• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canlarim herkese mutlu huzurlu bebekli uzun yillar diliyorum ailelerinzle insallh yeni yilin ilk gunlerinde sizlere guzel hbrler verebilirim olsun diyrm olmazsada bugun yeni bir yila ilkdefa bebeklerimle giriyorumm ve mecburen ilk defa evde giriyorumm :1:Hersey gonlunuzce olsun Sevgili arkdasmz kyr yili ikz bebekle ugurluyor darisi bize bizde insallh arkdsimzdn el alarak yeni yili ikiz bebeklerle karsilariz sizleri seviyorumm iyiki varsiniz mutlu yillar:46::46:

kızlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve bebişli yıl dilerim 2011 yılının son gününde

idrar testini sabah yaptım sonra yattım hiç ümidim olmadığı için usulen

yaptım farlutal içecektim herşey usulüne uygun olsun diye sonra kahvaltıdan sonra baktım ki

mucizem lavabonun üstünde bana bakıyor allahım şok oldum inanamadim ben dondurulmuşlarla

tedavi için gün sayıyordum kızlar 2012 mucizemle geçiririm inşallah sizlerede nasip olsun

pazartesi kan testi yaptırıcam emin olmak için sizleri kucak dolusu öpüyorum

kızlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve bebişli yıl dilerim 2011 yılının son gününde

yaptım farlutal içecektim herşey usulüne uygun olsun diye sonra kahvaltıdan sonra baktım ki

mucizem lavabonun üstünde bana bakıyor allahım şok oldum inanamadim ben dondurulmuşlarla

tedavi için gün sayıyordum kızlar 2012 mucizemle geçiririm inşallah sizlerede nasip olsun

canımmmm tam bir yıl yeni yıl süprizi olmuş.. inşallah pazartesi günü kan testinde pozitif çıkar.. bugün yaptırsaydın keşke.. şimdiden hayırlı olsunnnnn

Canlarim herkese mutlu huzurlu bebekli uzun yillar diliyorum ailelerinzle insallh yeni yilin ilk gunlerinde sizlere guzel hbrler verebilirim olsun diyrm olmazsada bugun yeni bir yila ilkdefa bebeklerimle giriyorumm ve mecburen ilk defa evde giriyorumm :1:Hersey gonlunuzce olsun Sevgili arkdasmz kyr yili ikz bebekle ugurluyor darisi bize bizde insallh arkdsimzdn el alarak yeni yili ikiz bebeklerle karsilariz sizleri seviyorumm iyiki varsiniz mutlu yillar:46::46:

inş. cnm bende 2012 den çok umutluyum umarım yavrularımız 2012 de gelsinler

Cnm ne guzel bir mucize bu merkez mucize insallh rabbm kucaginada almayi nasip etsin mutlu yillar

her adımı beraber attık bu yolda.. desteklerimiz hiç bitmedi, umutlarımız hiç tükenmedi.. dilerim ki 2012 yılında bu birlik devam eder ve herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur..

amiiiiinnnnnn canım inşallah, önemli olan birbirimizi anlamak ve destek olmak zaten bizi bizden başkası anlayamaz insanın başına gelince anlıyor herşeyi mevlam aratmadan nasip etsin bebişlerimizi inşllah cümlemize

inşllah olumulu sonuç alırsın senin adına sevindim rabim kimseye aratmadan nasip etsin

Harika bir haber bu inşallah kan testi ile de onaylarsın. Mutlu bebekli yıllar ;)))

canımmmm tam bir yıl yeni yıl süprizi olmuş.. inşallah pazartesi günü kan testinde pozitif çıkar.. bugün yaptırsaydın keşke.. şimdiden hayırlı olsunnnnn

Cnm ne guzel bir mucize bu merkez mucize insallh rabbm kucaginada almayi nasip etsin mutlu yillar

inşllah olumulu sonuç alırsın senin adına sevindim rabim kimseye aratmadan nasip etsin

Harika bir haber bu inşallah kan testi ile de onaylarsın. Mutlu bebekli yıllar ;)))

sağolun kızlar çok teşekkür ederim allah hepizin yanında olsun

slm kızlar. bugün transferimin 8. günü. son 3 gündür karnımda bir ağrı var. önce adet belirtisi gibiydi ama şu anda farklı. karnımın altında kasıklarıma doğru şiddetli bir sancı var. nefes alırken bile daralıyorum nefes alamayacakmışım gibi geliyor. bunları yaşayanlar oldumu aranızda?

harika canım ya, yeniyıl hediyesi diye buna derim ben işallah kan testi ile de onaylarsın bebeiğinin varlığını,şimdiden tebrik ederim

Canlarım, yol arkadaşlarım, hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
İyi ki varsınız, bana bu yolda güç oldunuz, destek oldunuz, yoldaş oldunuz, Allahım sizlerin de gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah...
Bu senenin son aylarını sizlerle birlikte geçirdik, zaman geldi ağladık, zaman geldi hep beraber sevindik, sevinç çığlıkları attık.
Tüm acıları beraber yaşadık, tüm sevinçleri beraber paylaştık.
Yürekten diliyorum bu yıl hepimizi biricik evlatlarımıza kavuştursun...
2012 yılı hepimizin gönlünce geçsin...
Yeniyılınız Kutlu Olsun...

amin arkadaşım inşlh yeni yıl hepimize hayırlı olur ve gömlüzdekilere kavuşuruz inşlh.

seninde yeni yılın kutu olsun arkadaşım. inşlh hayırlı haberlerini yazarsın yeni yılda.:49::49:

günler geçmek bilmiyorrrr daha bebişimi görmeme bir hafta var acaba bi kese varmı diye düşünmek çok can sıkıcı öyleki dayanamayıp bugün bi test daha yaptırdık degerimiz 1927.5 çıktı bi gönlümce hamişim diyemiyoum artık ayın 9 gelsin bir an önceeeee.......en kurtlu dönem sanırım şu zamanlarmış allah yardımcımız olsun..

inşallah hayırlı olur transferin sağlıkla tutunur bebişler annelerıne inşallah pozitif sonuç alırsın çok sevindim senin adına, bende beklemedeyim galiba ocak sonu gibi başlıyacagım boş gebeligin sorunu hala devam ediyo çunku

amin canım.inşallah hepimize hayırlı olur bu yeni yıl...bu hafta adet olunca gideceğim osman hocayla görşmeye.şansımı deneyip çift embriyo transferi isteyeceğim:):)umarım çözülürken bir sorun çıkmaz.ayın 20 si gibi transferim olur sanırım.ilkinden daha heyecanlıyım.daha çok korkuyorum...sen de mi dondurulmuşlar olacak tedavin....

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm :49: :49: haftay kalp atışlarını duyacağım kanamama bölgesi

varmış korkuyorum ama çok mutluyum dua edin bana allah hepimize yardım etsin

4 yıldır bekliyorum mucize gibi geldi hep benimle kalsın bebeğim

pınar senin gibi benimkide yaramaz olucak kanamalarım var dr progestan ilaç verdi

sen ne tavsiye edersin sağol canım

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm :49: :49: haftay kalp atışlarını duyacağım kanamama bölgesi

varmış korkuyorum ama çok mutluyum dua edin bana allah hepimize yardım etsin

4 yıldır bekliyorum mucize gibi geldi hep benimle kalsın bebeğim

pınar senin gibi benimkide yaramaz olucak kanamalarım var dr progestan ilaç verdi

sen ne tavsiye edersin sağol canım

Gozunaydin cnm cok sevindim, Rabbim sonuna kadar saglikla nasip etsin. Dinlen bence, yat mümkün oldukça, madem kanama alanı varmış yorma sakin kendini. Ahhh kuzuna saril sıkı sıkı uzan bol bil keyif yap. İyi duşun bak bu konuşa pinar cok iyi bir örnek, hep olumlu düşündü, kanamaları cok oldu ama o hiç pes etmedi, bebeğim Rabb'ime emanet dedi, cok şükür allahım nazarlardan korusun neredeyse 3ayi bitirdi bebisi... Sen de olumlu duşun hep cnm... Tekrar gozunaydin

Back