Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm gözünaydın kuzucukların sımsıkı tutunur bırakmazlar seni inşaallah onlar seni paylaşamıyolardır cnm şimdiden kıskançlık yapıyolar deseneKizlar ben bebeklerimi aldim dinleniyorz hersey super gecti cozulunce kalitede degismedi 1.kalite 2kuzucum bizimle dua edin lutfen 5ocak test tarhimiz ama ben nasipse 3ocakta yaptiricm optuk hepinizi buarada iciride kavga var galiba canimi acityorlar bunlar daha simdiden kardesce gecinimicek galibaBuarada bilginize ihtiyacim var bana progestan 200 mg fitil verdi ama simdi kutuyu actim icinde qgiz yoluyla alinick yaziyor kafm karistibenim
ya çok kötü oluyo bunca emek deneme ve sonu hüsran olması bana hemşire aletden dolayı demişti ama 4transferde ilk defa başıma geldi gerçi buseferki transfer zor geçmişti benim için cnm ne derlerse inanmak istiyoruz inşaallah en kısa zamanda yavruna kardeş gelir cnmYok canim ya burda kan testi falan yapmiyorlar,zaten eminim adet kanamasi,oncekide bu sekildeydi..
Bu defa cok yiprandim...yolunda gitmeyen bisey var ama bilmiyorum..
Ilkgunki kanamayi o takilan alet yapti diye dusunuyordum..belki vardir bi sorun ..
Canım hayırlı uğurlu olsun uçmakta haklısın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhkızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............
Geçmiş olsun canım.. Detaylı bir araştırma istiyor gibi sanki.. Biryerlerde eksik birşeymi var acaba.. Tekrar geçmiş olsun dielrim en kısa sğrede kavuşursunc anım bebeğine.Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel başlamış hamişliğin... :) Test gününde hayırlı haberlerle gel inşallahslm arkadaşlar ben bebişimi aldım evdeyim artık.ama o kadar rahatım kii acaba koymadılarmı die düşünüyorum.pınarcımmm yardımlarını bekliyorum lütfennnnnnn
Pınar seni gördüm duygulandım maşallah epey ilerledi.. Sen inanmanın gücünü gösterdin bize. Seni örnek alıcam bende.. Doğum haberini alırız sağlıkla inşallahh.[
aYY BİRAZ önce gün sayıyodum senin için ayın 26 sına kalmadı bişey diye.
ne güzel büyük buluşmaya az kalmış hayırlısı olsun bu son olsun inş.
biz iyiyiz canım çok şükür bu gün gördüm kuzumu iyi çok şükür ensesini ölçtü doktor 1 mm imiş 3,5 mm kadar normalmiş ama öylesine ölçtü asıl 2 hafta sonra yapılacak 2 li testimiz oda temiz çıkacak Allahın izni ile ben inanıyorum:))
kanamada durdu gibi çk şükür sadece lekelenme kaldı inş oda geçecek
hep dualarımdasınız inan inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşayacaksınız bu süreçleri inş canım....
Bebeklerimi gördüm kızlar, ikisi de gayet iyiymis, ikisinin kalp atışını da gördüm. Allahım hepinize nasip etsin, yüreğimin en derinlerinden yalvararak diliyorum Rabbim isteyen kimseyi eli boş çevirmesin. Hepimiz, dileyen bekleyen herkes kavussun bebisine hayirlarla. Rabbim bugunlerimeze çok şükür, çok duygulandim kızlar, tarifsiz bir his, icimde iki minik kalp:))) şükür şükür çok şükür...
CANIM SENDE Bİ GÖRÜNÜYO Bİ KAYBOLUYOSUN NEYSE AZ KALMIŞ KUZUCUKLARINI ALMAYA SIK SIK UĞRARSIN ARTIKKızlar merhaba peyedir giremedim yine nasılsınız.. güzel haberleri okuyunca umut doldum.. Benimde adet yaklaştı bu hafta olacağım kısmetse başlıyor donmuşlarla tedavim. heyecanlı ve stresliyim.
Canım hayırlı uğurlu olsun uçmakta haklısın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Geçmiş olsun canım.. Detaylı bir araştırma istiyor gibi sanki.. Biryerlerde eksik birşeymi var acaba.. Tekrar geçmiş olsun dielrim en kısa sğrede kavuşursunc anım bebeğine.
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel başlamış hamişliğin... :) Test gününde hayırlı haberlerle gel inşallah
Pınar seni gördüm duygulandım maşallah epey ilerledi.. Sen inanmanın gücünü gösterdin bize. Seni örnek alıcam bende.. Doğum haberini alırız sağlıkla inşallahh.
KYR şekerim maşallahh çifter çifter :) hep merak ederdim ikizi gebelik nasıl diye. senden duygularını almayı heyecanla bekliyor ıolacağım. Sağlıkla kalın
canım erken almışsın kuzucuklarını hayırlısı olsun inş Rabbimden duam 9 ay sımsıkı tutunmaları sana dilerim herşey çok güzel olacak
fitil olarak kullana bilirsin progestanı bende o şeklde kullanıyorum..
CANIM SENDE Bİ GÖRÜNÜYO Bİ KAYBOLUYOSUN NEYSE AZ KALMIŞ KUZUCUKLARINI ALMAYA SIK SIK UĞRARSIN ARTIK
BİZ İYİYZ ÇOK ŞÜKÜR BİR NEBZE KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA RABBİM SABRINI MÜKAFATINI VERİR ELBET EMEKLERİMİZİN.UĞRAMAMAZLIK YAPMA
Gozunaydin bebeklerine kavusmussun, Allah ayirmasin, birlikteliğiniz daim olsun.
kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............
Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf
canım etmezmiyim hep ediyorum inş dualarımız kabul edilen dualardan olsuncnm t ederim bilgi icin evet erkn oldu 2gun hersy guzl ve sorunszdu inssllh sonucta pozitf olur dua edin bizlere busefer cok umutluym beni tebrik edin sigaraya elimi bile surmuyorum tabi arada bir cnm istiyr ama gecistiriyrm hep konusuyrm onlarla biraz yaramzlar ama pinrcm anlamadum ama aeada tuhf birsey oluyor cimcik yer gibi canim aciyor iste boylee dua edin butun annecikler bize
kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............
Cnm şimdiden hayırlı olsun, başliyormuşum hayirlisiyla. İnşallah hersey keyifle gecer, sen de listemizin mavi boncuklu annelerinden olursun. Saglık diliyorum.
tebrikler canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş.
Tebrikler guzel annecik kucaginada al saglikla insallh
İnanmak zaman alıyor, benim yarın 7haftam dolacak yeni yeni inanmaya başladım. Sen tadını çıkar şimdi, Rabbim ayırmasın hiçbirimizi))
çookk sevindimm canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
canim hadi gozun aydin olsun
allahim kucagina alip kokulamayida nasip etsin
cnm çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bak boşuna endişelenmişsin belirti yok diye darısı bizlere inşaallah
Canım hayırlı uğurlu olsun uçmakta haklısın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
canımmmm hayırlı olsunnnn Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhh
gözünaydın:)Allah tamamına eriştirsin inşallah.
hepinizden binlerce kez allah razı olsun rabbim hepimize yaşatsın inş ama daha bunun yarını var inş yarında katlanmış olur degerimde sevincim kursağımda kalmaz ben testi progestan iğnemin emen peşinden verdim acaba ilaç etki etmişmidir diye kurtlanıyorum inş benim kuruntumdurda o hissedemediğim fındık farem içimdedir
Kizlar ben bebeklerimi aldim dinleniyorz hersey super gecti cozulunce kalitede degismedi 1.kalite 2kuzucum bizimle dua edin lutfen 5ocak test tarhimiz ama ben nasipse 3ocakta yaptiricm optuk hepinizi buarada iciride kavga var galiba canimi acityorlar bunlar daha simdiden kardesce gecinimicek galibaBuarada bilginize ihtiyacim var bana progestan 200 mg fitil verdi ama simdi kutuyu actim icinde qgiz yoluyla alinick yaziyor kafm karistibenim
Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf
inşallah canım.. pınar ve senin pozitif yaklaşımlarından örnek alıp hayırlı sonuçlar istiyorum ama şimdiden stresim başladı yine hüsran yaşamaktan çok korkuyorum.. bana ne önerirsin canım
canım benim nolsun işte yarın arıcaktım bende seni:)) öle yatıyoz evde bişi yok çok şükür kuzumda iyi Allahın izni ile.12. haftada 2 li test var bide cinsiyet için net olmasada 12. haftada az çok fikrimiz olur dedi. heyecanla bekliyorumm:))Cnm arkadasım naber? Nasılsın? Kaç gundur konuşamadık? Burada görünce hatrini sorayım dedim. Ben fenalardayim)) kaç gundur bulantıyla boğuluyorum. Cok garip bir bulantı ilk ayyy ben usuttum galiba dedim, esim de dalga gecti, sonra anladım ki bu hamilelik bulantisi)) hiç yaşamadığım icin yeni öğreniyorum, cok enteresan bir bulantı))
Siz nasilsiniz? Abus nasıl?
aa bozuşmayalım ama ne stresi şimdi bu üzme sıkma kuzucuğunu orada herşey çok güel olacak Allahın izni ilecnm çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bak boşuna endişelenmişsin belirti yok diye darısı bizlere inşaallah
hepinizden binlerce kez allah razı olsun rabbim hepimize yaşatsın inş ama daha bunun yarını var inş yarında katlanmış olur degerimde sevincim kursağımda kalmaz ben testi progestan iğnemin emen peşinden verdim acaba ilaç etki etmişmidir diye kurtlanıyorum inş benim kuruntumdurda o hissedemediğim fındık farem içimdedir