sagol cnm bugün adetimin 4. ğünüydü 10 gün sonra başlıyım o zaman ben kurtulayım şu kistten ya kaç aydır gitmek bilmedi.cnm bence mutluka denemelisin çünkü ben soğan suyu ile kist erittim hemde bir ayda,adetten 10 15 gün sonra başlıyosun ama dr. a söyleme çünkü dr.lar inanmıyo bu mucizeye
kistler çikolata kisti mi canım eğer öyleyse şiddetle soğan kürünü tavsiye ederim, ben de soğan suyu ile kistimi küçülttüm ve direkt tüp bebek denedim.
yok cnm çikolata kisti değil normal yumurtalık kisti.ben temmuz ayında 2. tüp bebek denememi yaptırmıştım 4 agustos test tarihimdi negatif sonuçtan 2ğün sonra adetim başladı adet bitiminde dra kntrole gittim 6 tane yumurtam vardı belki olur kendiliğinden diye bekledik ama olmadı tabi.sonraki ay tekrar 3. deneme için kntrole gittim 2tane kistim oluşmuştu dr kendiliğinden gitmesini bekleyelim dedi 2 ay öyle bekledik gitmedi kasım ayında trisequens diye bir hap verdi onu kullandım hap bitiminde 3 deneme başlaıcaktık ama hap bitmeden adet oldum.hadi 1 adet daha bekleyelim dedi bu ay ki adetimde dün dr gittim kistin biri ğitmiş biri öylece duruyor çok inatçı çıktı.dogum kntrol hapı kullansak geçicek ama dogum kntrol hapı bana ii gelmiyor yumurta kalitemi düşüyor.ay şaşırdım kaldım iice. bu ay sogan kürünü deneyim bari tadı çok kötü olucak sanırım ama nelere katlandık bunada katlancaz artık dimi:)