• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

AMİİİNN...allah razı olsun hepinizden allahım hepimize nasip etsin inş az önce geldim hastaneden bugünde test yaptırdım değerim çok şükür katlanmış 138,1 olmuş allahım inş saglıcakla kuzumu kollarıma almayı nasip etsin hepimiz için tüm dualarım...

Super :nazar::nazar:Size rabbum kucaginada almayo nasip etsin saglikla hayrlu olsun cnmm:46::46:

poyraz canım tekrar gözün aydın rabbim tamamına erdirsin

ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR BAKAMADIM SAYFALAR İLERLEMİŞ

KYR CANIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH İKİZLERİNE İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN ONLARI MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:

BEN ARALIK ADETİMİ BEKLİYORDUM CUMA OLDU CUMARTESİ TEDAVİYE BAŞLADIM
FAKAT 2.DENEME İÇİN MERKEZİ DEĞİŞTİRDİM KENT HASTANESİ ISRAIL BEYE BAŞLADIM
MİNİ TÜP BEBEK UYGULAYACAK
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
ÖPÜLDÜNÜZ

AMİİİNN...allah razı olsun hepinizden allahım hepimize nasip etsin inş az önce geldim hastaneden bugünde test yaptırdım değerim çok şükür katlanmış 138,1 olmuş allahım inş saglıcakla kuzumu kollarıma almayı nasip etsin hepimiz için tüm dualarım...

poyrazcım tebrikler canım allah tamamına erdirsin maaşallah değerin de yükselmiş gözünaydın tebrikler

KYR CANIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH İKİZLERİNE İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN ONLARI MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:

ÖPÜLDÜNÜZ

hayırlısı olsun baharkus yen tedavsinde işallah kavuşursun meleğine,

ÖPÜLDÜNÜZ

merhaba arkadaşım bende önümüzdeki aya düşünüyorum. ege üniversitesinde tedavi görmüştüm ilkinde.
bu mini tüp bebeği duymuştum ama sende biraz açarsan çok sevinirim. bide maliyeti ile ilgili de yine bilgilendirirsen bir kez daha sevinicem:34:
bir devlet hakkım daha var, aslında hastanedende memnunum ama eşim bu defa özelde deneyelim diyor ve özel olarakta kenti düşünüyoruz.
tedavin hayırlı olsun, umarım bu defa kavuşursun miniğine.

mine ablacım çok üzldüm bu sefer olucak diyordum ama hayırlısı buymuş sakın sıkma canını sen çok güçlü bir kadınsın bence biraz ara verip tekrar başla tedavine sen ve rahmin biraz dinlensin tedavilerin hep üst üstte oldu .ama mutluka bence araştırılması lazım ist la gelmeyi düşünürsen benim gittiğim klınığı tavsiye ederim çok titiz bir ekip A' dan Z' ye her şeyi araştırıyorlar
kendine iyi bak öpüyorum seni:54:

saolasin guzelim,bakalim zaten bu aralar iste yogunum o yogunlugu atlatinca devam ederim yine,,
sende durumlar nasil? iyimisin? fazla goremiyorum seni canim

canım hayırlısı olsun inşlh Rabbim hepimize hayırlı kapıları açsın. moralini yüksek tut arkadaşım...

hayırlı olsun arkadaşım inşlh bebişlerin seni hiç bırakmaz. progestan hem ağız yolu ile ve fitil şeklinde de kullanılıyor. bende fitil olarak kullanmıştım İnşlh hayırlısı olur canım..

evet canim hayirlisi buymus,destegin icin tesk.ederim

canım bende sana umut tüp bebek süleyman beyi tavsiye ederim eğer ist lu düşünürsen kalıcak yer sorunun varsa ben seve seve agırlarım canım sizi....

ayyy canim benim ya cokkkk duygulandim:16:
dusunmen bile nekadar guzel,ne kadar nazik hos bi davranis cok saol,ama kalacak yer sorun degil
buyuk ihtimal izmir olur gibi aile orda
canim sen bebisine iyi bak annesi,size huzurlu bi hamilelik donemi diliyorum,tadini cikarin:16:

saolasin guzelim,bakalim zaten bu aralar iste yogunum o yogunlugu atlatinca devam ederim yine,,
sende durumlar nasil? iyimisin? fazla goremiyorum seni canim

çok sağol bende bugun çok iyiyim 6 günlük gergin bekleyiş sona erdi bugun patalojı sonucum vardı çok şükür hemşire normal bir sorun yok dedi bugun keyfim yerinde:)sadece şunu anldım herşeyin başı sağlık sağlık olmadan hiç bir şeyin tadı yok hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun
öpüyorum k.i.b

cnm çok ama çok sevindim ilk denemende kavuştuğun için bebeğine çok şanslısın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

arkadaşım çok üzüldüm ne halde olduğunu çok iyi anlayabiliyorum, rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın yavrularım kendiliğinden gelsin inş.

tedavilerine olumlu sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin.tedavileri olumsuz olan arkadaşlar allah bizlerede tez zamnada saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bugün dr kntrolüm vardı dr 2 kistimden 1 inin gittiğini ama 1 inin hala oldugu yerde durdugunu söyledi bu 3. denemem olucak 2. denememede kistle başlamıştım ve olumsuz sonuç alıdım dr kist gitmeden tedavime başlayamıyacagını söyledi .sorunumuz sebepsiz inf ama kist gitsin diye dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyomuş 1 dahaki adetimde tekrar kntrol edicek dr .inşallah gitmiş olurda başlarım artık.bu kist beni kaç aydır oyalıyor valla.acaba sogan kürü denesem işe yararmı kızlar?

tedavilerine olumlu sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin.tedavileri olumsuz olan arkadaşlar allah bizlerede tez zamnada saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bugün dr kntrolüm vardı dr 2 kistimden 1 inin gittiğini ama 1 inin hala oldugu yerde durdugunu söyledi bu 3. denemem olucak 2. denememede kistle başlamıştım ve olumsuz sonuç alıdım dr kist gitmeden tedavime başlayamıyacagını söyledi .sorunumuz sebepsiz inf ama kist gitsin diye dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyomuş 1 dahaki adetimde tekrar kntrol edicek dr .inşallah gitmiş olurda başlarım artık.bu kist beni kaç aydır oyalıyor valla.acaba sogan kürü denesem işe yararmı kızlar?

cnm bence mutluka denemelisin çünkü ben soğan suyu ile kist erittim hemde bir ayda,adetten 10 15 gün sonra başlıyosun ama dr. a söyleme çünkü dr.lar inanmıyo bu mucizeye

kistler çikolata kisti mi canım eğer öyleyse şiddetle soğan kürünü tavsiye ederim, ben de soğan suyu ile kistimi küçülttüm ve direkt tüp bebek denedim.

Super :nazar::nazar:Size rabbum kucaginada almayo nasip etsin saglikla hayrlu olsun cnmm:46::46:

poyraz canım tekrar gözün aydın rabbim tamamına erdirsin

poyrazcım tebrikler canım allah tamamına erdirsin maaşallah değerin de yükselmiş gözünaydın tebrikler

cnm çok ama çok sevindim ilk denemende kavuştuğun için bebeğine çok şanslısın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

amiinn binlerce kez amin darısı sizlerin tüm isteyenlerin başına inş en kısa zamanda tedavisiz sizlerle buluşşsun inş kuzularınız...şimdi kese ve kalp atımı için gün sayıyoruz doktorum kalp atımı için ayrıca gelmemem için 2 hafta sonrasına çagardı bizi allahın izniyle bide o günü sorunsuz yaşasak içim rahat edicek dualarınızı eksik etmeyin nolur...

yaa kızlar şimdi ben bu bebişin ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıycam yumurta toplama günüm mü yoksa transfer günümümü baz alıcam?bide doktorum kalp atımını duymak için ayrıca gelmeyin o gün için görüşelim dedi yani kese için gitmicez 2 hafta sonra gidicez o zamana kadar da kullandığım progestan elevit corasprin estrofem ve crınone jeli kullanmamı istedi sizlerde kullandınızmı ve bunları daha ne kadar kullanmamız gerekecek?

yaa kızlar şimdi ben bu bebişin ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıycam yumurta toplama günüm mü yoksa transfer günümümü baz alıcam?bide doktorum kalp atımını duymak için ayrıca gelmeyin o gün için görüşelim dedi yani kese için gitmicez 2 hafta sonra gidicez o zamana kadar da kullandığım progestan elevit corasprin estrofem ve crınone jeli kullanmamı istedi sizlerde kullandınızmı ve bunları daha ne kadar kullanmamız gerekecek?

canım benim tüp bebek merkezim son adet tarihinden üç gün öncesini dikkate alarak hesap yaptı. canım kese görünene kadar estrofemi ben de kullandım. o gün keseyi gördük ve bıraktırdı doktorum. crione jeli bir süre daha devam edeceksin. ben dün 11 . haftaya başladım ve doktorum jeli kanamam olmadığı için kesti.

arkadaşlar soğan kürünü nasıl yapcaz bende de 2cm lik kist çıkmıştı benimkide yok olsun inşallah bi dahaki denememe kadar

canım tüp bebek doktorum transferin 14 gün öncesini baz aldı ama kadın doğum doktorum satı dikkate alıyor.. ben crinone jel ve folik asite devam etmiştim diğerlerini vermemişti. sonrasında elevit eklendi, 12. haftaya kadar crinone jel sonrasında progestana hala devam ediyorum, ek olarak elevit, demir hapı, magnezyum, calcium..

Back