Korkma, insan beyni akıl almaz sekilde çalışıyor, bak söyle bir yaşantına, hep korktukların basına gelmiştir. Korku aslında olmasını istemediğimiz birşeye karsı yaptığımız olumsuz bir cagri. Biliyorum cok zor, ne kadar rahatlarsan rahatla kaygılar korkular gelip duruyor üstüne. Bu anlarda da tek kurtarıcın yürekten, teslim olarak yapacağın dua. Ben cok keyifli bir denemeyle hamile kaldım, coook endişelendigim zaman oldu tabii ki, hep aklımı tamamen kapatıp Rabb'ime yalvardım. " sen en doğrusunu biliyorsun, hakkımda hayırlı ise nolur nasip allahım bu bebeği bana, bu sefer cok eminim, olmazsa senin istemediğini düşünüp kendimi harap etmeyeceğim, bu gune kadar hep korudun beni Rabbim bu sefer de senden gelene kabulüm" ben hep bunları dedim beklerken, Allah'a kayıtsız teslim olmak cok rahatlatti beni. Tavsiye edebilirim, taktir senin))
hakkında hayırlısı olsun kısmet işte. şükür bi kuzucuğun var sıkı sıkı sarıl ona ve sonra yola devam...
Kızlar merhaba peyedir giremedim yine nasılsınız.. güzel haberleri okuyunca umut doldum.. Benimde adet yaklaştı bu hafta olacağım kısmetse başlıyor donmuşlarla tedavim. heyecanlı ve stresliyim.
Canım hayırlı uğurlu olsun uçmakta haklısın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Geçmiş olsun canım.. Detaylı bir araştırma istiyor gibi sanki.. Biryerlerde eksik birşeymi var acaba.. Tekrar geçmiş olsun dielrim en kısa sğrede kavuşursunc anım bebeğine.
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel başlamış hamişliğin... :) Test gününde hayırlı haberlerle gel inşallah
Pınar seni gördüm duygulandım maşallah epey ilerledi.. Sen inanmanın gücünü gösterdin bize. Seni örnek alıcam bende.. Doğum haberini alırız sağlıkla inşallahh.
KYR şekerim maşallahh çifter çifter :) hep merak ederdim ikizi gebelik nasıl diye. senden duygularını almayı heyecanla bekliyor ıolacağım. Sağlıkla kalın
Minecan cok uzuldum cnm, Allahim sabir versin. Elbette dunyanın sonu değil ama bunca emekten sonra üzülüyor insan hakli olarak. En kısa zamanda atlaman dileğiyle.
vallaha kyrcim sizden okadarda positif olmayi ogrendim ve basardimda ama bende olmadi bu avantaj..))
kismet demek lazim
ilk tup bebek tedavim 1.de tutmustu ama bu defa yolunda gitmeyen bisey var oyle hissediyorum ..
inan o kadar çok üzüldüm ki ne söylesem boşoysa senin adına cok fazla umudum vardı hem belki adet kanaman falan diildir hemen üzme kendini belirtim yok diye söylenirken neler yazılmıştı bana kimileri adet oldugunu sanıp test yaptırmamıs haftalar sonra çıkmış ne bilim ben umutluyum hep senin için üzme sakın kendini olmazları olur yapan allah ..vardır bunda da bir hayır...
canımmmm hayırlı olsunnnn Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhh
minecancım Allah sabır versin yardımcın olsun inşallah.. meleğin annesini daha çok bekletmeden gelir inşallah en yakın zamanda... dualarımızdasın..
karasu81 canım banada ikili testten sonra progesteron verildi ondan önce crinone jel kullanıyordum.. doktorumda bana fitil şeklind söyledi ama eczacı hem ağızdan alınabilir hem de fitil olarak kullanılabilir dedi. ben önceleri fitil yaptım ama sanki çok ileri itemedim bi de o ara lekelenme yaşayınca kesin inandım uygun kullanamadığıma. doktorda ağızdan al dedi şimdi o şekilde kullanıyorum yani hangisi uygunsa senin için o şekilde kullanabilirsin..
minecim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun
kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............
kyr cım o bulantılara şükretmelisin..herkeste olmayadabilir ama sağlıklı bir gebeliğin işareti demişti dr um..bu arada selamını arkadaşıma ilettim..oda çok teşekkür etti..onunda selamı var..sonrada güldük..birbirini hiç tanımayan insanlar bile birbirini nasıl iyi anlıyor dimi
canım hayırlısı olsun inşlh Rabbim hepimize hayırlı kapıları açsın. moralini yüksek tut arkadaşım...Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf
Kizlar ben bebeklerimi aldim dinleniyorz hersey super gecti cozulunce kalitede degismedi 1.kalite 2kuzucum bizimle dua edin lutfen 5ocak test tarhimiz ama ben nasipse 3ocakta yaptiricm optuk hepinizi buarada iciride kavga var galiba canimi acityorlar bunlar daha simdiden kardesce gecinimicek galibaBuarada bilginize ihtiyacim var bana progestan 200 mg fitil verdi ama simdi kutuyu actim icinde qgiz yoluyla alinick yaziyor kafm karistibenim
hayırlı olsun Allah tamamınada erdirsin inşlh canım..
canım hayırlı olsun tebrik edrim çok sevindim allah eline almayı nasip etsin
bugun bi karar aldim ve ilk firsatta turkiyeye gelip tedavi olmak istiyorum ( birazda tatil amacli)
tup tedaviden daha onemlisi genel bi arastirma yaptiracagim,cunki burda hersey yolunda diyorlar ama icime sinmiyor..
her tedavi surecinde hemen ilac verip tedaviye baslatiyorlar,ne bi kanimi aliyorlar,surekli ayni tedavi yontemi,nebilim gereken ozen gosterilmiyor diye dusunuyorum
bi defa kanimi aldilar o alinan kanla 3.denemeye kadar geldim, turkiyedeki doktorlar daha titiz ve arastirmaci ..
neyse daha cok izmirde yasayan arkadaslardan hastane onerisi alabilirmiyim,nereyi tavsiye edersiniz.?
benim ailem izmirde yasiyor,orasi daha uygun diye dusunuyorum
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim kizlar
canımmmm hayırlı olsunnnn Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhh
minecancım Allah sabır versin yardımcın olsun inşallah.. meleğin annesini daha çok bekletmeden gelir inşallah en yakın zamanda... dualarımızdasın..
karasu81 canım banada ikili testten sonra progesteron verildi ondan önce crinone jel kullanıyordum.. doktorumda bana fitil şeklind söyledi ama eczacı hem ağızdan alınabilir hem de fitil olarak kullanılabilir dedi. ben önceleri fitil yaptım ama sanki çok ileri itemedim bi de o ara lekelenme yaşayınca kesin inandım uygun kullanamadığıma. doktorda ağızdan al dedi şimdi o şekilde kullanıyorum yani hangisi uygunsa senin için o şekilde kullanabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?