• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlar benim bebe odumu kOpardi yine aksm 19 30da dadi dadi merkeze uctuk dr um saolsun bekledi bizi hop bendn kan basladi yine akmaya sicak sicak hemn muayne etti altan kesemiz sukur yerinfe bebisun 3cm olmus kalbide pit pit atiyor cok sevindik agladim agladim pit pit kalbini gorunce sukur rabbime fakat keseye yakin kanama bolgesi varmis 6gun hic wc haricu kalkmcm yasak eger dr dinlemezsen sonu uzucu olabilir dedi hemn yattim annemide aldik o bakucak bize lutfen dua edin esim tlfnu aliyr elumdn yarin o ise gidince yazarim yine pinarcim yaa sen beni anlrsin biseyler yaz bana

canımmmm çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın ve bebeğini korusun inşallah.. ne olur doktorun sözünden çıkma sürekli yat cnm.. progestan vardır mutlaka çok düzenli kullan..

Kizlar benim bebe odumu kOpardi yine aksm 19 30da dadi dadi merkeze uctuk dr um saolsun bekledi bizi hop bendn kan basladi yine akmaya sicak sicak hemn muayne etti altan kesemiz sukur yerinfe bebisun 3cm olmus kalbide pit pit atiyor cok sevindik agladim agladim pit pit kalbini gorunce sukur rabbime fakat keseye yakin kanama bolgesi varmis 6gun hic wc haricu kalkmcm yasak eger dr dinlemezsen sonu uzucu olabilir dedi hemn yattim annemide aldik o bakucak bize lutfen dua edin esim tlfnu aliyr elumdn yarin o ise gidince yazarim yine pinarcim yaa sen beni anlrsin biseyler yaz bana

Cok cok cok gecmis olsun, sakin moralini bozma, birçok ornek var yaşayan, her kanama dusuk demek değil. Ama cok dikkat et bence de hiç kalkma. Rabbim bebeğini sana bağışlasin, dualarımız kabul edilenlerden olsun. Olumlu duşun, bugüne kadar ne kadar faydalı olduğunu yaşayarak gördün. Olumlu düşününce yaşadıkların da olumlu oluyor. Rabbim seni de bebeğini de korusun

canımmmm çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın ve bebeğini korusun inşallah.. ne olur doktorun sözünden çıkma sürekli yat cnm.. progestan vardır mutlaka çok düzenli kullan..
T edrim insllh gecicek biraz naxli bu bebis ee oluck napalim ev cnm progestn var hergun oluck igne fitl var 3tane birde proluton dpot diye bir ignemz var hayrlisi rabbim neylerse gusel eyler dua ediyrm hepimz icin
Cok cok cok gecmis olsun, sakin moralini bozma, birçok ornek var yaşayan, her kanama dusuk demek değil. Ama cok dikkat et bence de hiç kalkma. Rabbim bebeğini sana bağışlasin, dualarımız kabul edilenlerden olsun. Olumlu duşun, bugüne kadar ne kadar faydalı olduğunu yaşayarak gördün. Olumlu düşününce yaşadıkların da olumlu oluyor. Rabbim seni de bebeğini de korusun
Evt kyr cm haklisin cok ornk var gecick insllh yatiyrdum zaten inan hic is yapmiyrm ben hep dinlnme halindEydim allhtn rabbime sukur buda gecick dua ediyrm insllh kuzum beni hic birakmasin hem kanama hem kasik agrisi olunca korktum ben halende devam ediyor aral beyde tedirgin oldu hmn gel bekliyrm ddi haln dvam ediyor bakalim sabh ne onericek dua edin lutfen rabbim kmseye yasatmasin insllh sende k d et cnm izmirde fena soguk aman salgin var hasta olma bebislerine slm soyle bizdenn onlada dua etsin kardeslerine soylesinlet benim bebeme beni korkutmasinn

canım nasılsın ihmal ettim seni ama hep akımdasın gözün aydın canım pıt pıtları duymuşsun:))
canım kanaman içinde çok dikkat et canım çok geçmiş olsun dinlen hayatım allah bebeğini sana bağışlasın kendine ve beşişe iyi bak canım öpüyorum:16::54:

inşallah senin göbüşündedir kuzucuğun inan dualarım seninle
inşaallah cnm :16:

AAaaaaaaaaa tuana cok sevindim, ayyyy allahım inşallah gerçektir, inşallah mucizen gelmiştir. Yarın kesin yaptır bak hamileyim biz de çatlarız meraktan;))) dualarım seninle Rabb'imin izniyle o müthiş haberi verirsin inşallah.
bugün kesin yaptırcam cnm hemde tüpbebek yaptırdığım hastanede :1: bende çok isterim o güzel duyguyu yaşamayı :49:senin bebişlerde büyümüş cnm maşaallah :nazar::nazar:nasıl başladımı mide bulantıları he bu arada benim bi ara çok fena başım dönmüştü 1gün boyunca iyi değildim yine 2gündür yataktayken başım aniden dönüyo tekrar geçiyo inşaallah önemli bişey değildir:37:

canımmm kar kış kıyamet git sen yine de yaaa ne olurrrr... nasıl heyecanla açtım haber gelmiştir diye.. inşallah yarın duyarızz.. bi daha idrar testi yaptırdın mı peki cnm? daha belirgin çıktı mı??
tamam cnm inşaallah bugün yaptırcam gelirkende idrar testi almayı düşünüyorum

cnm çoook geçmiş olsun bebişler hem nazlı hem korkutuyo inşaallah bu kanamalar biter de hamileliğin keyfini doya doya yaşarsın cnm :nazar:

hastanede :1: bende çok isterim o güzel duyguyu yaşamayı :49:senin bebişlerde büyümüş cnm maşaallah :nazar::nazar:nasıl başladımı mide bulantıları he bu arada benim bi ara çok fena başım dönmüştü 1gün boyunca iyi değildim yine 2gündür yataktayken başım aniden dönüyo tekrar geçiyo inşaallah önemli bişey değildir:37:

canım inşlh bebişin seninle olur. Rabbim sana mucizeni gönderri. çok merak ediyorum seni arkadaşım haberlerini bekliyorum...

canım benim keşke akşam görseydim yazını hiç giremedim ne olur korkma tabi Rabbim bilir ama kurallara uyarsan hiç birşey olmayacak Allahın izni ile kuzuna özel msj attım sana dualarım seninle ve kuzunla canımm

testten önce muayene oldum rahim biraz ince dedi gebeliğin erken dönemleriyse belli olmaz dedi kan testi istedi yaptırdım1.20çıktı yani negatif:26:
hastanede :1: bende çok isterim o güzel duyguyu yaşamayı :49:senin bebişlerde büyümüş cnm maşaallah :nazar::nazar:nasıl başladımı mide bulantıları he bu arada benim bi ara çok fena başım dönmüştü 1gün boyunca iyi değildim yine 2gündür yataktayken başım aniden dönüyo tekrar geçiyo inşaallah önemli bişey değildir:37:

canım inşlh bebişin seninle olur. Rabbim sana mucizeni gönderri. çok merak ediyorum seni arkadaşım haberlerini bekliyorum...

tuana kuzumm hadi güzel haberlerini bekliyorum Allahın izni ile

Hayırlı haberler ver inşallah...

testten önce muayene oldum rahim biraz ince dedi gebeliğin erken dönemleriyse belli olmaz dedi kan testi istedi yaptırdım1.20çıktı yani negatif:26:
tuanacım ya topiği açarken heycanla açyım inşlh hamiledir diye yazını merakla okudum:40: inşlh en kısa zamanda seninde benim ve diğer arkadaşların hayırlısıyla hamile haberlerimizi yazarız. üzülme arkadaşım. bizi heycanlandırdın ama ne yalan söyliyim:30:

tuanacım ya topiği açarken heycanla açyım inşlh hamiledir diye yazını merakla okudum:40: inşlh en kısa zamanda seninde benim ve diğer arkadaşların hayırlısıyla hamile haberlerimizi yazarız. üzülme arkadaşım. bizi heycanlandırdın ama ne yalan söyliyim:30:

testten önce muayene oldum rahim biraz ince dedi gebeliğin erken dönemleriyse belli olmaz dedi kan testi istedi yaptırdım1.20çıktı yani negatif

hayırlsı olsun arkadaşım en kısa zamanda inşlh gelicek meleklerimiz.....

ah cnm bende isterdim hamileyim diye yazmayı ama napalım mücadeleye devam demekki ama idrar testinde niye öyle çıkmıştı anlamadım hemde ilk dakkadan bide benim akıntım var şeffaf uzayan ya ö yüzden bırazcık ümidim vardı test sıfır çıksaydı tam rahatlardım :27:anlamadım ama şunu anladımki reglim yakın değil rahim ince olduğu için :44:

blowhole kürlere devam ediyon değilmi bari senden güzel haberler alayım arkadaşım :9:bu arada ateş ölçme yöntemini duydunmu cnm ateşte ölçsen ben 3.tüpbebek yaptığımda transferden sonra ateş öçltüm bir sure 36.80lerdeydi sonra 36.70ye düştü ateşim ertesi gün kanamam başlamıştı gebelik oluşunca yükseliyomuş ateş :44:

canim diger topige yazdiklarinda yerden goge kadar haklisin ama bilincli yapmadim kesinlikle canim
dun hastaneden tel.gelince heyacandan paldur kuldur yazdim,sonra ordaki arkadaslar tebrik ettiler cvp verdim derken esim geldi gerisi malum,nete girmedim ev kalabaliklasti birden....))

canim benim pazartesi randevum vardi,ugs ile baktilar rahim kalinligin cok iyi dedi ,ve kan vermemi soyledi ( daha dogrusu ben niye 3 defadir tutmuyor arastirilsin diye diretince ) gereken tesler icin bakariz dediler..
sonra 1 tane dondurulmusum vardi onun icin randevu yaptik falan... ve hatta dondurulmusum saglikli cozulmesse diye bi sonraki ilaclarinin dokumunu bile vermisti elime..)))

ve dun hastaneden aradilar hamilesiniz diye..))):46:
iste o an sevinc, gozyasi,heyacan,panik ne ararsan vardi bende
degilse sizlere haber vermezmiyim hic, helelki boyle bi mucize haberi:emir_bebek:

tekrardan ozur dilerim,heyecanima,saskinligima verin:16::16::16:

İnan çok umutlanmıştım tuana, çünkü idrar testinde 2.çizgi silik bile olsa gebelik var demektir.Elden birşey gelmiyor bu durumda , hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.Rab'bim doğal yollarla nasip etsin inşallah.

canim diger topige yazdiklarinda yerden goge kadar haklisin ama bilincli yapmadim kesinlikle canim
dun hastaneden tel.gelince heyacandan paldur kuldur yazdim,sonra ordaki arkadaslar tebrik ettiler cvp verdim derken esim geldi gerisi malum,nete girmedim ev kalabaliklasti birden....))

canim benim pazartesi randevum vardi,ugs ile baktilar rahim kalinligin cok iyi dedi ,ve kan vermemi soyledi ( daha dogrusu ben niye 3 defadir tutmuyor arastirilsin diye diretince ) gereken tesler icin bakariz dediler..
sonra 1 tane dondurulmusum vardi onun icin randevu yaptik falan... ve hatta dondurulmusum saglikli cozulmesse diye bi sonraki ilaclarinin dokumunu bile vermisti elime..)))

degilse sizlere haber vermezmiyim hic, helelki boyle bi mucize haberi:emir_bebek:

yok özür dileme ne olur olur tabi sen hamişsin şükürler olsun gerisi boş inan oğluşuna kardeş geliyo çok şükür çok çok sevindim minecim hayırlsı olsun tekrar:))

canım hayırlısı buymuş demekten başka yapacak bişey yok lütfen üzme kendini herşey güzel olacak Allahın izni ile....

aaa hamilemisin cnm çook sevindim tebrikler :16:

İnan çok umutlanmıştım tuana, çünkü idrar testinde 2.çizgi silik bile olsa gebelik var demektir.Elden birşey gelmiyor bu durumda , hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.Rab'bim doğal yollarla nasip etsin inşallah.
evet cnm çok ümitlenmedim ama testte çıkdıysa belki vardır diyodum olsun iki günde olsa mutluydum

canım hayırlısı buymuş demekten başka yapacak bişey yok lütfen üzme kendini herşey güzel olacak Allahın izni ile....
evet cnm yok üzülmedim sadece bir mucizede beni bulsun isterdim beklemek kaderimde var demekki o gelmesede ben beklerim yine

canım çok heyecanlandım ama inan her şeyde vardır bir hayır ... rabbim seana da için hayırlısıı ile tez zamanda meleğini kavuşturur işallah

Back