliyomuş ateş :44:

arkadaşım inşlh Rabbim nasip eder bende mucizemi bekliyorum. evet devam ediyorum şuan arı sütğ-polene ve incir. ateş ölçmeyi biliyorum denedim yumurtlama günlerinden önce yapmıyorum. bide adaçayı yağını dumuşsundur şuan onuda yapıyorum. Mevlam inşlh yaptıklarımızı vesile kılar...

hayırlı olsun minecan Rabbim tamamına erdirsin inşlh darısı bizler inşlh..

evet canım çk güzel bir duygu Rabbimin izni ile en kısa zamanda sana ve tüm arkadaşlarımıza nasip edecek Rabbim.ç.ç.

amin cnm darısı başımıza

öyle tabiki cnm ne tuhaf değilmi listenin başındaydım ama hala karnım boş olsun üzülmüyorum çünkü inanmaktan vazgeçmedim geçmiyecemde
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım beni o duyguyu en kısa zamnda sende duyucaksın Rabbimin izni ile.....
inşaallah o duyguyu bekleyen hepimiz hissedelim :16:

arkadaşım inşlh Rabbim nasip eder bende mucizemi bekliyorum. evet devam ediyorum şuan arı sütğ-polene ve incir. ateş ölçmeyi biliyorum denedim yumurtlama günlerinden önce yapmıyorum. bide adaçayı yağını dumuşsundur şuan onuda yapıyorum. Mevlam inşlh yaptıklarımızı vesile kılar...
inşaallah bunlar vesile olucak sana cnm sonuçta bekleme dönemindeyiz denemekten bişey kaybetmeyiz tutturursak tedavi parasını doğumda harcarız benim eşim ilk tüpbebek yaptırdığımızda bebeğimize sigorta yaptırmıştı haberim yoktu düşük olunca söyledi:14: bebeğimizn parasıda birikti ama kendisi hala yok:47:

evet canım çk güzel bir duygu Rabbimin izni ile en kısa zamanda sana ve tüm arkadaşlarımıza nasip edecek Rabbim.ç.ç.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
inşaallah cnm ben inanıyorum benim duam kabul olmasa bile günahsız bi çocuk dua ediyo bana teyzemin kızının kızı bana dua ediyomuş teyzemin bebeği olsun diyomuş :16:

canım böyle düşünmene çok ama çok sevindim, okurken gözlerim doldu , birazcık moral olabildiysek ne mutlu bize, allahın izniyle sen de kavuşacaksın meleğine hiç ama hiç merak etme oldu mu tatlım ? önce rabbime sonra doktoruna güven, şimdi tedavi aşamasında olan tüm arkadaşlarımız ve senin için dularımız , kyradan haberlerini aldım, her şeyde vardır bir hayır, işallah meleğin tedavine başlamadan kendiliğinden çıkıp gelir , dualarım seninle, sevgiyle kal canım

Back