sagol cnm bugün adetimin 4. ğünüydü 10 gün sonra başlıyım o zaman ben kurtulayım şu kistten ya kaç aydır gitmek bilmedi.cnm bence mutluka denemelisin çünkü ben soğan suyu ile kist erittim hemde bir ayda,adetten 10 15 gün sonra başlıyosun ama dr. a söyleme çünkü dr.lar inanmıyo bu mucizeye
kistler çikolata kisti mi canım eğer öyleyse şiddetle soğan kürünü tavsiye ederim, ben de soğan suyu ile kistimi küçülttüm ve direkt tüp bebek denedim.
sagol cnm bugün adetimin 4. ğünüydü 10 gün sonra başlıyım o zaman ben kurtulayım şu kistten ya kaç aydır gitmek bilmedi.
yok cnm çikolata kisti değil normal yumurtalık kisti.ben temmuz ayında 2. tüp bebek denememi yaptırmıştım 4 agustos test tarihimdi negatif sonuçtan 2ğün sonra adetim başladı adet bitiminde dra kntrole gittim 6 tane yumurtam vardı belki olur kendiliğinden diye bekledik ama olmadı tabi.sonraki ay tekrar 3. deneme için kntrole gittim 2tane kistim oluşmuştu dr kendiliğinden gitmesini bekleyelim dedi 2 ay öyle bekledik gitmedi kasım ayında trisequens diye bir hap verdi onu kullandım hap bitiminde 3 deneme başlaıcaktık ama hap bitmeden adet oldum.hadi 1 adet daha bekleyelim dedi bu ay ki adetimde dün dr gittim kistin biri ğitmiş biri öylece duruyor çok inatçı çıktı.dogum kntrol hapı kullansak geçicek ama dogum kntrol hapı bana ii gelmiyor yumurta kalitemi düşüyor.ay şaşırdım kaldım iice. bu ay sogan kürünü deneyim bari tadı çok kötü olucak sanırım ama nelere katlandık bunada katlancaz artık dimi:)
canım merhaba, bence kesinlikle denemelisin soğan suyu 15 gün kullan.bende kullandım ve faydasını gördüm 2 kere denedim. adetim düzene girdi ağrılarım geçti. inşlh sende faydasını görürüsün.
ece22 :gecmis olsun canim
blowhole25: bu sogan suyunu adetliyken yapabilirmiyim? nette arastirdim ama cogu adetliyken diye yazmis,cogu adet bitimi diyor
kafam karisti.))
sagol cnm bugün adetimin 4. ğünüydü 10 gün sonra başlıyım o zaman ben kurtulayım şu kistten ya kaç aydır gitmek bilmedi.
yok cnm çikolata kisti değil normal yumurtalık kisti.ben temmuz ayında 2. tüp bebek denememi yaptırmıştım 4 agustos test tarihimdi negatif sonuçtan 2ğün sonra adetim başladı adet bitiminde dra kntrole gittim 6 tane yumurtam vardı belki olur kendiliğinden diye bekledik ama olmadı tabi.sonraki ay tekrar 3. deneme için kntrole gittim 2tane kistim oluşmuştu dr kendiliğinden gitmesini bekleyelim dedi 2 ay öyle bekledik gitmedi kasım ayında trisequens diye bir hap verdi onu kullandım hap bitiminde 3 deneme başlaıcaktık ama hap bitmeden adet oldum.hadi 1 adet daha bekleyelim dedi bu ay ki adetimde dün dr gittim kistin biri ğitmiş biri öylece duruyor çok inatçı çıktı.dogum kntrol hapı kullansak geçicek ama dogum kntrol hapı bana ii gelmiyor yumurta kalitemi düşüyor.ay şaşırdım kaldım iice. bu ay sogan kürünü deneyim bari tadı çok kötü olucak sanırım ama nelere katlandık bunada katlancaz artık dimi:)
canım ben adet bittikten 7 gün sonra başladım sabah akşam taze hazırlayıp içtim ve 15 gün devam ettim.soğan suyu bitikten sonrada incir suyunu içtim.bu ay yine başlıycam nasipse.Rabbim şifa versin sanada
slm cnm incir suyunu yenimi yaptın bende 1hafta yapmıştım ama suyunda kurt görünce bıraktım şimdi inciri arada öyle yiyorum reglin ilk günü başlamıştım küre 9.günü doktora gitmiştim büyüyen yumurta yoktu bugün 16.günüm arada şeffaf yapışkan akıntım var inşaallah faydasını görürüz cnmcanım ben adet bittikten 7 gün sonra başladım sabah akşam taze hazırlayıp içtim ve 15 gün devam ettim.soğan suyu bitikten sonrada incir suyunu içtim.bu ay yine başlıycam nasipse.Rabbim şifa versin sanada
canım benim tüp bebek merkezim son adet tarihinden üç gün öncesini dikkate alarak hesap yaptı. canım kese görünene kadar estrofemi ben de kullandım. o gün keseyi gördük ve bıraktırdı doktorum. crione jeli bir süre daha devam edeceksin. ben dün 11 . haftaya başladım ve doktorum jeli kanamam olmadığı için kesti.
canım tüp bebek doktorum transferin 14 gün öncesini baz aldı ama kadın doğum doktorum satı dikkate alıyor.. ben crinone jel ve folik asite devam etmiştim diğerlerini vermemişti. sonrasında elevit eklendi, 12. haftaya kadar crinone jel sonrasında progestana hala devam ediyorum, ek olarak elevit, demir hapı, magnezyum, calcium..
evet adet bitiminden 7 gün sonra ilk ay 15 gün uygulanıp bırakılıyor, sonraki ay adetinden 10 gün önce başlaıyorsun 10 gün içip bırakıyorsun. ( bu arada regl olursan devam et lütfen sakın kesme 10 günü tamamla) rabbim tez zamanda şifa versin işallah
slm cnm incir suyunu yenimi yaptın bende 1hafta yapmıştım ama suyunda kurt görünce bıraktım şimdi inciri arada öyle yiyorum reglin ilk günü başlamıştım küre 9.günü doktora gitmiştim büyüyen yumurta yoktu bugün 16.günüm arada şeffaf yapışkan akıntım var inşaallah faydasını görürüz cnm
evet incir kürünün tadı güzel komposto gibi ama soğanı daha önceden yapmaya çalışmıştım tadı kötü soğan suyunun bide soğanın üstüne sumak serpip yemekte faydalıymış ben bal polen arı sütü karışımı aldım tadını sevmemiştim ama süte katıyorum artık tadı gayet iyi geldi ya ben incire ciddi anlamda başlasammı bilmiyorum kafam karışık eşimde tüpbebek sonkez yaptırdık dahada yaptırmıcaz dedicanım ben geçen yıl yapmıştım. şimdi adetimi bekliyorum bu ay yapıcam tekrar. incir kürü valla ben beğenmiştim hatta soğan suyundan daha iyidi tadı. kurt çıkması muhtemelen yaptığın incirin içinden çıkmıştır.kuru incir alırken kaliteli olan bildiğin yerden almaya çalış canm. ben bunları ilk olarak soğan suyunu adet bittikten 7 gün sonra yapmıştım diğer ayda incir suyu yapmıştım. inşlh Rabbim şifa verir hepimize
tedavilerine olumlu sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin.tedavileri olumsuz olan arkadaşlar allah bizlerede tez zamnada saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bugün dr kntrolüm vardı dr 2 kistimden 1 inin gittiğini ama 1 inin hala oldugu yerde durdugunu söyledi bu 3. denemem olucak 2. denememede kistle başlamıştım ve olumsuz sonuç alıdım dr kist gitmeden tedavime başlayamıyacagını söyledi .sorunumuz sebepsiz inf ama kist gitsin diye dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyomuş 1 dahaki adetimde tekrar kntrol edicek dr .inşallah gitmiş olurda başlarım artık.bu kist beni kaç aydır oyalıyor valla.acaba sogan kürü denesem işe yararmı kızlar?
evet incir kürünün tadı güzel komposto gibi ama soğanı daha önceden yapmaya çalışmıştım tadı kötü soğan suyunun bide soğanın üstüne sumak serpip yemekte faydalıymış ben bal polen arı sütü karışımı aldım tadını sevmemiştim ama süte katıyorum artık tadı gayet iyi geldi ya ben incire ciddi anlamda başlasammı bilmiyorum kafam karışık eşimde tüpbebek sonkez yaptırdık dahada yaptırmıcaz dedi4tane dondurulmuş embriyomuz duruyo ama bi sorun varsa o embriyoları transfer ettirsemde bi işe yaramaz biraz zayıflamaya odaklamam lazım kendimi ama nebileyim bebeğim yokken ben çok mutsuzum sen tedaviyi düşünüyomusun cnm yoksa biraz bitkisel şeyler denemeyimi düşünüyosun
merhaba arkadaşım bende önümüzdeki aya düşünüyorum. ege üniversitesinde tedavi görmüştüm ilkinde.
bu mini tüp bebeği duymuştum ama sende biraz açarsan çok sevinirim. bide maliyeti ile ilgili de yine bilgilendirirsen bir kez daha sevinicem
bir devlet hakkım daha var, aslında hastanedende memnunum ama eşim bu defa özelde deneyelim diyor ve özel olarakta kenti düşünüyoruz.
tedavin hayırlı olsun, umarım bu defa kavuşursun miniğine.
cevapladığınız için teşekkür ederim kızlar..peki bişi daha sorucam kese ve kalp atımını gördükten sonra ki kontroller ne sıklıkla olucak sanırım artık klinikle baglantımız kalmıycak yeni bir gebelik takibi için doktor mu edinmem gerekicek?
teşekkür ederim
canım mini tüp bebek yumurta sayısı az kişilere uygulanıyormuş daha cok mını denmesı tedavı süresının kısa olması ve alınan ılacların normal tup bebege gore cok az olması kent de ılac harıc 1750 dolar ılaclar bakalım ne tutacak cuma sabahı ıyneler yazılacak
ben kent hastanesıne cok karsıydım fakat emın yerlerden ogrendıgım smyrna ya hıc gıdılmez kent ızmır de en ıyı emrıyolojı lab olan tek hastane
hakkımızda hayırlısı canım
kızlar merhaba bende eylülde tüp bebek yaptım ama negatif aldım sonucu şimdi kendiliğinden kalmamı bekliyorum tüp bebek düşünmüyorum 6 ay bi ara vericem sonra olmazsa tekrar tüp bebek denicem sizden birşey rica edicem
500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?