2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bi süredir pc bozulduğu için giremiyorum topiğe fırsat bulmuşken yazayım dedim PINARCIM tam okuyamadım geçmişi ama senin msjnı buldum gördüm tatlım herşey yolunda sanırım rabbimin izniyle çooook öptüm sizi kuzucuğunla Allaha emanet olun :)
TUANA canım dualarımdasın sen ve tüm arkadaşlarım dilerim mucizelerimiz kısa zamanda gelir :)
KYR umarım iyisindir sağlıklı bir hamişlik yaşıyorsundur :)
pozitif alan arkadaşlara tebrikler sorunsuz hamilelikler diliyorum :)
negatif alanlara sabırlar diliyorum dilerim rabbim tedavisiz göndersiz meleklerimizi ,, ve bir hikaye yazıyorum hepimize umut olması dileğiyle

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
... Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek...

canım benim bu kadar merak ettirme kendini. biz iyiyiz şükürler olsun kanama az az devam bunada şükür kuzum iyi olsunda gerisi boş. sen neler yaptın test sonuçların iyiydi ama bi doktorla daha görüşecektin sanırım
hikayeye bayıldım.Rabbim hepinize nasip etsin inş...

hikayene bayıldım çok beğendim arkadaşım.evet biz insanoğlu sabırsız sonucumuzu örmeden peşinhüküm veriyoruz.Aslında Rabbim bizim için belkide çoook güzel şeyler yazdı ama engeller karşısında hemen üzülüp kahroluyoruz. yeterki biz Rabbimize samimiyetle yaklaşalım....

merhaba,ben de aynı şekilde 3.denemeye başlamak üzere dra gittim fakat benim yumurtalıklarımda da 2 tane kist çıktı.şimdi dkh kullanıyorum,dkh ile birlikte ben de soğan suyu içmeye başlamıştım ama geçenlerde drumuzun yanına gitmiştik,cevabını bildiğim halde yine de içim rahat etmedi sordum soğan suyunu,cevabı beklediğim gibi içmeydi.ama çok güzel bir açıklama yaptı.soğanı normal yemeklerindeki gibi ye ama şu an bu kadar yoğun bir şekilde içince vücudunun nasıl yanıt vereceğini bilmiyorsun dedi, birçok kişide aksine kist yaptığı da söyleniyor dedi.vücudunda nasıl bir reaksiyon yapacak ki bu kisti eritecek bilmiyoruz dedi ve daha bir sürü açıklama yaptı gerçekten çok doğruydu söyledikleri,halbuki ne derse desin ben yine içerim ama yinde de bir sorayım demiştim.tabi sen bilirsin, çok faydasını gördük diyenler de var.

Hikaye süper, tam da bizi, insanları anlatıyor... Ağzına sağlık...
Biz iyiyiz cnm şükürler olsun, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlık aşaması? Doktorunla görüştün mü?

Cnmmm naber? Artık seni de listemize ekleyelim dimi ama? Başlıyorsun bir daha ki ay inşallah. Sormuşsun Ahmet Beye soğan kürünü, ahhh benim cnm doktorcum nasıl da açıklamış:))

tüplerde ne sorun var cnm ikisindedemi var bendede pko yumurta ilaçsız büyümüyo benim inşaallah tedaviye başlasakta bebeğimize kavuşacağımız yer olur baştan beri böyle dua ettim ama bunları yaşamak varmış ben başka merkez istemiştim ama biyandan diyorum nasibimizde daha kavuşmak yokmuş heralde başka yerde olsa negatif olurdu :44:inşaallah kaplıcalar iyi gelir yumurtlama zamanına denk getir cnm bakarsın bebiş karnında dönersin kaplıcalardan

cnm teşekkürler duaya çok ihtiyacımız var sende benim dualarımdasın hikayende çok güzel fırıncı sıcak ekmeği bize vericek değilmi ama ben çok acıktım şu ekmeği alabilsek biran önce

kızlaaarrr çok mutluyummm.cgh genetik sonuçlarım gelmiş.6 taneden 3 ü iyi 1 tanesi kötü birinin araştırması da devam ediyormuş.bir haftaya kadar başlıyorum transfer çalışmalarına:):)geç oldu ama sonuç iyi çıktı umarım rabbim tamamına erdirir.

slm arkadşlarım nasılsınz ben uzun zamandr yazmadım size ö dilerim hepiniz den tek tek kyr seni m ediyorum nasılsın nasıl gidiyor ikizlere hamilelik bana lütfen dua edin busefer hiç olmadıgım kadar pozitifim ama tuhaf bugun sanki farklı ağrım var ağzıma almak istemiyorum ama adet sancısı gibi geldi bana 7 gun var daha ama ben 2 gün önce test yaptırıcm 5 gun kaldı sayılır kyr varya hep senın sözler geliyr aklıma ve heran pozitif olmaya çalışıyrm 2 kere dün bir iki çekip sigarayı attım hemen hiç içmemiştim 4gun boyunca ama dun acayp cnm istedi kasmıcm dedim bu sefer kendimi hemen yaktım söndurdm bebeklerime dedim duymadınz görmedinz bilmiyrsunuz annecm siz şimdi uyuyun anne keyif yapsın komik bir haldeyim yani anlıyacağınızz işte böyle zaman biraz zor geçiyor gibi benim için

hadi g aydın inşallah bu son olur hepimz için rabbim hayrlı evlat versin hepimize

hayırlısı olsun canım umarım iyiye işarettir ağrıların.ben de uzun zamandır giremiyorum.bu gün iyi haberi alınca hemen yazdım...inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat verir

o farklı bi yöntemmiş canım.bütün genlere bakılıyor benim yaptırdığımda.

Son düzenleme:
Cnmmm naber? Artık seni de listemize ekleyelim dimi ama? Başlıyorsun bir daha ki ay inşallah. Sormuşsun Ahmet Beye soğan kürünü, ahhh benim cnm doktorcum nasıl da açıklamış:))

iyiyim, sen nasıl bebişlerle?
ben de listede olmak istiyorm ama şu tedavi kesinleşsin iğnelere başlayalım öyle isteyecektim eklemenizi(bizim durumları biliyorsun),inşallah dediğin gibi Rabbimimn izniyle önümüzdeki ay başlarız,ben de çok istiyorum başlamayı ama Rabbimin takdiri diyorum artık.ama madem sen de söyledin,tabii ki listede olmak isterim,sen biliyorsun zaten herşeyi ekleyebilirsin.
dayanamadım, sordum bizim tontiş canım doktorumuza,kızım kızım diye diye açıkladı detaylı bir şekilde.ama kızdı biraz bu soğan suyu işine...

o farklı bi yöntemmiş canım.bütün genlere bakılıyor benim yaptırdığımda.
cnm ücret nekadar tuttu bide tam kaç ay beklemiş oldun ?

11.000 tl ye mal oldu bana.bu gün tam 100. gün oldu.seninki ne kadar tuttu..yani test için ayriyetten 3.500 kadar para verdik.o da indirimli hali.ile
cnm ben 4negatifi alınca doktorum sağlıklı embriyo kesinlikle tutunurdu sende tek seçenek kalıyo dedi genetik testi önerdi daha bişey yaptırmadık 1.500le 3.500arasıymış fiat galiba ayrıntılı konuşamadık şuan düşünmüyoruz diye seninde baya tutmuş cnm ama devamlı deneyip boşuna ümitlenmekten iyidir neparalar harcadık bazen eşimle dalga geçiyoruz bizim bebek acayip paracı olcak diye daha gelmeden birsürü para harcattı diye inşaallah senin güzel haberlerini alırım umut olursun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…