• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm özel msj kutun dolmuş, dün yazdıgım msj sana ulaşmadı bı bak ıstersen ...
çok öptüm kib

arlkadaşlarr şu soğan kürünü nasıl yapcaz anlatır mısınız kaç tane soğanı kaç dakika kaynatıp ne kadarını içicez

canım benim bu kadar merak ettirme kendini. biz iyiyiz şükürler olsun kanama az az devam bunada şükür kuzum iyi olsunda gerisi boş. sen neler yaptın test sonuçların iyiydi ama bi doktorla daha görüşecektin sanırım
hikayeye bayıldım.Rabbim hepinize nasip etsin inş...
canım hep aklımdasınız dualarımdasnız pc sorunlu olduğu için giremiyorum pek umarım en kısa zamanda geçicek o kanamaların ekmeğin en tazesi en özenlisi geliyor ya ona işarettr eminim o küçük kanamalar :) dr la görüştüm tekrar teste gerek yok dedi istersen hemen başlarız tedavine dedi ama benim dondurulmuşum yok yüksek doz ilaç kullandığım için biraz dinledrmeyi düşünüyorum vücudmu ağustos veya eylül gibi düşünüyorum ama nasip yinede öpüyorum o tazecik kuzuyuda güzel annesinide :nazar: Allaha emanetsiniz
hikayene bayıldım çok beğendim arkadaşım.evet biz insanoğlu sabırsız sonucumuzu örmeden peşinhüküm veriyoruz.Aslında Rabbim bizim için belkide çoook güzel şeyler yazdı ama engeller karşısında hemen üzülüp kahroluyoruz. yeterki biz Rabbimize samimiyetle yaklaşalım....
evet canım rabbimiz dualrımızı yakarışlarımızı çok beğendi inşllah bize meleklerin en güzelini yollayacak öyle ümit ediyorum..
Hikaye süper, tam da bizi, insanları anlatıyor... Ağzına sağlık...
Biz iyiyiz cnm şükürler olsun, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlık aşaması? Doktorunla görüştün mü?
bende iyiyim canım beklemedeyim yukarıda pınarcığıma yazdğım gibi durum bak sen taze ekmeğini 2 tane olarak aldın maşallah :nazar: :) bu arada sizinde iyi olmanıza sevindim allaha emanet olun öpüyorum üçünüzüde :))
cnm teşekkürler duaya çok ihtiyacımız var sende benim dualarımdasın hikayende çok güzel fırıncı sıcak ekmeği bize vericek değilmi ama ben çok acıktım şu ekmeği alabilsek biran önce:emir_bebek::1:

canım benim vericek tabi vermez olurmu bak sıradaki arkadaşlarımız aldılar ekmeklerini onlarda bekledi sabretti dua etti aldılar mükafatlarını ,, bize en güzel örnekler beklemedeyiz biz şimdi dualarımız yalvarışlarımız rabbimin hoşuna gitti biraz daha bekletiyor bizleri inanıyorumki sıramız gelince hepimize verecek dilerim en kısa zamanda bizlerede verir yüce rabbim..herkese sevgiler

kızlaaarrr çok mutluyummm.cgh genetik sonuçlarım gelmiş.6 taneden 3 ü iyi 1 tanesi kötü birinin araştırması da devam ediyormuş.bir haftaya kadar başlıyorum transfer çalışmalarına:):)geç oldu ama sonuç iyi çıktı umarım rabbim tamamına erdirir.

inşallah hayırlı olur transferin sağlıkla tutunur bebişler annelerıne inşallah pozitif sonuç alırsın çok sevindim senin adına, bende beklemedeyim galiba ocak sonu gibi başlıyacagım boş gebeligin sorunu hala devam ediyo çunku

canım benim vericek tabi vermez olurmu bak sıradaki arkadaşlarımız aldılar ekmeklerini onlarda bekledi sabretti dua etti aldılar mükafatlarını ,, bize en güzel örnekler beklemedeyiz biz şimdi dualarımız yalvarışlarımız rabbimin hoşuna gitti biraz daha bekletiyor bizleri inanıyorumki sıramız gelince hepimize verecek dilerim en kısa zamanda bizlerede verir yüce rabbim..herkese sevgiler
inşaallah cnm o günü sabırsızlıkla bekliyorum sabrım kalmadı ama mecburen sabrediyoruz bebeğime ulaşmaya çalıştıkça olmuyo gelmiyo bize inşaallah o güne çok az kalmıştır

inşallah hayırlı olur transferin sağlıkla tutunur bebişler annelerıne inşallah pozitif sonuç alırsın çok sevindim senin adına, bende beklemedeyim galiba ocak sonu gibi başlıyacagım boş gebeligin sorunu hala devam ediyo çunku
cnm tekrar geçmiş olsun sorunu devam ediyo derken kanamanmı var kürtaj oldunmu ?inşaallah bizimde gelicek bebeklerimiz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhaba uzun süredir sesizce sizi takip ediyorum negatif

sonuctan sonra adetim gecikti tedaviden sonra adet düznsizliği

oluyor mu lekelenmelerim var

arlkadaşlarr şu soğan kürünü nasıl yapcaz anlatır mısınız kaç tane soğanı kaç dakika kaynatıp ne kadarını içicez

canım sabah akşam taze hazırlayacaksın kürü, 1 adet soğanı ( sarı soğan olacak) soyup 4' e bölüp 1,5 bardak damacana suyunda ağzı kapalı 5 dakika kaynatıp ılık olarak içeceksin .... rabbim şifalar versin canım

çok saolun coming ve cloudly adet bitiminden 7gün sonra içmeye başlıycam değil mi
dr 'um tüp bebekde çikolata kisti olmasının olumsuz etkilemediğini söyledi ama yinede ben taktım kafayı sanki kistin yüzünden olmamış gibi geliyor inşallah yok olur...inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz eşimle hala şubatta gidelim diye mücadele veriyorum oda vucudun hazır değil diyor hala değişimler varmış uzman yaa :))

rüzgarm benim tüp bebek yaptırdığım zaman test günüm den bir gün önce hasta oldum yani tam adet günüm de hasta olmuştum ama bu ay 6gün gecikti adetim...endişelenme gecikme oluyor...

cnm tekrar geçmiş olsun sorunu devam ediyo derken kanamanmı var kürtaj oldunmu ?inşaallah bizimde gelicek bebeklerimiz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

evet canım hala kanamam var boş gebelikti kese kendilinden düştü hala lekelenmem devam ediyor bugun 39uncu günüm duşreken parca filan kalmamış tahliler de temiz çıktı ultras.dada bişey gozukmedı güya bende aralık adetiyle denicektim hemen oyle konuşmuştuk doktorla rahim gebeli kabul etmişken deneyelim üstüne demiştik ama bu durumda olmadı artık duzene girdigi zaman başlarım tedaviye hayırlı versın de allahım ha bu ay ha öbür ay fark etmez SABIR BİZLERİN EN BÜYÜK İLACIDIR.....

Yeni yılınızı en içten dilleklerimle kutlar, hamillelere sağlıkla bebeklerini kucaklarınıza almanız dilğimle ve ben ,benimgibi gebe kalmayı bekleyenlerede hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin mevlam, tüm müslüman alemine önce sağlık huzur mutluluk getirmesi dileğimle

cnm tekrar geçmiş olsun sorunu devam ediyo derken kanamanmı var kürtaj oldunmu ?inşaallah bizimde gelicek bebeklerimiz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım hala kanamam var boş gebelikti kese kendilinden düştü hala lekelenmem devam ediyor bugun 39uncu günüm duşreken parca filan kalmamış tahliler de temiz çıktı ultras.dada bişey gozukmedı güya bende aralık adetiyle denicektim hemen oyle konuşmuştuk doktorla rahim gebeli kabul etmişken deneyelim üstüne demiştik ama bu durumda olmadı artık duzene girdigi zaman başlarım tedaviye hayırlı versın de allahım ha bu ay ha öbür ay fark etmez SABIR BİZLERİN EN BÜYÜK İLACIDIR.....[/QUOTE]cnm düşük yaptın ama lekelenmen varsa az daha sabretmen gerekiyo demekki parçada kalmadıysa sorun yoktur bide şanslısın bence kürtaja gerek kalmamış benim düşük yaparken ağrım olmamıştı düşükten sonra ağrım olmuştu sonuçta rahimde öğrendi hamileliği bence buseferki tedavinde gelicek bebeğin cnm 2012bizim bebeklerimizin geldiği yıldır inşaallah :31::49:

Yeni yılınızı en içten dilleklerimle kutlar, hamillelere sağlıkla bebeklerini kucaklarınıza almanız dilğimle ve ben ,benimgibi gebe kalmayı bekleyenlerede hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin mevlam, tüm müslüman alemine önce sağlık huzur mutluluk getirmesi dileğimle
seninkide kutlu olsun cnm yeni yıl yeni umutlar yeni mücadeleler dün bi arkadaş faceden bişey paylaşmış karışık harfler var altında ilk gördüğünüz 3kelime 2012de sizin oldun yazıyodu ben bakınca ilk para mucize ve umut çıktı çok hoşuma gitti :1::10:

Canlarım, yol arkadaşlarım, hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
İyi ki varsınız, bana bu yolda güç oldunuz, destek oldunuz, yoldaş oldunuz, Allahım sizlerin de gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah...
Bu senenin son aylarını sizlerle birlikte geçirdik, zaman geldi ağladık, zaman geldi hep beraber sevindik, sevinç çığlıkları attık.
Tüm acıları beraber yaşadık, tüm sevinçleri beraber paylaştık.
Yürekten diliyorum bu yıl hepimizi biricik evlatlarımıza kavuştursun...
2012 yılı hepimizin gönlünce geçsin...
Yeniyılınız Kutlu Olsun...

ne para ne eğlence sadece sevdiklerinizin ve ailenizin yanında olduğu hastalıktan ve umutsuzluktan uzak çocuklarınızın büyüyüşünü gözlemlediğimiz yıllar geçirmemiz dileğiyle...

Son düzenleme:
Canlarım, yol arkadaşlarım, hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
İyi ki varsınız, bana bu yolda güç oldunuz, destek oldunuz, yoldaş oldunuz, Allahım sizlerin de gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah...
Bu senenin son aylarını sizlerle birlikte geçirdik, zaman geldi ağladık, zaman geldi hep beraber sevindik, sevinç çığlıkları attık.
Tüm acıları beraber yaşadık, tüm sevinçleri beraber paylaştık.
Yürekten diliyorum bu yıl hepimizi biricik evlatlarımıza kavuştursun...
2012 yılı hepimizin gönlünce geçsin...
Yeniyılınız Kutlu Olsun...
aminn canım yeni yıl kutlu mutlu huzurlu olsun:))

sağlıklı,sıhhatli,bebeklerimizi kucağımıza aldığımız bir yıl olsun 2012 inşallah.herkese mutlu yıllar...
kucağımız bebekle dolsunnnnn...

her adımı beraber attık bu yolda.. desteklerimiz hiç bitmedi, umutlarımız hiç tükenmedi.. dilerim ki 2012 yılında bu birlik devam eder ve herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur..

Back