canım benim bu kadar merak ettirme kendini. biz iyiyiz şükürler olsun kanama az az devam bunada şükür kuzum iyi olsunda gerisi boş. sen neler yaptın test sonuçların iyiydi ama bi doktorla daha görüşecektin sanırımbi süredir pc bozulduğu için giremiyorum topiğe fırsat bulmuşken yazayım dedim PINARCIM tam okuyamadım geçmişi ama senin msjnı buldum gördüm tatlım herşey yolunda sanırım rabbimin izniyle çooook öptüm sizi kuzucuğunla Allaha emanet olun :)
TUANA canım dualarımdasın sen ve tüm arkadaşlarım dilerim mucizelerimiz kısa zamanda gelir :)
KYR umarım iyisindir sağlıklı bir hamişlik yaşıyorsundur :)
pozitif alan arkadaşlara tebrikler sorunsuz hamilelikler diliyorum :)
negatif alanlara sabırlar diliyorum dilerim rabbim tedavisiz göndersiz meleklerimizi ,, ve bir hikaye yazıyorum hepimize umut olması dileğiyle
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
... Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek...
bi süredir pc bozulduğu için giremiyorum topiğe fırsat bulmuşken yazayım dedim PINARCIM tam okuyamadım geçmişi ama senin msjnı buldum gördüm tatlım herşey yolunda sanırım rabbimin izniyle çooook öptüm sizi kuzucuğunla Allaha emanet olun :)
TUANA canım dualarımdasın sen ve tüm arkadaşlarım dilerim mucizelerimiz kısa zamanda gelir :)
negatif alanlara sabırlar diliyorum dilerim rabbim tedavisiz göndersiz meleklerimizi ,, ve bir hikaye yazıyorum hepimize umut olması dileğiyle
Ama bilmezsin ki
sagol cnm bugün adetimin 4. ğünüydü 10 gün sonra başlıyım o zaman ben kurtulayım şu kistten ya kaç aydır gitmek bilmedi.
yok cnm çikolata kisti değil normal yumurtalık kisti.ben temmuz ayında 2. tüp bebek denememi yaptırmıştım 4 agustos test tarihimdi negatif sonuçtan 2ğün sonra adetim başladı adet bitiminde dra kntrole gittim 6 tane yumurtam vardı belki olur kendiliğinden diye bekledik ama olmadı tabi.sonraki ay tekrar 3. deneme için kntrole gittim 2tane kistim oluşmuştu dr kendiliğinden gitmesini bekleyelim dedi 2 ay öyle bekledik gitmedi kasım ayında trisequens diye bir hap verdi onu kullandım hap bitiminde 3 deneme başlaıcaktık ama hap bitmeden adet oldum.hadi 1 adet daha bekleyelim dedi bu ay ki adetimde dün dr gittim kistin biri ğitmiş biri öylece duruyor çok inatçı çıktı.dogum kntrol hapı kullansak geçicek ama dogum kntrol hapı bana ii gelmiyor yumurta kalitemi düşüyor.ay şaşırdım kaldım iice. bu ay sogan kürünü deneyim bari tadı çok kötü olucak sanırım ama nelere katlandık bunada katlancaz artık dimi:)
Hikaye süper, tam da bizi, insanları anlatıyor... Ağzına sağlık...bi süredir pc bozulduğu için giremiyorum topiğe fırsat bulmuşken yazayım dedim PINARCIM tam okuyamadım geçmişi ama senin msjnı buldum gördüm tatlım herşey yolunda sanırım rabbimin izniyle çooook öptüm sizi kuzucuğunla Allaha emanet olun :)
Ama bilmezsin ki
merhaba,ben de aynı şekilde 3.denemeye başlamak üzere dra gittim fakat benim yumurtalıklarımda da 2 tane kist çıktı.şimdi dkh kullanıyorum,dkh ile birlikte ben de soğan suyu içmeye başlamıştım ama geçenlerde drumuzun yanına gitmiştik,cevabını bildiğim halde yine de içim rahat etmedi sordum soğan suyunu,cevabı beklediğim gibi içmeydi.ama çok güzel bir açıklama yaptı.soğanı normal yemeklerindeki gibi ye ama şu an bu kadar yoğun bir şekilde içince vücudunun nasıl yanıt vereceğini bilmiyorsun dedi, birçok kişide aksine kist yaptığı da söyleniyor dedi.vücudunda nasıl bir reaksiyon yapacak ki bu kisti eritecek bilmiyoruz dedi ve daha bir sürü açıklama yaptı gerçekten çok doğruydu söyledikleri,halbuki ne derse desin ben yine içerim ama yinde de bir sorayım demiştim.tabi sen bilirsin, çok faydasını gördük diyenler de var.
tüplerde ne sorun var cnm ikisindedemi var bendede pko yumurta ilaçsız büyümüyo benim inşaallah tedaviye başlasakta bebeğimize kavuşacağımız yer olur baştan beri böyle dua ettim ama bunları yaşamak varmış ben başka merkez istemiştim ama biyandan diyorum nasibimizde daha kavuşmak yokmuş heralde başka yerde olsa negatif olurdu :44:inşaallah kaplıcalar iyi gelir yumurtlama zamanına denk getir cnm bakarsın bebiş karnında dönersin kaplıcalardancnm bence sıralı dene. yapacağın şeyleri aynı anda yapma. ben şuan bitkisel şeylere (doğal yöntemler) denemk istiyorum. bal-çörek-tarçın karışım bitti, hergün düzenli kuru incir yiyorum aç karnına,fındık-ceviz- karışık kuru yemiş, ayrıca keçi boynuzu pekmezi aldım içine polen karıştırıp sabah akşam eşimle birlikte yemeyi planlıyorum henüz (polen almadım da)hı bide önümüzdeki ay kaplıcalara gitmek istiyoruz hem tatil hemde şifa için benim tüplerde sorun var şükür eşimde problem yok. benimde merkezimde 9 tane dondurulmuşlarım var ama açıkçası aynı yerde ve dond.ile yapmak istemiyorum bir yerlede sorun olduğunu düşünüyorum tabiki taktir Rabbim o istemediği sürece olmaz ama ben elimden geleni yapmak istiyorum. hayırlısı artık arkadaşım inşlh herşey iyi olur bol bol dua edelim....
cnm teşekkürler duaya çok ihtiyacımız var sende benim dualarımdasın hikayende çok güzel fırıncı sıcak ekmeği bize vericek değilmi ama ben çok acıktım şu ekmeği alabilsek biran öncebi süredir pc bozulduğu için giremiyorum topiğe fırsat bulmuşken yazayım dedim PINARCIM tam okuyamadım geçmişi ama senin msjnı buldum gördüm tatlım herşey yolunda sanırım rabbimin izniyle çooook öptüm sizi kuzucuğunla Allaha emanet olun :)
Ama bilmezsin ki
tüplerde ne sorun var cnm ikisindedemi var bendede pko yumurta ilaçsız büyümüyo benim inşaallah tedaviye başlasakta bebeğimize kavuşacağımız yer olur baştan beri böyle dua ettim ama bunları yaşamak varmış ben başka merkez istemiştim ama biyandan diyorum nasibimizde daha kavuşmak yokmuş heralde başka yerde olsa negatif olurdu :44:inşaallah kaplıcalar iyi gelir yumurtlama zamanına denk getir cnm bakarsın bebiş karnında dönersin kaplıcalardan
cnm beni bir tüpüm kapalı biri açıkmış .inşllah tatlım inşlh Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize.umarım yarar kaplıcalar hem tatil hem şifa bakalım
kızlaaarrr çok mutluyummm.cgh genetik sonuçlarım gelmiş.6 taneden 3 ü iyi 1 tanesi kötü birinin araştırması da devam ediyormuş.bir haftaya kadar başlıyorum transfer çalışmalarına:):)geç oldu ama sonuç iyi çıktı umarım rabbim tamamına erdirir.
slm arkadşlarım nasılsınz ben uzun zamandr yazmadım size ö dilerim hepiniz den tek tekkyr seni m ediyorum nasılsın nasıl gidiyor ikizlere hamilelik bana lütfen dua edin busefer hiç olmadıgım kadar pozitifim ama tuhaf bugun sanki farklı ağrım var ağzıma almak istemiyorum ama adet sancısı gibi geldi bana 7 gun var daha ama ben 2 gün önce test yaptırıcm 5 gun kaldı sayılır kyr varya hep senın sözler geliyr aklıma ve heran pozitif olmaya çalışıyrm 2 kere dün bir iki çekip sigarayı attım hemen hiç içmemiştim 4gun boyunca ama dun acayp cnm istedi kasmıcm dedim bu sefer kendimi hemen yaktım söndurdm bebeklerime dedim duymadınz görmedinz bilmiyrsunuz annecm siz şimdi uyuyun anne keyif yapsın komik bir haldeyim yani anlıyacağınızz işte böyle zaman biraz zor geçiyor gibi benim için
cnm inşaallah açık tüp tarafından yumurtlarsın inşaallah en kısa zamanda alırız senden müjdeyi cnmtüplerde ne sorun var cnm ikisindedemi var bendede pko yumurta ilaçsız büyümüyo benim inşaallah tedaviye başlasakta bebeğimize kavuşacağımız yer olur baştan beri böyle dua ettim ama bunları yaşamak varmış ben başka merkez istemiştim ama biyandan diyorum nasibimizde daha kavuşmak yokmuş heralde başka yerde olsa negatif olurdu :44:inşaallah kaplıcalar iyi gelir yumurtlama zamanına denk getir cnm bakarsın bebiş karnında dönersin kaplıcalardan
cnm beni bir tüpüm kapalı biri açıkmış .inşllah tatlım inşlh Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize.umarım yarar kaplıcalar hem tatil hem şifa bakalım
cnmm çok sevindim bukadar beklediğine değecek inşaallah benimde negatif olunca doktor embriyolarda genetik araştırma yapılcakmış ama 1günde çıkar dedi sonuçlar senin embriyolara uygulanan yöntemden farklımı acaba ?kızlaaarrr çok mutluyummm.cgh genetik sonuçlarım gelmiş.6 taneden 3 ü iyi 1 tanesi kötü birinin araştırması da devam ediyormuş.bir haftaya kadar başlıyorum transfer çalışmalarına:):)geç oldu ama sonuç iyi çıktı umarım rabbim tamamına erdirir.
cnm inşaallah bu sefer alıcaksın müjdeyi hadi az kalmış sonucu almaya sigara konusundada maşallah diyorum içmemişsin okadardan bişey olmaz heralde sen bebişlerin için en iyi olanı bilirsin onları üzmezsinslm arkadşlarım nasılsınz ben uzun zamandr yazmadım size ö dilerim hepiniz den tek tekkyr seni m ediyorum nasılsın nasıl gidiyor ikizlere hamilelik bana lütfen dua edin busefer hiç olmadıgım kadar pozitifim ama tuhaf bugun sanki farklı ağrım var ağzıma almak istemiyorum ama adet sancısı gibi geldi bana 7 gun var daha ama ben 2 gün önce test yaptırıcm 5 gun kaldı sayılır kyr varya hep senın sözler geliyr aklıma ve heran pozitif olmaya çalışıyrm 2 kere dün bir iki çekip sigarayı attım hemen hiç içmemiştim 4gun boyunca ama dun acayp cnm istedi kasmıcm dedim bu sefer kendimi hemen yaktım söndurdm bebeklerime dedim duymadınz görmedinz bilmiyrsunuz annecm siz şimdi uyuyun anne keyif yapsın komik bir haldeyim yani anlıyacağınızz işte böyle zaman biraz zor geçiyor gibi benim için
cnmm çok sevindim bukadar beklediğine değecek inşaallah benimde negatif olunca doktor embriyolarda genetik araştırma yapılcakmış ama 1günde çıkar dedi sonuçlar senin embriyolara uygulanan yöntemden farklımı acaba ?
Cnmmm naber? Artık seni de listemize ekleyelim dimi ama? Başlıyorsun bir daha ki ay inşallah. Sormuşsun Ahmet Beye soğan kürünü, ahhh benim cnm doktorcum nasıl da açıklamış:))
cnm inşaallah açık tüp tarafından yumurtlarsın inşaallah en kısa zamanda alırız senden müjdeyi cnm
cnmm çok sevindim bukadar beklediğine değecek inşaallah benimde negatif olunca doktor embriyolarda genetik araştırma yapılcakmış ama 1günde çıkar dedi sonuçlar senin embriyolara uygulanan yöntemden farklımı acaba ?
cnm inşaallah bu sefer alıcaksın müjdeyi hadi az kalmış sonucu almaya sigara konusundada maşallah diyorum içmemişsin okadardan bişey olmaz heralde sen bebişlerin için en iyi olanı bilirsin onları üzmezsin
cnm t ederim ben de diyrm bukadar dn bişiy olmaz transfr sonrası 4 gun elime almadım inşallah bu sefer olucak diyrm arada bugun hafif adte belrtilerim başladı gibi ağrım var tam bu iççamaşır hizasında karnımın altın da oh ohhh diyrm belki adet belrtisi bebek belrtisidir durum wahim hal aldı
cnm ücret nekadar tuttu bide tam kaç ay beklemiş oldun ?o farklı bi yöntemmiş canım.bütün genlere bakılıyor benim yaptırdığımda.
cnm az daha sabır tedavine olumlu başladın olumlu sonuçlanır inşaallah ağrılar bebeğe işarettir inşaallah yatıyomusun devamlı nasıl geçiyo günler cnm :44:cnm t ederim ben de diyrm bukadar dn bişiy olmaz transfr sonrası 4 gun elime almadım inşallah bu sefer olucak diyrm arada bugun hafif adte belrtilerim başladı gibi ağrım var tam bu iççamaşır hizasında karnımın altın da oh ohhh diyrm belki adet belrtisi bebek belrtisidir durum wahim hal aldı
cnm ücret nekadar tuttu bide tam kaç ay beklemiş oldun ?
cnm ben 4negatifi alınca doktorum sağlıklı embriyo kesinlikle tutunurdu sende tek seçenek kalıyo dedi genetik testi önerdi daha bişey yaptırmadık 1.500le 3.500arasıymış fiat galiba ayrıntılı konuşamadık şuan düşünmüyoruz diye seninde baya tutmuş cnm ama devamlı deneyip boşuna ümitlenmekten iyidir neparalar harcadık bazen eşimle dalga geçiyoruz bizim bebek acayip paracı olcak diye daha gelmeden birsürü para harcattı diye11.000 tl ye mal oldu bana.bu gün tam 100. gün oldu.seninki ne kadar tuttu..yani test için ayriyetten 3.500 kadar para verdik.o da indirimli hali.ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?