AMİİİNN...allah razı olsun hepinizden allahım hepimize nasip etsin inş az önce geldim hastaneden bugünde test yaptırdım değerim çok şükür katlanmış 138,1 olmuş allahım inş saglıcakla kuzumu kollarıma almayı nasip etsin hepimiz için tüm dualarım...
AMİİİNN...allah razı olsun hepinizden allahım hepimize nasip etsin inş az önce geldim hastaneden bugünde test yaptırdım değerim çok şükür katlanmış 138,1 olmuş allahım inş saglıcakla kuzumu kollarıma almayı nasip etsin hepimiz için tüm dualarım...
ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR BAKAMADIM SAYFALAR İLERLEMİŞ
KYR CANIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH İKİZLERİNE İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN ONLARI MAŞALLAH
BEN ARALIK ADETİMİ BEKLİYORDUM CUMA OLDU CUMARTESİ TEDAVİYE BAŞLADIM
FAKAT 2.DENEME İÇİN MERKEZİ DEĞİŞTİRDİM KENT HASTANESİ ISRAIL BEYE BAŞLADIM
MİNİ TÜP BEBEK UYGULAYACAK
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
ÖPÜLDÜNÜZ
ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR BAKAMADIM SAYFALAR İLERLEMİŞ
KYR CANIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH İKİZLERİNE İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN ONLARI MAŞALLAH
BEN ARALIK ADETİMİ BEKLİYORDUM CUMA OLDU CUMARTESİ TEDAVİYE BAŞLADIM
FAKAT 2.DENEME İÇİN MERKEZİ DEĞİŞTİRDİM KENT HASTANESİ ISRAIL BEYE BAŞLADIM
MİNİ TÜP BEBEK UYGULAYACAK
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
ÖPÜLDÜNÜZ
mine ablacım çok üzldüm bu sefer olucak diyordum ama hayırlısı buymuş sakın sıkma canını sen çok güçlü bir kadınsın bence biraz ara verip tekrar başla tedavine sen ve rahmin biraz dinlensin tedavilerin hep üst üstte oldu .ama mutluka bence araştırılması lazım ist la gelmeyi düşünürsen benim gittiğim klınığı tavsiye ederim çok titiz bir ekip A' dan Z' ye her şeyi araştırıyorlar
kendine iyi bak öpüyorum seni
canım hayırlısı olsun inşlh Rabbim hepimize hayırlı kapıları açsın. moralini yüksek tut arkadaşım...
hayırlı olsun arkadaşım inşlh bebişlerin seni hiç bırakmaz. progestan hem ağız yolu ile ve fitil şeklinde de kullanılıyor. bende fitil olarak kullanmıştım İnşlh hayırlısı olur canım..
canım bende sana umut tüp bebek süleyman beyi tavsiye ederim eğer ist lu düşünürsen kalıcak yer sorunun varsa ben seve seve agırlarım canım sizi....
saolasin guzelim,bakalim zaten bu aralar iste yogunum o yogunlugu atlatinca devam ederim yine,,
sende durumlar nasil? iyimisin? fazla goremiyorum seni canim
tedavilerine olumlu sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin.tedavileri olumsuz olan arkadaşlar allah bizlerede tez zamnada saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bugün dr kntrolüm vardı dr 2 kistimden 1 inin gittiğini ama 1 inin hala oldugu yerde durdugunu söyledi bu 3. denemem olucak 2. denememede kistle başlamıştım ve olumsuz sonuç alıdım dr kist gitmeden tedavime başlayamıyacagını söyledi .sorunumuz sebepsiz inf ama kist gitsin diye dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyomuş 1 dahaki adetimde tekrar kntrol edicek dr .inşallah gitmiş olurda başlarım artık.bu kist beni kaç aydır oyalıyor valla.acaba sogan kürü denesem işe yararmı kızlar?
tedavilerine olumlu sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin.tedavileri olumsuz olan arkadaşlar allah bizlerede tez zamnada saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bugün dr kntrolüm vardı dr 2 kistimden 1 inin gittiğini ama 1 inin hala oldugu yerde durdugunu söyledi bu 3. denemem olucak 2. denememede kistle başlamıştım ve olumsuz sonuç alıdım dr kist gitmeden tedavime başlayamıyacagını söyledi .sorunumuz sebepsiz inf ama kist gitsin diye dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyomuş 1 dahaki adetimde tekrar kntrol edicek dr .inşallah gitmiş olurda başlarım artık.bu kist beni kaç aydır oyalıyor valla.acaba sogan kürü denesem işe yararmı kızlar?
SuperSize rabbum kucaginada almayo nasip etsin saglikla hayrlu olsun cnmm
poyraz canım tekrar gözün aydın rabbim tamamına erdirsin
poyrazcım tebrikler canım allah tamamına erdirsin maaşallah değerin de yükselmiş gözünaydın tebrikler
cnm çok ama çok sevindim ilk denemende kavuştuğun için bebeğine çok şanslısın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
yaa kızlar şimdi ben bu bebişin ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıycam yumurta toplama günüm mü yoksa transfer günümümü baz alıcam?bide doktorum kalp atımını duymak için ayrıca gelmeyin o gün için görüşelim dedi yani kese için gitmicez 2 hafta sonra gidicez o zamana kadar da kullandığım progestan elevit corasprin estrofem ve crınone jeli kullanmamı istedi sizlerde kullandınızmı ve bunları daha ne kadar kullanmamız gerekecek?
yaa kızlar şimdi ben bu bebişin ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıycam yumurta toplama günüm mü yoksa transfer günümümü baz alıcam?bide doktorum kalp atımını duymak için ayrıca gelmeyin o gün için görüşelim dedi yani kese için gitmicez 2 hafta sonra gidicez o zamana kadar da kullandığım progestan elevit corasprin estrofem ve crınone jeli kullanmamı istedi sizlerde kullandınızmı ve bunları daha ne kadar kullanmamız gerekecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?